betty_labrador Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Gratulacje dla wszystkich :) Quote
Wind Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [b]Mokka,[/b] Wielkie gratulacje :D :D :D Ucaluj swoja czarna strzale ode mnie! :D Quote
Ludek Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ciesze się, że tak dobrze Wam poszło:). GRATULACJE. Quote
Ka-Vanga Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 ALE SUPER :angel: PRZEOGROMNIASTE GRATKI dla naszej reprezentacji, wspaniale sie spisaliscie!!!!!!!!!!!1 To za Wasze sukcesy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: . Nio a ja sie pochwale naszym "malym" sukcesem z ringu warszawskiego :wink: . W sobote Bangitos najpier wygrala Najlepszego Juniora w Rasie, nastepnie porownanie o BOBa, a na finalach wybiegala resBOG :D . Quote
Mokka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='Ka-Vanga']ALE SUPER :angel: PRZEOGROMNIASTE GRATKI dla naszej reprezentacji, wspaniale sie spisaliscie!!!!!!!!!!!1 To za Wasze sukcesy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: . Nio a ja sie pochwale naszym "malym" sukcesem z ringu warszawskiego :wink: . W sobote Bangitos najpier wygrala Najlepszego Juniora w Rasie, nastepnie porownanie o BOBa, a na finalach wybiegala resBOG :D .[/quote] To rozumiem :kciuki: A teraz koniec tych wygłupów i robienia za Barbie, czas wziąć się do roboty i na trening przytruchtać. :nono: :wink: Quote
Ka-Vanga Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Hiehie no coz nastepny weekedn tez wystawa :lol: . Hahahaha dla mnie powinny byc treningi w tygodniu :wink: :evilbat: :grins: . Quote
Flaire Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='Ka-Vanga']Hahahaha dla mnie powinny byc treningi w tygodniu :wink: :evilbat: :grins: .[/quote]Ka-Vanga, ja jestem ZA! :wink: :D Quote
Ka-Vanga Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='Flaire']Ka-Vanga, ja jestem ZA! :wink: :D[/quote] Oooooooooo wreszcie ktos kto mnie rozumie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: 8) . Quote
Mokka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='Ka-Vanga']Hiehie no coz nastepny weekedn tez wystawa :lol: . Hahahaha dla mnie powinny byc treningi w tygodniu :wink: :evilbat: :grins: .[/quote] Som tacy, co cały tydzień uczciwie pracują :evil: [quote name='Ludek']A wiadomo już kiedy będą terningi?[/quote] W najbliższą sobotę i niedzielę zaczynamy od samego rana. Ela na razie próbuje rozplanować godziny, jak tylko będzie wiadomo kto na którą, to zaraz zapodam. A jak już się spotkamy, to będzie można ustalić, co komu najlepiej odpowiada. PS Monia bardzo dziękuje za gratulacje, była autentycznie wzruszona :D Quote
Ludek Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='Mokka'][quote name='Ka-Vanga']Hiehie no coz nastepny weekedn tez wystawa :lol: . Hahahaha dla mnie powinny byc treningi w tygodniu :wink: :evilbat: :grins: .[/quote] Som tacy, co cały tydzień uczciwie pracują :evil: [/quote] Chyba, że na nocną zmianę :lol: . [quote name='Mokka']W najbliższą sobotę i niedzielę zaczynamy od samego rana. Ela na razie próbuje rozplanować godziny, jak tylko będzie wiadomo kto na którą, to zaraz zapodam. A jak już się spotkamy, to będzie można ustalić, co komu najlepiej odpowiada.[/quote] Tzn. na 8.00? Quote
Mokka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='Ludek']Tzn. na 8.00?[/quote] Siem okaże. A dla zainteresowanych jeszcze wyniki zawodów w Białymstoku [url]http://agilityagility.w.interia.pl/[/url] Quote
Flaire Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='Mokka']A dla zainteresowanych jeszcze wyniki zawodów w Białymstoku [url]http://agilityagility.w.interia.pl/[/url][/quote]Z tego wnioskuję, że udało Ci się Misiołka na czas wycofać? Gdy Pan Wet zdejmował szwy powiedział, że dobrze, że nie startowała, bo ładne to nie jest. Ale dla mnie już wygląda ok. Quote
Mokka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='Flaire']Z tego wnioskuję, że udało Ci się Misiołka na czas wycofać?[/quote] Jak widać. W ostatniej chwili zgłosić i w jeszcze ostatniejszej wycofać. Wolę się nie zastanawiać, co organizatorzy sobie o mnie pomyśleli :wink: Quote
Ludek Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 W sobotę od Mokki dostanę płytki z obozu szt. 3. Jeśli ktoś chce, żeby mu przegrać na niedzielę, to bardzo proszę o przyniesienie czystych płytek. Jeśli znajdę trochę czasu, to rozdzielę na poszczególne psiaki, ale nie obiecuję :D . Quote
Ka-Vanga Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='Mokka']Som tacy, co cały tydzień uczciwie pracują :evil: [/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='Ka-Vanga'][quote name='Mokka']Som tacy, co cały tydzień uczciwie pracują :evil: [/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol:[/quote] no dokladnie ja na ten przyklad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga'][quote name='Mokka']Som tacy, co cały tydzień uczciwie pracują :evil: [/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol:[/quote] no dokladnie ja na ten przyklad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] Buahahahahaha, no wiesz przez Ciebie monitor oplulam :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :rotfl: :evil_lol: . Quote
Wojenka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Hej!Uwaga!Proszę Was o pomoc w znalezieniu domu dla małego ładnego kotka!Jadąc wczjera na kuniu przez las znalazłam nieszczęsne toto.. U mnie w domu wszyscy chcą się nawzajem pozabijać...Teriery... Quote
Magda i Saga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Cześć Cavanowicze ! Czy nikt od was nie wybiera się na nasze zawody o tabliczke czekolady? Nie lubicie czekolady, czy co? Czekamy na zgłoszenia. W końcu będziecie mieć chody u sędziego. :-) Quote
Mokka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Jedziemy, jedziemy - i to nawet sporą grupą. :D A co, nikt nas jeszcze nie zgłosił? :evil: Zaraz porozmawiam z Elżbietą :nono: Quote
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Buuuuuuua czemu ja nic nie wiem o tych zawodach, buuuuuuuuuuu. Quote
PATIszon Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 [quote name='Ka-Vanga']Buuuuuuua czemu ja nic nie wiem o tych zawodach, buuuuuuuuuuu.[/quote] A Dogomanie czytasz czasem? 8) Quote
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 No czytam czytam, ale ostatnio wybylam do Rosji i nie mialam czasu :wink: . Quote
zakla Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 1 pazdziernika Ola;)Nas nie ebdzie bo moja quzynka ma 18...:) Quote
Recommended Posts