PATIszon Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 [quote name='Mokka']Hi, hi, Pati, a widziałaś ten podpis pod fotką? :D A w ogóle fotka fajna, takie jesteście obie dynamiczne :lol:[/quote] A widzisz jak to zdjecia klamia!!! :lol: Quote
betty_labrador Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 no przeciez to sa akrobacje jak na to nie patrzec.... psy robia takie wywijasy ze smialo do cyrku mozna z takimi pokazami 8) Quote
Flaire Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 [quote name='Mokka']podobieństwo uderzające :D Rodzina? :-?[/quote]Raczej tamte to bracia mniejsi :wink: : wzorcowo mają mieć 45-50 cm w kłębie i ważyć 15-20 kg. Quote
betty_labrador Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Mokka']podobieństwo uderzające :D Rodzina? :-?[/quote]Raczej tamte to bracia mniejsi :wink: : wzorcowo mają mieć 45-50 cm w kłębie i ważyć 15-20 kg.[/quote] a Leon jakie ma wymiary? :) Quote
Flaire Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 [quote name='betty_labrador'][quote name='Flaire'][quote name='Mokka']podobieństwo uderzające :D Rodzina? :-?[/quote]Raczej tamte to bracia mniejsi :wink: : wzorcowo mają mieć 45-50 cm w kłębie i ważyć 15-20 kg.[/quote] a Leon jakie ma wymiary? :)[/quote]No z grubsza jest go dwa razy tyle. Waży, o ile pamiętam, 37 kg, a w kłębie nie wiem, ile ma, ale zgaduję może 64 cm? Quote
betty_labrador Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 no to rzeczywiscie wiekszy kuzyn ;) ale to jak jest sheltie i collie :) Quote
zakla Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Zwir ma 68:P To strzelam ze Leos z 70...:) Ale leciutki jest:P Quote
ogromek Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 cześc cavanowicze, wrocilam juz z moich praktyk i mam nadzieje ze mozemy sie przygotowywac z Koka na treningi :lol: potrzebuje tylko informacje kiedy i o ktorej, mam nadzieje ze do zobaczenia wkrotce :wink: PS ciesze sie ze te 3 miesiace byly dla was udane :D Quote
Mokka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Witaj Jana :D Zadzwoń do Eli i zgłoś gotowość do pracy. Najbliższy trening w sobotę. Quote
Wojenka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 I co ztym IALem w Wawie.Obilo mi sie o uszy,ze bedzie 29 albo 30 na Szeligowskiej Czy ktos ma dokladniejsze informacje? Quote
zakla Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Widzialm ze juz odnalazlas info:) Czy znacie kogos kto jest w posiadaniu klatki/transporterka, do ktorego wszedl by moj malutki, i ten ktos moglby go nam uzyczyc na IAL? Quote
Wojenka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Znalazłam :) Pati,czy zdobylas swoje wymarzone trofeum-za detke? Quote
betty_labrador Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 [quote name='Wojenka']Znalazłam :) Pati,czy zdobylas swoje wymarzone trofeum-za detke?[/quote] nie, tym razem to byla TOSCA :) Quote
Wojenka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Czy na IAL bedziemy sie zglaszac hurtowo? Quote
Sajko Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 A kiedy IAL??? bo my na IAL chętnie, nadal w '0', bo nie umiemy slalomu nadal :-? głąby z nas i tyle... Quote
Ludek Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='Sajko']A kiedy IAL??? bo my na IAL chętnie, nadal w '0', bo nie umiemy slalomu nadal :-? głąby z nas i tyle...[/quote] Tu jest wątek o IAL-u [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27538[/url]. [size=1]Ps. Jesteś już czy jeszcze Cię nie ma :D . Dzwoniłam do Ciebie w zeszłym tygodniu i nagrałam się na pocztę.[/size] Quote
Elka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ja będę zgłaszać hurtowo,żeby nie robić bałaganu. Proszę o nie zgłaszanie się samodzielnie. Quote
Elka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [size=6]Wszystkich zainteresowanych startem w Mistrzostwach Polski Agility prosze o telefoniczny kontakt ze mną do soboty! Przypominam, że są to zawody oficjalne więc pies musi mieć ukończone 18 miesięcy a przewodnik musi być członkiem ZKwP. Oczywiście będzie tam kompletny tor...[/size] Quote
betty_labrador Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 mowisz Ela o Poznaniu? czy tam jest zerowka? ile kosztuje IAL? Quote
zakla Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Beata, zamiats zadawac tyle pytan to zajzyj moze na inne watki(zreszta juz na nich bylas, wiec o co chodzi?) i poczytaj sobie regulamin:) A pztm juz Ci mowilam:P Quote
Wojenka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Elka,mamy Ci przysłac na priv informacje do zgloszenia? Quote
PATIszon Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 [b]Sajko[/b] czy Ty wiesz (pewnie tak), ze Twoj Dragulec jest w pazdziernikowym Moim Psie? :lol: Quote
betty_labrador Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 [quote name='PATIszon'][b]Sajko[/b] czy Ty wiesz (pewnie tak), ze Twoj Dragulec jest w pazdziernikowym Moim Psie? :lol:[/quote] o tez to wlasnie mialam napisac, ale cos dgm nawalal mi wczoraj :) Quote
Sajko Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Przyuważyłam go całkiem niechcący czekając na kumpla w Empiku :D zdjęcie jest z Pęcic, dobrze że nie dopisali że zaraz po tej przeszkdzie detkę zebraliśmy 8) :lol: Quote
Recommended Posts