Flaire Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Kto zyw niech bierze aparat, bo jesli telewizja nie klamie to ma byc jutro sloneczko jak ta lala!No to super! Znów będzie świetna sesja zdjęciowa bez Misi. Nie będzie jej na żadnych zdjęciach, a w końcu wyrzucicie ją z Cavano za nadmiar nieobecności :( .P.S. Wezmę aparat. Quote
Sajko Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 w zwiazku z piekna pogoda zglaszamy swoja obecnosc na jutrzejszym treningu 8) Quote
Wind Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Dziewczyny, Mam nadzieje, ze pamietacie iz chetnie wyprobuje w weekend hustawke , prawda ;) Quote
PATIszon Posted March 12, 2004 Author Posted March 12, 2004 Mam nadzieje, ze pamietacie iz chetnie wyprobuje w weekend hustawke Pamietamy, pamietamy. Tylko, ze ja bym wolala w sobote.... :roll: Quote
Wind Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Aha ... szykujcie jutro brzuszki na me cukiernicze eksperymenta ;) Wszak nie bedzie to tort cytrynowy mocno wirtualny, ale murzynek z bakaliami calkiem realny :-) Maja jutro obchodzi roczek :BIG: :new-bday: :BIG: i zaprasza wszystkie pieski na jegniece ciasteczka a ich wlascicieli na male co nieco :multi: pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted March 12, 2004 Author Posted March 12, 2004 Wszystkiego najlepszego dla Majeczki Pasibrzuchy, szykowac miejsce na tort! Quote
exoda Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 oto specjalnosc szefa kuchni, specjalnie dla MAJECZKI :D WYLACZNIE WIRTUALNIE Quote
Elka Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Pati... w sobote nie da rady... Ula napisala ze w niedziele... tylko nie narobcie za duzo zamieszania... a moze wolicie w ogole za tydzien?? Quote
Aga01 Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAJECZKO!!! Możemy jutro przyjśc?? Jeśli tak to było by super. :fadein: Quote
Flaire Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Możemy jutro przyjśc?? Jeśli tak to było by super. :fadein: MUSICIE :wink: !!! Quote
Aga01 Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Jestem zła na Kecie (znowu, ale dziś jest to uzasadnione). Rano Sesilka biegała (dosyć szybko) a Keti wpadła na nią z ogromną siłą co spowodowało że Sesilka z ogromną siłą wpadła na drzewo!!! :( Był straszny huk i straszny płacz Sesilki. Strasznie się wszyscy przestraszyliśmy ( z Kecią włącznie) Wyglądało to poważnie, ale na szczęście nic jej nie jest. Uderzyła bokiem co być może ją uratowąło bo siła uderzenia była ogromna. Teraz rozbitek je jakąś śmierdzącą kość z przymrużonym oczkami więc chyba wszystko jest OK. Quote
Wind Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Maja wszystkim dziekuje za zyczonka :-) Na gosci czeka jutro na treningu :-) Impreza bedzie bezalkoholowa i wysokokaloryczna :-) Zaproszeni sa wszyscy Cavanowicze i sympatycy naszego Klubu Agility! Aga01, Was nie moze zabraknac!!! I nie gniewaj sie na Kecie ... ona nie chciala :cry: Ona dobra i madra .. tylko troszke ciezsza niz Cecilka ;) Ot i caly problem :-) BTW Elka wyposazyla mnie w kartke z zadaniami. Po zadaniach widac, ze nasz Szkoleniowiec nie da nam jutro odsapnac ;) Sami zobaczycie jakie zawijasy kazala nam wybiegac. Aha ... i zaznaczyla, ze odpyta nas z tego na nastepnych zajeciach :-) pozdrawiam, Quote
sylwia i boksery Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Mam nadzieję,ze jutro dojedziemy-chociaż na końcówkę. Córka by mi nie przebaczyła :o Picasso ma o 10.00 testy psychiczne i może zdążymy...(a testy są tylko 3 razy w roku) :-? Zdrowia dla Majeczki :D Quote
Sajko Posted March 13, 2004 Posted March 13, 2004 Niech żałują wszyscy, którzy nie dotarli na dzisiejszy trening :lol: Stawka była liczna: Sesilka, Kecia, Kenia i Kobra, Monia i Leon, Bella, Majeczka i mój Barik :D wszyscy chyba trochę wiosnę czuli, bo koncentracja nie była idealna, ale i tak było extra :cool3: Flaire, jak nadal jesteś zainteresowana stronką dla Misi- odezwij się do mnie, zawsze w tygodniu od 9 do 17.30 jestem na MSN Messanger ([email protected] Sajko), albo podeślij mi mailika. Quote
Wind Posted March 13, 2004 Posted March 13, 2004 Nie jutro nie ma. Ale odbijemy sobie ten trening w przyszlym tygodniu :-) pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted March 14, 2004 Author Posted March 14, 2004 Wind A cio to za nowe loki na Twoim emblemacie? :lol: I w ogole jak udalo Ci sie wstawic emblemat! Ja wczoraj probowalam i doopa blada. :evil: Quote
Sajko Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 A ja tak nieśmiało, jak Leon chodzi do nas na treningi i ma zdjęcia (wkrótce będą wstawione) jak wspaniale trenuje, to chyba mu się należy kilka słów w dziale "Nasze psy" na stronce 8) mam tylko nadzieję, że dostanę to szybciej niż pare innych brakujących tekstów :roll: Quote
Wind Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 Pati, Emblemat wstawilam wczoraj na probe, po tym jak Rotti stwierdzila, ze sa jakies problemy z ladowaniem obrazkow. Problemow nie ma :-) Zobacz sama, przeciez mnie sie udalo ;) A te loki to Majka i gdybys sie mocno przyjzala to w srodku tej siersci jest nosek :lol: P.S. Pati wyslij mi na skrzyneczke zdjecia Majki, ktore robilas kiedys tam na treningu, ok? Dzieki :-) Sajko, Zdjecia Leona suuper :-) Ma chlopak wybicie nad przeszkodami ;) Quote
Flaire Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 Wind, a gdzie Ty widzisz te zdjęcia? Bo ja nie widzę! :evil: Quote
Sajko Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 Szanowne Panie, dorzuciłam fotki z 'długiego skoku' do galerii 8) proszę krzyczeć, jak coś nowego nie chodzi (znaczy nadal pamiętam, co w starych działach nie chodzi i postaram się naprawić jakoś wkrótce) :D Quote
Mokka Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 Ja nic nie widzem. U mnie w pozycji "skok długi" nadal jest informacja "zdjęcie później". :cry: Quote
Mokka Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 Nie później, tylko wkrótce, oczywiście :oops: Quote
Flaire Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 Mokka, spójrz w Galerię. U mnie jak wcześniej pisałam, to nie było, ale teraz już jest. A ja mam nadzieję, że dział Nowinki jest na Twojej liście, Sajko :D . Quote
Recommended Posts