stereo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ale ona może dopiero wieczorem. :eviltong: A dobrymi nowinami trzeba się dzielić. :eviltong: I napiszę jeszcze coś: Szczególne wyrazy wdzięczności należą się [U][B]Iwonie[/B][/U], której zdolność i cheć robienia wszystkiego od ręki, w tym momencie, spowodowały, że załatwiłyśmy teren w ciągu 1,5 godziny. Poza tym ona ten teren znalazła. Mało tego, załatwiła (wstępnie) transport przeszkód. Quote
stereo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Tak wygląda ten teren z satelity: [URL]http://maps.google.com/maps?hl=en&ie=UTF8&z=18&ll=52.201301,21.079089&spn=0.001585,0.003648&t=k&om=1[/URL] Quote
talut Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='stereo']Bedę pierwsza, będę pierwsza: [SIZE=7][COLOR=Sienna]MAMY TEREN !!!!!!!!! [SIZE=2][COLOR=Black] Przy trasie Siekierkowskiej. Od zaraz. Z miejscem na przeszkody. Wszystko już ustalone, pan na pytanie "kiedy możemy zacząć?" odpowiedział "nawet jutro". ;) Przepraszam, dziewczyny, ale nie mogłam się powstrzymać ;)[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/quote] suuuuuuuuuuuuuuuuuper :bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nawet nie wiesz jak się cieszę :loveu: Iwonko, DZIĘKUJEMY! :Rose::Rose::Rose: ta wieelka zielona plama to nasz teren? Quote
zakla Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Super i brawo:loveu: Ja i tak do maja odcięta jestem od psiego świata, a po maju to młody już na Mkach tylko biegać będzie:evil_lol: Quote
Tusek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 IWONA!!! dzięki!!!!!!:loveu: to kiedy pierwszy trening? :cool3: Quote
stereo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dokładnie to to jest ten teren: [URL]http://img242.imageshack.us/img242/4075/terenoc3.png[/URL] Tusek, wstępnie transport przeszkód został zaplanowany na piątek. Więc jeśli wszystko się uda, to za tydzień! Quote
aga.aksa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Świetna wiadomość :loveu: Bardzo się cieszę :Cool!: :Cool!: Iwona jestes niesamowita :Rose: gdyby trzeba było pomóc to proszę o maila i postaram się być gotowa :p Quote
talut Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='stereo']Dokładnie to to jest ten teren: [URL]http://img242.imageshack.us/img242/4075/terenoc3.png[/URL] Tusek, wstępnie transport przeszkód został zaplanowany na piątek. Więc jeśli wszystko się uda, to za tydzień![/quote] wydaje mi się, czy ten teren jest większy od poprzedniego? :) ale byłoby świetnie jakby już za tydzień wypalił trening :D Quote
betty_labrador Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 huuura!!!a o ktorej beda treningi? mam nadzieje ze cos 13.30, a najlepiej o 14. Czy juz macie ustalone godziny? Quote
Ludek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Żeby nie roztrząsać naszych klubowych spraw na publicznym forum zapraszam na stronkę [URL]http://cavano.phorum.pl[/URL] lub wejście przez klubową stronę => forum. Quote
Ludek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 A i jeszcze jedno. Powiadomcie tych, którzy nie zaglądają na dogo. :) Quote
#Vera# Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Wybiegając trochę w przyszłość, zadam pytanie: czy będzie tworzyć się w najbliższym czasie jakaś grupa początkująca? Czy dopiero na wiosnę? Mam kilku kandydatów ;) Quote
campanulla Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='#Vera#']Wybiegając trochę w przyszłość, zadam pytanie: czy będzie tworzyć się w najbliższym czasie jakaś grupa początkująca? Czy dopiero na wiosnę? Mam kilku kandydatów ;)[/quote] zaloguj sie na naszym klubowym forum i tam zadawaj takie pytania... w koncu wlasnie po to powstalo... ;) Quote
Ludek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 I tak nasz wątek liczący ponad 10 000 postów odchodzi w niebyt.:scared::candle: :evil_lol: . Quote
stereo Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ale zarząd Dogomanii zauważył tą stratę i postanowił zmienić imicz ;), żebyśmy wrócili. ;) Quote
Ludek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='stereo']Ale zarząd Dogomanii zauważył tą stratę i postanowił zmienić imicz ;), żebyśmy wrócili. ;)[/quote] :evil_lol: Zawsze pare postów możemy skrobnąć. Quote
ogromek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Ludek']I tak nasz wątek liczący ponad 10 000 postów odchodzi w niebyt.:scared::candle: :evil_lol: .[/quote] ja tam żałuje :roll: bo tu nie ma wnerwiajacych reklam skaczących po całym monitorze !!!:mad: :evil_lol: Quote
ajcka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Zalogowałam sie na tamtym forum ale nie moge go czytać. Pojawia mi sie komunikat ze tylko uprawnieni użytkownicy mogą czytać temat???????Co zrobic????????? Quote
Mokka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='ajcka']Zalogowałam sie na tamtym forum ale nie moge go czytać. Pojawia mi sie komunikat ze tylko uprawnieni użytkownicy mogą czytać temat???????Co zrobic?????????[/quote] Uprawnienia nadaje Lidka, przepraszam PANI LIDKA :lol: . Zwróć się do niej bardzo grzecznie, to może Ci cóś nada :modla: . Quote
Ludek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Mokka']Uprawnienia nadaje Lidka, przepraszam PANI LIDKA :lol: . Zwróć się do niej bardzo grzecznie, to może Ci cóś nada :modla: .[/quote] :mad: :mad: :mad: Ktoś sie zarejestrował, ale nie wpisał info w temacie nasze nicki. Podana strona www nie działa więc po tym poście na dogo mogę się tylko domyślać, że to Ty. Wpisz się na forum Cavano w ww temacie i nadam CI uprawnienia.:) Quote
ajcka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Pani Lidko prosze o uprawnienia to Ja.:cool3: moja stronka internetowa działa. Już znalazłam temat o nickach. Quote
PATIszon Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 O wywialo Was do agility w koncu...... Quote
Recommended Posts