PATIszon Posted February 22, 2004 Author Posted February 22, 2004 Lece w odwiedziny w takim razie :lol: Quote
Wind Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Ja juz bylam !!! I slad po sobie zostawilam !!!! Sajko stronka suuuuperowa !!! pozdrawiam, Quote
Sajko Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 ależ ja się cieszę, jak przybywa nam foteczek :lol: tylko że niedługo będę musiała nas przenieść na serwer o większych skrzyneczkach 8) Wind- zainaugurowałaś działalność księgi- jestem wzruszona. Pati, możesz załatwić dla Wind taki fajny prezencik internetowy :wink: ? a jak było na treningu? Quote
Flaire Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Uprzejmie melduje, ze w Szwajcarii nie ma sniegu, nie ma slonca, a i z dostepem do internetu tez nie najlepiej. Zazdroszcze treningu. I ze nie ma nas na tym superowskim zdjeciu. Trzeba bedzie wphotoshopowac reszte druzyny... :wink: Quote
Wind Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Sajko, Na treningu bylo mniej slonecznie niz wczoraj, ale nie mniej przyjemnie :-) Cavano stawil sie w silnym skladzie. Pobiegac na tor przybyly: Kenia, Monia, ktora wymienil Leon, Bella, Funny, Bajeczka, Kecia i Cecil, Nasa, Heniek, Drachma, Nuka (chyba dobrze zapamietalam imie) no i Maja. Kazdy pies przyprowadzil na tor swoja wlascicielke, bowiem grupa jest mocno feministyczna :-) Cwiczylismy rozniaste ustawienia toru, ktore wcale trudne nie byly ... ale musze przyznac, ze dosc czesto powtarzalismy przebiegi, bo psy biegaly nie tak jakby tego sobie zyczyla Elka ;) Wlasciwie tylko Nasa i Heniek brylowali wiedza, umiejetnosciami a dystans jaki dzieli np. moja Majke z jej przyjaciolka :lol: Nasa jest wrecz powalajacy ... dla Majki oczywiscie ;) Jak wspomnialam wczesniej na treningu goscilismy Leona, ktory stawial pierwsze kroki m.in. na kladce. Poszlo mu calkiem dobrze, moze nie tak dobrze jak lekcje "gryzienia", ale widac ze chlopak odnajdzie sie na torze :-) Na zakonczenie dodam, ze trening sobotni w dniu 28 lutego odbedzie sie od godz. 15.00 pozdrawiam, Quote
Wind Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Wind- zainaugurowałaś działalność księgi- jestem wzruszona. Ja bylam nie mniej, gdy niesmialo kreslilam pierwsze literki wpisu :-) Pati, możesz załatwić dla Wind taki fajny prezencik internetowy ? Jaki, jaki prezencik??? No mowcie szybciutko, albo przysylajcie :-) pozdrawiam, Quote
Mokka Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 W niedzielę po treningu pojechaliśmy na zajęcia z obrony: Pati z Kenią, Sylwia z Picassem i ja z Leonem. Picasso śmiało podjął wyzwanie, ochoczo szczekał i łapał szmatki podsuwane przez pana pozoranta, podobało mu się bardzo. Natomiast Kenia - pacyfistka powiedziała "pocałujta w dooopę wójta" i odmówiła gryzienia obcych ldzi. Grzecznościowo trochę poszczekała na pana, łaskawie pobawiła się z nim ciągniętym przedmiotem po czym oświadczyła, że ona gryźć nie będzie, bo jest damą. 8) Potem poszliśmy na łączkę i Kenia zamęczyła Leona. Odnoszę wrażenie, że Kenia dobrze działa na mojego brutala, bo przez cały czas obcowania z nią nie przejawiał żadnych oznak agresji w stosunku do innych i chociaż obok był Picasso, pieski tylko próbowały łypać na siebie, ale w ogóle nie rwały się do walki. Sylwia zapisała się już na nastepną niedzielę, a Kenia ma zadaną pracę domową. Na razie jednak Pati chyba da jej spokój z gryzieniem, bo dziewczynka jest tak pokojowo nastawiona, że moim zdaniem szkoda by było to psuć. :D Quote
sylwia i boksery Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Zapisałam się-a jakże. Picasso nawet przez sen mordował szmaty 8) -nie mogę odmówić mu tej przyjemności(jak niewiele potrzeba mojemu gentelmenowi do pełni szczęścia :wink: ). Leon błyszczał posłuszeństwem i wolą mordowania-jest nieeesamowitym psiskiem :D Cieszę się na to niedzielne mordowanie :evilbat: Na sobotnie skoki też :wink: Quote
Sajko Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 zaraz, zaraz :icon_roc: , czy przypadkiem okropna wlascicielka Drachmy nie napisala jeszcze ani slowa o swojej ulubienicy, przez co jest ona sierotka na stronce Cavano :x :nono: Quote
sylwia i boksery Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 zaraz, zaraz :icon_roc: , czy przypadkiem okropna wlascicielka Drachmy nie napisala jeszcze ani slowa o swojej ulubienicy, przez co jest ona sierotka na stronce Cavano :x :nono: :oops: :oops: :oops: Napiszę-pewnie nawet dzisiaj :oops: Proszę nie bić :wink: Quote
Mokka Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Proszę nie bić :wink: W dziób ją, w dziub - korespondencyjnie! Quote
Sajko Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 no co wy? przeciez jak same mowicie- Picasso by mnie srocil o wystajace czesci ciala, ale ja za to pogadam z Drachma, ona to zalatwi swoimi delikatnymi lapeczkami... :evilgrin: Quote
Mokka Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Oj, Sajko, nie rób z psa mordercy - on się po prostu świetnie bawił. Niech Ci Sylwia powie, jak mój Leon grzecznieje na "placu boju". Słucha komend, czeka, waruje, ja mojego psa nie poznaję. Picasso chętnie pobawiłby się z Tobą w przeciąganie zabawek, ale nie wydaje mi się, żeby zaraz chciał skracać. Chociaż przyznaję, że wygląd ma imponujący (klata jak dwie Drachmy), a do tego to spojrzenie. On nie musi gryźć, wystarczy, że spojrzy :evil: Quote
sylwia i boksery Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Oj, Sajko, nie rób z psa mordercy - on się po prostu świetnie bawił No-nikt nie mówi,że jest innaczej :wink: Świetnie się bawił w mordowanie pozoranta :evil: :wink: Ale fakt-skupiony maksymalnie i posłuszny niesamowicie. A jaka nagroda?-pozwolenie na "mordowanie" :roll: -ot,prawdziwy Leon Zawodowiec :D I to się nazywa wychowywanie psa w łagodności do otoczenia :lol: :lol: Chociaż przyznaję, że wygląd ma imponujący (klata jak dwie Drachmy), a do tego to spojrzenie. On nie musi gryźć, wystarczy, że spojrzy :evil: No ładnie-mój misiu w wersji bokserXXL został haniebnie przedstawiony jako potwór-bazyliszek. A to taki słodzisz :evilbat: Quote
PATIszon Posted February 23, 2004 Author Posted February 23, 2004 Oj, Sajko, nie rób z psa mordercy - on się po prostu świetnie bawił. Fakt, ale na szczescie zabawka byla dobrze zabiezpieczona :lol: Quote
sylwia i boksery Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 I wszystko się wydało :evilbat: :wink: Quote
Lenka Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 WIADOMOŚĆ DO WSZYSTKICH CAVANOWCÓW Podjęłysmy razem z Niuką decyzję odnośnie klubu: postanowiłyśmy przenieść się do Fortu ponieważ uznałyśmy, że wykorzystałyśmy wszystko to co Cavano mogło nam zaoferować, za co jesteśmy wdzięczne Eli, ale szukamy teraz czegoś więcej. Chciałybyśmy aby ta decyzja nie wpłyneła negatywnie na nasze kontakty bo przeciez nie o to nam chodzi. Mamy nadzieję, że bedzie sie wam nadal dobrze trenowało i nam również. I że spotkamy się niebawem na jakimś spacerku. Dziękujemy Wam wszystkim za wspólne treningi. Jesteście naprawdę super i starajcie sie tak dalej, a niebawem spotkamy sie na zawodach :) Niuka i Lenka Quote
Ida&Funny Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 A co jest w forcie a czego nie ma w Cavano :evil: Ale to jest wasza decyzja, zastanówcie się jeszcze. :placz: Quote
Ania-Bajka Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Hej, kochani cavanowcy :lol: Mam pytanie i prosbe - czy ktos z was moglby na sobotni trening (ew. na niedziele) przyniesc aparat, najlepiej cyfrowy? Bardzo potrzebuje zdjec Bajki i Hektorka cwiczacych agility do strony (kiedys Bajka miala robione ale chyba nie wyszly bo nigdzie ich nie widzialam...). Oczywiscie na stronie bedzie bardzo wyraznie napisane, ze cwicza w klubie Cavano i damy tez adres Cavano - tzn. jezeli moge ten adres tam umiescic...? :wink: Quote
Mokka Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Pati raczej zawsze przynosi aparacik, więc pewnie i tym razem będzie miała. Żeby tylko pogoda dopisała. :D Quote
Wind Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Ania-Bajka, Ja przyniose :-) Zrobie zdjecia Bajeczki i Hektorka :-) pozdrawiam, Quote
Mokka Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Wind, myślę, że zrobisz zdjęcia wszystkim pieskom. A Hektorowi trzeba będzie zrobić kilka fotek w towarzystwie innych piechów, aby pokazać, jak jest przyjacielski. Mam rację? Quote
Wind Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Mokka, Jak zwykle masz swietne pomysly :-) pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted February 24, 2004 Author Posted February 24, 2004 Ludziska! Kto sie wybiera jutro na otwarcie sklepu do Elki i moze mi wytlumaczyc jak tam trafic? Quote
Mokka Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Jak trafić to mniej więcej wiem, ale wybieram się w innym terminie. Jadąc Al. Niepodległości w kierunku Ursynowa skręcasz w prawo w Malczewskiego - jedziesz do końca - skręcasz w prawo w Joliot-Curie - nastepnie pierwsza przecznica w lewo to ulica Bytnara - tam podobno jest ten bazarek, na którym Elka ma swój salon. Budka ma nr 42 (ale go podobno nie ma), a nazywa się CAVANO. Ja też tam nie byłam ale spróbuję trafić (ino że raczej w sobotę). Quote
Recommended Posts