Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']

[B]Jana[/B] dlaczego nie odzywasz sie na gg? jutro pogadamy w szkole :mad:[/quote]
bo Cie nie lubię :eviltong: a tak na serio nic nie dostalam od Ciebie na gg :angryy:
[B]OLa[/B] to do dziela[B] :loveu: [/B]milego czytania :p

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']

jedziemy po Szejka:roll:[/QUOTE]

trzymam kciuki, bedzie dobrze z Uszkiem malym :thumbs: :kciuki:

[quote name='Ogromek']bo Cie nie lubię [/quote]

wiem, wiem :evil_lol:

[quote name='Ogromek']a tak na serio nic nie dostalam od Ciebie na gg[/quote]

:cool3:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']A co Wy, Jana i Ola, tak skrobiecie w tych priwach, hę?:razz:
[/quote] lepiej obgadywać za plecami :oops2: niz na forum :laugh2_2:
[B]Beata [/B]to dobrze ze wiesz[B]:)[/B]

Posted

[quote name='betty_labrador']aha, wiec nie sypmatyzujecie, ale OBGADUJECIE :angryy: dobrze, policzymy sie :mad:[/quote]
Będę się bała pójść do szkoly :shake: tego chcesz?????????:p bedziesz miala mnie i moja nauke na sumieniu:evil_lol:

Posted

[quote name='ogromek']Będę się bała pójść do szkoly :shake: tego chcesz?????????:p bedziesz miala mnie i moja nauke na sumieniu:evil_lol:[/QUOTE]

mnie sie bedziesz bala? przeciez widzisz jaka jestem niesmiala w szkole :evil_lol:

Posted

Wygrzebalam sie z gegry i zajrzalam na dgm...:roll:
Wymiziac Szejka i pilnowac ucha!:)
Ludek, po ostatnim istnym cudzie nie wierze w to, ze Twoj pies moze zostac zjedzony przez innego:lol:

Posted

[quote name='Sajko']To ja przerwę tę sielankę, w sobotę to my o której trenujemy???:razz:[/quote]

W sobote trening jest o 15.00 :lol:

[B]Sylwia[/B] - fajnie ze Szejk juz po operacji i wszystko ok :multi: Kiedy wybiera sie na pierwszy po przerwie trening ?

I na koniec dementuje pogloski na temat rzekomego plotkowania z Jana na privie ;) - oczywistym jest, ze my tam sobie sympatyzujemy :eviltong: ...a swoja droga kurcze a co to za priv o ktorym na calym forum az huczy :confused:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']A co Wy, Jana i Ola, tak skrobiecie w tych priwach, hę?:razz:
Mokka, wypróbuj Leona na takim małym wrednym rudym przerośniętym potworze:evil_lol: Tylko nie wiem czy lepiej w kagańcu czy bez?:megagrin:[/quote]
Oczywiście, że załóż potworowi kaganiec :evil_lol: .

A dla Szejka buziaki :buzi: , niech w końcu wyzdrowieje, bo co za dużo, to... same wiecie :lol:

Posted

[quote name='Aldra']a swoja droga kurcze a co to za priv o ktorym na calym forum az huczy :confused:[/QUOTE]

Ten tajemniczy [B]Priv[/B] Olu to wiadomosci prywatne ;) na ktorych mozna wymieniac sie pogladami prywatnie, bez uczestnictwa osob trzecich ;)

Posted

Dzięki uprzejmości [B]dbsst[/B] wrzuciłam na stronkę zdjęcia z treningu grupy początkującej. Niestety nie znamw większości piesków więc jeśli przyślecie mi kto jest kto, to uzupełnię:).

Zdjęcia można znaleźć w zakładce treningi.

Posted

[quote name='Ludek'] zdjęcia z treningu

[/quote]
nie uwazacie ze sredniaki tez powinny miec zdjecia??????/:evil_lol: trzeba tylko wybrac fotografa :eviltong:

Posted

[quote name='ogromek']nie uwazacie ze sredniaki tez powinny miec zdjecia??????/:evil_lol: trzeba tylko wybrac fotografa :eviltong:[/QUOTE]

ja mysle ze zaawansowani tez powinni miec zdjecia........(prawda Jana?)

mowilam ze Cie dzis zbije w szkole... mowilam! :cool1: :mad: :diabloti:

JAK TAM SZEJKUS???????????????

Posted

[quote name='betty_labrador']ja mysle ze zaawansowani tez powinni miec zdjecia........(prawda Jana?)
[quote]
Precież są -> też się wchodzi przez napis..albo tylko tak mi się wydaje:cool3:

Posted

[quote name='betty_labrador']ja mysle ze zaawansowani tez powinni miec zdjecia........(prawda Jana?)

mowilam ze Cie dzis zbije w szkole... mowilam! :cool1: :mad: :diabloti:

[/quote]
jutro bedziesz miala okazję :evil_lol:, chyba sie bede po katach chowac:diabloti:
ja tam [B]zaawansowana nie jestem[/B] ja wypowiadam sie o naszej grupie :cool3:
Wladczyni - nie ma zdjec, tylko sa poczatkujacych - juz sprawdzalam ;)

Posted

[quote name='ogromek']jutro bedziesz miala okazję :evil_lol:, chyba sie bede po katach chowac:diabloti:
ja tam [B]zaawansowana nie jestem[/B] ja wypowiadam sie o naszej grupie :cool3:
Wladczyni - nie ma zdjec, tylko sa poczatkujacych - juz sprawdzalam ;)[/QUOTE]

no wlasnie tez myslalam ze tylko poczatkujacy maja foty ;)

Jana, no tak jutro bedzie wiele godzin.....:razz: :diabloti: zeby Ci podokuczac :cool3: