stereo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Samo wywiało? :) Cavano ma własne forum: [url]http://cavano.phorum.pl/[/url]. Jeśli ktoś ma jakieś pytania to zapraszamy tam :) Quote
Mudik Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Co tu tak nikt nie pisze? Na forum cavanowskim wkleiłam juz pierwsze filmiki z dzisiejszego treningu wiosennych początków. Quote
Mudik Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='betty_labrador']wiosennych???? :cool:[/quote] tak grupa początkująca która powstała z wiosennego kursu .Vic jeszcze wiele nie umie nie mówiąc o mnie:eviltong: Quote
Mokka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Mudik']Co tu tak nikt nie pisze? [/quote] Odkąd mamy forum klubowe, tutaj raczej się nie udzielamy. Quote
Mudik Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Mokka']Odkąd mamy forum klubowe, tutaj raczej się nie udzielamy.[/quote] Zauważyłam ale tu teraz jakoś pusto, wiem,że jest forum i też tam piszę ale tu też zaglądam,pozdrówka i do niedzielnych zawodów Będziesz? Quote
Bzikowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ooo, to Cavano ma na dogo własny topic , właśnie to odkryłam ;) Co prawda zapomniany z powodu forum ale jaki staaaaryyy :razz: Quote
asher Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ech, a ja się cofnęłam 100 stron wstecz i mi się łezka w oku zakręciła ;) Bugajski niestety ma zwyrodnienie kręgosłupa. Lekkie na szczęście, ale skakanie i tak wyklucza. Szkoda, bo mój mały psycholek naprawdę świetnie się bawił na torze :) Pozdrawiamy Cavanowską ekipę :hand: Quote
Mokka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Pozdrawiamy Bugajskiego i trzymamy kciuki za Sabinkę :calus: Quote
asher Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Dzięki Mokka :) A ja się już od jakiegoś czasu zbieram, żeby was odwiedzić na nowym placu. Tylko jakos się zebrać nie mogę ;) Quote
Ludek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Zapraszamy :) [quote name='Mudik']Co tu tak nikt nie pisze? Na forum cavanowskim wkleiłam juz pierwsze filmiki z dzisiejszego treningu wiosennych początków.[/quote] Bo my leniwe jesteśmy i nie chce nam się 2 x pisać. :) Quote
betty_labrador Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='asher']Dzięki Mokka :) A ja się już od jakiegoś czasu zbieram, żeby was odwiedzić na nowym placu. Tylko jakos się zebrać nie mogę ;)[/QUOTE] ja tez sie wybieram... teskinimy za Wami z Tosca, ale praca mgr i tymczasowa praca zarobkowa mnie przytloczyla i padam z nog, chce tylko odpoczywac...ale obydwie prace sie koncza juz i chcialabym jeszcze przed grudniem zaczac do Was przyjezdzac. drodzy Cavanowicze :) Tosce nosi energia ;) ale schudla. pozdrowka dla druzyny Cavano:loveu: Quote
Mokka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='betty_labrador']ja tez sie wybieram... teskinimy za Wami z Tosca, ale praca mgr i tymczasowa praca zarobkowa mnie przytloczyla i padam z nog, chce tylko odpoczywac...ale obydwie prace sie koncza juz i chcialabym jeszcze przed grudniem zaczac do Was przyjezdzac. drodzy Cavanowicze :) Tosce nosi energia ;) ale schudla.[/quote] No to czekamy niecierpliwie :lol:. [SIZE=1][COLOR=lightblue]W mojej komórce Twój numer został przesunięty do grupy "juz nie Cavano", ale z radością przerzucę go z powrotem tam, gdzie był poprzednio[/COLOR][/SIZE] ;). [quote name='betty_labrador'] Tosce nosi energia ;) ale schudla[/quote] Dobrze, że schudła, będzie lżejsza ;) Quote
betty_labrador Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [size="1"][COLOR="DeepSkyBlue"]to mozliwe ze niedlugo przesuniesz "do Cavano" ;)[/COLOR][/size] watek ruszyl powoli, moze przyspieszy po drodze :) mimo forum klubowego ;) bo moze tu inne osoby zaczna zagladac i beda chetne na cwiczenia :) (?) Jak Leonek? i jego serduszko? Quote
Mokka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='betty_labrador'] Jak Leonek? i jego serduszko?[/quote] A, dziękuję, wygląda dobrze i czuje się dobrze, ale trenować i startować mu nie wolno, pan doktor zabronił :shake:. Quote
Psiulka mamulka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jako świeża krew w Cavano ośmielę się skromnie dodać jedno zdjątko, niestety zrobione po treningu, jak już przeszkody sprzątali ;)[IMG]http://www.wrzuta.pl/obraz/zpQfciM9dB/[/IMG] Quote
Psiulka mamulka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [IMG]http://www.wrzuta.pl/obraz/zpQfciM9dB/agility1[/IMG] Quote
Psiulka mamulka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ehh, nie wiem co jest, zdjęcie było widocznie tak brzydkie, że nie chce się wyświetlić :( Quote
Ludek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Prześlij mi zdjęcie mailem, to postaram sie wkleić. [email][email protected][/email] Nie wiem czy już tam trafiłaś, ale mamy swoje forum. Zachęcam do zalogowania się. Można na nie wejść przez stronę klubową. Quote
baffi2 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Hej, chciałabym się zapisać do Cavano, czy można jeszcze dołączyć? Quote
Bonni Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dopiero co ruszył kurs początkujący, więc [B]raczej[/B] tak, do mojego kursu sporo psów w połowie doszło, zadzwoń do Eli ona Ci odpowie :) Numer jest na stronie :) Quote
baffi2 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Bonni']Dopiero co ruszył kurs początkujący, więc [B]raczej[/B] tak, do mojego kursu sporo psów w połowie doszło, zadzwoń do Eli ona Ci odpowie :) Numer jest na stronie :)[/quote] Zadzwonię jutro :) A ty chodzisz czy chodziłaś na kurs?;) Quote
Bonni Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja dopiero co skończyłam... Byłam na kursie jesiennym :) Teraz uczęszczam na "zwykłe" treningi Quote
Recommended Posts