Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dobra...
Oliwka jest już w domu:)
Zamieszkała na Saskiej Kępie i teraz tam rządzi:)
Ma zapatrzona Pańcię i o mały włos a miałybyśmy reklamację... Wszystko było cacy, piesek idealny....ale nie gotuje;) Trwaja prace nad zmianą takich aspołecznych zachowań i może się kiedyś Pancia doczeka od Oliwki. Myślę, że mogą zacząć od suchych chrupek, potem mogą być namaczane a z czasem może i smażone/pieczone się przytrafią;)

Leni się dziewczynka w pościeli i na razie sprawia wrażenie dobrze ułożonej panienki z wyższych sfer:)

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto dzisiejszy Lizak
Jaki to fajny psiur...Tarmosiliśmy się trochę dzisiaj. On najpierw delikatnie sprawdza jak mocno może złapać zębami. Nawet się nie nadziałam na zęby, chociaż powinnam przy takim targaniu się. Z moimi to juz bym siniaki miała a tutaj ani śladu. ...I takie cacuszko bez domu nadal:(

zakochany w mamuni;)

Posted

Przede wszystkim ma rewelacyjny charakter. Jest super zrównoważony:) A wiesz jak pięknie w piątek sprawdzał na ile może sobie ze mną pozwolić? Naprawdę byłam pod wrażeniem. Wszystkie psy jak już pozwalają się wciągnąć do zabawy, to bawią się swoim trybem, mocą, ew.nieśmiało. On się bawił i podgryzał delikatnie, prawdzał przy tym moje reakcje na te zabawy. Rewelacyjne to było. To naprawdę świetny pies!

Posted

JA TAM JAKBYM MOGLA TO BYM MIAŁA SAME TERIEROSY.

A W ŻYCIU JESZCZE NIE MIAŁAM OKAZJI MIEC NAWET PÓŁ TERIERA... zawsze coś innego znajdowałam no .... nawet pudla mam przez przypadek, dobkę w lesie i w ogole...a teriera nigdy!
Cóż za pech no ...

Posted

No. Ludwa ma rację. Widziałam Lizka. I moja koleżanka też. Obie na niego zachorowałyśmy. Ja już kombinuję, co tu zrobić, zeby go mieć, ale do moich dwóch suczydeł szalonych jak dołaczę Lizaka, to mój TZ tego nie dźwignie. Buuuuu.... Niech się wydarzy jakiś cud!!!!!!!