Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja poproszę o plan dojazdu. Nie moge obiecać na 100%, że będę (niektórzy pracują :P ), ale postaram się najbardziej jak potrafię. :D

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie, niektorzy pracuja :lol: no i do tego wyjezdzaja na urlop w piatek, wiec mnie w czwartek pewnie nie bedzie.... Flaire, a nie mozesz zreferowac tutaj tych rewelacji o uprawnieniach instruktorskich? ja jestem nieziemsko ciekawa 8)

Posted

Właśnie rozmawiałam z Wind i doszłam do wniosku ze czwartkowe zebranie będzie musiało odbyc się beze mnie. Nie jestem w stanie się rozdwoić niestety! :cry: Ja jestem za to jak najbardziej za niedzielą o 18.00! W sobote jak Wam mówiłam wybieram sie na działakę... Mam nadzieję jednak że nie ominie mnie oglądanie filmików! :P

Jest jeszcze ewentualność, nie wiem do której planujecie czwartkowe zebranie że mogłabym do Was dojechać ale to 50% szans, koło 20 bo pewnie nie będę w stanie za bardzi ćwiczyć bo mój Mistrz kopnął mnie wczoraj w rękę i uszkodził mi palec...

Ale 20 to chyba za późno...

No nic będę myśleć....

Mokka

Sprawdzę i dam zna ć na priv:P

Posted

Elka, to ja już nic nie rozumiem, bo mnie się wydawało, że na działkę to Ty się wybierasz w niedzielę, a nie w sobotę! A w ogóle to jakim cudem Ty teraz piszesz, jak masz być w pracy??? Może dziś nie jest środa, a teraz nie jest 13... Mnie już się wszystko pomieszało. To chyba skleroza na starość :niewiem:

Posted

No to ja jeszcze cos dodam :-)

Jesli uwazacie, ze 18.00 jest troche za wczesnie to nic nie stoi na przeszkodzie aby rozpoczac je pozniej :-)

Ja sie dostosuje. Czwartek mam wolny wiec nie ma problemu z korektami :-)

pozdrawiam,

Posted

PATI - śliczna Kenia, tak zostaw, nie zmieniaj.

Dzieki, dzieki! Juz nie jamnik?

BTW, Tatus dzwonil i pytal jakiej wysokosci maja byc tyczki w slalomie?

Powiedzialam zeby zrobil metrowe, bedzie dobrze? :lol:

Posted
Dzieki, dzieki! Juz nie jamnik?
Jamnik, ale ładny :wink: .
BTW, Tatus dzwonil i pytal jakiej wysokosci maja byc tyczki w slalomie?

Powiedzialam zeby zrobil metrowe, bedzie dobrze? :lol:

Wow! Wg regulaminu 1m-1,20. Jak będą co 60 cm, to możemy je używać do mistrzostw świata :wink: .
Posted

Wszystko sie zgadza! Dzis jest sroda i byla wtedy 13, ale mnie na moment podmienila w sklepie mama zebym wyszla z psem i tak jakos mi sie do kompa usiadlo... :lol:

Chyba nie moge myslec o jutrzejszym treningu... no moze na dzieciach jakos sobie poradze... ale na doroslych moze byc ciezko... no w kazdym razie jeszcze nie wiem jak to bedzie jutro z moim przybyciem na zebranie...

A jesli chodzi o dzialke to ja jade w sobote i zostaje do niedzieli tylko jade w sobote po treningu...:P

Posted

Dziewczyny-zdajcie relację na Cavano z zebrania.

Ja nijak nie mogę-mój ślubny rozbija się po świecie a ja biedna dziewka muszę gospodarstwa pilnować :cry: -psy karmić,dzieci pilnować,ptactwa doglądać.

Nie mam jak.

I jeszcze auto w garażu kwitnie a ja prawka nie mam :evilbat:

Posted

hmmm .... widze, ze co poniektorzy jacys tacy niezdecydowani som ;-) ...

przeszkody wymyslaja ... obowiazki mnoza ....

a ja moze jutro cos dobrego wypieke na to nasze spotkanko :sweetCyb:

sylwia&boksery,

bierz dzieci, psy i ptactow i przybywaj :-)

Flaire,

To o ktorej jedziemy rureczki ogladac?

pozdrawiam,

Posted

BTW bardzo prosze na jutrzejszym spotkaniu nie smiac sie z wygladu mojego psa! Wiem bedzie to trudne, ale bardzo prosze ... :modla: ona jest taka wrazliwa .... ;)

pozdrawiam,

Posted

Przepraszam, Wind, ja chcę tylko jedną rzecz wiedzieć, zanim zaczniesz innym wymyślać od przeszkód i obowiązków: gdzieś Ty była dzisiaj jak miałaś być na sekcji? Bo ja tam specjalnie pognałam, żeby się z Tobą spotkać i Majeczkę Pani Chwalibóg przedstawić...

Posted

Flaire,

Baaaa ... o 16.00 zadzwonilam do ZK, mowiac ze chce dzisiaj uiscic to i owo i ze moj ZK w Katowicach przetrzymywal metryke mego psa, wiec ja stamtad wyrwalam bo rodowod w tym tempie dostalabym za dwa lata :(...

A co na to pani ze ZK w Wawie ... ano powiedziala mi tak:"dzisiaj to nie ma pani po co przyjezdzac. W kasie jest tlok bo wystawa, w biurze jest tlokbo zgloszenia sortujemy, wiec prosze sie zglosic po 7 kwietnia. Dzisiaj niczego z Pania nie zalatwimy".

No wiec nie przyjechalam ... :(

Posted
Pati, a nie da sie Kenii foteczki od "pupci strony" strzelic :wink: , zeby prege bylo widac? bo z tym lbem to na interchampiona IV grupy :lol:

Ja wam powiem tylko tyle:

Na jamnikach znacie sie jak swinie na pieprzu! cheeky-smiley-022.gif

I juz teraz sie nie dziwie dla czego sedziom podobaja sie molosowate Rodezjany w typie Bordoga! Pewnie tak samo sie znaja na rasie jak wy! cheeky-smiley-022.gifcheeky-smiley-022.gifcheeky-smiley-022.gif

A rano przyjdzie Mokka i znowu nawymysla mi od nieprzyjemnych kobiet

Posted
Pati, a nie da sie Kenii foteczki od "pupci strony" strzelic :wink: , zeby prege bylo widac? bo z tym lbem to na interchampiona IV grupy :lol:

To ten jamnik ma pręgę??? :lol:

Posted

Ja wam powiem tylko tyle:

Na jamnikach znacie sie jak swinie na pieprzu! cheeky-smiley-022.gif

I juz teraz sie nie dziwie dla czego sedziom podobaja sie molosowate Rodezjany w typie Bordoga! Pewnie tak samo sie znaja na rasie jak wy! cheeky-smiley-022.gifcheeky-smiley-022.gifcheeky-smiley-022.gif

Jsize=9]A rano przyjdzie Mokka i znowu nawymysla mi od nieprzyjemnych kobiet

Qnia, ale Ty jesteś nieprzyjemna kobieta!! :evil:

To ja jedna, jedyna chwalę zdjęciuszko, nic nie mówię o jamniku (inni robią to za mnie), a Ty mi z takim tekstem?

jestem zdołowana, nie wiem czy w takim stanie psichicznym przyjde na zebranie :(