Mokka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Magda i Saga']Jak się zastanawiasz, to znaczy, że kotka. U mojego kota to od razu widać że kot z jajami, bo własnie mysz upolował. [/quote] Złociuchna, to żaden wyznacznik. Moja kotka - zdecydowanie bez jaj tudzież innych przypadłości dostarcza nam gryzonia co wieczór. :D Psy też mają przy tym niezłą zabawę, czekają z niecierpliwością - zje, nie zje? A jeśli zje, to może coś zostawi (główkę albo zielony flaczek). Leon ślini się wtedy jak molos, a Monieczka podryguje jak na sprężynkach. W takich warunkach chyba nienajlepiej się trawi? 8) Quote
Ludek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 A jak jest maść kociaka? Podobno wszelkie szylkretki i tricolorki to panienki :D . Quote
Mokka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 No przecie pisała, że czarno - biały. Nie tędy droga... :wink: Quote
Wind Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Mokka']A jeśli zje, to może coś zostawi (główkę albo zielony flaczek). Leon ślini się wtedy jak molos, a Monieczka podryguje jak na sprężynkach. W takich warunkach chyba nienajlepiej się trawi? 8)[/quote] Mokka, nie przy sniadaniu :watpliwy: :lol: Quote
Mokka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Mogie opisać ze szczegółamy, jak moje psy konsumują myszę :eating: Quote
PATIszon Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 [quote name='Mokka']Mogie opisać ze szczegółamy, jak moje psy konsumują myszę :eating:[/quote] Taaak i zapros Beate niech to sfotorgafuje... :roll: Quote
Ludek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Mokka']No przecie pisała, że czarno - biały. Nie tędy droga... :wink:[/quote] He,he to nadal pozostniecie w nieswiadomości :D. Quote
Sajko Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Cóż, to się przyznam, że ostatnie 2.... lat żyłam w nieświadomości, że mały kotek nie ma siusiaka... przecież każdy chłopczyk ma siusiaka :roll: Quote
Ka-Vanga Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Sajko']Cóż, to się przyznam, że ostatnie 2.... lat żyłam w nieświadomości, że mały kotek nie ma siusiaka... przecież każdy chłopczyk ma siusiaka :roll:[/quote] Buahahaha to podobnie jak ja :lol: . Quote
Wojenka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Wet powiedział,że mogę spróbować wymacać mu na brzuszku..makaronik...;)hi hi Quote
PATIszon Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 [quote name='Ka-Vanga'][quote name='Sajko'] mały kotek nie ma siusiaka... przecież każdy chłopczyk ma siusiaka :roll:[/quote] Buahahaha to podobnie jak ja :lol: .[/quote] tez nie masz siusiaka? :roll: Quote
Magda i Saga Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Obejrzałam kota i stwierdzam, że siusiaka nie widać, ale pozostałe atrybuty męskości zdecydowanie tak :) Mokka ja się zastanawiam jak dwa psy i kot mogą się najeśc jedną myszką, chyba, że u ciebie jakieś zmutowane giganty biegają. a może reflektujesz na tą moja , lekko nieświeżą bo wczorajszą, bo moje zwierzaki jakoś nie skumały, ze to można zjeść Quote
Ka-Vanga Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='PATIszon']tez nie masz siusiaka? :roll:[/quote] Haha no nie mam :evilbat: :lol: . Quote
Wojenka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Kotek zaczyna się szarogęsić.Drażni się z Wojenką,ale na szczęście ona uznała,że kotek nie jest zbyt atrakcyjny.Wojtuś oddał się swemu ulubionemu zajęciu-stróżowaniu.Za to Scratka,która pojechała do kotka wczoraj nonstop go śledzi i czai się na niego..Maka nie widziała go od dnia w którym go znalazłam. Quote
Sajko Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 A my w sobotę (oczywiście nie chwaląc się 8) ) wygraliśmy rasę we Wrocławiu, a potem- zajęliśmy 3 miejsce we włochatej i wyfiłkowanej grupie III[img]http://manu.dogomania.pl/emot/bis.gif[/img][img]http://manu.dogomania.pl/emot/tancza.gif[/img][img]http://manu.dogomania.pl/emot/hura.gif[/img] Quote
betty_labrador Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 [quote name='Sajko']A my w sobotę (oczywiście nie chwaląc się 8) ) wygraliśmy rasę we Wrocławiu, a potem- zajęliśmy 3 miejsce we włochatej i wyfiłkowanej grupie III[img]http://manu.dogomania.pl/emot/bis.gif[/img][img]http://manu.dogomania.pl/emot/tancza.gif[/img][img]http://manu.dogomania.pl/emot/hura.gif[/img][/quote] wow, gratulacje Aniu!!! i dla Twojego pieseczka :) super wyniczki. Ile psow bylo w konkurencji w rasie i grupie III? Quote
Sajko Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Betty, w rasie mieliśmy tylko 3 miniutki, ale w grupie no to tak jak w grupie na międzynarodówce- wszystko od airdale'a do yorka no i my :D Ludek, a zabierzesz kiedyś ode mnie tę lodówkę i pojemnik na żarcie? 8) Quote
betty_labrador Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 [quote name='Sajko']Betty, w rasie mieliśmy tylko 3 miniutki, ale w grupie no to tak jak w grupie na międzynarodówce- wszystko od airdale'a do yorka no i my :D [/quote] ej, no to jestem pelna podziwu dla Twojego bullika :P :wink: [quote name='Sajko']Ludek, a zabierzesz kiedyś ode mnie tę lodówkę i pojemnik na żarcie? 8)[/quote] a co, dzielicie sie wlasnymi jedzeniowymi zasobami ? :lol: Quote
Ludek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 [quote name='betty_labrador'] a co, dzielicie sie wlasnymi jedzeniowymi zasobami ? :lol:[/quote] U mnie ostatnio krucho z kasą i Sajko mnie wspiera :wink: . Quote
borsaf Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 [b]Sajko[/b] gratulacje :lol: :lol: :lol: Możesz podac, jakie były wyniki pełne grupy III? Quote
Sajko Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Pierwsze coś białego ufryzowanego, pewnie westi :wink: , 2- ast Alamo Sentinel :D no i 3 my, czyli mini bull Seayess Hot Love Margins 8) Quote
Wojenka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Gratulacje!A kto wybierał na grupie? Quote
zakla Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Gratulacje dla bullika:D A my sie nakrecil;ismy na pilke :lol: Slalom pedzie jak oglupialy na pileczke 8) Quote
Recommended Posts