Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Betty, przynieś Kotecka na trening, to inne pieski też sobie z nim zrobią zdjęcia:diabloti::evil_lol:[/quote]

Szczególnie Milo:evil_lol: .

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ludek']Jakaś niedoinformowana jestem. Jakie zawody sa w Białymstoku i kiedy?[/quote]

Już sobie poczytałam i niestety nas nie będzie :(. W tym czasie będziemy w odwiedzinach u Kraka.

Posted

[quote name='Ludek']Z Milem też:evil_lol: .[/quote]
[B]no to ciesze sie podwojnie!!!!!!!!!! :multi: :sweetCyb::multi: ale fajnie!! to chyba taki zbiorowy prezent na dzien dziecka!! :razz: suuuuuper!! dzieki dzieki dzieki!! :buzi: [/B]

[B]ROMAS:[/B] ja bardzo chetna do tego konkursu tylko prosze o jakies blizsze zasady!! :evil_lol:

Posted

[quote name='campanulla']
[B]ROMAS:[/B] ja bardzo chetna do tego konkursu tylko prosze o jakies blizsze zasady!! :evil_lol:[/quote]

Zasady sa proste .Wybieram komisyjnie rzecz ktorej psy nie robia ( akurat nasze trzy psy nie przybijaly piatki) ,uczymy w tydzien i pokazujemy na treningu kto jak nauczyl.Najlepsza para dostaje komisyjnie nagrode :-)
Teraz bedzie stawianie lapy na podkladce ,oczywiscie stawianie na komende ( lapa dowolna) ,bo po dluzszej dyskusji tylko to okazalo sie dla wszystkich psow nienauczone.
Moja Bianka przybijala piatke w domu ,przybijala rowniez poza konkursem na treningu .Natomiast w czasie konkursu odmowila wspolpracy :angryy: Wiec kto chce tego paskudnego psa :diabloti: ??Oddam !

Widze ,ze do Lublina jedzie troche Cavanowiczow ,to fajnie ,bo ja tez z Bianka jade .Moze sie spotkamy :-)

Posted

[quote name='Romas']Zasady sa proste .Wybieram komisyjnie rzecz ktorej psy nie robia ( akurat nasze trzy psy nie przybijaly piatki) ,uczymy w tydzien i pokazujemy na treningu kto jak nauczyl.Najlepsza para dostaje komisyjnie nagrode :-)[/quote]

He,he to Milo może brać udział we wszystkich konkursach:lol: . Łapy nie podaje, piątki nie przybija, nie prosi...
No w konkursie na olewactwo nie może brać udziału.:evil_lol:

Posted

my też będziemy w Lublinie :D

Monulec na razie jest na etapie dotykania podkładki wszystkimi możliwymi łapami naraz na sam widok podkłądki :lol:

Betty, śliczny ten kotecek :kocham:

Posted

Natalia, widze ,ze masz parcie na nagrode skoro juz wzielas sie za nauke ,poczekaj daj szanse i mi ,bo ja wolna jestem :-) i dopiero mysle o tym :-)
Mila serdecznie zapraszamy do konkursu !Jest okazja nauczyc go jakiejs nieprzydatnej sztuczki i zainkasowac za to nagrode :-)
O ludzie ,ja bede miala w Lublinie silna konkurencje ,juz sie boje :-(

Posted

te czekolady (zresztą już zjedzone :lol::lol:) baardzo mnie zmotywowały :evil_lol:

Magda, to są już rozpiski ilościowe na Lublin? :crazyeye: czy poznałaś po spisie wystawców? :)

u nas na szczęście nie ma najgorszych konkurentów :D

Posted

[quote name='talut']
Magda, to są już rozpiski ilościowe na Lublin? :crazyeye: czy poznałaś po spisie wystawców? :)

u nas na szczęście nie ma najgorszych konkurentów :D[/quote]

Poznalam po spisie wystawcow .Macie w takim razie szczescie skoro najwieksza konkurencja nie jedzie .

Posted

[quote name='Romas']Poznalam po spisie wystawcow .Macie w takim razie szczescie skoro najwieksza konkurencja nie jedzie .[/quote]
dla nich Lublin to za mało wymagające miejsce ;) dlatego lubię takie wystawy :)

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Asher jesteś jutro na agillity?.[/quote]Jestem, jestem. O wczorajszym treningu na smierć zapomniałam :oops:
Bugajski na szczęście już nie kuleje, ale nie jestem całkiem spokojna, zwłaszcza, że weterynarz nawet mu tej łapki nie pomacał, ani nie spytał, co było przyczyną utykania... :roll:
ps. Gratuluję wszystkim sukcesów w Pęcicach!!!! :BIG:

Posted

[I]ja bym chetnie sie wybrala chociaz w roli widza jakby sie jakis transport znalazl...
[/I]A ja jestem podla i jade w piatek wieczorem i nocuje u rodzinki:shake: Ale w sumie Aniu, z milosci do Ciebie i Twojej(w sumie to mojej:lol:) wariatki, jezeli bylaby ona w stanie przespac dwie noce na dworzu, w towarzystwie dwoch psow malamutow, ONkomalamutki suki i mixa corgio podobnego suczki oraz 2000kotow, to zapraszam:cool3: Ew. sluze samochodem w celach podiwezienia i odebrania z dworca;)

Dziewczyny, ja chce z malym brac udzial w ktoryms Waszym konkursie! Tyle ze za tydzien jestesmy w Lublinie, wiec dopiero za dwa tygodnie moglibysmy cokolwiek zaprezentowac, no chyba ze na filmiku tez sie liczy?:razz: Ale ja mam tak nieudanego psa, ze pewnie nauka tego zajelaby nam pol godziny, tak to juz jest z klikerowym debilem:evil_lol:

Posted

[quote name='ogromek']Ania do Bialegostoku pospiesznym jedzie sie 3h i 20 min a cena normalnego biletu to 34 zl :loveu:
trzeba to przemyslec :cool3:[/quote] myślcie, myślcie.
Jesli będę jechać, to mogę wziąć kogoś z małym psem w sobotę rano, ale powrotu nie mogę zagwarantować, bo wracać do Warszawy będę kilka dni później.

Posted

[B]Zakla: [/B]dziekuje za propozycje :buzi: ale obawiam sie ze Twoj potwor (znaczy moj czytaj Twoj) nie przezyje takiej nocy (albo zle sie to skonczy dla tych 2000 kotow :roll:) a poza tym jesli pojade to z bratem i z aparatem!! :p ale z propozycji ewentualnego odebrania ze stacji chetnie skorzystam (zwlaszcza ze to bedzie tak wczesnie rano!! :evil_lol:)
[B]
Jana:[/B] sprawdzalam te pociagi i... odjazd mialybysmy o godzinie [B]2.56[/B]. bylybysmy wtedy na miejscu o [B]6.17[/B]... :p nastepny jest o [B]7.10[/B] ale przyjazd na miejsce o [B]10.21[/B] wiec za pozno... apropos oplaty za psa to nie wiem w koncu jak to jest na takich odcinkach ale wiem ze do wrzesnia psy i rowery jezdza bezplatnie... :eviltong: no i jak jedziemy?? [B]ja jestem[/B] jak najbardziej [B]za[/B]!! :diabloti:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Jeszcze musimy znaleźć szałasik, żeby przenocować...:roll::cool3:[/quote]
a po co nam szalasik? :evil_lol: przecie jest jeszcze tzw. spanie pod golym niebem!! :diabloti: no a w ostatecznosci mozna w ogole nie spac! :p zwlaszcza ze jak mialybysmy sie tam wybrac pociagiem to poprzednia noc rowniez nie nalezalaby do tych przespanych :diabloti: ale patrzcie ile atrakcji w jeden weekend bysmy mialy!! :cool3:

[SIZE=1][FONT=Garamond]poza tym [U]my[/U] mamy namiot![/FONT] [/SIZE]:eviltong:

Posted

[SIZE=1][quote name='"niedobra Campanulla"'][FONT=Garamond]poza tym [U]my[/U] mamy namiot![/FONT] :eviltong:[/quote][/SIZE]
[SIZE=1]poza tym [/SIZE][U][SIZE=6]WY[/SIZE][/U][SIZE=1]macie namiot:diabloti: a [U]my[/U] mamy chmurki:-( [/SIZE]