betty_labrador Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']Ona? Żyje:lol:[/QUOTE] a kto pisze na komputerze? Ona? :cool3: Quote
PsychoSzczurek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 nee, ona ma za długi nos, żeby pisać-literek nie widzi:lol: eeeh, Wiewiór nasz:loveu: jedziemy po Szejka:roll: Quote
ogromek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='betty_labrador'] [B]Jana[/B] dlaczego nie odzywasz sie na gg? jutro pogadamy w szkole :mad:[/quote] bo Cie nie lubię :eviltong: a tak na serio nic nie dostalam od Ciebie na gg :angryy: [B]OLa[/B] to do dziela[B] :loveu: [/B]milego czytania :p Quote
betty_labrador Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='PsychoSzczurek'] jedziemy po Szejka:roll:[/QUOTE] trzymam kciuki, bedzie dobrze z Uszkiem malym :thumbs: :kciuki: [quote name='Ogromek']bo Cie nie lubię [/quote] wiem, wiem :evil_lol: [quote name='Ogromek']a tak na serio nic nie dostalam od Ciebie na gg[/quote] :cool3: Quote
ogromek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 trzymamy kciuki podwójnie razem z Koką bedzie ok!!!!!!!:p Quote
ogromek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']A co Wy, Jana i Ola, tak skrobiecie w tych priwach, hę?:razz: [/quote] lepiej obgadywać za plecami :oops2: niz na forum :laugh2_2: [B]Beata [/B]to dobrze ze wiesz[B]:)[/B] Quote
betty_labrador Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='ogromek']lepiej obgadywać za plecami :oops2: niz na forum :laugh2_2: [B]Beata [/B]to dobrze ze wiesz[B]:)[/B][/QUOTE] aha, wiec nie sypmatyzujecie, ale OBGADUJECIE :angryy: dobrze, policzymy sie :mad: Quote
ogromek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='betty_labrador']aha, wiec nie sypmatyzujecie, ale OBGADUJECIE :angryy: dobrze, policzymy sie :mad:[/quote] Będę się bała pójść do szkoly :shake: tego chcesz?????????:p bedziesz miala mnie i moja nauke na sumieniu:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='ogromek']Będę się bała pójść do szkoly :shake: tego chcesz?????????:p bedziesz miala mnie i moja nauke na sumieniu:evil_lol:[/QUOTE] mnie sie bedziesz bala? przeciez widzisz jaka jestem niesmiala w szkole :evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Szejk wrócił:multi::bigcool: jeszcze raz dzięki za wsparcie:sweetCyb: Quote
zakla Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Wygrzebalam sie z gegry i zajrzalam na dgm...:roll: Wymiziac Szejka i pilnowac ucha!:) Ludek, po ostatnim istnym cudzie nie wierze w to, ze Twoj pies moze zostac zjedzony przez innego:lol: Quote
Sajko Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 To ja przerwę tę sielankę, w sobotę to my o której trenujemy???:razz: Quote
Aldra Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Sajko']To ja przerwę tę sielankę, w sobotę to my o której trenujemy???:razz:[/quote] W sobote trening jest o 15.00 :lol: [B]Sylwia[/B] - fajnie ze Szejk juz po operacji i wszystko ok :multi: Kiedy wybiera sie na pierwszy po przerwie trening ? I na koniec dementuje pogloski na temat rzekomego plotkowania z Jana na privie ;) - oczywistym jest, ze my tam sobie sympatyzujemy :eviltong: ...a swoja droga kurcze a co to za priv o ktorym na calym forum az huczy :confused: Quote
Mokka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']A co Wy, Jana i Ola, tak skrobiecie w tych priwach, hę?:razz: Mokka, wypróbuj Leona na takim małym wrednym rudym przerośniętym potworze:evil_lol: Tylko nie wiem czy lepiej w kagańcu czy bez?:megagrin:[/quote] Oczywiście, że załóż potworowi kaganiec :evil_lol: . A dla Szejka buziaki :buzi: , niech w końcu wyzdrowieje, bo co za dużo, to... same wiecie :lol: Quote
betty_labrador Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Aldra']a swoja droga kurcze a co to za priv o ktorym na calym forum az huczy :confused:[/QUOTE] Ten tajemniczy [B]Priv[/B] Olu to wiadomosci prywatne ;) na ktorych mozna wymieniac sie pogladami prywatnie, bez uczestnictwa osob trzecich ;) Quote
Ludek Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Dzięki uprzejmości [B]dbsst[/B] wrzuciłam na stronkę zdjęcia z treningu grupy początkującej. Niestety nie znamw większości piesków więc jeśli przyślecie mi kto jest kto, to uzupełnię:). Zdjęcia można znaleźć w zakładce treningi. Quote
WŁADCZYNI Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Ludek'] Niestety nie znamw większości piesków więc jeśli przyślecie mi kto jest kto, to uzupełnię:).[/quote] Małe brzydkie i białe w łaty to Samba Quote
talut Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 bajgiel ma na imię Mona, bullinka Blanka, a ten mały biały i kudłaty to Kerri :) Quote
ogromek Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Ludek'] zdjęcia z treningu [/quote] nie uwazacie ze sredniaki tez powinny miec zdjecia??????/:evil_lol: trzeba tylko wybrac fotografa :eviltong: Quote
betty_labrador Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='ogromek']nie uwazacie ze sredniaki tez powinny miec zdjecia??????/:evil_lol: trzeba tylko wybrac fotografa :eviltong:[/QUOTE] ja mysle ze zaawansowani tez powinni miec zdjecia........(prawda Jana?) mowilam ze Cie dzis zbije w szkole... mowilam! :cool1: :mad: :diabloti: JAK TAM SZEJKUS??????????????? Quote
WŁADCZYNI Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='betty_labrador']ja mysle ze zaawansowani tez powinni miec zdjecia........(prawda Jana?) [quote] Precież są -> też się wchodzi przez napis..albo tylko tak mi się wydaje:cool3: Quote
betty_labrador Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='WŁADCZYNI'] Precież są -> też się wchodzi przez napis..albo tylko tak mi się wydaje:cool3:[/QUOTE] sa? to ja jakas nie doinformowana :D dzieki :cool3: tylko gdzie dokladnie, o ktore Ci chodzi? Quote
ogromek Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='betty_labrador']ja mysle ze zaawansowani tez powinni miec zdjecia........(prawda Jana?) mowilam ze Cie dzis zbije w szkole... mowilam! :cool1: :mad: :diabloti: [/quote] jutro bedziesz miala okazję :evil_lol:, chyba sie bede po katach chowac:diabloti: ja tam [B]zaawansowana nie jestem[/B] ja wypowiadam sie o naszej grupie :cool3: Wladczyni - nie ma zdjec, tylko sa poczatkujacych - juz sprawdzalam ;) Quote
betty_labrador Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='ogromek']jutro bedziesz miala okazję :evil_lol:, chyba sie bede po katach chowac:diabloti: ja tam [B]zaawansowana nie jestem[/B] ja wypowiadam sie o naszej grupie :cool3: Wladczyni - nie ma zdjec, tylko sa poczatkujacych - juz sprawdzalam ;)[/QUOTE] no wlasnie tez myslalam ze tylko poczatkujacy maja foty ;) Jana, no tak jutro bedzie wiele godzin.....:razz: :diabloti: zeby Ci podokuczac :cool3: Quote
Recommended Posts