Ania-Bajka Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Poczytajcie sobie topic o strzelaniu do psow (na wyzlach kontynentalnych) i powiedzcie jakie jest wasze zdanie... Quote
PATIszon Posted February 19, 2004 Author Posted February 19, 2004 Bo Leony to leniwe som i tyle! :evil: Naucz tropic Monie i ruszaj na zawody :lol: Tym oto postem dobilismy do tysiecznej wypowiedzi w naszym zacnym topicu! Gratulacje i stawiam wszystkim z tej okazji! Quote
Mokka Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Pati, a co do Leonów, to Ci nie muszę tłumaczyć, dobrze wiesz, jakie som :evil: A topik zacny, zacny, hej :D Quote
Sajko Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Drogie Panie, możecie zazdrościć- dzisiaj widziałam naszą obecnie najmłodszą zawodniczkę- Tolę. Trochę wystraszyła się mnie, ale eksterierowo będzie piękna dziewczynka 8) zaczęła zarastać długim futeriem i ma śliczny czarny długi ryjek i będziemy musiały jej kibicować na wystawach :lol: no i oczywiście przyłączam się do :popcorn: i jeszcze ponieważ Tłusty Czwartek dzisiaj- :tort: Quote
Lenka Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 ja tez sie łapie na piwo czy niebardzo? ;) A co do pączuchów to ja już swoje usmażyłam, były pyszne.... ale wiecej nie jem dwa to i tak za dużo :D tylko zebyscie sie same w pączki nie pozamienialy bo bedzie cieeeezko biegac aha no i psom nie dawać ;) bo nasa to jeszcze ale jak takiego Barika przyturlac na trening to nie wiem :hmmmm: Quote
Ania i Salma Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Witam :D A czemu Was nie ma na www.forum.molos.pl w dziale agility ? Trafiłam tu tylko dzieki PATIszon, nie musicie się dłuzej ukrywać na terierach :wink: Quote
Ania-Bajka Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Czy ktos ma wiesci na temat sobotniego treningu??? Czy sie odbedzie i jezeli tak to o ktorej godzinie? Quote
Mokka Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Aniu, my się nie ukrywamy, my tu jesteśmy u siebie. Nie znasz naszego hasła? I TY MOŻESZ ZOSTAĆ TERIEREM :D A co do treningu, to ja też czekam na info, przylecimy z dziką rozkoszą :P Quote
Wind Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 My tez czekamy na info w sprawie godziny treningu. Bedziemy i w sobote i w niedziele :-) pozdrawiam, Quote
Flaire Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Aniu, my się nie ukrywamy, my tu jesteśmy u siebie. Nie znasz naszego hasła?I TY MOŻESZ ZOSTAĆ TERIEREM :D Mokka, Ani chyba chodzi o to, ze haslo mogloby rownie dobrze byc I TY MOZESZ ZOSTAC MOLOSEM :o :o :o Quote
Wind Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Flaire, Myslisz ze i Majka moglaby zostac ... :o :o :o pozdrawiam, Quote
Mokka Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Hi, hi - honorowy członek Klubu Molosa. Quote
Sajko Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 a my nie musimy zostac molosem- juz nim jestesmy i jestesmy z tego strasznie dumni :thumbs: :sweetCyb: Quote
Mokka Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 A w ogóle ta stronka dotyczy tylko bokserów. Sajko - Bari jest jednocześnie i terierem i molosem. To jest dopiero gagatek :D Quote
Flaire Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 a my nie musimy zostac molosem- juz nim jestesmy i jestesmy z tego strasznie dumni :thumbs: :sweetCyb:No i macie z czego byc dumni, bo to nielada osiagniecie! Prawda, Wind? :wink: Quote
Wind Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Flaire, Oj prawda, prawda .. od rana robie z Majki molosa a ona wciaz taka terierowa pozostaje :niewiem: Quote
Flaire Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 A w ogóle ta stronka dotyczy tylko bokserów. I TY MOZESZ ZOSTAC BOKSEREM ??? Quote
Mokka Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Nie, tego nie powiedziałam. Stronka, na którą wysyła nas Ania, jest jakaś taka bokserowata ... :lol: Quote
Lenka Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Pati, mam do Ciebie interesa: masz może jeszcze gdzieś w zakamarkach komputerka mój emblemacik zapisany? Jak masz to byłabym wdzięczna za przesłanie mi na maila :D Quote
Flaire Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Pati, mam do Ciebie interesa: masz może jeszcze gdzieś w zakamarkach komputerka mój emblemacik zapisany? Jak masz to byłabym wdzięczna za przesłanie mi na maila :D Lenka, chodzi o ten emblemacik z dogomanii? A dlaczego sobie z dogomanii nie skopiujesz? Chyba ze chodzi Ci o jakas wieksza wersje w posiadaniu PATIszonka... Quote
Mokka Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Dzwoniłam właśnie do Elki. Trening jutro o godz. 10 rano. :D Quote
Lenka Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Właśnie chodzi o tą większą wersję, bo jeżeli nie Pati to Sajko na pewno ma :D Quote
Ida&Funny Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Lenka a nie możesz go skopiować z naszej stronki z naszych psów Quote
Lenka Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 szczerze mówiąc to zapomniałam, że bym mogła - ale jestem nieprzeciętna :thumbs: Quote
Recommended Posts