Ludek Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='campanulla'] [FONT=Garamond][SIZE=1]swoja droga musze skonczyc sprawozdanie z Bialego...[/SIZE][/FONT] :roll: [/quote] To masz jeszcze 2 tygonie :evil_lol:. Potem będzie trzeba pisać już następne z Łącka:). [quote name='campanulla']o!! Beatko - cudownie!! :loveu: moze Tobie tez pomoc pisac (Twoja praca przynajmniej po polsku bedzie :p )?? moge Ci chociaz sprawdzic? :diabloti: Sylwia: tym razem przynajmniej pierwsza wyskoczysz z tematem!! :evil_lol: Ula: a kiedy my zaczynamy pisac Twojego licka?? :lol: :evil_lol:[/quote] Chyba zostaniesz mianowana nadwornym kronikarzem Cavano:lol: . [quote name='Ka-Vanga'] Ufffff jak dobrze, ze ja juz swoja magisterke zlozylam do dziekanatu :cool3: .[/quote] Uffff ja dobrze, że ja sie juz obroniałam. :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='Ludek']Uffff ja dobrze, że ja sie juz obroniałam. :evil_lol:[/quote] Hihi no czekalam az ktos to napisze ;) :lol: . Quote
talut Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ha! a ja mam całe 5-6 lat na myślenie nad kierunkiem studiów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Mokka, bedziesz mogła przynieść na trening piłeczke dla nas?:grins: bo wczoraj Szwejku i Ula zepsuli starą piłeczke (któreś z nich ma za dużo siły:mad: ) s. Quote
stereo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='talut']ha! a ja mam całe 5-6 lat na myślenie nad kierunkiem studiów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To ty dopiero do gimnazjum idziesz? Ja myślałam, że do liceum... :oops: Wyszłam z nią dzisiaj o 5 rano!!! Wyobrażacie sobie? :shake: A najgorsze jest to, że jej się spodobało :angryy:. Kupiłam łańcuch :evil_lol:. Bedzie potwór siedział na treningach jak zwykły pies podwórzowy :diabloti:. Quote
PsychoSzczurek Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='stereo'] Wyszłam z nią dzisiaj o 5 rano!!! Wyobrażacie sobie? :shake: A najgorsze jest to, że jej się spodobało :angryy:. [/quote] i pomyśleć, że się ochłodziło:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']i pomyśleć, że się ochłodziło:evil_lol:[/QUOTE] moze i sie ochlodzilo, ale mi jest nadal goraco jak nie powiem co :diabloti: Quote
stereo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']i pomyśleć, że się ochłodziło:evil_lol:[/quote] Ale Negrze to nie przeszkadza. O 14:00 wyszłyśmy na dwór i była ciężko oburzona, jak ją do metra zaciągnęłam. Ona po trzech minutach spaceru chciała już do domu wracać. Quote
talut Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='stereo']To ty dopiero do gimnazjum idziesz? Ja myślałam, że do liceum... :oops:[/quote] do 2 klasy gimnazjum ;) ale nawet nie wiesz jak się ucieszyłam-jesteś pierwszą osobą, która ma mnie za starszą niż jestem naprawdę :grins: zawsze mówią, że chodzę do 5. podstawówki :razz: Quote
PsychoSzczurek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 dlaczego u mnie [B]ciągle[/B] koszą trawę z samego rana? :wallbash: Dlaczego, dlaczego, DLACZEGO???:motz: :plzdie: Tu już na prawde nie ma co kosić, co mogło urosnąć dawno uschło od tego ciągłego rannego koszenia...:placz: Jeszcze raz mnie tak bezczelnie obudzą to chyba się wyprowadze...:shake: Kto mnie przygarnie?:grins: (byle z dala od wszelkich miast...:flaming: ) s.:grab: Quote
#Vera# Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A nasze plany wyjazdu do Łącka legły w gruzach :( Urzędas w Związku oznajmił mi, że zarejestrowane mogę być tylko te osoby, które skończyły 16 lat :( Quote
Mokka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='#Vera#']A nasze plany wyjazdu do Łącka legły w gruzach :( Urzędas w Związku oznajmił mi, że zarejestrowane mogę być tylko te osoby, które skończyły 16 lat :([/quote] Teoretycznie tak, ale w zawodach oficjalnych wielokrotnie startowały bardzo małoletnie osoby, ktoś je do tych zawodów dopuścił. Szczerze mówiąc nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ale trzeba szybciutko popytać. Quote
Ka-Vanga Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 To i my z Bandziorkiem zglosilysmy sie na zawody do Lacka :). Mokka, a jedziecie w koncu na te zawody do Legnicy? Quote
Mokka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Ka-Vanga'] Mokka, a jedziecie w koncu na te zawody do Legnicy?[/quote] No pewnie :lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Mokka']No pewnie :lol:[/quote] :cool3: , sie tez zastanawiam :cool3: . Quote
Mokka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Ka-Vanga']:cool3: , sie tez zastanawiam :cool3: .[/quote] Ja już jestem zgłoszona, mam obgadany transport i zarezerwowany nocleg, a Ty się dopiero zastanawiasz :evil_lol: . [B]Vera[/B], masz priv. Quote
Ka-Vanga Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Mokka']Ja już jestem zgłoszona, mam obgadany transport i zarezerwowany nocleg, a Ty się dopiero zastanawiasz :evil_lol: [/quote] A jak i kiedy jedziecie :cool3: . Quote
campanulla Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']Kto mnie przygarnie?:grins: (byle z dala od wszelkich miast...:flaming: ) s.:grab:[/quote] ja Cie przygarne!! :p to kiedy sie przeprowadzasz?? :razz: Quote
PsychoSzczurek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 jak najszybciej, bo tu nie mam szans na wyspanie sie:placz: tylko napisz czy jesteś świadoma wszystkich konsekwencji związanych z przyjęciem mnie do siebie i mieszkaniem pod jednym dachem:evil_lol: (moge wpędzać w lekką:razz: chorobę psychiczną:diabloti: ) ;) s. Quote
PsychoSzczurek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Ka-Vanga']A jak i kiedy jedziecie :cool3: .[/quote] a ja Ci moge powiedzieć jak my i kiedy nie jedziemy:diabloti: może być?:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']a ja Ci moge powiedzieć jak my i kiedy nie jedziemy:diabloti: może być?:evil_lol:[/quote] Moze :evil_lol: . Quote
campanulla Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [B][COLOR=SeaGreen]Dzisiaj mamy [COLOR=Blue]18.07[/COLOR]! Dzień szczególny, gdyż nasza niezastąpiona [COLOR=Blue]Mokka[/COLOR] kończy [COLOR=Blue]18 lat[/COLOR]! :razz: W takim dniu ważne są nie tylko pospolite życzenia: zdrowia szczęścia pomyślności, ale również podziękowania za dotychczasową obecnośc i owocną współpracę! Dlatego też Haniu dziękujemy Ci za Twoją cierpliwośc, za trud włożony w organizację obozu, za zajmowanie się klubowymi formalnościami, za prowadzenie wyczerpujących treningów, za Twój codzienny uśmiech i optymizm... po prostu [COLOR=Blue]za to, że jesteś z nami [COLOR=SeaGreen]- za wszystko!![/COLOR] :calus: [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=DarkOrchid]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/COLOR][/SIZE]:BIG::new-bday::tort::x-mas: [/COLOR][/B] Quote
campanulla Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [B]Mokka[/B] - wybacz ze tak publicznie ale w koncu nie codzien konczy sie te 18 lat!! :roll: Quote
Mokka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='campanulla'][B]Mokka[/B] - wybacz ze tak publicznie ale w koncu nie codzien konczy sie te 18 lat!! :roll:[/quote] [SIZE=1][COLOR=lightblue]Rok po roku od ...... lat[/COLOR][/SIZE] :evil_lol: Dziękuję Ci dziecko drogie za pamięć. Gdyby nie Wy, to bym nawet nie pamiętała o tej uroczystości, gdyż w moim wieku pamięć już nie służy jak dawniej :diabloti: Quote
Flaire Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='campanulla'][B][COLOR=seagreen]Dzisiaj mamy [COLOR=blue]18.07[/COLOR]! Dzień szczególny, gdyż nasza niezastąpiona [COLOR=blue]Mokka[/COLOR] kończy [COLOR=blue]18 lat[/COLOR]![/COLOR][/B][/quote]Qrcze, to ja cały ten czas wlewałam piffka w osobę nieletnią? :-o :-o :-o Tylko mnie policji nie wydajcie! Mokka, :buzi: Quote
Recommended Posts