Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na tych stronach jest dużo wzorków, dlatego nie mogę wybrać... i potrzebuję pomocy :cool3:

obroże kupuję taką 16mm albo 20mm (skłaniam się chyba ku 16mm)
ale smycz cienką z małym karabińczykiem szerokość mojej ulubionej smyczy to 10mm, ale M. w wąskiej obroży wygląda glupio, znaczy nie lubię Jej w wąskich obrożach, taki kaprys :lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamiętacie może, jak się nazywał ten pies, którego pomnik stoi w parku w Białymstoku i wszyscy pojechali tam na festyn?

Jakie drużyny z Cavano startowały w sztafecie? Nasza - Tornado Girls, na pewno jeszcze jedna (nazwy nie pamiętam :oops:) i Mokka startowała bodajże z Pati (przypomnijcie mi nazwę)

Posted

hihi, czyżby były dwa sprawozdania z białego?:razz: bo z tego co pamiętam to Ania już prawie (jeśli nie już) skończyła całość:hmmmm:

ps. ja też nie pamiętam naszej nazwy:roflt:[SIZE=1](a może to było hakuna matata? czy to nie nasze?:question: )[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]s.[/SIZE]

Posted

Może i Hakuna Matata :)
a Ania jak skończyła to miło, do Lidki wysłać i gotowe! ja rozprowadzam to co napisałm hoho temu, zawsze można coś dokleić :cool3:

a czemu nikt mi nie pomaga w dokonywaniu trudnych wyborów?? :-(

Posted

[B]MAKAron:
[/B]wstepny termin skokow niedziela za tydzien... dokladny czas i miejsce jeszcze do ustalenia... a twoj pies do portugalskiego baaardzo podobny... :p

[B]Tusek:
[/B]w tygodniu nie moze byc bo wiekszosc pracuje... :eviltong: a co do obrozy to IMO do muflona najbardziej pasuje z pierwszej strony "kolor Y"... :p

[B]Tess:
[/B]moze beza jednak da sie jakos namowic... to bylby chyba pierwszy sheltie skaczacy do wody... :evil_lol:

[B]Mokka:
[/B]domyslam sie ze milo musi dobrze skakac bo ogladalem kiedys filmik na stronce puriny wlasnie z russelem i byl swietny... :p a skoki i tak odbywaly by sie pojedynczo wiec raczej nic mu nie grozi...

[B]aga.aksa.[/B]
oczywiscie ze was obejmuje... :)

w ogole to nie dotyczy tylko cavano... im wiecej osob tym bedzie fajniej... mozna by nawet zrobic jakies prowizoryczne zawody... wiec pozapraszajcie znajomych :p

P.S. dzis sie okazalo ze krevetka przelamala lek przed woda ale jednak do skokow jej jeszcze daleko... :/ chociaz kto wie czy by nie skoczyla widzac jak inni to robia... :diabloti:

na razie dopiero uczy sie plywac:
[IMG]http://img414.imageshack.us/img414/4669/s041zu4.jpg[/IMG]

dlatego czasem sie topi i wola o pomoc: :diabloti:
[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/1324/s042xo8.jpg[/IMG]

ale i tak najbardziej lubi lapac kropelki... :p
[IMG]http://img375.imageshack.us/img375/328/s049zh6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='MAKAron']Myślicie że podobne? :
[IMG]http://img224.imageshack.us/img224/9186/makaronmt6.jpg[/IMG]
To Maka
A to rasowiec portugalksiego psa dowodnego:
[IMG]http://dl.dogomania.com/pics/24/Dobbs.jpg[/IMG]
[IMG]http://dl.dogomania.com/pics/31/Thor_10.jpg[/IMG]

I jak myślicie?[/QUOTE]

powiem szczerze ze gdy pierwszy raz zobaczylam Twojego pieska na treningu podeszlam sie spytac czy jets rasowy, bo na serio pomyslalam ze to wlasnie portugalski pies wodny ;) i az musialam sie spytac, ale okazalo sie ze nie.

Posted

jak tak dalej pójdzie, to ja i ciotka szejk nie dotrwamy do wodnej sesji, bo skończymy w więzieniu.:saint1:
Przed chwilą o mały włos nie zdemolowaliśmy jakiegoś samochodu:splat::oops2:, no ale skąd mogłam wiedzieć, że szejkowa piłeczka tak wysoko się odbija od szejkowego pustego łepka?:lying::niewiem: [SIZE=1](dobrze, że kundello nie sprawdzał czy wysoko skacze:modla: )[/SIZE]
[SIZE=2]teraz chyba musze zmienić miejsce spacerów na jakiś czas :siara: :grins:[/SIZE]

Tusek- :bye:

s. & s.:mdrmed:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']
s.:turn-l:[SIZE=1] z licencjatem :megagrin:[/SIZE][/quote]

Sylwia - wielkie gratulacje :multi: :klacz: :thumbs: :cool2: :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']Sylwia- gratuluje naukowcu :cool3:

a Szejk jest wyrachowanym psem, TY sie nie boj, on wie co robi z pileczkami :diabloti:
[/quote]
taaa, odgryza im sznureczki, a potem ja musze sie męczyć i je nawlekać(trzy, kurcze, pod rząd, w jeden tydzień):stormy-sad: :snipersm: :wallbash: :evil_lol:

s. naukowiec:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']taaa, odgryza im sznureczki, a potem ja musze sie męczyć i je nawlekać(trzy, kurcze, pod rząd, w jeden tydzień):stormy-sad: :snipersm: :wallbash: :evil_lol:

s. naukowiec:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

wiesz co? on jest kochanym psem! wie co zrobic by pańcia nie nudzila sie w wakacje... w koncu jestes naukowcem pani Sylwio, a nawlekanie sznureczkow wymaga juz wiedzy :cool3:

Posted

[quote name='betty_labrador']wiesz co? on jest kochanym psem! wie co zorbic by pańcia nie nudzila sie w wakacje... w koncu jestes naukowcem pani Sylwio, a nawlekanie sznureczkow wymaga juz wiedzy :cool3:[/quote]
nie, nie, nie, ciotka szejk to niedobry kundello!!:eviltong: ja i tak sie nie nudze, bo pan piesek nadruchliwy sie zrobił:mad:

ps. nawlekanie sznurecków wymaga wiedzy, odpowiednich narzędzi (czasem wynalazków) oraz cierpliwości:cool1: :eviltong:

s. naukowiec#2:roflt::roflt::roflt:[SIZE=1](<--nie mogłam sie powstrzymać)[/SIZE]

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']nie, nie, nie, ciotka szejk to niedobry kundello!!:eviltong: ja i tak sie nie nudze, bo pan piesek nadruchliwy sie zrobił:mad:

ps. nawlekanie sznurecków wymaga wiedzy, odpowiednich narzędzi (czasem wynalazków) oraz cierpliwości:cool1: :eviltong:

s. naukowiec#2:roflt::roflt::roflt:[SIZE=1](<--nie mogłam sie powstrzymać)[/SIZE][/QUOTE]

nadruchliwy powiadasz? moze hormony mu skacza? :razz:

co do snurecków- wiedze masz juz zatwierdzona komisyjnie :diabloti: , narzedzia juz jaskiniowcy robili, wiec sobie poradzisz :lol: a cierpliwosc kazdy ma jak chce :eviltong:

:cool1:

Posted

Sylwia gratulacje :).

[quote name='Sajko']Ludek, ze znaczkami musisz spojrzeć na strony w jakich jest ok i zmienić na górze niedziałających kodowanie:evil_lol: i pisać nowe texty z dobrym kodowaniem od razu.[/quote]

Toż tak robię, a przynajmniej sie staram:lol: .
Hm, u mnie wszystko jest OK.:roll:

A czy poza MAKAron ktoś jeszcze widzi robaczki?

Posted

[U]Witam. Wrocilam i... jestem!! :p
[/U]
[U]Po pierwsze:[/U] [B]sprawozdanie z Bialegostoku mam skonczone ([/B]no moze wymaga jeszcze wpisania paru zdan ale oficjalnie juz moze byc[B] ;)). :p[/B]

[U]Po drugie:[/U][B] TRENING W TEN WEEKEND JEST O 19 ([/B]ja prowadze[B] :evil_lol:)!!

[/B][U]Po trzecie:[/U] [B]Łukasz: [/B]prosze mi tu nie robic posmiewiska z dzielnej Krevetki! :obrazic:Owoc Morza tak sie staral i w tak krotkim czasie nauczyl sie plywac aby pan byl dumny i rzadam aby to doceniono! :mad:

[U]Po czwarte:[/U] [B]Sylwia: [/B]nie doceniasz swoich mozliwosci! :eviltong:

[U]A po piate przez dziesiate:[/U] [B]Aga_Aksa: [/B]jestes czy wyjechalas?? bedziesz na treningu? mam do Ciebie bardzo wazne pytanie i nie wiem czy poczekac z tym do weekendu... :roll:;)

Posted

[quote name='Ludek']A czy poza MAKAron ktoś jeszcze widzi robaczki?[/quote]

Lidka no specjalnie dla Ciebie wlasnie sprawdzilam i musze powiedziec ze zadnych ze tak powiem 'robaczkow' nie stwierdzam ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']nadruchliwy powiadasz? moze hormony mu skacza? :razz:

co do snurecków- wiedze masz juz zatwierdzona komisyjnie :diabloti: , narzedzia juz jaskiniowcy robili, wiec sobie poradzisz :lol: a cierpliwosc kazdy ma jak chce :eviltong:

:cool1:[/quote]
ale ja już ponawlekałam te goopie pilecki:eviltong: a szwejkowi nie hormony skaczą tylko za często z nim ćwicze i sie uzależnił:eviltong:(a na serio to sie zakochał w piłeczce gappaya:mdrmed: )

Ludek, ja robaczki bede widzieć jutro, jak zaraz nie pójde spać(a pewnie nie pójde:evil_lol: ) ale teraz jeszcze widze literki:p

dzieki za gratulacje:loveu: , ale no ten tego już wystarczy, bo mi goopio troszki;)

Posted

[B]Lidka: [/B]ja tez zadnych robaczkow juz nie widze... :p zauwazylam tylko ze w galerii z Pecic sa 2 takie same fotki Vetki robione przez Wind jak z widla wychodzi... jedna podpisana "Veti" a druga "Veti_chyba"... wiec... zadne chyba bo to Duzy Bialy Wilk i juz. ;) nawet kawalek mojego korka sie zalapal! :lol: