Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ALE SUPER :angel: PRZEOGROMNIASTE GRATKI dla naszej reprezentacji, wspaniale sie spisaliscie!!!!!!!!!!!1 To za Wasze sukcesy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Nio a ja sie pochwale naszym "malym" sukcesem z ringu warszawskiego :wink: . W sobote Bangitos najpier wygrala Najlepszego Juniora w Rasie, nastepnie porownanie o BOBa, a na finalach wybiegala resBOG :D .

Posted

[quote name='Ka-Vanga']ALE SUPER :angel: PRZEOGROMNIASTE GRATKI dla naszej reprezentacji, wspaniale sie spisaliscie!!!!!!!!!!!1 To za Wasze sukcesy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Nio a ja sie pochwale naszym "malym" sukcesem z ringu warszawskiego :wink: . W sobote Bangitos najpier wygrala Najlepszego Juniora w Rasie, nastepnie porownanie o BOBa, a na finalach wybiegala resBOG :D .[/quote]

To rozumiem :kciuki:

A teraz koniec tych wygłupów i robienia za Barbie, czas wziąć się do roboty i na trening przytruchtać. :nono: :wink:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Hiehie no coz nastepny weekedn tez wystawa :lol: . Hahahaha dla mnie powinny byc treningi w tygodniu :wink: :evilbat: :grins: .[/quote]
Som tacy, co cały tydzień uczciwie pracują :evil:

[quote name='Ludek']A wiadomo już kiedy będą terningi?[/quote]
W najbliższą sobotę i niedzielę zaczynamy od samego rana. Ela na razie próbuje rozplanować godziny, jak tylko będzie wiadomo kto na którą, to zaraz zapodam. A jak już się spotkamy, to będzie można ustalić, co komu najlepiej odpowiada.

PS
Monia bardzo dziękuje za gratulacje, była autentycznie wzruszona :D

Posted

[quote name='Mokka'][quote name='Ka-Vanga']Hiehie no coz nastepny weekedn tez wystawa :lol: . Hahahaha dla mnie powinny byc treningi w tygodniu :wink: :evilbat: :grins: .[/quote]
Som tacy, co cały tydzień uczciwie pracują :evil: [/quote]
Chyba, że na nocną zmianę :lol: .

[quote name='Mokka']W najbliższą sobotę i niedzielę zaczynamy od samego rana. Ela na razie próbuje rozplanować godziny, jak tylko będzie wiadomo kto na którą, to zaraz zapodam. A jak już się spotkamy, to będzie można ustalić, co komu najlepiej odpowiada.[/quote]

Tzn. na 8.00?

Posted

[quote name='Ludek']Tzn. na 8.00?[/quote]

Siem okaże.

A dla zainteresowanych jeszcze wyniki zawodów w Białymstoku

[url]http://agilityagility.w.interia.pl/[/url]

Posted

[quote name='Mokka']A dla zainteresowanych jeszcze wyniki zawodów w Białymstoku

[url]http://agilityagility.w.interia.pl/[/url][/quote]Z tego wnioskuję, że udało Ci się Misiołka na czas wycofać?

Gdy Pan Wet zdejmował szwy powiedział, że dobrze, że nie startowała, bo ładne to nie jest. Ale dla mnie już wygląda ok.

Posted

[quote name='Flaire']Z tego wnioskuję, że udało Ci się Misiołka na czas wycofać?[/quote]

Jak widać. W ostatniej chwili zgłosić i w jeszcze ostatniejszej wycofać. Wolę się nie zastanawiać, co organizatorzy sobie o mnie pomyśleli :wink:

Posted

W sobotę od Mokki dostanę płytki z obozu szt. 3. Jeśli ktoś chce, żeby mu przegrać na niedzielę, to bardzo proszę o przyniesienie czystych płytek. Jeśli znajdę trochę czasu, to rozdzielę na poszczególne psiaki, ale nie obiecuję :D .

Posted

[quote name='Ka-Vanga'][quote name='Mokka']Som tacy, co cały tydzień uczciwie pracują :evil: [/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol:[/quote]
no dokladnie ja na ten przyklad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga'][quote name='Mokka']Som tacy, co cały tydzień uczciwie pracują :evil: [/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol:[/quote]
no dokladnie ja na ten przyklad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Buahahahahaha, no wiesz przez Ciebie monitor oplulam :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :rotfl: :evil_lol: .

Posted

Hej!Uwaga!Proszę Was o pomoc w znalezieniu domu dla małego ładnego kotka!Jadąc wczjera na kuniu przez las znalazłam nieszczęsne toto..
U mnie w domu wszyscy chcą się nawzajem pozabijać...Teriery...