Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']wiosennych???? :cool:[/quote]
tak grupa początkująca która powstała z wiosennego kursu .Vic jeszcze wiele nie umie nie mówiąc o mnie:eviltong:

Posted

[quote name='Mokka']Odkąd mamy forum klubowe, tutaj raczej się nie udzielamy.[/quote]
Zauważyłam ale tu teraz jakoś pusto, wiem,że jest forum i też tam piszę ale tu też zaglądam,pozdrówka i do niedzielnych zawodów Będziesz?

• 2 weeks later...
Posted

Ech, a ja się cofnęłam 100 stron wstecz i mi się łezka w oku zakręciła ;)
Bugajski niestety ma zwyrodnienie kręgosłupa. Lekkie na szczęście, ale skakanie i tak wyklucza. Szkoda, bo mój mały psycholek naprawdę świetnie się bawił na torze :)
Pozdrawiamy Cavanowską ekipę :hand:

Posted

Zapraszamy :)

[quote name='Mudik']Co tu tak nikt nie pisze? Na forum cavanowskim wkleiłam juz pierwsze filmiki z dzisiejszego treningu wiosennych początków.[/quote]

Bo my leniwe jesteśmy i nie chce nam się 2 x pisać. :)

Posted

[quote name='asher']Dzięki Mokka :)
A ja się już od jakiegoś czasu zbieram, żeby was odwiedzić na nowym placu. Tylko jakos się zebrać nie mogę ;)[/QUOTE]

ja tez sie wybieram... teskinimy za Wami z Tosca, ale praca mgr i tymczasowa praca zarobkowa mnie przytloczyla i padam z nog, chce tylko odpoczywac...ale obydwie prace sie koncza juz i chcialabym jeszcze przed grudniem zaczac do Was przyjezdzac. drodzy Cavanowicze :) Tosce nosi energia ;) ale schudla.

pozdrowka dla druzyny Cavano:loveu:

Posted

[quote name='betty_labrador']ja tez sie wybieram... teskinimy za Wami z Tosca, ale praca mgr i tymczasowa praca zarobkowa mnie przytloczyla i padam z nog, chce tylko odpoczywac...ale obydwie prace sie koncza juz i chcialabym jeszcze przed grudniem zaczac do Was przyjezdzac. drodzy Cavanowicze :)
Tosce nosi energia ;) ale schudla.[/quote]
No to czekamy niecierpliwie :lol:. [SIZE=1][COLOR=lightblue]W mojej komórce Twój numer został przesunięty do grupy "juz nie Cavano", ale z radością przerzucę go z powrotem tam, gdzie był poprzednio[/COLOR][/SIZE] ;).

[quote name='betty_labrador']
Tosce nosi energia ;) ale schudla[/quote]
Dobrze, że schudła, będzie lżejsza ;)

Posted

[size="1"][COLOR="DeepSkyBlue"]to mozliwe ze niedlugo przesuniesz "do Cavano" ;)[/COLOR][/size]

watek ruszyl powoli, moze przyspieszy po drodze :) mimo forum klubowego ;) bo moze tu inne osoby zaczna zagladac i beda chetne na cwiczenia :) (?)

Jak Leonek? i jego serduszko?

Posted

[quote name='betty_labrador']
Jak Leonek? i jego serduszko?[/quote]
A, dziękuję, wygląda dobrze i czuje się dobrze, ale trenować i startować mu nie wolno, pan doktor zabronił :shake:.

• 3 months later...
  • 5 weeks later...
Posted

Dopiero co ruszył kurs początkujący, więc [B]raczej[/B] tak, do mojego kursu sporo psów w połowie doszło, zadzwoń do Eli ona Ci odpowie :)
Numer jest na stronie :)

Posted

[quote name='Bonni']Dopiero co ruszył kurs początkujący, więc [B]raczej[/B] tak, do mojego kursu sporo psów w połowie doszło, zadzwoń do Eli ona Ci odpowie :)
Numer jest na stronie :)[/quote]
Zadzwonię jutro :)
A ty chodzisz czy chodziłaś na kurs?;)