Wind Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No to jeszcze po ujeciu: jak to sie Mokkce pycholek usmiecha i lapki do dyplomiku wyciagaja: [img]http://img18.imageshack.us/img18/9344/mg4749x1wc.jpg[/img] i jak Bella postanowila w pucharze zarcia poszukac :lol: [img]http://img141.imageshack.us/img141/7470/mg47661x5yt.jpg[/img] [size=7]GRATULUJE!!![/size] Quote
zakla Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Mam do Was pytanie, czy wiecie coś na temat zawodów w Pułtusku? Odbędą się czy nie?? Quote
zakla Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ehh, szkoda, bo już nawet tatę namówiłam i się szykowałam do zakupu takiego jakby "namiociku", nie pamietam jak to sie nazywa:P Takie chroniace przed sloncem czy deszczem:) Czyli trza czekać do pazdziernika, o ile te tez nie zostana odwolane... :evil: Quote
betty_labrador Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 tutaj mozna ogladac fotki z wystawy warszawskiej 9-10 lipiec 2005 [url]http://community.webshots.com/user/wystawy[/url] oczywiscie wejdzie w odpowiedni folder :) Quote
Elka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Hejka! Ja tak krótko zwięźle i na temat napiszę! Wszystkich, którzy już biegali zapraszam w sobotę 16.07 na trening na 8.00! Wszystkie Nowe Buzie zapraszam na 9.00! Do zobaczenia na treningu :) Quote
betty_labrador Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 hej ja chyba zrezygnuje narazie z biegania w lato, dla mnie to za bardzo meczace biegac w taki upal(dla mnie jak dla mnie, ale Tosca po 10 min. jest wykonczona!), a jeszcze dojazd... narazie bede cwiczyc na wlasnym podworku slalomik :) a na 8 to dla mnie zabojcza godzina, bym musiala wstac o 6, jak nie wczesnie zeby zdazyc. Quote
Ludek Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 My bedziemy. Sylwia jeszcze chcesz się ze mną zabrać, to daj znać. Będę pod teatrem o 7.30. Do soboty nie bedę mieć dostępu do netu więc pozstaje tylko tel. Quote
PARSONRK Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 [quote name='betty_labrador']tutaj mozna ogladac fotki z wystawy warszawskiej 9-10 lipiec 2005 [url]http://community.webshots.com/user/wystawy[/url] oczywiscie wejdzie w odpowiedni folder :)[/quote] [url]http://image28.webshots.com/28/2/96/55/241129655FVCcin_ph.jpg[/url] Proszę o poprawkę w nazwie. To są p[b]a[/b]rsony nie p[b]e[/b]rsony :P Quote
betty_labrador Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dziekuje za zgloszenie tego bledu :) wszystko naprawione :D Quote
Ludek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Właśnie wróciłam od chirurga i mam złamaną nogę :evil:. Po południ czeka mnie jeszcze ortopeda, ale treningi to sobie muszę odpuścić. Mam nadzieję, że na obóz będę mogła pojechać. Quote
Mokka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Oj, to bardzo niefajnie. Przeciętnie gips nosi się ok. 6 tygodni, czyli w okolicach obozu byłby zdejmowany. A jak to się stało? Kurczę, przechlapane, jeśli wrócą takie upały, jak dotychczas. Współczuję. :-? Quote
Flaire Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Mokka']Oj, to bardzo niefajnie. Przeciętnie gips nosi się ok. 6 tygodni[/quote]Czasem 4 - mocno trzymajmy kciuki! Quote
Ludek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Po południu idę do ortopedy więc dowiem się na ile mnie "zagipsują". [quote]A jak to się stało? [/quote] Bardzo prozaicznie. Krzywo stanęłam, a że zrobiłam to z impetem, to są skutki :( . Ktoś chętny na bieganie z Milem :wink:. Quote
PsychoSzczurek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Ludek'] Bardzo prozaicznie. Krzywo stanęłam, a że zrobiłam to z impetem, to są skutki :( .[/quote] To sie nazywa mieć szczęście :-? [quote name='Ludek']Ktoś chętny na bieganie z Milem :wink:.[/quote] Ula się zgłasza :P Quote
Ludek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='PsychoSzczurek'][quote name='Ludek'] Bardzo prozaicznie. Krzywo stanęłam, a że zrobiłam to z impetem, to są skutki :( .[/quote] To sie nazywa mieć szczęście :-? [quote name='Ludek']Ktoś chętny na bieganie z Milem :wink:.[/quote] Ula się zgłasza :P[/quote] Wróciłam. Nogi nie mam w gipsie tylko w stabilizatorze, przewidywany czas leczenia to 4-6 tyg. więc mam nadzieję, że do obozu będzie już ok. W ogóle okazało się, że już miałam tą kostkę kiedyś pękniętą :o i musiało się samo zrosnąć. Jeśli będę mogła jeżdzić autem, a okaże się dziś po południu, jak będę wracać do domu, to z propozycji Uli chętnie skorzystam :D . Quote
betty_labrador Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Lidka przykro mi bardzo, jak moglas tak niefelernie stanac :o zycze szybkiego powrotu do zdrowia Quote
Ludek Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='betty_labrador']Lidka przykro mi bardzo, jak moglas tak niefelernie stanac :o zycze szybkiego powrotu do zdrowia[/quote] Starośc nie radość :lol: Quote
PsychoSzczurek Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 a jak z możnością prowadzenia pojazdów? :fadein: Quote
Ludek Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='PsychoSzczurek']a jak z możnością prowadzenia pojazdów? :fadein:[/quote] Daję sobie radę :D, co prawda mam zakwasy, ale to minie, za to jakie mięśnie mi sie wyrobią :lol:, szkoda, że tylko w jednej nodze. Quote
Flaire Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Ludek']za to jakie mięśnie mi sie wyrobią :lol:, szkoda, że tylko w jednej nodze.[/quote]Dawno, dawno temu, gdy miałam kontuzję kolana, zrobiła mi się spory zanik mięśni w kontuzjowanej nodze. Taka chudziutka wyszła... No i mawiałam - zawsze chciałam mieć szczupłe uda, teraz mam jedno! :lol: Quote
Recommended Posts