Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[U][B]SOBOTA[/B][/U]

[U]godz. 7:00[/U]
Wermut
Tosia
Ghandi
Aria
Ares
Jaszka

[U]godz. 8:30[/U]
Hexa
Jazz
Misia
Bambi
Drops
Saba

[U]godz. 8:30[/U]
Atrey
Ashka
Milo
Haft

[U]godz. 9:30[/U]
Yasser

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bzikowa']To ja ponowię pytanie :oops: co z tymi płytkami ze zdjęciami i filmami :razz:
Jest może możliwość odbioru na DCDC?[/quote]

Zdjęcia będą. Ponieważ chcę Wam jeszcze wrzucić filmiki, to mogę się nie wyrobić do soboty.
Jeszcze nie wiem nawet czy w sobotę będę.

Jeśli ktoś chce filmiki nie tylko swoje, to proszę o info.

Posted

[quote name='Bzikowa']Współczuję powrotu do szkoły, ja jeszcze mam miesiąc wolności a potem się zacznie jatka. ;)

I jako, że pewnie nie wszyscy dali radę wejść na forum to wrzucam jeszcze tutaj link do moich zdjęć:

[URL="http://picasaweb.google.com/cubree/ObozAgilityCAVANO2009#"]Picasa Web Albums - Anna - Obóz Agility ...[/URL]

I zdjęcia, które zrobił Jurek - z czwartku i piątku:

[URL="http://picasaweb.google.com/jez.jerzyk/ObozAgilityZdworz27082009?feat=directlink#"]Picasa Web Albums - jez.jerzyk - Obóz Agility ...[/URL]

[URL="http://picasaweb.google.com/jez.jerzyk/ObozAgilityZdworz28082009#"]Picasa Web Albums - jez.jerzyk - Obóz Agility ...[/URL][/quote]

Aniu, mogę wstawić wasze zdjęcia na ozikowe forum?

Posted

Basia - jasne :)

Lidka, mnie nie będzie na treningu w sobotę, ale jakbyś się wyrobiła z płytkami to możesz moją przekazać komuś kto będzie jechał na PM , np. Basi :evil_lol:

Posted

Rozpiska DCDC [URL="http://www.latajacepsy.pl/zawody/dog-chow-disc-cup-warszawa/plan-godzinowy-zawodow"]Dog Chow Disc Cup Warszawa - Latające psy[/URL]
Są zmiany i jest dość niestandardowo, więc piszę, żebyście nie byli rozczarowani.

Young Dog i Starters mają tylko JEDEN freestyle. Deo po 10:00, Java po 14:30. Bull ma pierwszy występ przed 12:00 :diabloti: i drugi po 16:00 :multi:

Posted

Chciałam nieśmiało wtrącić, że my z Hexą wracamy do treningów i jeśli się da to prosimy o upchnięcie nas do jakiejś grupy na ten weekend, i na sobotę i na niedzielę możemy być chętne :). Wiem, że późno się ujawniam, ale mam szczyla na głowie (już ostatnia do oddania została), Hexę szaleńca i do tego poprawkę musiałam napisać :oops:. No i dopiero od niedawna w naszym pięknym kraju w końcu jestem także proszę nie bić ;).

Posted

[quote name='stereo']
Young Dog i Starters mają tylko JEDEN freestyle. Deo po 10:00, Java po 14:30. Bull ma pierwszy występ przed 12:00 :diabloti: i drugi po 16:00 :multi:[/quote]

A kiedy Negra ?

Guest aneta_w
Posted

Dopiero odczytałam meila. To dziwne ale mi strona cavano normalnie działa

Chciałam się dopisać na treningi w sobote i w niedzielę z Sabą,
ale obawiam się, że nie pasujemy umiejętnościowo do rzadnej z grup :p
możemy się chociaż wcisnąć na 8.30?

a potem szybko szybko na Pola Mokotowskie

Posted

Dziękujemy :loveu:.

[SIZE="1"]A takie mam małe pytanko. Czy macie może jakąś wolną klatkę/transporter, żeby na czas treningu udostępnić w razie czego? Bo ja takich rzeczy nie posiadam :oops:[/SIZE]

Posted

[quote name='*Monia*']Dziękujemy :loveu:.

[SIZE=1]A takie mam małe pytanko. Czy macie może jakąś wolną klatkę/transporter, żeby na czas treningu udostępnić w razie czego? Bo ja takich rzeczy nie posiadam :oops:[/SIZE][/quote]
W razie czego?
Pogadamy na treningu.

Posted

W razie takiego czegoś z czym nie będzie miał najprawdopodobniej kto zostać, a sąsiadów na koncert o 7 rano nie chcę narażać :roll:. Jak ja nie lubię w bloku mieszkać :cool1:.

Posted

[COLOR=red][B][U]UWAGA NIEDZIELA[/U][/B][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=black]godz. 7:00[/COLOR][/B]
Loki
Tosia
Jaszka
Ghandi
Milo
Ares

[B]godz. 8:30[/B]
Laryks
Jazz
Bambi

[B]godz. 8:30[/B]
Atrey
Ashka
Haft

[B]godz. 9:00[/B]
Yasser

[B]godz. 9:15[/B]
Misia
Hexa
Drops

Nie mam pewności, czy będę później przy kompie, więc jeśli macie jakieś uwagi lub życzenia, to proszę telefonicznie do mnie.

Posted

[quote name='Tusek']
jako, ze strona nie dziala to nie wrzuce aktualizacji narazie, ale jak ktos jeszcze chce cos doslac to chetnie sie tym zajme.[/quote]

ja, ja ja! :) chętnie wyślę nowy tekst i zdjęcia tylko przypomnij na jaki adres i jakiej wielkości zdjęcia dozwolone ;)