Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No chyba wlasnie poczekam...nie krzyczec na mnie, malego goopka :oops: Ale moja domowa moge cwiczyc?? Bo na mojej zalicza wszystkie strefy i wogole robi jak trzeba:P

Nas jutro zapewne nie bedzie, bo dzisiaj juz se km nabilam do mysiadla i z powrotem ;) Ale zyczymy udanego treningu;)

PS. bedziemy mieli kolo :lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elka hej :)
mam pytankoo: co znami jak juz namowie rodzicow na treningi (ale to juz jest maly ropboielm) i jakie by bylo dla nas godziny (to najwaznijesze) pewno sie zaliczamy do tych co fogle nie potrafia nic, ale jak maja byc treningi o 12.00 albo 10.00 to my do czerwacanie bedziemy mogli :cry: :(:(:(:(:(:(

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']jasne że tak :evilbat:
:wink:[/quote]

Spotkajmy się w takim razie pod teatrem o 11.30. Postaram sie nie spóźnić tym razem :oops: . No chyba, że będzie padać :evil: .

Posted

[quote name='Maniut']to co? kto jeszcz ejest tu z Sadyby :)[/quote]

My jesteśmy ze Stegien Północnych. Zasięg naszych spacerów obejmuje zarówno Stegny Południowe, jak i Sadybę. Ale widocznie mamy inne godziny... Co miałyście na myśłi pisząc o psim parku?

Niestety odpuściłyśmy sobie treningi, bo najpierw Fredzia była "niedysponowana", a teraz słabsza częśc naszego tandemu (czyli ja) jest kontuzjowana. Pozdrawiamy jednak serdecznie wszystkich cavanowiczów

Posted

[quote name='Jura']Niestety odpuściłyśmy sobie treningi, bo najpierw Fredzia była "niedysponowana", a teraz słabsza częśc naszego tandemu (czyli ja) jest kontuzjowana. Pozdrawiamy jednak serdecznie wszystkich cavanowiczów[/quote]
Jura,a co sie stalo? Zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka!

A DLA WSZYSTKICH CAVANOWICZOW, SUKCESOW W NADCHODZACYM SEZONIE!

Posted

[quote]Zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka![/quote]
dolaczam sie ;)
[quote]A DLA WSZYSTKICH CAVANOWICZOW, SUKCESOW W NADCHODZACYM SEZONIE! [/quote]
i tu tez...:lol:

I mam pytanie- kto jeszcze oproc z nas zacofancow wybiera sie do poczatkujacych??:D

Posted

a ja mam pyanko do tych pocxatkujacych i do Elki-> CZY NIE DALO BY SIE ZMIENIC GODZIN TRENINGOW??? :cry: bo ja bym tak straaasdznie chciala a nie moge :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Jura to puknij na gg ( 1093452 jestem niewidoczna) trza by sie zgadac :D

Posted

[quote name='PsychoSzczurek'][quote name='zakla']
I mam pytanie- kto jeszcze oproc z nas zacofancow wybiera sie do poczatkujacych??:D[/quote]
ano my :P ([size=2]mam nadzieje, że Szejk da spokój Żwirkowi[/size] :roll: )[/quote]

To fajnie;) [size=2]Trza sie bedzie posocjalizowac jak Szejk troszku se odpusci zjadania mamuta :lol:[/size]

Posted

Szejk jest w początkującej i Sylwia wie doskonale dlaczego! :)
Żwirek też jest w początkującej i też Żaklina wie czemu! :)

Maniu niestety nie mogę zmienić godziny bo często w weekend pracuję i jest to jedyny układ treningów, które mogłabym prowadzić tak abym była na 99% z nich. Bardzo mi przykro...

Posted

Elka toi straszne szkoda :( to oze we wrzesniu uda man sie ale tez nie wime o ktorej bedzie IPO :( buu :cry: ale zostaje mi jeszcze oboz w wakacje, jaki bylby przypuszczlany termin :lol:

Posted

[quote name='Maniut']ulala, to czyzby mnie czekalo zerwanie sie z poczatku skzoly, ooo jaka szkoda :lol:[/quote]
I mnie...;( :lol:Moi starsi juz od kilku miesiecy sie na to zgadzaja, wiec bedziemy na pewno:)