aga.aksa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 dzięki wielkie [B]STEREO [/B] , dramatyzuje tak dlatego że już kiedyś Was szukałam i gdy trafiłam do warsztatu (na 100% tego) Panowie stwierdzili że nie mają pojęcia o co mi chodzi.... Quote
stereo Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Zawsze jak idę w niedziele, to oni tam imprezkę mają. Może są tak wstawieni, ze nie zauważają 20 psów przechodzących tam co tydzień... :evil_lol: Quote
aga.aksa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 no to jest argument :evil_lol: swoją drogą nie mogę się doczekać :razz: pwoiedzcie, jak często odbywają się nowe kursy? Quote
stereo Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Nasz zaczął się w marcu (było tyle chętnych, że powstały z tego dwie grupy). Później zgłosiło się jeszcze kilka osób i powstała jeszcze jedna grupa. Był też szczeniak belga, który miał własny tok nauczania :lol:. To zależy od liczby chętnych (w tym roku podobno było nas strasznie dużo). Ale ostatnio rozmawiałam z Elką, bo chciałam przysłać na kurs innego laba i powiedziała, że najbliższy kurs dopiero we wrześniu. Quote
aga.aksa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 będę płakać :-( no ale zobaczymy, w każdym razie to napewno krok do przodu ;) Quote
ogromek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 hej, a ja pozdrawiam wszystkich cavanowiczow, z nieco mniej upalnej ale rownie cieplej i slonecznej:-o Belgii :p jak zwykle bedzie mi brakowac treningow, mi jak mi ale jak pomysle o Potworze :eviltong: odpoczniecie sobie ode mnie :loveu: :loveu: buziaki wielkie;) Quote
Ludek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='ogromek']hej, a ja pozdrawiam wszystkich cavanowiczow, z nieco mniej upalnej ale rownie cieplej i slonecznej:-o Belgii :p jak zwykle bedzie mi brakowac treningow, mi jak mi ale jak pomysle o Potworze :eviltong: odpoczniecie sobie ode mnie :loveu: :loveu: buziaki wielkie;)[/quote] To ja przesyłam CI trochę upałów, żebyś poczuła się jak w domu.:lol: Quote
Ludek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Jeszcze w sprawie zawogów w Łącku. Będę jechała w sobotę i mam wolne miejsca w aucie. Jeśli ktoś chce się zabrać, to zapraszam na Bródno ok. 5.00-6.00.:) Ponieważ jadę jutro na urlop, to kontakt ze mną tylko tel. 0-602-15-25-00. Quote
PsychoSzczurek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Jana i co sie chwalisz, żeś w Belgii i to nie tak upalnej?:razz: Lidka, tylko sie nie rozleniw za mocno na tym urlopie:lol: Ania, zgadnij, która część licka jest jedyną niepoprawioną przez promotora... :grin: s.[SIZE=1] (a kiedy ja bede mieć wakacje?:niewiem:)[/SIZE] Quote
campanulla Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']Ania, zgadnij, która część licka jest jedyną niepoprawioną przez promotora... :grin:[/quote] a bo ja wiem?? :niewiem: zgaduje... :eviltong: ta najkrotsza?? :razz: Quote
PsychoSzczurek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 yhym, ta najkrótsza i ta najmniej po angielsku...;)[SIZE=1][COLOR=paleturquoise](czy ja Ci już dziękowałam?:razz: )[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]s.;) [/COLOR] Quote
campanulla Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']yhym, ta najkrótsza i ta najmniej po angielsku...;)[SIZE=4][COLOR=paleturquoise](czy ja Ci już dziękowałam?:razz: )[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]s.;) [/COLOR][/quote] wow!! :-o no to super!! znaczy ze mozemy wspolpracowac bo dobrze nam to idzie!! :lol: polecam sie na przyszlosc. :p KOMU JESZCZE POMOC?! :evil_lol: dziekowalas dziekowalas! ;) Quote
stereo Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Może będę na treningu w weekend, bo Negra coraz lepiej sobie radzi z upałem. Dzisiaj nawet chciała iść na spacer o 14, w pełnym słońcu :multi:. Jutro mam wielki plan wstać o 5 rano (buhahahaha:roflt:) i iśc z nia na długi spacer po polach. Trzymajcie kciuki :kciuki:. Quote
PsychoSzczurek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ania wiesz, za jakiś czas bede marudzić przy magisterce:evil_lol: (jak to to obronie:scared: ) Stereo, trzymamy kciuki:grins: Quote
campanulla Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']Ania wiesz, za jakiś czas bede marudzić przy magisterce:evil_lol: (jak to to obronie:scared: )[/quote] obronisz obronisz! :p juz nie moge sie doczekac! :razz: a na jaki temt bedzie magisterka? zaczne sie juz przygotowywac! :evil_lol: [FONT=Garamond][SIZE=1]swoja droga musze skonczyc sprawozdanie z Bialego...[/SIZE][/FONT] :roll: [quote name='PsychoSzczurek']Stereo, trzymamy kciuki:grins:[/quote] przylaczam sie! :grins: Quote
PsychoSzczurek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='campanulla']obronisz obronisz! :p juz nie moge sie doczekac! :razz: a na jaki temt bedzie magisterka? zaczne sie juz przygotowywac! :evil_lol: [FONT=Garamond][SIZE=1]swoja droga musze skonczyc sprawozdanie z Bialego...[/SIZE][/FONT] :roll: [/quote] jeśli znajde temat za jakieś dwa lata, to bede przeszczęśliwa(przy licku jako jedna z ostatnich podałam jaki wymyśliłam:oops2: ) choć już sie boje co mi do głowy przyjdzie :PROXY5:(czy strzeli :flaming:)...znowu (znając mnie) wymyśle coś o czym nie bede mieć bladego pojecia i z czego bede miec zrodel tyle co na lekarstwo:splat:[SIZE=1](no i pewnie bede zbierac tu sugestie:evil_lol: ) [/SIZE] chyba nie nadaje sie na studia :laugh2_2: a Ty zamiast pisać, że musisz pisać, po prostu pisz, bo cem przeczytać sprawozdanko:razz: s. [SIZE=1](co sie nie nadaje na studia i jest leń:mdrmed: )[/SIZE] Quote
campanulla Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ej!! :evil_lol: a moge Ci wymyslic temat?? moge moge?? bedzie taki zeby mozna sie rozpisac i bedzie mial duuuzo roznych zrodel!! :razz: moge Ci juz streszczenie do calej pracy napisac!! :p Quote
PsychoSzczurek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 yyyy, już?:crazyeye: No dobra, możesz wymyślić, tylko jeszcze nie podawaj, jeszcze nie czas:razz: Teraz należy myśleć tylko o wakacjach (jeszcze niby ich nie mam, ale co mi tam:evil_lol: ) s.k. Quote
betty_labrador Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 mnie tez juz goni praca magisterska....juz czas zaczynac pisac...:shake: Quote
campanulla Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='betty_labrador']mnie tez juz goni praca magisterska....juz czas zaczynac pisac...:shake:[/quote] o!! Beatko - cudownie!! :loveu: moze Tobie tez pomoc pisac (Twoja praca przynajmniej po polsku bedzie :p )?? moge Ci chociaz sprawdzic? :diabloti: Sylwia: tym razem przynajmniej pierwsza wyskoczysz z tematem!! :evil_lol: Ula: a kiedy my zaczynamy pisac Twojego licka?? :lol: :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='campanulla']o!! Beatko - cudownie!! :loveu: moze Tobie tez pomoc pisac (Twoja praca przynajmniej po polsku bedzie :p )?? moge Ci chociaz sprawdzic? :diabloti: [/QUOTE] moj temacik Aniu jest zgoła o psach.. ale tych dzikich-likaonach :diabloti: praca bedzie po polskiemu. Im wiecej osob sprawdzi tym lepiej! jak cos w ogole zaczne pisac [SIZE="1"](oh te lenistwo)[/SIZE] Quote
campanulla Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='betty_labrador']moj temacik Aniu jest zgoła o psach.. ale tych dzikich-likaonach :diabloti: praca bedzie po polskiemu. Im wiecej osob sprawdzi tym lepiej! jak cos w ogole zaczne pisac [SIZE=1](oh te lenistwo)[/SIZE][/quote] no to super super super temacik!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: moge Ci napisac te prace jesli dostarczysz mi materialow!! :diabloti: dobra dobra juz nie bede taka... nieczesto pisze sie magisterke wiec nie pozbawie Cie tej przyjemnosci!! :evil_lol: ale jesli chodzi o sprawdzanie to ja bardzo chetnie!! :loveu: [FONT=Garamond][SIZE=1]ciekawe czy potem poznasz swoja prace...[/SIZE][/FONT] :roll: Quote
betty_labrador Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='campanulla']no to super super super temacik!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: moge Ci napisac te prace jesli dostarczysz mi materialow!! :diabloti: dobra dobra juz nie bede taka... nieczesto pisze sie magisterke wiec nie pozbawie Cie tej przyjemnosci!! :evil_lol: ale jesli chodzi o sprawdzanie to ja bardzo chetnie!! :loveu: [FONT=Garamond][SIZE=1]ciekawe czy potem poznasz swoja prace...[/SIZE][/FONT] :roll:[/QUOTE] mozemy wspolpracowac jesli chcesz :razz: tylko bede miala wycieczki do warszawskiego zoo, zeby cos tam obserwowac u likaonow-jeszcze nie wiem co, bo musze isc w przyszlym tyg. do promotora i sie dowiedziec szczegolow :p jesli chodzi o sprawdzanie, to oczywiscie oryginal zatrzymam sobie :diabloti: a Tobie dam kopie :lol: nie ma tak dobrze :evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 marnowanie kartek te licencjaty i magisterki:diabloti: myślicie, że 27 lipca to dobry termin na obrone? :nerwy:(korzystny układ gwiazd, pól magnetycznych itd? :roflt: ) ;) s. :ghost_2: Quote
Ka-Vanga Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 W imieniu Bandzioszka bardzo serdecznie dziekuje za zyczonka :buzi: . Ufffff jak dobrze, ze ja juz swoja magisterke zlozylam do dziekanatu :cool3: . Quote
Recommended Posts