Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sajko']Ludek, szef mi koooka w monitorek :wink: więc tylko jedno bonusowo, dla szybkiego niunia i świetnej przewodniczki 8) [size=2]która mam nadzieję porobi nam śliczne foty w Pęcicach jak zawsze[/size] :lol:

[img]http://www.cavano.pl/fotki/trening/2105/milo01.jpg[/img][/quote]
Muszę się pochwalić, Mały to mojej hodowli :D :P :D
Moje parsony też startują ( Fanaberia) lub zaczynają (dwaj bracia małego)

Posted

[quote name='zakla']I jak bylo na zawodach??[/quote]

Najlepiej poszło Ani z Bellą - zajęły II miejsce w egzaminie MA1, czysty przebieg i mają już 2-gą łapkę do A2. Jeszcze jeden taki przebieg i dostaną kopa w górę :wink: .
A poza tym średnio. Kilka dis-ków, kilka miejsc w 1-szej dziesiątce, które nic nie dają w pucharze. Monia najwyżej była 5-ta, Sesilka również raz zajęła 5-tą lokatę. Więcej sukcesów nie pamiętam. :D Ale ogólnie było bardzo fajnie, choć pogoda zmienną była. Zdobyliśmy oczywiście nowe doświadczenia, odnowiliśmy stare znajomości i jak zwykle miło spędziliśmy czas. :D Na punktach i zwycięstwach świat się nie kończy, liczy się również dobra zabawa. Pamiętajcie o tym w Pęcicach. :wink:
Najbardziej jesteśmy zadowoleni z seminarium, bo sędzia był super, świetnie wszystko tłumaczył i do tego jeszcze robił wykład instruktorom, jak eliminować u zawodników błędy, które popełniali.
Fotek mamy niewiele, bo stres nas zjadał i nikt nie miał głowy do zabawy aparatem. Monia z tych nerwów przegryzła smycz Belli, tak dziewczyna przeżywała.
Mogę Wam pokazać, jak Monia z Kenią chowały się przed deszczem

[URL=http://www.imageshack.us][img]http://img155.echo.cx/img155/4117/schowaneprzeddeszczem1iw.jpg[/img][/URL]

Posted

[quote name='zakla']Dzieki:)
A Kenia byla na seminarium??:o Bo jej nie widzialam...:P[/quote]

Na seminarium jej oczywiście nie było (nie jest tak źle z Twoimi oczami :wink: ), dojechała w niedzielę na zawody.

Posted

pytanko...czy ktos z was wybiera sie na zawody do pecic i moglby zabrac 2 osobki plus psiaka?

a Tak wogole czyja jest ta klateczka niebieska? bo jest bomba.

Posted

Mokka, czy z Monią ze mną jedziecie? Bo to istotne dosyć 8) Mi przyjęto oba psy, Drago w A0 w S ze względu na wiek, a Bari w weteranach :D przybywamy podbić zawody :lol:

Posted

[quote name='Sajko']Mokka, czy z Monią ze mną jedziecie? przybywamy [/quote]

A, przepraszam, czy ja coś odzszczekiwałam? :roll: Bo jeśli tak, to nic o tym nie wiem. Oczywiście, że jedziemy :D

Posted

Ka-Vanga, to dzięki, złotko nasze znaczy się :lol: 8)

Mokka, dobra, dobra, wszystko jasne, a czytałaś, że to od nas zaczynają się przebiegi? to musimy wcześnie wstać :-? Masz jakiś kawałek szmatki nad głowę, co by cień zrobić???

Posted

A co, spodziwasz się upałów? :roflt: Nad jaką parasolką byś pomyślała. W Płocku przerabialiśmy pogod i przydał się PATIszonowy parasol od słońca. Nie był co prawda bardzo szczelny :wink: , ale coś tam zawsze osłonił. W klubie mamy taki podobny, więc mogłabyś go w sobotę od razu załadować do bryki. Okazało się, że nasza klateczka - namiocik jest nieprzemakalna, więc 2 piesy się zmieszczą. Poza tym w Pęcicach samochody są pod ręką, więc nie ma się co za bardzo martwić.
No chyba, że naprawdę upał nas zaatakuje :D Wtedy parasol i namiocik też jak znalazł :P

Posted

[quote name='Mokka']Wtedy parasol i namiocik też jak znalazł :P[/quote]Ja mam namiocik, który mogę Wam pożyczyć, szczególnie że Sajko podobno ma linki do niego... :wink:

Posted

My bedziemy transportowac wode dla peskow:P
A co do deszczu- to ja zapraszam do mojego samochodu. Na seminarium byl dosc pojemny, bo psow w nim lezalo... Żwir, Cecil, Bella, Tosca, Viva i czasem dolaczala Monia:)

Posted

No i po zawodach:) I nawet chyba mozemy byc zaadowoleni, bo nie zaliczylismy zadnej dyski:) No i oczywiscie Hepka pobiagla przeskicznie zdobywajac chyba wszystkie mozliwe zlota:P

Posted

Flaire, linka nadal spokojnie u mnie w autku jeździ, ale to wina Mokki, miała mi przypomnieć o niej!!! może wieczorkiem jesteś w tygodniu jakoś w domu, to podrzucę Ci tę linkę??? :)

Zakla, specjalnie dla Ciebie z wielkimi gratulacjami za srebro!!! Specjalinie dla Żwirusia bukiecik[img]http://manu.dogomania.pl/emot/kwiatki.gif[/img] a dla Ciebie, foteczka. Wszyscy, zwróćcie uwagę na wysokość lotu Żwira 8)
[img]http://www.cavano.pl/fotki/pecice05/zwir01.jpg[/img]

Posted

Dzieki:)
A my bedziemy mieli kilka fotek i filmiki z przebiegami zerowka-
Drago
Tosca
Happy
Żwir
Soma
Szejk

Jak tak sie przyjzalam, to to straszna porazka byla:P Kilka takich bledow, ze hej:P No ale, bedziem nad tym pracowac;)

Posted

:) mi tez sie bardzo podobalo. Chociaz mielismy dwie dętki ;) ale to nic, wazne ze bylo fajnie.

Gratulacje dla Eli i Zakli :) za świetnie wytrenowane psy. Z Tosci tez bylam dumna, gdyz nie uciekla mi z toru, nie pobiegla do psow, i nie wachala trawy : )))) jak przewidywalam. Tylko raz ja sie zagapilam, i ona nie skoczyla jak trzeba, a na pierwszym przebiegu- zreszta jak wiekszosc psow- zamiast wskoczyc na palisade- wskoczyla po raz drugi do tunelu felernie umieszczonego pod palisadka... (to taki haczyk paskudny byl) :P

ale pocieszam sie ze Tosca nie byla w tym sama :D ;)

Natalia z kim sie w koncu zabraliscie do Pecic i z powrotem? Bo widzialam jak siedzieliscie z tylu wiec to nie byl wasz samochod pewnie :)

pozdr. pa

Posted

Brawo Happy :klacz: brawo Żwirek :klacz:
Brawka i gratulacje również dla Aresa i Szejka, bo też wrócą z dyplomami za jumping. :D

[size=1]My mamy śliczny pucharek. [/size]

I oczywiście jeszcze Bari - molos prawie-weteran, który dzielnie stawiał czoła rywalom i odniósł zwycięstwo. :D