Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
jesli ktos ma suczke w cieczke albo cos takiego, to niech pomysli kiedy naprawde chce przyjsc, prosze :)

Ania, a co to jest "coś takiego" ? :lol:

Monia cieczek nie miewa, ale może ma "coś takiego" i nie wiem, czy powinna przyjść. :wink:

Obiecuję, że nie będzie nas w niedzielę. :P

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sajko

przepraszam za literówkę!

kiedy na naszej stronce pojawią sie sukcesy? :P

Ania Bajka

moge obiecać na 100% że mój pies nie ma cieczki!! :P

Mokka

czemu nie będzie Was w niedzielę?

Bonnie

mój pies też kocha piłki i tez nie lubi jak inny pies wtedy podchodzi. Jest na to prosta rada! Mieć swojego psa po kontrolą (smycz? :wink: ) :P

Posted
moge obiecać na 100% że mój pies nie ma cieczki!! :P
Ja też, ale chyba ma "coś takiego" :lol: :lol: :lol:
Mokka

czemu nie będzie Was w niedzielę?

Bo Mokka ma jeszcze złudzenie, że Leon woli gryźć, niż biegać... :wink:
Posted

Stronkę będę pewnie w weekend aktualizowała, czyli dodam oszałamiające sukcesy Brutusa, Bella się do niczego nie przyznaje :wink: oraz sukcesy reszty Cavano na zawodach klubowych :lol: dodatkowo będą fragmenty o nowych zawodnikach, i jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł co zmienić, to czekam niecierpliwie:))))

nie wiem, czy dzisiaj dotrzemy, bo nie wiem, czy mnie o przyzwoitej porze z pracy wypuszczą, ale jutro na pewno demolujemy tor:)))

Posted

Hejka :-)

Maja i ja meldujemy sie juz po slodkim lenistwie nad morzem. Bylo suuuuper, tylko troche chlodnawo :-?

Czasu nie marnowalysmy, cwiczylysmy skoki, szybkie biegi i ogolnie rozwijalysmy kondycje.

Spojrzcie sami:

1. Proba pokonania prawa grawitacji ;)

_261057_n.jpg

2. Podniebny balet Majki

_261052_n.jpg

3. I cos dla Elki, czyli polaczenie agility z podniebnym aportowaniem :-)

_261055_n.jpg

Ufff ... zdjec mam podn 1.000 ale nie bede zapychac Dogomanii :lol: :lol: :lol:

Teraz szybkie pranko i przepakowanko i jutro wybywamy na zlot Yorkomaniakow :-)

pozdrawiam,

Posted

Mokka,

Chcialabym jak najwczesniej, ale za wczesnie to pewnie mi sie nie uda. W przyszlym tygodniu jade do mamy na weekend, w kolejny mam sesje, potem slub przyjaciol w Lublinie, a kolejny weekend znowu sesja ... no i w koncu trzeba zaczac na wystawy jezdzic. Sadze, ze do polowy lipca to jakos tak malo regularnie bedziemy, ale potem powinno byc ok.

Tak czy siak, przynajmniej w piatki bede starala sie byc, a i w soboty moze bede sie z sesji urywac aby zdazyc na 14.

pozdrawiam,

Posted

stała się rzecz straszna!! :bigcry: Zostaliśmy wyrzuceni z terenu ćwiczeń!

Mało tego, poinformowano mnie o tym przez mojego brata, bo p...lony pan prezes nie mogl sie tak znizyc zeby mnie o tym poinformowac osobiscie! od dnia dzisiejszego wlacznie nie mamy prawa wstepu na boisko a przeszkody powinny byc zabrane najlepiej od razu! Zaden powod nie został podany! Chciałam powiedzieć, że jest mi bardzo przykro. łzy ciekną mi policzkach jak to piszę!

Bardzo proszę GRUPĘ ZAAWNSOWANĄ o spotkanie sie ze mna dzisiaj o 18.00 pod pubem Bolek na polach mokotowskich.

GRUPĘ POCZĄTKUJĄCĄ, jeśli chcecie oczywiscie być w klubie bez tereny zapraszam na takie spotkanie wraz z grupa zaawansowaną w sobotę o 15.00 tez na polach mokotowskich po Bolkiem.

Jak będzie w niedzielę nie umiem powiedzię... Zresztą więcej postaram się napisac po dzisiejszym spotkaniu z gr. zaawansowaną!

Posted

ja będę z Brutusem więc ty tez mozesz byc z psami... jak wolisz je najpierw odstawic to bedziemy na ciebie czekac...

AGI

moj telfon w razie potrzeby to 506063789

Posted

No to totalna klapa...

Przykro mi z tego powodu... tylko co teraz zrobicie? :( (rozumiem, że to w tym celu spotkanie) Bo szczerze mówiąc to kiepsko sprawa wygląda ... Mimo wszystko trzymam kciuki i mam nadzieje że klub szybko zacznie funkcjonować dawnym rytmem :)

Posted

Dziewczyny, przeszkody możemy tymczasowo zrzucić w domu moich rodziców. Tam jest garaż i możemy je wcisnąć. Dzisiaj pewnie niedotrę, to przedzwońcie do mnie i możemy zabierać przeszkody.

ALE KLAPA :x

Posted

Lenka

różne już napotykałam przeszkody jeśli chodzi o klub i nie mam zamiaru się poddawać

Mam na oku dwa fajne miejsca ale nie wiem czy się uda...

pomyslcie wszyscy ile jesteście w stanie płacić miesięcznie bo teraz pewnie będziemy musieli płacić za trening. Informacje o realnych dla Was składkach dajcie mi na pw lub mailem ewentualnie telefonem! :P

Sajko

chętnie wykorzystamy Twoich rodziców.:p

Posted
ewentualnie wyslemy przedstawiciela grupy poczatkujacej !!!
Nie wysyłajcie przedstawiciela, tylko wszyscy się stawiajcie! My przywieziemy trochę przeszkód i tam na polance będziemy ćwiczyć. Może trochę posłuszeństwa też poćwiczymy, a to co poniektórym się przyda :wink: !

Do zobaczenia jutro o 15!

Posted

No więc jest tak jak napisała Flaire. Spotykamy się o 15.00 pod Bolkiem! Albo ja albo ktos inny wyjdzie tam po was i doprowadzi na upatrzoną dzisiaj polankę!

Zapraszam wszystkich początkujących! Bonnie oczywiście też! Tylko proszę nie spóznijcie się bo nie będę wiedziała czy na kogoś czekac czy nie. Grupa zaawansowana mam nadzieję, że stawi się w komplecie!

Posted

My będziemy, ale z nami chce przyjść też jeszcze moja koleżanka Aśka ze swoim ON`em Axelkiem.

Nie będzie problemu?

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)