Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zakla']
[I]Jak zaczniecie biegac i skupiac sie na torze i na sobie, a nie na calym otoczeniu ;-) [/I][/quote]

[quote name='WŁADCZYNI']Czyli nigdy:lol: Ale uczymy się patrzeć na siebie uczymy..może się kiedyś uda [mm błyszczący medal:cool3: ][/quote]

Milo może nie jest najlepszym przykładem skupionego psa:lol: , ale w porównaniu z początkami teraz jest znacznie lepiej. Czasem sama jestem zdziwiona jego pracą na torze.

Na pierwszych zawodach nie ukończylismy żadnego biegu, bo Milo po pierwszych kilku przeszkodach stwierdzał, że ma ważniejsze zajęcia.

Tak więc praca, praca, praca i będzie dobrze:).

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aldra']Dzieki za szybka odpowiedz - kurcze jaka solidna firma :lol:
W takim razie tne do ZK - moze nawet jeszcze dzis uda mi sie zalatwic tego... czlonka ;)[/quote]
Sprawdź tylko, w jakich godzinach kasa jest czynna, bo jak będzie zamknięta, to nic nie załatwisz.

Posted

[quote name='Mokka']Sprawdź tylko, w jakich godzinach kasa jest czynna, bo jak będzie zamknięta, to nic nie załatwisz.[/quote]
Aaaa... nie dam sie zaskoczyc ;) Juz sprawdzilam - kasa czynna miedzy 11.00 a 14.30 czyli akurat jak bede tamtedy przejezdzac :multi:

Powiem Wam, ze fajne takie forum klubowe... :lol:

Posted

[quote name='Aldra']Aaaa... nie dam sie zaskoczyc ;) Juz sprawdzilam - kasa czynna miedzy 11.00 a 14.30 czyli akurat jak bede tamtedy przejezdzac :multi:

Powiem Wam, ze fajne takie forum klubowe... :lol:[/quote]

Kurcze, a czy ta kasa w jakiś ludzkich godzinach tzn. popołudniowych jest czynna. Też muszę składke opłacić.

Posted

[quote name='Aldra']nie ma za co ;)
Jana - jedziesz do Płocka ?[/quote]
no właśnie nie wiem:p, musialabym zapisac sie do zwiazku, to po pierwsze, a po drugie nie wiem czy bede wtedy w wawie czy na dllugim weekendzie, wszysko zalezy od szkoly i wolnych dni:loveu: a z reszta pogadamy w sobote, moze i bym chciala pojechac:cool3:

Posted

[quote name='Ludek']Kurcze, a czy ta kasa w jakiś ludzkich godzinach tzn. popołudniowych jest czynna. Też muszę składke opłacić.[/quote]

jest jest - potem od 15.00 do 18.00 :lol:

Posted

[quote name='ogromek']Ola, mam nadzieję że podzielisz sie wiadomosciami, ile trzeba sie odstac przy zapisie no i ile to wszystko kosztuje:eviltong:[/quote]

jasne :lol: - wydaje mie sie ze koszt to bedzie ok. 64 zl - reszte opowiem jak wroce, ale bede dzis bardzo pozno w domu :-( - dopiero przed 22.00 a juz musze wychodzic

Posted

[quote name='Sajko']Mokka, już pytałam w zawodach, dlaczego??[/quote]
Do mnie to pytanie? :roll:

[quote name='betty_labrador']bo umarl sedzia, majace sedziowac na tych wlasnie zawodach. (dobrze mowie?)[/quote]
Jesssoooo, Beata, zlituj się...

Posted

[quote name='Sajko']Mokka, ależ nie było w tym słodkim głosiku żadnej prestensji do Ciebie, tylko myślałam, że może wiesz... buziaczki dla Moni:razz:[/quote]

Mogie siem jedynie domyslać, że powód ten sam, co zawsze ([SIZE=1]GKSP)[/SIZE]. :shake:

Posted

[quote name='Sajko']A mogliśmy w tym czasie walczyć o CACIBa do Intera:placz: ale z miłą chęcią przyjdziemy na treningi w zamian;)[/quote]
My też (z miłą chęcią przyjdziemy na trening :diabloti: , bo nie mamy wyjścia).

Posted

[SIZE=2][quote name='betty_labrador'][/SIZE]
Cytat:
Napisał(a) [B]Mokka[/B]
[I]Jesssoooo, Beata, zlituj się...[/I]

:roll: przepraszam ze sie urodzilam :roll: [/quote]

[quote name='betty_labrador']
bo umarl sedzia, majace sedziowac na tych wlasnie zawodach. (dobrze mowie?)[/quote]

Skąd ta informacja? O ile ja wiem, ten sędzia nadal żyje...

Posted

[quote name='betty_labrador']bo umarl sedzia, majace sedziowac na tych wlasnie zawodach. (dobrze mowie?)[/quote]Widzisz, betty, to, co tutaj napisałaś jest tak ewidentną bzdurą, że powinno stanowić dobry przykład, dlaczego nie należy nawet próbować dzielić się wiedzą, której się nie posiada... Niestety, Ty często właśnie ten grzech popełniasz - mądrzysz się wiedzą, której nie posiadasz - również na inne tematy (np. szkolenia). I właśnie dlatego czytanie Ciebie jest dla wielu osób dosyć frustrujące, a każda kolejna osoba wyrażająca taką frustrację jest przez Ciebie oskarżana o czepialstwo. Może warto się zastanowić, dlaczego tyle osób "czepia się" właśnie Ciebie... :roll:

Posted

[quote name='Flaire']Widzisz, betty, to, co tutaj napisałaś jest tak ewidentną bzdurą, że powinno stanowić dobry przykład, dlaczego nie należy nawet próbować dzielić się wiedzą, której się nie posiada... Niestety, Ty często właśnie ten grzech popełniasz - mądrzysz się wiedzą, której nie posiadasz - również na inne tematy (np. szkolenia). I właśnie dlatego czytanie Ciebie jest dla wielu osób dosyć frustrujące, a każda kolejna osoba wyrażająca taką frustrację jest przez Ciebie oskarżana o czepialstwo. Może warto się zastanowić, dlaczego tyle osób "czepia się" właśnie Ciebie... :roll:[/QUOTE]

no dobrze rozumiem. wiecej nie ujrzysz mojego madrzenia sie.

Posted

I Beata strezlila focha :lol:

My nadal na zawody chetni, w koncu nie odwolane tylko przelozone na dwa tygodnie pozniej ;)
Lidka, tak wiecej bede na wystawie :razz:

Posted

[quote name='ogromek']Ola, mam nadzieję że podzielisz sie wiadomosciami, ile trzeba sie odstac przy zapisie no i ile to wszystko kosztuje:eviltong:[/quote]

No i stalo sie ;) po raz drugi zostalam czlonkiem ZK :eviltong:
Oczywiscie jak przyjechalam to trafilam w sam srodek przerwy kasjerki :angryy:, ale generalnie jak sie nie trafi w przerwe ani w jej bezposrednie sasiedztwo to cala sprawa zajmuje 5 minut (kolejek nie ma) - no... przynajmniej nie bylo dzis ;)
Oplaty: 20zl wpisowe + 44zl roczna skladka czlonkowska
Na miejscu trzeba wypelnic deklaracja czlonkowska - czyli wpisac swoje podstawowe dane.
No i nie wiem czy sie orienotwalas, ale przeniesli ZK na Lubelska - jesli jezdzisz z Ursynowa to 166 ma przystanek pod samym zwiazkiem :lol:

Posted

[quote name='zakla']Lidka, tak wiecej bede na wystawie :razz:[/quote]

Sugerujesz coś :lol:.

Oczywiście bardzo chętnie skorzystam, tylko bedziesz musiała rano wstać. Tym razem jesteśmy oceniani o 10.10 :crazyeye: .

Posted

[quote name='Aldra']No i stalo sie ;) po raz drugi zostalam czlonkiem ZK :eviltong:
Oczywiscie jak przyjechalam to trafilam w sam srodek przerwy kasjerki :angryy:, ale generalnie jak sie nie trafi w przerwe ani w jej bezposrednie sasiedztwo to cala sprawa zajmuje 5 minut (kolejek nie ma) - no... przynajmniej nie bylo dzis ;)
Oplaty: 20zl wpisowe + 44zl roczna skladka czlonkowska
Na miejscu trzeba wypelnic deklaracja czlonkowska - czyli wpisac swoje podstawowe dane.
No i nie wiem czy sie orienotwalas, ale przeniesli ZK na Lubelska - jesli jezdzisz z Ursynowa to 166 ma przystanek pod samym zwiazkiem :lol:[/quote]
dzieki Ola :loveu: