Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']
[SIZE=1](w wiezieniu bedziesz gniła :evil_lol: )[/SIZE][/quote]
uciekne:evil_lol:
a jeśli mi się nie uda, to podobno do wszystkiego można się przyzwyczaić...;)

obiecywałam sobie, że dzisiaj położe się wcześniej, a wyszło jak zwykle, ehh...:shake:
[SIZE=1]to o czym jeszcze porozmawiamy?:razz: ;) [/SIZE]

Posted

[quote name='betty_labrador']MAM DLA WAS DOBRE WIESCI ODNOSNIE ŻÓŁTEJ SUKI!!

OTÓŻ ZOSTAJE, NIE U MNIE WPRAWDZIE, ALE SASIAD JA BIERZE :multi: TAK SIE Z TEGO CIESZE.[/quote]
:multi:będziesz miała do niej blisko :lilangel:

Posted

SYLWIA - [COLOR=red]gratulacje[/COLOR] !!! :thumbs:

BEATA - dobre wieści w kwestii suczki, fajnie wyszło :loveu: .

Co do Białegostoku - nasza sztafeta nazywała się Tercet Egzotyczny i biegła w składzie: Kenia, Kobra i Monia.

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']uciekne:evil_lol:
a jeśli mi się nie uda, to podobno do wszystkiego można się przyzwyczaić...;) [/quote]

do bólu podobno nie można....

[quote name='PsychoSzczurek']obiecywałam sobie, że dzisiaj położe się wcześniej, a wyszło jak zwykle, ehh...:shake:
[SIZE=1]to o czym jeszcze porozmawiamy?:razz: ;) [/SIZE][/QUOTE]

wiesz co? obiecanki cacanki, a ........ radość :lol:

[quote name='Mokka']
BEATA - dobre wieści w kwestii suczki, fajnie wyszło[/quote]

ja też sie ciesze, nawet nie wiesz jak bardzo :razz:
teraz sunia spi na dzialce u sasiada, a w ogole to leje deszcz u nas...:placz:

Posted

[quote name='Flaire']Pewności nie będziesz miała nigdy, bo nawet najlepszy spec nie powie Ci, czy pies jest czystej krwi, czy nie. Kiedyś pewnie będziesz to mogła potwierdzić jakimiś badaniami DNA, ale jeszcze nie dzisiaj.

Ale mnie bardziej interesuje, jaką to robi różnicę? ;-)[/quote]

Wiem, ze nie bede miala, chcialam wiedziec tak po prostu dla wlasnego przekonania,zadowolenia ze mam rasowca i to jeszcze znalezionego!, ale to serio nie robi mi zadnej roznicy, bo kacham mojego Makarona takim jakim jest i naprawde nigdy bym mojego kundla nie zamienila na zadnego innego rasowca :)

Posted

[quote name='betty_labrador']powiem szczerze ze gdy pierwszy raz zobaczylam Twojego pieska na treningu podeszlam sie spytac czy jets rasowy, bo na serio pomyslalam ze to wlasnie portugalski pies wodny ;) i az musialam sie spytac, ale okazalo sie ze nie.[/quote]

No właśnie. Wtedy jeszcze kompletnie nie znałam tej rasy :) Teraz tez nie wiadomo czy rasowy, 50/50, 3/4 czy 1/4 rasowca, ale i tak jest przepiękna :)

Posted

[quote name='MAKAron']Wiem, ze nie bede miala, chcialam wiedziec tak po prostu dla wlasnego przekonania,zadowolenia ze mam rasowca i to jeszcze znalezionego!, ale to serio nie robi mi zadnej roznicy, bo kacham mojego Makarona takim jakim jest i naprawde nigdy bym mojego kundla nie zamienila na zadnego innego rasowca :)[/QUOTE]

powiedz mi, Ty ja jakos obcinalas? czy byla juz taka?

Posted

[quote name='betty_labrador']powiedz mi, Ty ja jakos obcinalas? czy byla juz taka?[/quote]

Normalnie to ona jest jednym wielkim zakręconym kołtunem :)

[IMG]http://img225.imageshack.us/img225/4765/makaronikde2.jpg[/IMG]

Gdy jest lato, cipło, upały strzygę ją ze zostawiam jej tylko łapki, ogonek i pyszczaka[IMG]http://img70.imageshack.us/img70/1559/makaronik2cm4.jpg[/IMG]. A teraz mam zamiar ją obciąć tak jak ze wzorcem rasy [IMG]http://www.cpc.pt/racas/racas_port/images/caoagua04.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='campanulla'][B] TRENING W TEN WEEKEND JEST O 19 ([/B]ja prowadze[B] :evil_lol:)!!
[/B][/quote]
a my nie możemy :-( :-( :-(

[quote name='Musiałek']własnie wyczytałam że Łódź wypali !!!
wybieramy się ??[/quote]
Tam nie będzie zerówek, więc ja niestety odpadam... :shake:

[quote name='Musiałek'][B][SIZE=3]Blusik Championem Polski, Litwy i od 22.07 Rosji !!![/SIZE][/B][/quote]
Gratuluję :multi:

Posted

[quote name='MAKAron']Teraz tez nie wiadomo czy rasowy, 50/50, 3/4 czy 1/4 rasowca, ale i tak jest przepiękna :)[/quote]

:crazyeye: a co to takiego 1/4 rasowca :???:

[B]rasowy = rodowodowy[/B] (tylko i wylacznie) co oznacza ze nawet jesli jakis piesek wyglada jota w jote jak np portugalski pies wodny, dalmatynczyk czy cokolwiek innego i nie ma rodowodu - pozostaje jedynie psem w typie rasy, co oznacza ze jest mieszancem...

Posted

[quote name='campanulla'][U]Witam. Wrocilam i... jestem!! :p[/U]
[U]Po drugie:[/U][B] TRENING W TEN WEEKEND JEST O 19 ([/B]ja prowadze[B] :evil_lol:)!! [/B]
[/quote]

No nareszcie moj pies przypomni sobie wszystko! po ponad miesięcznym urlopie.. pora wrócić na treningi!! :):)

Posted

[quote name='Aldra']:crazyeye: a co to takiego 1/4 rasowca :???:

[B]rasowy = rodowodowy[/B] (tylko i wylacznie) co oznacza ze nawet jesli jakis piesek wyglada jota w jote jak np portugalski pies wodny, dalmatynczyk czy cokolwiek innego i nie ma rodowodu - pozostaje jedynie psem w typie rasy, co oznacza ze jest mieszancem...[/quote]

Oczywiście ze tak, czy ja się sprzeciwiam? ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']MAM DLA WAS DOBRE WIESCI ODNOSNIE ŻÓŁTEJ SUKI!!

OTÓŻ ZOSTAJE, NIE U MNIE WPRAWDZIE, ALE SASIAD JA BIERZE :multi: TAK SIE Z TEGO CIESZE.[/quote]

Super cieszę sie bardzo, że sunia nie będzie się już błąkać. Mam nadzieję, że jej tam dobrze będzie.

[quote name='campanulla'][B]Lidka: [/B]ja tez zadnych robaczkow juz nie widze... :p zauwazylam tylko ze w galerii z Pecic sa 2 takie same fotki Vetki robione przez Wind jak z widla wychodzi... jedna podpisana "Veti" a druga "Veti_chyba"... wiec... zadne chyba bo to Duzy Bialy Wilk i juz. ;) nawet kawalek mojego korka sie zalapal! :lol:[/quote]

[quote name='Aldra']Lidka no specjalnie dla Ciebie wlasnie sprawdzilam i musze powiedziec ze zadnych ze tak powiem 'robaczkow' nie stwierdzam ;)[/quote]

Dzięki dziewczyny. Jak też robaczków nie widzę. Co oznacza, że to MAKAron za długo siedzi przed kompem:evil_lol: .

Aniu postram sie dziś poprawić :).

[B]I mam gorącą prośbę. Ponieważ chyba wysiałam gdzieś płytkę z Białego, (a może w ogóle jej nie miałam), w każdym razie czy mógłby mi ktoś ją zgrać, bo nie mam czasu wyciągać zdjęć z dogo. Będę na treningu w niedzielę.[/B]

Posted

[quote name='MAKAron']Oczywiście ze tak, czy ja się sprzeciwiam? ;)[/quote]

Mniej wiecej tak to wygladalo... :razz:
Czy Twoj pies ma tatuaz ?

[B]Beata[/B] - fajnie ze sasiad wzial sunie :lol: , szkoda tylko ze nie Ty...
Czy ona teraz bedzie psem lancuchowym ?

Posted

[quote name='Aldra']

[B]Beata[/B] - fajnie ze sasiad wzial sunie :lol: , szkoda tylko ze nie Ty...
Czy ona teraz bedzie psem lancuchowym ?[/QUOTE]

nie, absolutnie nie bedzie psem lancuchowym. i z tego sie ciesze. Nie wiem co jeszcze z nia zrobi, ale najpierw musi zalatac dziury w plocie przez ktore przechodzi z latwoscia, i albo bude jej zrobi albo (najlepiej) do domu. zreszta mu wczoraj powiedzialam, ze bedzie trzeba cos zrobic jak bedzie miec cieczke, zbey nie miala malych, i ze mu powiem jakby sie zaczynala cieczka(jak bede w domu).

Posted

[quote name='Ludek']Dzięki dziewczyny. Jak też robaczków nie widzę. Co oznacza, że to MAKAron za długo siedzi przed kompem:evil_lol: .
[/quote]

O przepraszam :cool3: Trzeba przyznac, ze kiedys byly te robaczki. A teraz stwierdzam, ze... ICH NIE MA!! :evil_lol: :cool3: :-o :p :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']nie, absolutnie nie bedzie psem lancuchowym. i z tego sie ciesze. Nie wiem co jeszcze z nia zrobi, ale najpierw musi zalatac dziury w plocie przez ktore przechodzi z latwoscia, i albo bude jej zrobi albo (najlepiej) do domu. zreszta mu wczoraj powiedzialam, ze bedzie trzeba cos zrobic jak bedzie miec cieczke, zbey nie miala malych, i ze mu powiem jakby sie zaczynala cieczka(jak bede w domu).[/quote]

Super :multi: No to przyznam ze sie baaaardzo ciesze :lol:

[B]Mokka[/B] - dzieki za plytke :loveu: