betty_labrador Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 halo, ktos wie cos o zajeciach na ten weekend dla zaawansowanych? :) Mokka? Kto jedzie na IAL w Pecicach? i kto bylby sklonny wziac mnie i Tosce samochodem? Lidko masz miejsce? lub ktos inny? Quote
asher Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Kurczę, ja kiedyś, przed laty, zupełnie przypadkiem kupiłam bardzo fajny talerzyk, lekki, z takiego miękkawego plastiku, który nie pękał psu w pysku, fajnie latał, miał taki wyprztyk, który ułatwiał psu podjęcie talerza z ziemi... Drogi był, w 1999 roku ok. 30 zł to było sporo za psią zabawkę. Możliwe, że profesjonalistów by nie zadowolił, ale dla mnie i Bugajskiego był w sam raz... Niestety, dorwał się do niego mój kuzyn i rzucił tak, że dysk już nigdy się nie odnalazł :roll: A drugiego takiego nie udało mi się już nigdzie kupić... Ja myśle o kupieniu takiego gumowego, wiem, że to barachło, ale dla burków w zupełności wystarczy... No i kosztuje dychę ;) Quote
Ludek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='betty_labrador'] Kto jedzie na IAL w Pecicach? i kto bylby sklonny wziac mnie i Tosce samochodem? Lidko masz miejsce? lub ktos inny?[/quote] Chyba mam. No chyba, że sie z kims juz umówiłam i nie pamietam.:evil_lol: Quote
Aldra Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='betty_labrador'] Kto jedzie na IAL w Pecicach? i kto bylby sklonny wziac mnie i Tosce samochodem? Lidko masz miejsce? lub ktos inny?[/quote] My jedziemy, ale miejsce juz jest zarezerwowane :roll: Quote
betty_labrador Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ok Lidka, z nikim sie nie umawialam jeszcze :p wiec zaklepuje miejsce u Ciebie w samochodzie. :diabloti: dzieki Tobie zajedziemy na zawody :multi: Quote
Mokka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Jutro jest trening tylko dla grup początkujących - małe na godz. 17, duże na 18:15. Quote
PsychoSzczurek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 :placz::placz::placz:a mnie nie będzie:placz::placz::placz: o tej porze będę jeszcze sie pastwic nad angielskim:placz::placz::placz:(7 godzin to potrwa, ratunkuuuu:-o+przerwy!!:placz::placz::placz:) Quote
asher Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']:placz::placz::placz:a mnie nie będzie:placz::placz::placz: o tej porze będę jeszcze sie pastwic nad angielskim:placz::placz::placz:(7 godzin to potrwa, ratunkuuuu:-o+przerwy!!:placz::placz::placz:)[/quote]Matura? :cool3: Powodzenia!!! Kciuków NIE trzymam, a Ty NIE dziękuj! Kiedy się zaczynają matury? Quote
Mokka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='asher']Matura? :cool3: Powodzenia!!! Kciuków NIE trzymam, a Ty NIE dziękuj! Kiedy się zaczynają matury?[/quote] DZISIAJ!!! Quote
asher Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Aaaa, PsychoSzczurku, a ty przypadkiem nei jesteś już na studiach? :hmmmm: :lol: Quote
Aldra Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='asher']Aaaa, PsychoSzczurku, a ty przypadkiem nei jesteś już na studiach? :hmmmm: [/quote] PsychoSzczurek niejedno ma imię ;) Ula wlasnie zdaje mature - powodzenia, a Sylwia juz jest na studiach :lol: Quote
asher Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 O rrrany, PsychoSzczurki, zróbcie sobie odrębne nicki, bo zgłupieć można :lol: ;) Quote
PsychoSzczurek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ależ o to chodzi:eviltong: ps. gg tez mamy wspólne:evil_lol: Quote
stereo Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='asher']Ja myśle o kupieniu takiego gumowego, wiem, że to barachło, ale dla burków w zupełności wystarczy... No i kosztuje dychę ;)[/quote] Fajne są takie gumowe, bo latają mimo wiatru i nie pekają pod naporem psich kłów... Nasz niestety został utopiony w ten weekend. Teraz pewnie wpada z Bugu do Wisły. A był taki ładny, żółciutki...:-( Ale gdzie ty znalazłaś taki za dyszkę, to ja nie wiem. :hmmmm: Quote
stereo Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='PsychoSzczurek'] :placz::placz::placz:a mnie nie będzie:placz::placz::placz: o tej porze będę jeszcze sie pastwic nad angielskim:placz::placz::placz:(7 godzin to potrwa, ratunkuuuu:-o+przerwy!!:placz::placz::placz:)[/quote] Ale na 18.00 do nas sie załapiesz... Chyba że ty dwujęzyczną piszesz, ci to będą to chyba do północy pisać... Quote
PsychoSzczurek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 o 18 to ja dopiero do domu będę wracać... u nas sie w szkole zawsze wszystko opóźnia:shake:poza tym, mój umysł będzie już wtedy martwy, co będę sucza psuć:-( :placz: Quote
asher Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 A ja tak myślę i myślę i... egzamin trwający siedem godzin??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Masakra, współczuję :shake: Quote
betty_labrador Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Mokka']Jutro jest trening tylko dla grup początkujących - małe na godz. 17, duże na 18:15.[/QUOTE] ok, a w sobote i niedziele? niewiadomo jeszcze? Quote
Mokka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='betty_labrador']ok, a w sobote i niedziele? niewiadomo jeszcze?[/quote] Zadzwoń do Eli i spytaj. Ja nic nie wiem, ale wydaje mi się, że chyba nie ma treningów. Pewności jednak nie mam. Quote
talut Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 PsychoSczurku, będziemy trzymać kciuki ;) tylko nie dziękuj :eviltong: już się nie mogę doczekać piątku (oby tylko nie było znowu ogromnych korków :roll:) Quote
zakla Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 W weekend nie ma treningow. Niestety. Bo chcielismy sobie przed pucharkiem pocwiczyc :( Quote
betty_labrador Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='zakla']W weekend nie ma treningow. Niestety. Bo chcielismy sobie przed pucharkiem pocwiczyc :([/QUOTE] no wlasnie szkoda... ale juz wiem czemu. No ale trudno. Quote
talut Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 to znaczy, że w niedzielę początki też nie maja zajęć? Quote
betty_labrador Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 czy ktos ma z Was doswiadczenia z kotkiem dopiero co urodzonym i znalezionym? ja wlasnie takiego znalazlam nad roweme z woda, jeden byl juz utopiny, drugi przezyl i nie mialam sumienia go zostawic, jak mu pomoc? Weterynarz powiedzial, ze to trudna robota, albo go karmic co dwie godziny, albo padnie predzej czy pozniej :( tak mi go szkoda, piszczy, zimno mu. Quote
Recommended Posts