Mokka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [U][B]SOBOTA[/B][/U] [U]godz. 7:00[/U] Wermut Tosia Ghandi Aria Ares Jaszka [U]godz. 8:30[/U] Hexa Jazz Misia Bambi Drops Saba [U]godz. 8:30[/U] Atrey Ashka Milo Haft [U]godz. 9:30[/U] Yasser Quote
Mokka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Pamiętam o Yasserze, ale musimy ustalić z Sajko, gdzie go umieścić, bo on potrzebuje, jakby to rzec, no sama zresztą wiesz... :evil_lol: Quote
Ludek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Bzikowa']To ja ponowię pytanie :oops: co z tymi płytkami ze zdjęciami i filmami :razz: Jest może możliwość odbioru na DCDC?[/quote] Zdjęcia będą. Ponieważ chcę Wam jeszcze wrzucić filmiki, to mogę się nie wyrobić do soboty. Jeszcze nie wiem nawet czy w sobotę będę. Jeśli ktoś chce filmiki nie tylko swoje, to proszę o info. Quote
BeataG Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 OK, to będę tu zaglądać po dalsze info. :evil_lol: Quote
Bonni Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jakby płytki były już na sobotę to mógłby ktoś moją wziąć na PM i tam bym odebrała?? Quote
suche Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Bzikowa']Współczuję powrotu do szkoły, ja jeszcze mam miesiąc wolności a potem się zacznie jatka. ;) I jako, że pewnie nie wszyscy dali radę wejść na forum to wrzucam jeszcze tutaj link do moich zdjęć: [URL="http://picasaweb.google.com/cubree/ObozAgilityCAVANO2009#"]Picasa Web Albums - Anna - Obóz Agility ...[/URL] I zdjęcia, które zrobił Jurek - z czwartku i piątku: [URL="http://picasaweb.google.com/jez.jerzyk/ObozAgilityZdworz27082009?feat=directlink#"]Picasa Web Albums - jez.jerzyk - Obóz Agility ...[/URL] [URL="http://picasaweb.google.com/jez.jerzyk/ObozAgilityZdworz28082009#"]Picasa Web Albums - jez.jerzyk - Obóz Agility ...[/URL][/quote] Aniu, mogę wstawić wasze zdjęcia na ozikowe forum? Quote
Bzikowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Basia - jasne :) Lidka, mnie nie będzie na treningu w sobotę, ale jakbyś się wyrobiła z płytkami to możesz moją przekazać komuś kto będzie jechał na PM , np. Basi :evil_lol: Quote
stereo Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Rozpiska DCDC [URL="http://www.latajacepsy.pl/zawody/dog-chow-disc-cup-warszawa/plan-godzinowy-zawodow"]Dog Chow Disc Cup Warszawa - Latające psy[/URL] Są zmiany i jest dość niestandardowo, więc piszę, żebyście nie byli rozczarowani. Young Dog i Starters mają tylko JEDEN freestyle. Deo po 10:00, Java po 14:30. Bull ma pierwszy występ przed 12:00 :diabloti: i drugi po 16:00 :multi: Quote
*Monia* Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Chciałam nieśmiało wtrącić, że my z Hexą wracamy do treningów i jeśli się da to prosimy o upchnięcie nas do jakiejś grupy na ten weekend, i na sobotę i na niedzielę możemy być chętne :). Wiem, że późno się ujawniam, ale mam szczyla na głowie (już ostatnia do oddania została), Hexę szaleńca i do tego poprawkę musiałam napisać :oops:. No i dopiero od niedawna w naszym pięknym kraju w końcu jestem także proszę nie bić ;). Quote
Bzikowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='stereo'] Young Dog i Starters mają tylko JEDEN freestyle. Deo po 10:00, Java po 14:30. Bull ma pierwszy występ przed 12:00 :diabloti: i drugi po 16:00 :multi:[/quote] A kiedy Negra ? Quote
Guest aneta_w Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dopiero odczytałam meila. To dziwne ale mi strona cavano normalnie działa Chciałam się dopisać na treningi w sobote i w niedzielę z Sabą, ale obawiam się, że nie pasujemy umiejętnościowo do rzadnej z grup :p możemy się chociaż wcisnąć na 8.30? a potem szybko szybko na Pola Mokotowskie Quote
*Monia* Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dziękujemy :loveu:. [SIZE="1"]A takie mam małe pytanko. Czy macie może jakąś wolną klatkę/transporter, żeby na czas treningu udostępnić w razie czego? Bo ja takich rzeczy nie posiadam :oops:[/SIZE] Quote
Mokka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='*Monia*']Dziękujemy :loveu:. [SIZE=1]A takie mam małe pytanko. Czy macie może jakąś wolną klatkę/transporter, żeby na czas treningu udostępnić w razie czego? Bo ja takich rzeczy nie posiadam :oops:[/SIZE][/quote] W razie czego? Pogadamy na treningu. Quote
*Monia* Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 W razie takiego czegoś z czym nie będzie miał najprawdopodobniej kto zostać, a sąsiadów na koncert o 7 rano nie chcę narażać :roll:. Jak ja nie lubię w bloku mieszkać :cool1:. Quote
Mokka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Aaaaa, rozumiem, nie dla Hexy. Coś się znajdzie, spoko. Quote
*Monia* Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nie, Hexy do klatek nie ciągnie. Ok, to jutro się zjawimy we trzy, srylek trochę socjalizacji zaliczy ;) Quote
Bzikowa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Monia, moja klatka (Bezika znaczy się) stoi otworem bo nas nie będzie ;) Szaro-niebieski Clipper 3. Quote
Mokka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [COLOR=red][B][U]UWAGA NIEDZIELA[/U][/B][/COLOR] [B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][/B] [B][COLOR=black]godz. 7:00[/COLOR][/B] Loki Tosia Jaszka Ghandi Milo Ares [B]godz. 8:30[/B] Laryks Jazz Bambi [B]godz. 8:30[/B] Atrey Ashka Haft [B]godz. 9:00[/B] Yasser [B]godz. 9:15[/B] Misia Hexa Drops Nie mam pewności, czy będę później przy kompie, więc jeśli macie jakieś uwagi lub życzenia, to proszę telefonicznie do mnie. Quote
Bzikowa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Tusek'] jako, ze strona nie dziala to nie wrzuce aktualizacji narazie, ale jak ktos jeszcze chce cos doslac to chetnie sie tym zajme.[/quote] ja, ja ja! :) chętnie wyślę nowy tekst i zdjęcia tylko przypomnij na jaki adres i jakiej wielkości zdjęcia dozwolone ;) Quote
kar0lla Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 czy kiedyś zostanie miłosiernie odwrócona kolejność? [dogo nie pozwala mi ikonek, ale wyobraźmy sobie taką z kijem bejzbolowym] Quote
Recommended Posts