Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jeszcze po ujeciu:

jak to sie Mokkce pycholek usmiecha i lapki do dyplomiku wyciagaja:

[img]http://img18.imageshack.us/img18/9344/mg4749x1wc.jpg[/img]

i jak Bella postanowila w pucharze zarcia poszukac :lol:

[img]http://img141.imageshack.us/img141/7470/mg47661x5yt.jpg[/img]

[size=7]GRATULUJE!!![/size]

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehh, szkoda, bo już nawet tatę namówiłam i się szykowałam do zakupu takiego jakby "namiociku", nie pamietam jak to sie nazywa:P Takie chroniace przed sloncem czy deszczem:)
Czyli trza czekać do pazdziernika, o ile te tez nie zostana odwolane... :evil:

Posted

Hejka!
Ja tak krótko zwięźle i na temat napiszę!
Wszystkich, którzy już biegali zapraszam w sobotę 16.07 na trening na 8.00!
Wszystkie Nowe Buzie zapraszam na 9.00!
Do zobaczenia na treningu :)

Posted

hej
ja chyba zrezygnuje narazie z biegania w lato, dla mnie to za bardzo meczace biegac w taki upal(dla mnie jak dla mnie, ale Tosca po 10 min. jest wykonczona!), a jeszcze dojazd... narazie bede cwiczyc na wlasnym podworku slalomik :)
a na 8 to dla mnie zabojcza godzina, bym musiala wstac o 6, jak nie wczesnie zeby zdazyc.

Posted

My bedziemy.

Sylwia jeszcze chcesz się ze mną zabrać, to daj znać. Będę pod teatrem o 7.30. Do soboty nie bedę mieć dostępu do netu więc pozstaje tylko tel.

Posted

[quote name='betty_labrador']tutaj mozna ogladac fotki z wystawy warszawskiej 9-10 lipiec 2005

[url]http://community.webshots.com/user/wystawy[/url]

oczywiscie wejdzie w odpowiedni folder :)[/quote]

[url]http://image28.webshots.com/28/2/96/55/241129655FVCcin_ph.jpg[/url]
Proszę o poprawkę w nazwie. To są p[b]a[/b]rsony nie p[b]e[/b]rsony :P

Posted

Właśnie wróciłam od chirurga i mam złamaną nogę :evil:. Po południ czeka mnie jeszcze ortopeda, ale treningi to sobie muszę odpuścić. Mam nadzieję, że na obóz będę mogła pojechać.

Posted

Oj, to bardzo niefajnie. Przeciętnie gips nosi się ok. 6 tygodni, czyli w okolicach obozu byłby zdejmowany.
A jak to się stało?
Kurczę, przechlapane, jeśli wrócą takie upały, jak dotychczas. Współczuję. :-?

Posted

Po południu idę do ortopedy więc dowiem się na ile mnie "zagipsują".

[quote]A jak to się stało? [/quote]

Bardzo prozaicznie. Krzywo stanęłam, a że zrobiłam to z impetem, to są skutki :( .

Ktoś chętny na bieganie z Milem :wink:.

Posted

[quote name='Ludek']
Bardzo prozaicznie. Krzywo stanęłam, a że zrobiłam to z impetem, to są skutki :( .[/quote]
To sie nazywa mieć szczęście :-?
[quote name='Ludek']Ktoś chętny na bieganie z Milem :wink:.[/quote]
Ula się zgłasza :P

Posted

[quote name='PsychoSzczurek'][quote name='Ludek']
Bardzo prozaicznie. Krzywo stanęłam, a że zrobiłam to z impetem, to są skutki :( .[/quote]
To sie nazywa mieć szczęście :-?
[quote name='Ludek']Ktoś chętny na bieganie z Milem :wink:.[/quote]
Ula się zgłasza :P[/quote]

Wróciłam. Nogi nie mam w gipsie tylko w stabilizatorze, przewidywany czas leczenia to 4-6 tyg. więc mam nadzieję, że do obozu będzie już ok. W ogóle okazało się, że już miałam tą kostkę kiedyś pękniętą :o i musiało się samo zrosnąć.

Jeśli będę mogła jeżdzić autem, a okaże się dziś po południu, jak będę wracać do domu, to z propozycji Uli chętnie skorzystam :D .

Posted

[quote name='betty_labrador']Lidka przykro mi bardzo, jak moglas tak niefelernie stanac :o zycze szybkiego powrotu do zdrowia[/quote]

Starośc nie radość :lol:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']a jak z możnością prowadzenia pojazdów? :fadein:[/quote]

Daję sobie radę :D, co prawda mam zakwasy, ale to minie, za to jakie mięśnie mi sie wyrobią :lol:, szkoda, że tylko w jednej nodze.

Posted

[quote name='Ludek']za to jakie mięśnie mi sie wyrobią :lol:, szkoda, że tylko w jednej nodze.[/quote]Dawno, dawno temu, gdy miałam kontuzję kolana, zrobiła mi się spory zanik mięśni w kontuzjowanej nodze. Taka chudziutka wyszła... No i mawiałam - zawsze chciałam mieć szczupłe uda, teraz mam jedno! :lol: