Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki wielkie [B]STEREO [/B] , dramatyzuje tak dlatego że już kiedyś Was szukałam i gdy trafiłam do warsztatu (na 100% tego) Panowie stwierdzili że nie mają pojęcia o co mi chodzi....

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze jak idę w niedziele, to oni tam imprezkę mają. Może są tak wstawieni, ze nie zauważają 20 psów przechodzących tam co tydzień... :evil_lol:

Posted

Nasz zaczął się w marcu (było tyle chętnych, że powstały z tego dwie grupy). Później zgłosiło się jeszcze kilka osób i powstała jeszcze jedna grupa. Był też szczeniak belga, który miał własny tok nauczania :lol:. To zależy od liczby chętnych (w tym roku podobno było nas strasznie dużo). Ale ostatnio rozmawiałam z Elką, bo chciałam przysłać na kurs innego laba i powiedziała, że najbliższy kurs dopiero we wrześniu.

Posted

hej,
a ja pozdrawiam wszystkich cavanowiczow, z nieco mniej upalnej ale rownie cieplej i slonecznej:-o Belgii :p
jak zwykle bedzie mi brakowac treningow, mi jak mi ale jak pomysle o Potworze :eviltong: odpoczniecie sobie ode mnie :loveu: :loveu:
buziaki wielkie;)

Posted

[quote name='ogromek']hej,
a ja pozdrawiam wszystkich cavanowiczow, z nieco mniej upalnej ale rownie cieplej i slonecznej:-o Belgii :p
jak zwykle bedzie mi brakowac treningow, mi jak mi ale jak pomysle o Potworze :eviltong: odpoczniecie sobie ode mnie :loveu: :loveu:
buziaki wielkie;)[/quote]

To ja przesyłam CI trochę upałów, żebyś poczuła się jak w domu.:lol:

Posted

Jeszcze w sprawie zawogów w Łącku. Będę jechała w sobotę i mam wolne miejsca w aucie. Jeśli ktoś chce się zabrać, to zapraszam na Bródno ok. 5.00-6.00.:)
Ponieważ jadę jutro na urlop, to kontakt ze mną tylko tel. 0-602-15-25-00.

Posted

Jana i co sie chwalisz, żeś w Belgii i to nie tak upalnej?:razz:

Lidka, tylko sie nie rozleniw za mocno na tym urlopie:lol:

Ania, zgadnij, która część licka jest jedyną niepoprawioną przez promotora... :grin:

s.[SIZE=1] (a kiedy ja bede mieć wakacje?:niewiem:)[/SIZE]

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Ania, zgadnij, która część licka jest jedyną niepoprawioną przez promotora... :grin:[/quote]

a bo ja wiem?? :niewiem: zgaduje... :eviltong: ta najkrotsza?? :razz:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']yhym, ta najkrótsza i ta najmniej po angielsku...;)[SIZE=4][COLOR=paleturquoise](czy ja Ci już dziękowałam?:razz: )[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]s.;) [/COLOR][/quote]

wow!! :-o no to super!! znaczy ze mozemy wspolpracowac bo dobrze nam to idzie!! :lol: polecam sie na przyszlosc. :p KOMU JESZCZE POMOC?! :evil_lol:
dziekowalas dziekowalas! ;)

Posted

Może będę na treningu w weekend, bo Negra coraz lepiej sobie radzi z upałem. Dzisiaj nawet chciała iść na spacer o 14, w pełnym słońcu :multi:.
Jutro mam wielki plan wstać o 5 rano (buhahahaha:roflt:) i iśc z nia na długi spacer po polach. Trzymajcie kciuki :kciuki:.

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Ania wiesz, za jakiś czas bede marudzić przy magisterce:evil_lol: (jak to to obronie:scared: )[/quote]

obronisz obronisz! :p juz nie moge sie doczekac! :razz: a na jaki temt bedzie magisterka? zaczne sie juz przygotowywac! :evil_lol:

[FONT=Garamond][SIZE=1]swoja droga musze skonczyc sprawozdanie z Bialego...[/SIZE][/FONT] :roll:

[quote name='PsychoSzczurek']Stereo, trzymamy kciuki:grins:[/quote]

przylaczam sie! :grins:

Posted

[quote name='campanulla']obronisz obronisz! :p juz nie moge sie doczekac! :razz: a na jaki temt bedzie magisterka? zaczne sie juz przygotowywac! :evil_lol:

[FONT=Garamond][SIZE=1]swoja droga musze skonczyc sprawozdanie z Bialego...[/SIZE][/FONT] :roll:
[/quote]
jeśli znajde temat za jakieś dwa lata, to bede przeszczęśliwa(przy licku jako jedna z ostatnich podałam jaki wymyśliłam:oops2: ) choć już sie boje co mi do głowy przyjdzie :PROXY5:(czy strzeli :flaming:)...znowu (znając mnie) wymyśle coś o czym nie bede mieć bladego pojecia i z czego bede miec zrodel tyle co na lekarstwo:splat:[SIZE=1](no i pewnie bede zbierac tu sugestie:evil_lol: ) [/SIZE]
chyba nie nadaje sie na studia :laugh2_2:

a Ty zamiast pisać, że musisz pisać, po prostu pisz, bo cem przeczytać sprawozdanko:razz:

s. [SIZE=1](co sie nie nadaje na studia i jest leń:mdrmed: )[/SIZE]

Posted

ej!! :evil_lol: a moge Ci wymyslic temat?? moge moge?? bedzie taki zeby mozna sie rozpisac i bedzie mial duuuzo roznych zrodel!! :razz: moge Ci juz streszczenie do calej pracy napisac!! :p

Posted

[quote name='betty_labrador']mnie tez juz goni praca magisterska....juz czas zaczynac pisac...:shake:[/quote]

o!! Beatko - cudownie!! :loveu: moze Tobie tez pomoc pisac (Twoja praca przynajmniej po polsku bedzie :p )?? moge Ci chociaz sprawdzic? :diabloti:

Sylwia: tym razem przynajmniej pierwsza wyskoczysz z tematem!! :evil_lol:

Ula: a kiedy my zaczynamy pisac Twojego licka?? :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='campanulla']o!! Beatko - cudownie!! :loveu: moze Tobie tez pomoc pisac (Twoja praca przynajmniej po polsku bedzie :p )?? moge Ci chociaz sprawdzic? :diabloti:

[/QUOTE]

moj temacik Aniu jest zgoła o psach.. ale tych dzikich-likaonach :diabloti:
praca bedzie po polskiemu. Im wiecej osob sprawdzi tym lepiej! jak cos w ogole zaczne pisac [SIZE="1"](oh te lenistwo)[/SIZE]

Posted

[quote name='betty_labrador']moj temacik Aniu jest zgoła o psach.. ale tych dzikich-likaonach :diabloti:
praca bedzie po polskiemu. Im wiecej osob sprawdzi tym lepiej! jak cos w ogole zaczne pisac [SIZE=1](oh te lenistwo)[/SIZE][/quote]

no to super super super temacik!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: moge Ci napisac te prace jesli dostarczysz mi materialow!! :diabloti: dobra dobra juz nie bede taka... nieczesto pisze sie magisterke wiec nie pozbawie Cie tej przyjemnosci!! :evil_lol: ale jesli chodzi o sprawdzanie to ja bardzo chetnie!! :loveu: [FONT=Garamond][SIZE=1]ciekawe czy potem poznasz swoja prace...[/SIZE][/FONT] :roll:

Posted

[quote name='campanulla']no to super super super temacik!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: moge Ci napisac te prace jesli dostarczysz mi materialow!! :diabloti: dobra dobra juz nie bede taka... nieczesto pisze sie magisterke wiec nie pozbawie Cie tej przyjemnosci!! :evil_lol: ale jesli chodzi o sprawdzanie to ja bardzo chetnie!! :loveu: [FONT=Garamond][SIZE=1]ciekawe czy potem poznasz swoja prace...[/SIZE][/FONT] :roll:[/QUOTE]

mozemy wspolpracowac jesli chcesz :razz: tylko bede miala wycieczki do warszawskiego zoo, zeby cos tam obserwowac u likaonow-jeszcze nie wiem co, bo musze isc w przyszlym tyg. do promotora i sie dowiedziec szczegolow :p

jesli chodzi o sprawdzanie, to oczywiscie oryginal zatrzymam sobie :diabloti: a Tobie dam kopie :lol: nie ma tak dobrze :evil_lol: