Flaire Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='campanulla']Toż Ania wie że Sylwia lubić emotikonki i chciała dać wiecej ale siem nie da... :placz: Nawet 31. nie przepuszczą... Musi być 30 i juz! :angryy:[/quote]Aniu, zawsze można rozłożyć na kilka postów ;-)! Sylwia, wszystkiego najlepszego! No i gratulacje!!! Quote
ŁukaszK Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [B]ode mnie tez WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :bday: [/B] sukcesow w agility i zdobycia z szejkiem mistrzostwa europy...:cool3: (niekoniecznie w agility...:cool1: ) [SIZE=1]P.S. mistrzostwa swiata bede zyczyl za rok...[/SIZE] ;) Quote
zakla Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Dobra, wróciłam do domu na dobre. Do Legnicy nie mam jak dojechać, a w domu całymi dniami mi się siedzieć nie chcę... Kto idzie na wypad po stolicy??:razz: Quote
ogromek Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [B][SIZE=4]Sylwia [/SIZE][/B]jak juz wczesniej ktos napisal nie wymysle lepszych zyczen niz stworzyla Ania:loveu: wiec moge tylko banalnie :cool3: napisac ze zycze Ci wszystkiego najlepszego spelnienia marzen i tego typu bajery ;) a jeszcze nie zlozylam Ci gratulacji z powodu licka gratulacje:sweetCyb: :Cool!: Quote
stereo Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ja dołączam się do wszystkich życzeń Ani, a poza tym pozostało mi napisać: [B]Wszystkiego najlepszego!!! :BIG: :tort::buzi:[/B] Quote
talut Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Sylwia, ja mogę się tylko podpisać pod życzeniami Ani, bo niestety po 4godzinnej podróży mózg mi wyparował :nonono2: jest jutro trening? na którą? :D Quote
stereo Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 na 19, a mnie znowu nie będzie :-(, a Negrunia tak bardzo chciała tam dzisiaj zostać... Quote
campanulla Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [COLOR=Red][SIZE=5][SIZE=7]Uwaga[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=5]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W[SIZE=4]szystkich zainteresowanych jutrzejszym treningiem zapraszam na [SIZE=6][COLOR=DarkOrchid][U]18.00[/U][/COLOR][/SIZE]!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=3][COLOR=SeaGreen]Zmiana godziny wyjatkowo tylko jutro!! ;) [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=5][SIZE=4][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][COLOR=Black][SIZE=2]P.S. Fajnie ze wszyscy podpisuja sie pod moimi zyczeniami, rozumiem ze sie podobaja?! :cool3:[/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR] Quote
Aldra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='campanulla'][COLOR=red][SIZE=5][SIZE=7]Uwaga[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=5]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][SIZE=5] [B]W[SIZE=4]szystkich zainteresowanych jutrzejszym treningiem zapraszam na [SIZE=6][COLOR=darkorchid][U]18.00[/U][/COLOR][/SIZE]!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][SIZE=4] [/SIZE][/SIZE][SIZE=5][SIZE=4][SIZE=3][COLOR=seagreen][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/quote] Ja tylko dodam (dla niezdecydowanych) ze warto pojawic sie jutro na treningu, poniewaz dzisiejszy - prowadzony przez Anie byl [B]SUPER HIPER MEGA EXTRA :loveu: [/B] Quote
PsychoSzczurek Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 jejciu, ile tu sie życzeń dla mnie uzbierało:loveu: zaraz popadne w samouwielbienie:evil_lol: wszystkim baldzio baldzio dziękuje:loveu: zaraz sie kurcze znowu wzrusze:mad: [SIZE=1]s.:oops: :oops: :oops: <stara ale szczęśliwa;) >[/SIZE] Quote
aga.aksa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='Aldra']Ja tylko dodam (dla niezdecydowanych) ze warto pojawic sie jutro na treningu, poniewaz dzisiejszy - prowadzony przez Anie byl [B]SUPER HIPER MEGA EXTRA :loveu: [/B][/QUOTE] zgadzam się z [B]Aldrą [/B], trening był świetny, okazało się że Cavano posiada Bordera w typie Belga :evil_lol: ale swoją drogą to patrząc przez okno powątpiewam że dziś będzie okazja aby to powtórzyć :shake: Quote
zakla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Yhh, i kolejny dzień spędzony non stop w domu... Dzięki za ten deszcz...:placz: Quote
aga.aksa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [B]Zakla[/B] - może Cię to trochę pocieszy, ale u mnie ( w pobliżu Cavano) powoli się rozjaśnia :razz: Quote
campanulla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dzieki dziewczyny ze trening sie podobal!! Bardzo sie ciesze!! :loveu: Ale... [COLOR=Red][SIZE=4]Z powodów wiadomych [B](pogoda) [/B]jestem zmuszona [SIZE=5][COLOR=DarkOrchid]odwolac dzisiejszy trening[/COLOR][/SIZE]... :-( Nawet jesli przestanie padac to na naszym terenie bedzie jedno wielkie bajoro, co niestety uniemozliwia jakiekolwiek bieganie... :placz::placz::placz: [COLOR=Black][SIZE=3]Cieszmy sie jednak ze chociaz wczoraj obylo sie bez deszczu!! :p P.S. [SIZE=2][COLOR=SeaGreen]Jak juz aga.aksa napisala od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem bordera w typie belga!! :cool3: Krevetka objawila swiatu swoje ukryte talenty! :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
zakla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='campanulla'][COLOR=Red][SIZE=4][COLOR=Black][SIZE=3] P.S. [SIZE=2][COLOR=SeaGreen]Jak juz aga.aksa napisala od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem bordera w typie belga!! :cool3: Krevetka objawila swiatu swoje ukryte [U][B]talenty[/B][/U]! :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote] :lol: Jak mi sie nie chce isc z dupakami na spacer w ta ulewe :lol: Chyba ich do ogrodka puszcze niech sobie posikają:eviltong: Quote
stereo Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='Aldra']Ja tylko dodam (dla niezdecydowanych) ze warto pojawic sie jutro na treningu, poniewaz dzisiejszy - prowadzony przez Anie byl [B]SUPER HIPER MEGA EXTRA :loveu: [/B][/quote] nie denerwuj mnie... :mad: Quote
PsychoSzczurek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='zakla']:lol: Jak mi sie nie chce isc z dupakami na spacer w ta ulewe :lol: Chyba ich do ogrodka puszcze niech sobie posikają:eviltong:[/quote] no wiesz? w taką pogodę najfajniej sie chodzi:evil_lol: przynajmniej jest mało czepialskich ludziów :p (Szejk właśnie wrócił cały szczęśliwy ze spacerku i pierwsze co zrobił, to wskoczył tacie na niepościelone łóżko:diabloti: ) Quote
zakla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja mieszkam na wsi, u mnie ogolnie ludzi niezbyt wielu nawet w sloneczko :lol: Ale brat wziął psy i powiedział, że sam pójdzie. I poszedł :lol: A ja teraz będę cały dzień się w domu przed kompem/tv kisić:roll: Quote
MAKAron Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Naprawde nie ma dzis treningu??!! TO NIEMOZLIWE!! A moze jednak zmienisz zdanie? :P :) Jest 12.30 do 18.00 jeszcze kupa czasu, moze sie poprawi... ;( A jezeli nie, to moze z racji ze sa wakacje [SIZE=3][COLOR=red]zrobic trening w srodku tygodnia? :)[/COLOR][/SIZE] Quote
campanulla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Niestety [B]naprawde[/B] nie ma dzis treningu... :-( Sadze ze do 18.00 nasz teren nie wyschnie... ;):razz: wiec nie da sie biegac... Ty jeszcze nie widzialas jak on wyglada po deszczu... jedno wieeelkie bajoro! :shake: Jak chcesz to mozesz sie wybrac i sama ocenisz! :lol::evil_lol: Quote
campanulla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='MAKAron']to moze z racji ze sa wakacje [SIZE=3][COLOR=red]zrobic trening w srodku tygodnia? :)[/COLOR][/SIZE][/quote] Szczerze mowiac ja bylabym za ale to by trzeba z Ela ustalac... :roll: Tylko ze ona niestety w tygodniu pracuje wiec sadze ze to nie wypali! :-( Quote
MAKAron Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Heh... no wierze, wierze pani, pani trenerko ;D No ale nie odezwałas się w kwestii mojej drugiej propozycji, aby zrobic trening w srodku tyg. A poza tym, niezli mi szlo wczoraj nie? Pierwszyraz w zyciu MAKA zobaczyła palisadę :) Jednak ona jest zaklinaczem przeszzkód strefowych(czasem odbiegając od zasad, czyt. nie zaliczając stref:D) :):) No wiec jak ? Quote
MAKAron Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 heh, ale teraz Eli tez nie bylo, a ty moglabys zrobic trening dla ludzi, ktorzy na przykład chodza do szkoly, badz maja urlop... :) Tak na zabicie nuuudy :) Quote
Recommended Posts