zakla Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 No baaa:cool3: Pies mi się jeszcze zapuści czy co:lol: Czy nadworny cavanowski fotograf będzie? Bo muszę skargę złożyć:mad: Quote
campanulla Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='zakla']Czy nadworny cavanowski fotograf będzie? Bo muszę skargę złożyć:mad:[/quote] Nie nie bedzie go... :eviltong: Jaka skarge?? ;> Quote
Sajko Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Ja tylko chciałam się pochwalić, że od dnia dzisiejszego w naszym klubie biega również Interchampion:multi: (no co prawda na oficjalny świstek jeszcze miesiące czekania, ale już formalnie zakończony:multi: ) Quote
campanulla Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 super!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
zakla Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Sajko']Ja tylko chciałam się pochwalić, że od dnia dzisiejszego w naszym klubie biega również Interchampion:multi: (no co prawda na oficjalny świstek jeszcze miesiące czekania, ale już formalnie zakończony:multi: )[/quote]:crazyeye::klacz: Quote
talut Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 wróciłam ze wsi Przewięź k. Augustowa ;) o kurcze! tydzień mnie nie było, a tu tyyyle się działo! przede wszystkim, Mokka wszystkiego naj naj naj najlepszego!!!!!!!:BIG::BIG::new-bday: Sajko, gratulacje!! :multi::multi: czy ja dobrze widzę-huśtawka?? :-o no to teraz będziemy ułomne z dwoma przeszkodami :evil_lol: o ile widel da się jakoś zrobić (męczę tatę od dwóch tygodni :diabloti:) to w huśtawki się nie bawię :shake: Quote
zakla Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 A ja tu jestem. I jestem zła. Miałam być teraz na treningu, a siedzę w domu.:angryy: Quote
talut Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Zakla, chciałam napisac dokładnie to samo :placz: rodzice poszli sobie do jakiś znajomych i d...:angryy: Quote
zakla Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Moi pojechali do Białego... A brat ma niezatankowanego matiza, więc nawet na przystanek nie miał mnie jak podrzucić:placz: a następna szansa dopiero 5...:roll: Quote
talut Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 u mnie tak samo-w sobotę wyjeżdżam :( i wracam 4 Quote
zakla Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ja wyjeżdżam jutro raniutko... I wracam 4 popołudniu:cool3: i w sumie to jeszcze nie mam pomysłu, jak i kiedy zrobić moje powitanie:eviltong: [SIZE=3]Łukasz[/SIZE], wrzuciłam Twoją stronkę do moich linków na mojej stronce, mam nadzieję, że nie masz za złe:lol: Quote
zakla Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Wie ktoś coś o Legnicy? Kiedy jest, jaki koszt, i kto od nas jedzie?? :help: W sumie jeżeli byłaby po 4 do chciałabym się wybrać. Przez te cholerne wakacje dwie super imprezy pod nosem mi uciekły:angryy: A miałam nadzieję przynajmniej na kilku oficjalnych w tym roku się pojawić, kto wie, może istnieje jakiś sędzia, który nie śrunuje czasów pod Cassy i inne bordery i poczwarki...:roll: Quote
zakla Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Jakby ktoś jednak chciał mi odpowiedzieć na Legnice, to bardzo bym o seska prosiłą. Bo ja zmykam i już nie będe miała dostępu do neta aż do 4:-? więc pięknie proszę i miłych dziesięciu dni życzę:roll::p Quote
Mokka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Sajko']Ja tylko chciałam się pochwalić, że od dnia dzisiejszego w naszym klubie biega również Interchampion:multi: (no co prawda na oficjalny świstek jeszcze miesiące czekania, ale już formalnie zakończony:multi: )[/quote] Fiu, fiu, gratulujemy :lol: . Teraz to juz chyba możecie trochę te wystawy odpuścić i wziąć się poważnie za treningi ;) . Quote
Marysia_i_gończy Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='zakla']Wie ktoś coś o Legnicy? Kiedy jest, jaki koszt,[/quote] 6 sierpnia, 60zł Info na [URL="http://www.xtreme.dog.pl/"]stronie organizatora[/URL] (->Kalendarz zawodów) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
aga.aksa Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 obiecałam podać adres mojej fundacji jak sie tylko zrobi, więc proszę : [url]www.pies-dla-stasia.waw.pl[/url] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
campanulla Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='aga.aksa']obiecałam podać adres mojej fundacji jak sie tylko zrobi, więc proszę : [URL="http://www.pies-dla-stasia.waw.pl"]www.pies-dla-stasia.waw.pl[/URL] :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] dzieki!! :loveu: Quote
campanulla Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [I][B]Uwaga![/B][/I] [B]ZAKLINA[/B] [B]prosila zeby zapytac czy znalazlby sie ktos kto moglby jej (i Zwirkowi rzecz jasna ;) ) zapewnic transport w obie strony na zawody do Legnicy... Jesli takowa osoba sie znajdzie, Zaklina bardzo prosi o kontakt!! :p [/B] Quote
Ka-Vanga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Mokka wszystkiego NAJ NAJ NAJ, jak najwiecej pucharkow, medali i zdrowka, nio i czego sobie tylko zazyczysz :). Ja [B]prawie[/B] jestem zdecydowana zeby jechac do Legnicy, wiec w sumie i Zaklina by sie zmiescila :). Quote
Mokka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Mokka wszystkiego NAJ NAJ NAJ, jak najwiecej pucharkow, medali i zdrowka, nio i czego sobie tylko zazyczysz :).[/quote] Dziękuję, ale o co chodzi? :evil_lol: [quote name='Ka-Vanga']Ja [B]prawie[/B] jestem zdecydowana zeby jechac do Legnicy, wiec w sumie i Zaklina by sie zmiescila :).[/quote] Ale musiałaby sobie znaleźć jakiś nocleg, bo nasz domek tylko 4-osobowy jest :roll: . Quote
Ka-Vanga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Mokka']Dziękuję, ale o co chodzi? :evil_lol: [/quote] O Twoje zalegle swieto :eviltong: , tylko ja zdolniacha dopiero wlazlam na topic :oops: . Quote
aga.aksa Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='aga.aksa']obiecałam podać adres mojej fundacji jak sie tylko zrobi, więc proszę : [url]www.pies-dla-stasia.waw.pl[/url] :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] oczywiście jako rasowy Gamoń :evil_lol: zapomniałam dodać ze stronka jeszcze nie jest skończona, na razie powstał szkielet zawierający najważniejsze informacje. Quote
Mokka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Zajrzałam na Waszą stronkę i widzę tam znajomych. Znam Księ Kuśmierską i Agatę Bąk no i oczywiście ich psiury :lol: . Quote
Ka-Vanga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Sajko']Ja tylko chciałam się pochwalić, że od dnia dzisiejszego w naszym klubie biega również Interchampion:multi: (no co prawda na oficjalny świstek jeszcze miesiące czekania, ale już formalnie zakończony:multi: )[/quote] [B][SIZE=4][COLOR=red]BRAWO BRAWO BRAWO - OGROMNE GRATKI :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :cool2: :laola: :drinking: .[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Recommended Posts