aga.aksa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='stereo'] [B]aga.aksa[/B] Ja nie Mokka, ale mogę napisać. Ćwiczymy na rogu Racławickiej i Płatowcowej (przynajmniej tak twierdzi nasza strona internetowa :lol:). To jest 15 min spacerkiem od metra Racławicka albo trzy przystanki autobusem. Ćwiczymy w weekendy. Do tej pory w soboty po południu i niedzielę rano.[/QUOTE] no własnie z tą lokalizacją mam problem :shake: kiedyś chciałam już Was nawiedzić i doszłam na teren jakiejś myjni/warsztatu samochodowego na Racławickiej koło Miłobędzkiej ale tamtejsi gentelmani nie potrafili mnie poinformować.... jakby mógł mi ktoś powiedzieć w którym miejscu z Racławickiej skręcić, albo koło czego(klubu/sklepu itp.) jest to miejsce, byłabym wdzięczna ;) Quote
talut Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 jak trafiłaś na warsztat, to trzeba tylko przejść odrobinę dalej i będziesz miała nasz placyk ;) tylko trzeba trafić wtedy, kiedy mamy trening ;) Quote
stereo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Właśnie. Teren Cavano jest za tym warsztatem. Trzeba przejść jeszcze kawałek w dół. Jest tam taki pozornie nieduży teren z dwoma garażami. Quote
aga.aksa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='stereo']Właśnie. Teren Cavano jest za tym warsztatem. Trzeba przejść jeszcze kawałek w dół. Jest tam taki pozornie nieduży teren z dwoma garażami.[/QUOTE] wiem, wiem :multi: :multi: :multi: super :razz: w takim razie jak tylko będzie Wam znany najbliższy termin i godzina treningu to dajcie znać. proszę ;) :loveu: Quote
talut Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 damy cynk ;) a tak BTW to jakiego masz piesa? :cool3: czyżby borderka? :loveu: Quote
stereo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Talut, jakbyś czytała dokładnie... :mad: [quote name='aga.aksa']więc jestm posiadaczką 4,5 suni kundelki a przy okazji szkoleniowcem klikerowym :razz: moja psina to wulkan energii i uwielbia nowe wyzwania dlatego pomyślałam o agility. ćwiczymy już frisbee, przertabiamy miarę możliwości komendy do agility, zaiczyłyśmy program psa asystującego, przygotowuję się do obiedience, regularnie uczestniczymy w zajęciach dogoterapeutycznych. Cavano jest najbliżej mnie ;) dlatego od niego zaczęłam.[/quote] Quote
aga.aksa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='talut']damy cynk ;) a tak BTW to jakiego masz piesa? :cool3: czyżby borderka? :loveu:[/QUOTE] może kieeedyś :razz: a czemu tak myślałaś? Quote
talut Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 upsss...no to się wydało jaka ze mnie blondynka :evil_lol: spojrzałam po avku i wydawało mi się, że to bordasek :lol: Quote
aga.aksa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 powiem Aksi- na pewno się ucieszy :lol: za młodu posądzano ją o bycie ONkiem i haszczakiem:crazyeye: ale bordera nikt z niej nie zrobił :razz: chociaż czasami zastanawiam się czy ona wie że nim nie jest :diabloti: Quote
talut Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 na avku mało widać :evil_lol: (taaa teraz się będę tłumaczyć :lol:) Quote
aga.aksa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Aksia powiedziała że dziękuje, choć stwierdzasz rzeczy oczywiste :Dog_run: Quote
talut Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 to wymiziaj ją jeszcze od Monulca ;) a dasz jakieś fotki? :) Quote
Aldra Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Jeszcze i my zadazymy :lol: 100 lat dla Bangi :tort: Quote
aga.aksa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [url]http://w8.grono.net/pub/u/gubis/[/url] niestety wklejać się jesczze nie nauczyłam, więc mogę tylko podesłać swoją galerię na gronie. to łaciate to moje :loveu: Quote
aga.aksa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='betty_labrador']o to ja Cie kojarze z grona- GUBIS :)[/QUOTE] ojej, mam się bac :razz: :diabloti: Quote
Mokka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [B]UWAGA - TRENINGI[/B] w najbliższy weekend odbędą się w sobotę o godz.19 i w niedzielę o godz.19. Osoby z kursu wiosennego, które są zainteresowane treningiem niech się skontaktuja z Elą. Quote
aga.aksa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 słuchajcie, ja w takim razie mam prośbę. czy ktoś może będzie szedł od metra Racławickiej, bo niestety boję się że znów nie trafię:shake: Quote
talut Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ehh...a ja akurat wyjeżdżam :( aga.aksa, jaki słooodziach z Twojej psinki :loveu: [IMG]http://w8.grono.net/sfs75/47/54/gallery-637709-500x500.jpg[/IMG] Quote
Sajko Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Treningi git:evil_lol: my jesteśmy, chyba że temperatura przekroczy 40C, to sobie spokój dam:roll: Quote
Ludek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 My też bedziemy, ale nad morzem:evil_lol: . A psy u moich rodziców, aż sie boję co będzie jak je odbiorę. Quote
aga.aksa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='talut']ehh...a ja akurat wyjeżdżam :( aga.aksa, jaki słooodziach z Twojej psinki :loveu: [IMG]http://w8.grono.net/sfs75/47/54/gallery-637709-500x500.jpg[/IMG][/QUOTE] dzięki :D jak pognębię kogoś o kurs wstawiania tu fotek to podrzucę jeszcze kilka :razz: Quote
talut Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 wlejanie fotek nie jest trudne ;) klikasz na to coś [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/insertimage.gif[/IMG] i wpisujesz adres obrazka ;) Quote
stereo Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='aga.aksa']jak pognębię kogoś o kurs wstawiania tu fotek to podrzucę jeszcze kilka :razz:[/quote] Wchodzisz na [url]www.Imageshack.us[/url]. Klikasz "Przeglądaj" i wybierasz zdjęcie z dysku. Klikasz "Host it" Kopiujesz (Ctrl + C) adres z pola "Hotlink for forums (1)" i wklejasz go do postu. (bez klikania na żadne ikonki) I tyle. :cool3: Czekamy na fotki :loveu: Quote
Recommended Posts