zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='stereo']Na zawodach dostają [FONT=Verdana]Wham-O Fastback Flex, a one są podobne do Competition[/FONT][/quote] Kto mi porzyczy jutro przynajmniej na jedno free competition??:loveu: Bo wypadałoby się choć trochę przyzywczaić do tych dysków...:roll: I chyba normalnie też sobie ze dwa compy kupię, to już będzie razem pięć (hero, eura i compy:lol:) Quote
aga.aksa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']a dzieki:p tyle ze nie wiem czy to po treningach, bo na pilke skakal;)[/QUOTE] mówiłam że postęp jest u Ciebie :razz: a ten txt o wrześniu pominę bo brak słów:roll: :lol: [quote name='stereo']Co ty, nie można się bez przerwy uczyć. Poza tym pierwsze dwa tygodnie są zawsze trochę luźniejsze, nawet zajęć dodatkowych zazwyczj nie ma. [/QUOTE] nie w moim wieku :evil_lol: Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='ŁukaszK']aha... komunikat do wszystkich zainteresowanych: na chwile obecna zaplanowane wstepnie na niedziele skoki do wody zostaja odwolane z powodu braku odpowiedniego stawu czy czegos gdzie bylby pomost itp... natomiast jesli ktos zna jakies jeziorko dobre do skakania to niech napisze to moze jednak sie uda... :p bo mozna by np w zalesiu... ale nikt by nie przyjechal tak daleko... ;)[/quote] JA DOJADę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu::cool3::cool3::cool3::razz::razz::razz::p:p:p a jakby się nic nie znalazło to można trening frisbee zrobić :lol: [SIZE=1](ja mam oczko wodne w ogródku:evil_lol:)[/SIZE] Quote
PsychoSzczurek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='zakla']JA DOJADę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:[/quote]ja też moge, ale pewnie dopiero jak mi łaskawie oddadzą legitymacje ze szkoly:mad: [SIZE=1](czyli pewnie w październiku:-( )no, chyba ze samochodem:evil_lol: [/SIZE] Quote
aga.aksa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 pewnie jak zwyle wyjdę na niedoinformowaną, [SIZE="1"]ale czy przypadkiem w niedzielę nie ma treningu (o ile oczywiście drzewa nie bedzie)?[/SIZE] Quote
ŁukaszK Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='stereo']Ze skokami poczekajcie na mnie, proszę. :loveu: Zmieniłam zdanie, co do dysków. Na zawodach dostają [FONT=Verdana]Wham-O Fastback Flex, a one są podobne do Competition, więc proszę o dwa białe Competition Standard. [/FONT][/quote] moze mi sie cos pomylilo ale mi sie wydaje ze one sa zdecydowanie bardziej podobne do hero... ;) [B]aga.aksa:[/B] trening wieczorem nie wyklucza innych treningow rano... :eviltong: Quote
stereo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='zakla']Kto mi porzyczy jutro przynajmniej na jedno free competition??:loveu: Bo wypadałoby się choć trochę przyzywczaić do tych dysków...:roll: I chyba normalnie też sobie ze dwa compy kupię, [/quote] Wycofuję się z twierdzenia że te Wham-O są podobne do Competition. Po prostu na różnych stronach są podane inne masy i rozmiary :shake:. Ale i tak chce Competition. Jak się z ciężkiego (Eura) przerzucę na lekki (comp), to z tym Whamem (110g) powinno mi pójść dobrze. Poza tym następne zawody na wiosne, więc i tak się zdąrzą zniszczyc do tego czasu... :evil_lol: [quote name='ŁukaszK'][B]aga.aksa:[/B] trening wieczorem nie wyklucza innych treningow rano... :eviltong:[/quote] Może dla twojego psa nie, ale inne po pływaniu połączonym z frisbee i długą podróżą będą zmęczone. Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja tam nie wiem, mi to chyba obojętne z tymi dyskami, mojemu psu chyba tym bardziej :evil_lol: Ojoj, przez tego wolta rozbudziła się moja malutka nadzieja na cokolwiek:loveu: Quote
aga.aksa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='ŁukaszK'] [B]aga.aksa:[/B] trening wieczorem nie wyklucza innych treningow rano... :eviltong:[/QUOTE] + Stereo (no ni mogę Cie pogrubić a chciałam) fakt, w moim przypadku, a raczej mojej czterołapnej, nie wyklucza ;) Quote
PsychoSzczurek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='aga.aksa'] fakt, w moim przypadku, a raczej mojej czterołapnej, nie wyklucza ;)[/quote]a w przypadku szejka to juz sama nie wiem, bo im on wiecej trenuje, tym jeszcze wiecej chce:mad: , a to moze sie okazac dla mnie męczące:shake: :lol: Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 A mi to powiewa, ja z wielką chęcią na całą niedzielę się udam poza cztery przytulne ściany :lol: Najwyżej pies mi ...odmówi współpracy i zostanie gdzieś w parku albo rozłoży się tak jak dziś w metrze:diabloti: Dobranoc, wypadałoby iść spać:loveu: Quote
PsychoSzczurek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='zakla']:diabloti: Dobranoc, wypadałoby iść spać:loveu:[/quote]kiedy ja i tak nie moge usnąć...:shake: :evil_lol: Quote
aga.aksa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']a w przypadku szejka to juz sama nie wiem, bo im on wiecej trenuje, tym jeszcze wiecej chce:mad: , a to moze sie okazac dla mnie męczące:shake: :lol:[/QUOTE] Sylwia, ale wiesz że doping jest zakazany? :evil_lol: co do zaśnięcia to u mnie też kiepsko, ale Moje Kochane Książki mi w tym pomogą :p Quote
PsychoSzczurek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='aga.aksa']Sylwia, ale wiesz że doping jest zakazany? :evil_lol: [/quote]ja to wiem, ale czy szejk wie??:roll: :lol: Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Laski!!! Do ŁÓŻEK!!! A [SIZE=3][B]Łukasz[/B][/SIZE] zapomniałabym:lol: Tą płytkę ze Żwirkowymi foto gdybyś tak miał i tak ją dał jutro:loveu: Postaram się namiot dowieźć jutro, zobaczę jeszcze tylko ile on waży i czy nie strace przez niego ręki:cool3: Quote
PsychoSzczurek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy i gluty w buty:diabloti: (a ja i tak nie usne:-( ) Quote
aga.aksa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 idź z Szejkiem na spacerek :evil_lol: to Cię powinno odpowiednio zmęczyć ;) Quote
PsychoSzczurek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 juz bylam...i co? i nic...:shake:(tyle tylko ze mam satysfakcje ze choc raz zabawa nie mnie bolala a jego:evil_lol: ) zreszta zmeczenie nic chyba by nie dalo bo szejk i crey glosno chrapia tuz przy moim lozku i jak tu spac w takim halasie?:mad: chociaz dla mnie to nie problem nie isc spac, gorzej tylko z rannym wstawaniem:evil_lol: Quote
Ludek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='ŁukaszK']a co zostawisz mi swojego...? :eviltong:[/quote] Kurcze, a ja nie miałam z kim Milo zostawić, jak jechałam na urlop:lol: . [quote name='zakla']JA DOJADę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu::cool3::cool3::cool3::razz::razz::razz::p:p:p a jakby się nic nie znalazło to można trening frisbee zrobić :lol: [SIZE=1](ja mam oczko wodne w ogródku:evil_lol:)[/SIZE][/quote] A to oczko z pomostem:evil_lol: . [quote name='PsychoSzczurek']ja też moge, ale pewnie dopiero jak mi łaskawie oddadzą legitymacje ze szkoly:mad: [SIZE=1](czyli pewnie w październiku:-( )no, chyba ze samochodem:evil_lol: [/SIZE][/quote] Ja też dojadę. Sylwia, niestety auta w weekend nie mam więc pozostaje nam komunikacja:). [quote name='stereo'] Może dla twojego psa nie, ale inne po pływaniu połączonym z frisbee i długą podróżą będą zmęczone.[/quote] Mój może przynajmniej będzie wolniej biegał:evil_lol: . Quote
zakla Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Tak dokładnie, to oczko z pomostem dwuzbiornikowe :lol: W tym większym Milo już by sobie popływał:cool3: Quote
Mokka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='zakla']Tak dokładnie, to oczko z pomostem dwuzbiornikowe :lol: W tym większym Milo już by sobie popływał:cool3:[/quote] Ale Leon to już raczej nie.. Quote
zakla Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Rozmiarowo Milo by popływał, ale to oczko nie do pływanmia bo pies folie przedziurawi:P Quote
aga.aksa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 normalnie, beszczelnie u mnie padało :angryy: o, a teraz prostacko grzmi :crazyeye: :placz: Quote
MAKAron Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 U mnie na początek bylo urwanie chmury i... GRAD!! A teraz leje, leje, leje... ;) Quote
Recommended Posts