Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wole, zeby mnie wszyscy razem z meszkami i komarami pomijali, niz zeby o mnie pamietali:lol: A na chwile obecna to tylko meszki o mnie pamietaja:cool3:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']ugryź go w ucho, dobrze działa(tylko uwaga na krwiaki):evil_lol:[/quote] Hmmm, no tak, bedzie trzeba sprobowac :lol:

Posted

[quote name='zakla']Mję siem osy nie dotycają:evil_lol:[/quote]

ja tez juz nie pamietac kiedy mnie ostatnia osa w zyciu dziabnac.... dawno to byc oj dawno... :evil_lol: a ta sie goopia wsciekla bo ja jej poziomka z poziomka krolestwo zabierac dzisiaj i dlatego pewnie ona sie tak wsciec. :diabloti:

Posted

Ja tesz dzisiaj buszowalam w poziomkow krolestwje, ale nic mje siem osy ni czepialy:cool3: Ale moze to mojich wjernych brytfanow sie przerazily:lol:

Posted

Ok, kocham Was, Was wszystkich [SIZE=1](moge zrobic dla kgoos wyjatek jak ladnie poprosi[/SIZE]:razz:[SIZE=1]), [SIZE=2]mimo to czuje pot[/SIZE][SIZE=2]rzebe wziecia ksiazki do lapeczki i walniecia sei do wyrka. Kurcze, spac mi sie nie cche, ale tu nie am co robic, bo czestotliwosc postow zmnijsza sie wraz z kazda uplywajaca minuta, a ja nie mogem si nudzic:lol: Tak wiec, dorbaNOC moje Kochanie! :calus:[/SIZE][/SIZE]

Posted

ehh... no tak i Ty tez sobie idziesz... skoro tak to ja tyz lece...

[B]Ula moja kochana: [/B]a Ona niech sobie tam jeszcze poczeka do jutra. moze jej zaden cien dzwiedzia nie zje! :evil_lol:

dobranoc wszystkim! :buzi:

Posted

[quote name='zakla']Ok, kocham Was, Was wszystkich [SIZE=1](moge zrobic dla kgoos wyjatek jak ladnie poprosi[/SIZE]:razz:[SIZE=1]), [SIZE=2]mimo to czuje pot[/SIZE][SIZE=2]rzebe wziecia ksiazki do lapeczki i walniecia sei do wyrka. Kurcze, spac mi sie nie cche, ale tu nie am co robic, bo czestotliwosc postow zmnijsza sie wraz z kazda uplywajaca minuta, a ja nie mogem si nudzic:lol: Tak wiec, dorbaNOC moje Kochanie! :calus:[/SIZE][/SIZE][/quote]i dobrze ze wszystkich, choc raz bez pomijania:razz:

to idz czytaj, moze wreszcie zajme sie pisaniem tego co trzeba, bo jak na razie to mam tylko rece niebieskie od tuszu, a pisanie jak nie szło tak nie idzie:diabloti:

i sie ostałam sama:eviltong:

s.

Posted

ja tam się nie wyspałam, bo nad ranem trawe mi kosili pod blokiem(jakby nie mogli teraz:mad: )
ale pocieszam się, że wyśpie się po śmierci:evil_lol:
s.

ps. jeszcze tylko zakończenie i pare(set) poprawek i będę mieć napisanego licka:multi:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']To już chyba wole remonty,niż miałabym żyć tuż obok wilków, rysi i niedźwiedzi i coś miałoby mnie zjeść brr:D[/quote] Hmm...:roll:

[SIZE=4]Łukasz[/SIZE], wiem, że tu byłeś. Opowiedz się!:eviltong:

Posted

wilki rysie i niedzwiedzie sa fajne... :diabloti: a na pewno fajniejsze od bandy robotnikow ktora obklada blok styropianem i siedzi caly dzien na rusztowaniach i gapi sie na ciebie przez okno... :eviltong: heh... za kilka dni nasto czeka... :angryy:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']To już chyba wole remonty,niż miałabym żyć tuż obok wilków, rysi i niedźwiedzi i coś miałoby mnie zjeść brr:D[/quote]
Tak teraz wygląda młodzież - wytwór cywilizacji ;) .