Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mokka']Hi, hi, Pati, a widziałaś ten podpis pod fotką? :D
A w ogóle fotka fajna, takie jesteście obie dynamiczne :lol:[/quote]

A widzisz jak to zdjecia klamia!!! :lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador'][quote name='Flaire'][quote name='Mokka']podobieństwo uderzające :D
Rodzina? :-?[/quote]Raczej tamte to bracia mniejsi :wink: : wzorcowo mają mieć 45-50 cm w kłębie i ważyć 15-20 kg.[/quote]

a Leon jakie ma wymiary? :)[/quote]No z grubsza jest go dwa razy tyle. Waży, o ile pamiętam, 37 kg, a w kłębie nie wiem, ile ma, ale zgaduję może 64 cm?

Posted

cześc cavanowicze, wrocilam juz z moich praktyk i mam nadzieje ze mozemy sie przygotowywac z Koka na treningi :lol:
potrzebuje tylko informacje kiedy i o ktorej,
mam nadzieje ze do zobaczenia wkrotce :wink:
PS ciesze sie ze te 3 miesiace byly dla was udane :D

Posted

Widzialm ze juz odnalazlas info:)

Czy znacie kogos kto jest w posiadaniu klatki/transporterka, do ktorego wszedl by moj malutki, i ten ktos moglby go nam uzyczyc na IAL?

Posted

[quote name='Sajko']A kiedy IAL??? bo my na IAL chętnie, nadal w '0', bo nie umiemy slalomu nadal :-? głąby z nas i tyle...[/quote]

Tu jest wątek o IAL-u [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27538[/url].

[size=1]Ps. Jesteś już czy jeszcze Cię nie ma :D . Dzwoniłam do Ciebie w zeszłym tygodniu i nagrałam się na pocztę.[/size]

Posted

[size=6]Wszystkich zainteresowanych startem w Mistrzostwach Polski Agility prosze o telefoniczny kontakt ze mną do soboty! Przypominam, że są to zawody oficjalne więc pies musi mieć ukończone 18 miesięcy a przewodnik musi być członkiem ZKwP. Oczywiście będzie tam kompletny tor...[/size]

Posted

Beata, zamiats zadawac tyle pytan to zajzyj moze na inne watki(zreszta juz na nich bylas, wiec o co chodzi?) i poczytaj sobie regulamin:) A pztm juz Ci mowilam:P

Posted

Przyuważyłam go całkiem niechcący czekając na kumpla w Empiku :D zdjęcie jest z Pęcic, dobrze że nie dopisali że zaraz po tej przeszkdzie detkę zebraliśmy 8) :lol: