Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko chciałam się pochwalić, że od dnia dzisiejszego w naszym klubie biega również Interchampion:multi: (no co prawda na oficjalny świstek jeszcze miesiące czekania, ale już formalnie zakończony:multi: )

Posted

[quote name='Sajko']Ja tylko chciałam się pochwalić, że od dnia dzisiejszego w naszym klubie biega również Interchampion:multi: (no co prawda na oficjalny świstek jeszcze miesiące czekania, ale już formalnie zakończony:multi: )[/quote]:crazyeye::klacz:

Posted

wróciłam ze wsi Przewięź k. Augustowa ;)

o kurcze! tydzień mnie nie było, a tu tyyyle się działo!

przede wszystkim, Mokka wszystkiego naj naj naj najlepszego!!!!!!!:BIG::BIG::new-bday:

Sajko, gratulacje!! :multi::multi:

czy ja dobrze widzę-huśtawka?? :-o no to teraz będziemy ułomne z dwoma przeszkodami :evil_lol: o ile widel da się jakoś zrobić (męczę tatę od dwóch tygodni :diabloti:) to w huśtawki się nie bawię :shake:

Posted

Moi pojechali do Białego... A brat ma niezatankowanego matiza, więc nawet na przystanek nie miał mnie jak podrzucić:placz: a następna szansa dopiero 5...:roll:

Posted

Ja wyjeżdżam jutro raniutko... I wracam 4 popołudniu:cool3: i w sumie to jeszcze nie mam pomysłu, jak i kiedy zrobić moje powitanie:eviltong:
[SIZE=3]Łukasz[/SIZE], wrzuciłam Twoją stronkę do moich linków na mojej stronce, mam nadzieję, że nie masz za złe:lol:

Posted

Wie ktoś coś o Legnicy? Kiedy jest, jaki koszt, i kto od nas jedzie?? :help: W sumie jeżeli byłaby po 4 do chciałabym się wybrać. Przez te cholerne wakacje dwie super imprezy pod nosem mi uciekły:angryy: A miałam nadzieję przynajmniej na kilku oficjalnych w tym roku się pojawić, kto wie, może istnieje jakiś sędzia, który nie śrunuje czasów pod Cassy i inne bordery i poczwarki...:roll:

Posted

Jakby ktoś jednak chciał mi odpowiedzieć na Legnice, to bardzo bym o seska prosiłą. Bo ja zmykam i już nie będe miała dostępu do neta aż do 4:-? więc pięknie proszę i miłych dziesięciu dni życzę:roll::p

Posted

[quote name='Sajko']Ja tylko chciałam się pochwalić, że od dnia dzisiejszego w naszym klubie biega również Interchampion:multi: (no co prawda na oficjalny świstek jeszcze miesiące czekania, ale już formalnie zakończony:multi: )[/quote]
Fiu, fiu, gratulujemy :lol: .
Teraz to juz chyba możecie trochę te wystawy odpuścić i wziąć się poważnie za treningi ;) .

Posted

[quote name='aga.aksa']obiecałam podać adres mojej fundacji jak sie tylko zrobi, więc proszę : [URL="http://www.pies-dla-stasia.waw.pl"]www.pies-dla-stasia.waw.pl[/URL] :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

dzieki!! :loveu:

Posted

[I][B]Uwaga![/B][/I] [B]ZAKLINA[/B] [B]prosila zeby zapytac czy znalazlby sie ktos kto moglby jej (i Zwirkowi rzecz jasna ;) ) zapewnic transport w obie strony na zawody do Legnicy... Jesli takowa osoba sie znajdzie, Zaklina bardzo prosi o kontakt!! :p [/B]

Posted

Mokka wszystkiego NAJ NAJ NAJ, jak najwiecej pucharkow, medali i zdrowka, nio i czego sobie tylko zazyczysz :).

Ja [B]prawie[/B] jestem zdecydowana zeby jechac do Legnicy, wiec w sumie i Zaklina by sie zmiescila :).

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Mokka wszystkiego NAJ NAJ NAJ, jak najwiecej pucharkow, medali i zdrowka, nio i czego sobie tylko zazyczysz :).[/quote]
Dziękuję, ale o co chodzi? :evil_lol:

[quote name='Ka-Vanga']Ja [B]prawie[/B] jestem zdecydowana zeby jechac do Legnicy, wiec w sumie i Zaklina by sie zmiescila :).[/quote]

Ale musiałaby sobie znaleźć jakiś nocleg, bo nasz domek tylko 4-osobowy jest :roll: .

Posted

[quote name='aga.aksa']obiecałam podać adres mojej fundacji jak sie tylko zrobi, więc proszę : [url]www.pies-dla-stasia.waw.pl[/url] :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

oczywiście jako rasowy Gamoń :evil_lol: zapomniałam dodać ze stronka jeszcze nie jest skończona, na razie powstał szkielet zawierający najważniejsze informacje.

Posted

[quote name='Sajko']Ja tylko chciałam się pochwalić, że od dnia dzisiejszego w naszym klubie biega również Interchampion:multi: (no co prawda na oficjalny świstek jeszcze miesiące czekania, ale już formalnie zakończony:multi: )[/quote]
[B][SIZE=4][COLOR=red]BRAWO BRAWO BRAWO - OGROMNE GRATKI :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :cool2: :laola: :drinking: .[/COLOR][/SIZE][/B]