Mokka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Baffi, wszystkie informacje na temat treningów są na forum klubowym. Jeśli masz problemy z forum, to zadzwoń do Lidki (Ludek). Quote
Mokka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Jako że nasze forum klubowe chwilowo strajkuje, proponuję, aby odnowić ten zakurzony topik. Zbieram zapisy na trening w sobotę. Quote
sortis Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Nie tylko forum... u mnie zablokowane jest [B]całe[/B] CAVANO, i wygląda w tej chwili tak: [IMG]http://norwich-terrier.pl/cavano.jpg[/IMG] Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Forum klubowe rzeczywiście troszkę siadło :roll: Co do treningów w weekend to my [U]raczej[/U] nie bo Bez odsypia... po obozie i przed Słowacją. :razz: Korzystając z okazji chciałam bardzo podziękować za kolejny (już trzeci nasz) wspaniały obóz! Co roku jest za krótki! :lol: I zapytam jeszcze co z płytkami ze zdjęciami ? Chętnie bym się w takową zaopatrzyła :razz: Quote
Magda.P Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja chętnie w niedzielę pełnym składem. W sobotę bardzo rano, tylko z Laryksem (zwanym ostatnimi czasy Widzę-Tylko-Tunele, ewentualnie 5xDIS :evil_lol: no ale to już dłuższa historia ) Pozdrawiamy i na rozpiskę czekamy :lol: Quote
Junka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A ja sie zapytam czy szcylki macie w programie? Ewentualnie jeżeli nie to my byśmy chetnie przyjechali i poćwiczyli coś z boku, bo Atrey'owi się kości zastały i mi zresztą też. Quote
suche Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja też mam pytanie czy coś dla szczylków będzie? Po dwóch dniach przerwy w treningach jesteśmy z Ashką już na głodzie :evil_lol: Asiu, a Ty się wybierasz w weekend na Pola? Quote
Mokka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Będzie i dla szczyli, tylko się jakoś zdeklarujcie. Mamy plany, aby wszystkie treningi zakończyć do godz. 10-tej, abyście mogli pojechać na frisbee. Quote
Bonni Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Kurcze ja bym wolała później treningi, ponieważ zależy mi na sobotnim bardzo wczesnym ranku, gdyż Ola z Labem startują jako pierwsi w startersach!!! A z tego co pamiętam to rok temu to już o 8(?) było po pierwszych startach... A jeszcze musi mi odpisać Iwona czy może dowieźć mi psy ;) A za obóz również BAAARDZO dziękuję, był mega fantastyczny i naprawdę bardzo ciężko teraz mi wrócić do szkoły. No i w takim razie może zacznę tu wrzucać zdjęcia, które wyszły bardzo fatalnie ale cóż po prostu chyba nie mam talentu ;)) Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 To ja ponowię pytanie :oops: co z tymi płytkami ze zdjęciami i filmami :razz: Jest może możliwość odbioru na DCDC? Quote
puchu Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Aria na oba dni. Eh.. Zazdroszczę wam tego obozu. Przyszłym roku na pewno pojedziemy! Będą na jesieni początki czy dopiero wiosną? Quote
suche Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 To ja się deklaruje ze szczylkiem, jest mi obojetne sobota czy niedziela. Dostosuje się tak aby innym było wygodniej :) Quote
Junka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ja bym poprosiła w obydwa dni, ale też się dostosuje. no i może ktoś by mnie zabrał po treningu na pola? Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ghandi i Jazz chętnie na sobotę i niedzielę. W sobotę prosimy jak najwcześniej bo imprezę po południu mamy. A w niedzielę w miarę możliwości jak najpoźniej - przyczyna jak wyżej :evil_lol: Quote
suche Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Junka']Ja bym poprosiła w obydwa dni, ale też się dostosuje. no i może ktoś by mnie zabrał po treningu na pola?[/quote] Ja na pewno będę jechała na Pola, więc możesz z nami się zabrać. I też najfajniej by było jakby dało radę zrobić trening w oba dni :cool3: Quote
Junka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='suche']Ja na pewno będę jechała na Pola, więc możesz z nami się zabrać. I też najfajniej by było jakby dało radę zrobić trening w oba dni :cool3:[/quote] No to fajnie. Ja też bardzo prosze o oba dni. :cool3::p Quote
Bonni Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Casy nie ma, więc ja będę od rana na PM ;) Quote
Tusek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 halo, ja mam pytanie czy rusza grupa szczylowa czy to tylko dla obecnych? bo mam kolezanke bardzo chetna z polrocznym corgim :) jako, ze strona nie dziala to nie wrzuce aktualizacji narazie, ale jak ktos jeszcze chce cos doslac to chetnie sie tym zajme. Quote
Crazy Lab Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 my z Labem w sobotę idziemy próbować sił na frisbee, a w niedzielę odpoczniemy. Dzięki za wspaniały obóz! Jak zwykle minął za szybko, czekamy z niecierpliwością na kolejny. Jak siedzę w szkole to na marginesie rozrysowuję sobie torki które biegaliśmy:p Quote
Bzikowa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Współczuję powrotu do szkoły, ja jeszcze mam miesiąc wolności a potem się zacznie jatka. ;) I jako, że pewnie nie wszyscy dali radę wejść na forum to wrzucam jeszcze tutaj link do moich zdjęć: [url=http://picasaweb.google.com/cubree/ObozAgilityCAVANO2009#]Picasa Web Albums - Anna - Obóz Agility ...[/url] I zdjęcia, które zrobił Jurek - z czwartku i piątku: [url=http://picasaweb.google.com/jez.jerzyk/ObozAgilityZdworz27082009?feat=directlink#]Picasa Web Albums - jez.jerzyk - Obóz Agility ...[/url] [url=http://picasaweb.google.com/jez.jerzyk/ObozAgilityZdworz28082009#]Picasa Web Albums - jez.jerzyk - Obóz Agility ...[/url] Quote
GrzegorzK. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jeśli nie jest za późno, to Misia chętnie weźnie udział w zajęciach - i w sobotę i w niedzielę;) Quote
Recommended Posts