Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo Leony to leniwe som i tyle! :evil:

Naucz tropic Monie i ruszaj na zawody :lol:

Tym oto postem dobilismy do tysiecznej wypowiedzi w naszym zacnym topicu! party-smiley-020.gif

Gratulacje i stawiam wszystkim z tej okazji! party-smiley-003.gif

Posted

Drogie Panie, możecie zazdrościć- dzisiaj widziałam naszą obecnie najmłodszą zawodniczkę- Tolę. Trochę wystraszyła się mnie, ale eksterierowo będzie piękna dziewczynka 8) zaczęła zarastać długim futeriem i ma śliczny czarny długi ryjek i będziemy musiały jej kibicować na wystawach :lol:

no i oczywiście przyłączam się do :popcorn: i jeszcze ponieważ Tłusty Czwartek dzisiaj- :tort:

Posted

ja tez sie łapie na piwo czy niebardzo? ;)

A co do pączuchów to ja już swoje usmażyłam, były pyszne.... ale wiecej nie jem dwa to i tak za dużo :D tylko zebyscie sie same w pączki nie pozamienialy bo bedzie cieeeezko biegac aha no i psom nie dawać ;) bo nasa to jeszcze ale jak takiego Barika przyturlac na trening to nie wiem :hmmmm:

Posted

Aniu, my się nie ukrywamy, my tu jesteśmy u siebie. Nie znasz naszego hasła?

I TY MOŻESZ ZOSTAĆ TERIEREM :D

A co do treningu, to ja też czekam na info, przylecimy z dziką rozkoszą :P

Posted
Aniu, my się nie ukrywamy, my tu jesteśmy u siebie. Nie znasz naszego hasła?

I TY MOŻESZ ZOSTAĆ TERIEREM :D

Mokka, Ani chyba chodzi o to, ze haslo mogloby rownie dobrze byc I TY MOZESZ ZOSTAC MOLOSEM :o :o :o
Posted
a my nie musimy zostac molosem- juz nim jestesmy i jestesmy z tego strasznie dumni :thumbs: :sweetCyb:
No i macie z czego byc dumni, bo to nielada osiagniecie! Prawda, Wind? :wink:
Posted

Pati,

mam do Ciebie interesa: masz może jeszcze gdzieś w zakamarkach komputerka mój emblemacik zapisany? Jak masz to byłabym wdzięczna za przesłanie mi na maila :D

Posted
Pati,

mam do Ciebie interesa: masz może jeszcze gdzieś w zakamarkach komputerka mój emblemacik zapisany? Jak masz to byłabym wdzięczna za przesłanie mi na maila :D

Lenka, chodzi o ten emblemacik z dogomanii? A dlaczego sobie z dogomanii nie skopiujesz? Chyba ze chodzi Ci o jakas wieksza wersje w posiadaniu PATIszonka...