Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę, ja kiedyś, przed laty, zupełnie przypadkiem kupiłam bardzo fajny talerzyk, lekki, z takiego miękkawego plastiku, który nie pękał psu w pysku, fajnie latał, miał taki wyprztyk, który ułatwiał psu podjęcie talerza z ziemi... Drogi był, w 1999 roku ok. 30 zł to było sporo za psią zabawkę.
Możliwe, że profesjonalistów by nie zadowolił, ale dla mnie i Bugajskiego był w sam raz... Niestety, dorwał się do niego mój kuzyn i rzucił tak, że dysk już nigdy się nie odnalazł :roll: A drugiego takiego nie udało mi się już nigdzie kupić...
Ja myśle o kupieniu takiego gumowego, wiem, że to barachło, ale dla burków w zupełności wystarczy... No i kosztuje dychę ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']
Kto jedzie na IAL w Pecicach? i kto bylby sklonny wziac mnie i Tosce samochodem? Lidko masz miejsce? lub ktos inny?[/quote]

Chyba mam. No chyba, że sie z kims juz umówiłam i nie pamietam.:evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']
Kto jedzie na IAL w Pecicach? i kto bylby sklonny wziac mnie i Tosce samochodem? Lidko masz miejsce? lub ktos inny?[/quote]

My jedziemy, ale miejsce juz jest zarezerwowane :roll:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']:placz::placz::placz:a mnie nie będzie:placz::placz::placz: o tej porze będę jeszcze sie pastwic nad angielskim:placz::placz::placz:(7 godzin to potrwa, ratunkuuuu:-o+przerwy!!:placz::placz::placz:)[/quote]Matura? :cool3: Powodzenia!!! Kciuków NIE trzymam, a Ty NIE dziękuj!

Kiedy się zaczynają matury?

Posted

[quote name='asher']Matura? :cool3: Powodzenia!!! Kciuków NIE trzymam, a Ty NIE dziękuj!

Kiedy się zaczynają matury?[/quote]
DZISIAJ!!!

Posted

[quote name='asher']Aaaa, PsychoSzczurku, a ty przypadkiem nei jesteś już na studiach? :hmmmm: [/quote]
PsychoSzczurek niejedno ma imię ;)
Ula wlasnie zdaje mature - powodzenia, a Sylwia juz jest na studiach :lol:

Posted

[quote name='asher']Ja myśle o kupieniu takiego gumowego, wiem, że to barachło, ale dla burków w zupełności wystarczy... No i kosztuje dychę ;)[/quote]
Fajne są takie gumowe, bo latają mimo wiatru i nie pekają pod naporem psich kłów... Nasz niestety został utopiony w ten weekend. Teraz pewnie wpada z Bugu do Wisły. A był taki ładny, żółciutki...:-( Ale gdzie ty znalazłaś taki za dyszkę, to ja nie wiem. :hmmmm:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek'] :placz::placz::placz:a mnie nie będzie:placz::placz::placz: o tej porze będę jeszcze sie pastwic nad angielskim:placz::placz::placz:(7 godzin to potrwa, ratunkuuuu:-o+przerwy!!:placz::placz::placz:)[/quote]

Ale na 18.00 do nas sie załapiesz... Chyba że ty dwujęzyczną piszesz, ci to będą to chyba do północy pisać...

Posted

[quote name='betty_labrador']ok, a w sobote i niedziele? niewiadomo jeszcze?[/quote]
Zadzwoń do Eli i spytaj. Ja nic nie wiem, ale wydaje mi się, że chyba nie ma treningów. Pewności jednak nie mam.

Posted

PsychoSczurku, będziemy trzymać kciuki ;) tylko nie dziękuj :eviltong:

już się nie mogę doczekać piątku (oby tylko nie było znowu ogromnych korków :roll:)

Posted

czy ktos ma z Was doswiadczenia z kotkiem dopiero co urodzonym i znalezionym? ja wlasnie takiego znalazlam nad roweme z woda, jeden byl juz utopiny, drugi przezyl i nie mialam sumienia go zostawic, jak mu pomoc? Weterynarz powiedzial, ze to trudna robota, albo go karmic co dwie godziny, albo padnie predzej czy pozniej :( tak mi go szkoda, piszczy, zimno mu.