zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ciebie to sie syscy bojom:evil_lol: Zazdroszcze, tez by sie mnie tak mogli abc. A mnei to sie nawet moj wlasny peis nie boi:placz::eviltong: Quote
PsychoSzczurek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 mnie się boją albo pomijają, też jak wszyscy:roll: :diabloti: s. Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Wole, zeby mnie wszyscy razem z meszkami i komarami pomijali, niz zeby o mnie pamietali:lol: A na chwile obecna to tylko meszki o mnie pamietaja:cool3: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 skoro juz tak o owady gadac to mnie dzisiaj wsrod poziomka krolestwo dziabnac osa... goopie stworzenie. :eviltong: Quote
PsychoSzczurek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='zakla']A mnei to sie nawet moj wlasny peis nie boi:placz::eviltong:[/quote]ugryź go w ucho, dobrze działa(tylko uwaga na krwiaki):evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='zakla']Mję siem osy nie dotycają:evil_lol:[/quote] a ty os?:evil_lol: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']ugryź go w ucho, dobrze działa(tylko uwaga na krwiaki):evil_lol:[/quote] Hmmm, no tak, bedzie trzeba sprobowac :lol: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']a ty os?:evil_lol:[/quote] Nie mowie, ze nie:lol: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='zakla']Mję siem osy nie dotycają:evil_lol:[/quote] ja tez juz nie pamietac kiedy mnie ostatnia osa w zyciu dziabnac.... dawno to byc oj dawno... :evil_lol: a ta sie goopia wsciekla bo ja jej poziomka z poziomka krolestwo zabierac dzisiaj i dlatego pewnie ona sie tak wsciec. :diabloti: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja tesz dzisiaj buszowalam w poziomkow krolestwje, ale nic mje siem osy ni czepialy:cool3: Ale moze to mojich wjernych brytfanow sie przerazily:lol: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ok, kocham Was, Was wszystkich [SIZE=1](moge zrobic dla kgoos wyjatek jak ladnie poprosi[/SIZE]:razz:[SIZE=1]), [SIZE=2]mimo to czuje pot[/SIZE][SIZE=2]rzebe wziecia ksiazki do lapeczki i walniecia sei do wyrka. Kurcze, spac mi sie nie cche, ale tu nie am co robic, bo czestotliwosc postow zmnijsza sie wraz z kazda uplywajaca minuta, a ja nie mogem si nudzic:lol: Tak wiec, dorbaNOC moje Kochanie! :calus:[/SIZE][/SIZE] Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ehh... no tak i Ty tez sobie idziesz... skoro tak to ja tyz lece... [B]Ula moja kochana: [/B]a Ona niech sobie tam jeszcze poczeka do jutra. moze jej zaden cien dzwiedzia nie zje! :evil_lol: dobranoc wszystkim! :buzi: Quote
PsychoSzczurek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='zakla']Ok, kocham Was, Was wszystkich [SIZE=1](moge zrobic dla kgoos wyjatek jak ladnie poprosi[/SIZE]:razz:[SIZE=1]), [SIZE=2]mimo to czuje pot[/SIZE][SIZE=2]rzebe wziecia ksiazki do lapeczki i walniecia sei do wyrka. Kurcze, spac mi sie nie cche, ale tu nie am co robic, bo czestotliwosc postow zmnijsza sie wraz z kazda uplywajaca minuta, a ja nie mogem si nudzic:lol: Tak wiec, dorbaNOC moje Kochanie! :calus:[/SIZE][/SIZE][/quote]i dobrze ze wszystkich, choc raz bez pomijania:razz: to idz czytaj, moze wreszcie zajme sie pisaniem tego co trzeba, bo jak na razie to mam tylko rece niebieskie od tuszu, a pisanie jak nie szło tak nie idzie:diabloti: i sie ostałam sama:eviltong: s. Quote
Flaire Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='PsychoSzczurek'] sie ostałam sama:eviltong: [/quote] :cool1: . Quote
zakla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 DZIEń DOBRY!! Jak nocka minęła??:lol: Mi dobrze, nie chce mi się spać nawet:loveu: Quote
PsychoSzczurek Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 ja tam się nie wyspałam, bo nad ranem trawe mi kosili pod blokiem(jakby nie mogli teraz:mad: ) ale pocieszam się, że wyśpie się po śmierci:evil_lol: s. ps. jeszcze tylko zakończenie i pare(set) poprawek i będę mieć napisanego licka:multi: Quote
WŁADCZYNI Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Trawe to skoszą i pójdą..w przedszkolu trwa remont grrr wiercą mi od 7 rano zrzuce im jakąś doniczkę z kwiatkiem :) Quote
PsychoSzczurek Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 tak, tylko, że oni idą jak już nie śpie, a przychodzą następnego dnia rano:mad: Quote
WŁADCZYNI Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 To już chyba wole remonty,niż miałabym żyć tuż obok wilków, rysi i niedźwiedzi i coś miałoby mnie zjeść brr:D Quote
zakla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']To już chyba wole remonty,niż miałabym żyć tuż obok wilków, rysi i niedźwiedzi i coś miałoby mnie zjeść brr:D[/quote] Hmm...:roll: [SIZE=4]Łukasz[/SIZE], wiem, że tu byłeś. Opowiedz się!:eviltong: Quote
ŁukaszK Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 wilki rysie i niedzwiedzie sa fajne... :diabloti: a na pewno fajniejsze od bandy robotnikow ktora obklada blok styropianem i siedzi caly dzien na rusztowaniach i gapi sie na ciebie przez okno... :eviltong: heh... za kilka dni nasto czeka... :angryy: Quote
Mokka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']To już chyba wole remonty,niż miałabym żyć tuż obok wilków, rysi i niedźwiedzi i coś miałoby mnie zjeść brr:D[/quote] Tak teraz wygląda młodzież - wytwór cywilizacji ;) . Quote
MAKAron Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Widze, ze duzo sie dzialo jak mnie nie bylo :cool3: Quote
Recommended Posts