Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 11 months later...
  • Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Forum klubowe rzeczywiście troszkę siadło :roll:

Co do treningów w weekend to my [U]raczej[/U] nie bo Bez odsypia... po obozie i przed Słowacją. :razz:

Korzystając z okazji chciałam bardzo podziękować za kolejny (już trzeci nasz) wspaniały obóz! Co roku jest za krótki! :lol:
I zapytam jeszcze co z płytkami ze zdjęciami ? Chętnie bym się w takową zaopatrzyła :razz:

Posted

Ja chętnie w niedzielę pełnym składem. W sobotę bardzo rano, tylko z Laryksem (zwanym ostatnimi czasy Widzę-Tylko-Tunele, ewentualnie 5xDIS :evil_lol: no ale to już dłuższa historia )
Pozdrawiamy i na rozpiskę czekamy :lol:

Posted

A ja sie zapytam czy szcylki macie w programie? Ewentualnie jeżeli nie to my byśmy chetnie przyjechali i poćwiczyli coś z boku, bo Atrey'owi się kości zastały i mi zresztą też.

Posted

Ja też mam pytanie czy coś dla szczylków będzie? Po dwóch dniach przerwy w treningach jesteśmy z Ashką już na głodzie :evil_lol:

Asiu, a Ty się wybierasz w weekend na Pola?

Posted

Będzie i dla szczyli, tylko się jakoś zdeklarujcie. Mamy plany, aby wszystkie treningi zakończyć do godz. 10-tej, abyście mogli pojechać na frisbee.

Posted

Kurcze ja bym wolała później treningi, ponieważ zależy mi na sobotnim bardzo wczesnym ranku, gdyż Ola z Labem startują jako pierwsi w startersach!!! A z tego co pamiętam to rok temu to już o 8(?) było po pierwszych startach...
A jeszcze musi mi odpisać Iwona czy może dowieźć mi psy ;)

A za obóz również BAAARDZO dziękuję, był mega fantastyczny i naprawdę bardzo ciężko teraz mi wrócić do szkoły. No i w takim razie może zacznę tu wrzucać zdjęcia, które wyszły bardzo fatalnie ale cóż po prostu chyba nie mam talentu ;))

Posted

[quote name='Junka']Ja bym poprosiła w obydwa dni, ale też się dostosuje. no i może ktoś by mnie zabrał po treningu na pola?[/quote]

Ja na pewno będę jechała na Pola, więc możesz z nami się zabrać. I też najfajniej by było jakby dało radę zrobić trening w oba dni :cool3:

Posted

[quote name='suche']Ja na pewno będę jechała na Pola, więc możesz z nami się zabrać. I też najfajniej by było jakby dało radę zrobić trening w oba dni :cool3:[/quote]

No to fajnie. Ja też bardzo prosze o oba dni. :cool3::p

Posted

halo, ja mam pytanie czy rusza grupa szczylowa czy to tylko dla obecnych? bo mam kolezanke bardzo chetna z polrocznym corgim :)

jako, ze strona nie dziala to nie wrzuce aktualizacji narazie, ale jak ktos jeszcze chce cos doslac to chetnie sie tym zajme.

Posted

my z Labem w sobotę idziemy próbować sił na frisbee, a w niedzielę odpoczniemy.

Dzięki za wspaniały obóz! Jak zwykle minął za szybko, czekamy z niecierpliwością na kolejny. Jak siedzę w szkole to na marginesie rozrysowuję sobie torki które biegaliśmy:p

Posted

Współczuję powrotu do szkoły, ja jeszcze mam miesiąc wolności a potem się zacznie jatka. ;)

I jako, że pewnie nie wszyscy dali radę wejść na forum to wrzucam jeszcze tutaj link do moich zdjęć:

[url=http://picasaweb.google.com/cubree/ObozAgilityCAVANO2009#]Picasa Web Albums - Anna - Obóz Agility ...[/url]

I zdjęcia, które zrobił Jurek - z czwartku i piątku:

[url=http://picasaweb.google.com/jez.jerzyk/ObozAgilityZdworz27082009?feat=directlink#]Picasa Web Albums - jez.jerzyk - Obóz Agility ...[/url]

[url=http://picasaweb.google.com/jez.jerzyk/ObozAgilityZdworz28082009#]Picasa Web Albums - jez.jerzyk - Obóz Agility ...[/url]