Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uwazam ze szlo Ci wczoraj naprawde super! Nie przezcze ze cwiczenia byly trudne! Nawet moj belg w typie bordera mial problem! :evil_lol: Sadzac ze trenujecie naprawde krotko i do tej pory biegalyscie tylko proste sekwencje to szczerze Ci powiem ze mozesz byc z siebie dumna! Bylo SUPER!

A tak BTW wszyscy biegaliscie wczoraj bardzo bardzo ladnie! :p Widac ze kazda z Was sie starala!

jak juz mam tak wypisywac to jestem zadowolona:
z [B]Oli[/B]: za poprawe w prowadzeniu Irdy (Ola - chyba sama czujesz ze jest lepiej? ;))

z [B]Zuzi[/B]: patrz wyzej! :p

z [B]Natalii[/B]: bardzo dobrze panowalas nad Beza i... wreszcie chcialas biegac! (ten slalom i w ogole...) :cool3:

z [B]Agi[/B] [B]i Aksy[/B]: te zmiany strony!! :diabloti: mimo wszystko po kilku powtorkach nabralas plynnosci! ;)

z [B]Sylwi[/B]: za cierpliwosc do belga w typie poczwarka niemieckiego! :razz: wczoraj troszki go roznosilo! :lol:

z [B]Agnieszki[/B]: wykonywala wszsytkie cwiczenia poprawnie praktycznie za pierwszym razem i... stworzyla cwiczenie ktore bardzo duzo nas nauczylo! :lol:

i na koniec z mojej [B]Krevetki[/B]! border w typie belga mial wczoraj swira ale dzieki temu bieganie jest ciekawsze! :evil_lol: szczerze powiem ze nie wiem co jej sie stalo ale ostatnio w ogole jest taka pobudzona do zycia! :cool3: Moze to wplyw nowej karmy albo treningi frisbee ktore od niedawna rozpoczela z Łukaszem! :loveu:

[B]MAKAron: [/B]mimo wszsytko to nie ja decyduje o treningach tylko Ela... ;) nie przecze ze chcialabym pobiegac w tygodniu, zwlaszcza ze teraz przez rozne zawody sporo z nich nam przepada... tylko ze nawet gdyby taki trening mialby sie odbyc to nie przyszloby za duzo osob... wiekszosc pracuje w tygodniu albo jest na roznego typu wyjazdach... :-(

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='campanulla']
z [B]Sylwi[/B]: za cierpliwosc do belga w typie poczwarka niemieckiego! :razz: wczoraj troszki go roznosilo! :lol:

[/quote]dzięki:mdrmed:, zaczynam sie zastanawiać co ja właściwie za psa mam, bo wczoraj jak wysiadałam z autobusu to ktoś znowu powiedział: o owczarek belgijski:roll: :mdrmed:

Posted

[SIZE=3][B]Do wszystkich ktorzy sie nudza w domu, zaluja ze nie ma treningu i nie boja sie mokrej trawy i deszczu!! :evil_lol:

[SIZE=2]Jesli ktos ma ochote na spacer po polach mokotowskich postawiony glownie na wspolne rzucanie frisbee (okazja zwiazana z urodzinami Sylwii ktora dostala 6 nowiutkich dyskow :evil_lol:) to zapraszamy! :p godzina? ja wiem moze skoro ma nie byc treningu to 16?? Propozycja aktualna jesli znowu sie nie rozpada tak bardzo bardzo jak dzis rano! :)[/SIZE]

[/B][/SIZE]

Posted

Sylwia, Żwir już był nawet collie:lol: A muszę Wam powiedzieć, że mój przerośnięty haski z alaski ma niebieskie oczy:lol:

Ania, jednak podejrzewam, że byłoby sporo chętnych na trening w tygodniu, jak patrząc teraz to Ty, Hess, Makaron, Stereo(?), Ja:loveu:, Ula, Sylwia(?), i kto jeszcze??:cool3:

U mnie ciągle pada, yhh... A mogło być tak pięknie...:placz:

Posted

[quote name='zakla']
Ania, jednak podejrzewam, że byłoby sporo chętnych na trening w tygodniu, jak patrząc teraz to Ty, Hess, Makaron, Stereo(?), Ja:loveu:, Ula, Sylwia(?), i kto jeszcze??:cool3:

[/quote]
ja na pewno:diabloti:
s.

Posted

[quote name='zakla']Ania, jednak podejrzewam, że byłoby sporo chętnych na trening w tygodniu, jak patrząc teraz to Ty, Hess, Makaron, Stereo(?), Ja:loveu:, Ula, Sylwia(?), i kto jeszcze??:cool3:[/quote] My niestety możemy chodzić tylko na spacerki dookoła bloku (jak ja ich nienawidzę :angryy:). Pociesza mnie jedynie fakt, że musimy się tak poświęcać, żeby na obozie było już wszystko dobrze.
Wyobrażacie sobie, że mój nadaktywny lab już dwa tygodnie nie był na porządnym spacerze? :shake: Przez następne dwa będzie mogła chodzić i pływać, ale też krótko. :shake: Ale jak wpadnie na tor na obozie...:diabloti:

[quote name='campanulla']sadzac po tym ze dopiero co zaczeli to wg mnie bardzo dobrze! :cool3:[/quote]
Negra ćwiczyła łącznie przez 7 dni i miałysmy wielki plan wystartować na zawodach we wrześniu, ale z przyczyn oczywistych się nie uda... :(

Posted

tak sobie czytam te wpisy ze bylo tak fajnie wczoraj na treningu ze zaczynam zalowac ze mnie z Kusia nie bylo:placz: , jak wiadomo z przyczyn oczywistych :cool3:
zobaczymy jak to z nami bedzie w pazdzierniku po znow dluuuuuugiej przerwie
udanego spaceru na polach
PS w belgii nareszcie znow swieci slonce :multi:

Posted

[quote name='campanulla']
A tak BTW wszyscy biegaliscie wczoraj bardzo bardzo ladnie! :p Widac ze kazda z Was sie starala!

jak juz mam tak wypisywac to jestem zadowolona:
z [B]Oli[/B]: za poprawe w prowadzeniu Irdy (Ola - chyba sama czujesz ze jest lepiej? ;))

z [B]Zuzi[/B]: patrz wyzej! :p

z [B]Natalii[/B]: bardzo dobrze panowalas nad Beza i... wreszcie chcialas biegac! (ten slalom i w ogole...) :cool3:

z [B]Agi[/B] [B]i Aksy[/B]: te zmiany strony!! :diabloti: mimo wszystko po kilku powtorkach nabralas plynnosci! ;)

z [B]Agnieszki[/B]: wykonywala wszsytkie cwiczenia poprawnie praktycznie za pierwszym razem i... stworzyla cwiczenie ktore bardzo duzo nas nauczylo! :lol:

i na koniec z mojej [B]Krevetki[/B]! border w typie belga mial wczoraj swira ale dzieki temu bieganie jest ciekawsze! :evil_lol: szczerze powiem ze nie wiem co jej sie stalo ale ostatnio w ogole jest taka pobudzona do zycia! :cool3: Moze to wplyw nowej karmy albo treningi frisbee ktore od niedawna rozpoczela z Łukaszem! :loveu:
[/quote]

Aniu dziekuje za mile slowa :lol: Juz Ci mowilam i pisalam ze wczoraj bylo znakomicie i ze strasznie duzo sie nauczylam :loveu: ale to co widze powyzej to mnie powalilo na kolana :-o :lol:
Wspanialy i bardzo profesjonalny z Ciebie Trener :multi:

P.S. Ja tylko zaluje ze Irda akurat wczoraj zaliczala strefy :mad: Wcale sie nie ciesze bo gdyby znow je przeskakiwala to pewnie Ania by cos zaraz na to zaradzila :loveu:

Posted

Co do treningu w ciągu tygodnia to ja byłabym jak najbardziej za :loveu:

w jaki sposób możnaby to było uzgodnić z Elą?

tak się zastanawiam czy na Pola zabierać Akse, ona ma świra na puncie frisbee i nie wiem czy nie przejmie roli Bzu z treningów:diabloti:

Posted

[quote name='Aldra']ale to co widze powyzej to mnie powalilo na kolana :-o :lol: [/quote]

A co w tym takiego powalajacego? :cool3::evil_lol:
[quote name='Aldra']P.S. Ja tylko zaluje ze Irda akurat wczoraj zaliczala strefy :mad: Wcale sie nie ciesze (...)[/quote]

Smiesznie to zabrzmialo! :roflt:Jestes pierwsza osoba od ktorej slysze ze chcialaby aby jej pies nie zaliczal stref!! :lol:

Posted

[quote name='aga.aksa']tak się zastanawiam czy na Pola zabierać Akse, ona ma świra na puncie frisbee i nie wiem czy nie przejmie roli Bzu z treningów:diabloti:[/quote]

ja biore Owoc Morza Sylwia tez bierze swojego belga! :cool3: jak ja wezmiesz to sobie troche pod drzewkiem posiedzi z naszymi! :diabloti: ja bym wziela! :p

Posted

[quote name='campanulla']A co w tym takiego powalajacego? :cool3::evil_lol:[/quote]

Tak jak Ci juz pisalam - to ze bardzo doklanie [B]kazdego[/B] obserwowalas, doradzalas a teraz jestes w stanie powiedziec kto i jak pracowal, co poprawil i tak dalej :lol:

(Koniec z pochwalami bo mi tu jeszcze w jakis samozachwyt popadniesz ;) )

[quote name='campanulla']Smiesznie to zabrzmialo! :roflt:Jestes pierwsza osoba od ktorej slysze ze chcialaby aby jej pies nie zaliczal stref!! :lol:[/quote]

Haha wiedzialam ze sie bedziesz smiac :lol:

Posted

[quote name='aga.aksa']a planujemy jakieś atrakcje czysto psie bo pod drzewkiem i na dodatek widząc frisbee do którego nie można wystartować mój czterołap uschnie :lol:[/quote]

sadze ze pewnie bedzie okazja zlapac jakis dysk!! :razz:

Posted

[B] Sluchajcie ide sobie teraz z Vetka na spacer i zeby nie bylo zajrze na nasz teren zeby potwierdzic czy moje przypuszczenia co do jego stanu sie sprawdzily! :lol: Zdam relacje jak wroce!! ;)[/B]

Posted

[quote name='stereo']Negra ćwiczyła łącznie przez 7 dni i miałysmy wielki plan wystartować na zawodach we wrześniu, ale z przyczyn oczywistych się nie uda... :([/quote]
a wy tez freestyle czy cos innego...? :p

P.S. jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie zalozyc sekcje frisbee w cavano... :razz:

Posted

[quote name='ŁukaszK']a wy tez freestyle czy cos innego...? :p

P.S. jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie zalozyc sekcje frisbee w cavano... :razz:[/quote]
Na zawodach chciałyśmy Time Trial (do tego tylko rzucać trzeba umieć), ale tak ogólnie ćwiczymy (a raczej ćwiczyłyśmy) freestyle. Do long distance się nie nadajemy, bo Negra po dwóch rzutach pada, a ja nie umiem rzucać...
Co do sekcji, to jestem za! :lol:

Posted

Monulec ma frisbee w pupci :evil_lol: ostatnio chciałam popróbować, ale ona woli swojego gumowego kaczorka :evil_lol:

Aniu, czekamy na relację :cool3: bo Łaciata już daawno nie była na treningu :(

Posted

[COLOR=Navy][B]Inspekcja terenu przeprowadzona i musze z przykroscia stwierdzic ze niestety treningu nie bedzie... :-( Po pierwsze mamy jezioro (doslownie) przed garazami (ok. 30cm wody w niektorych miejscach nawet wiecej) i tak do polowy trawnika... :/ po drugie drzewo nam sie zwalilo na kawalek wolnej i w miare dobrej do biegania czesci... :shake: (dobra strona tego jest to ze pilka Zakli znowu na ziemi!! :lol:)... Trudno by bylo wyniesc przeszkody przez wode no i w trawie tez sie niefajnie biega... :placz: tak wiec przykro mi... :-([/B][/COLOR]

Posted

[quote name='ŁukaszK']my z vetka szykujemy freestyle na mistrzostwa europy w przyszlym roku... tak wiec bojcie sie wszyscy przeciwnicy... :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] Wy to sie na Warszawe szykujcie do free:mad: My sie zglosilysmy do opena, ale nie wiem co z tego wyjdzie:roll: A za sekcja frizbowa w cavano jest jak najbardziej za, tylko trzeba by bylo znalezc jakies trenera zdeczka wyzszej rangi:lol:

Posted

[quote name='campanulla'][COLOR=Navy][B]Inspekcja terenu przeprowadzona i musze z przykroscia stwierdzic ze niestety treningu nie bedzie... :-( Po pierwsze mamy jezioro (doslownie) przed garazami (ok. 30cm wody w niektorych miejscach nawet wiecej) i tak do polowy trawnika... :/ po drugie drzewo nam sie zwalilo na kawalek wolnej i w miare dobrej do biegania czesci... :shake: (dobra strona tego jest to ze pilka Zakli znowu na ziemi!! :lol:)... Trudno by bylo wyniesc przeszkody przez wode no i w trawie tez sie niefajnie biega... :placz: tak wiec przykro mi... :-([/B][/COLOR][/quote]
szkoda :( za tydzień już nas nie będzie, więc mam nadzieję, że uda się jednak zrobić trening w środku tygodnia :)