betty_labrador Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 ja tam przyjde w niedziele na godzine zabojcza wczesna jaka jest 8 rano 8) czemu nie mozna zmienic godziny przyjazdu na pozniejsza, buuuu Wezcie pod uwage dojezdzajacych ponad poltorej godziny autobusami nie mieszkajacych w Warszawie... toz to czyste morderstwo w bialy dzien to spotkanie o 8! no ale coz...zycie bywa okrutne ... paaa znalazlam fajne zdjecie dla Zakliny ;) oraz zdjecie z dziwna hustawka na agility :-? Quote
Flaire Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 ja tam przyjde w niedziele na godzine zabojcza wczesna jaka jest 8 rano 8) czemu nie mozna zmienic godziny przyjazdu na pozniejsza, buuuu Wezcie pod uwage dojezdzajacych ponad poltorej godziny autobusami nie mieszkajacych w Warszawie... toz to czyste morderstwo w bialy dzien to spotkanie o 8! no ale coz... :o betty_, Ty weź pod uwagę, że osoba, która będzie ten trening prowadzić dojeżdża z ... Francji. W Warszawie bywa rzadko i gdy bywa, jest bardzo zajęta; zamiast narzekać, że wcześnie, należy cieczyć się, że Maria w ogóle ma czas przyjechać i poprowadzić trening w Cavano! (Maria jest osobą odpowiedzialną za powstanie sportu obedience w Polsce). Teraz wiesz :wink: .oraz zdjecie z dziwna hustawka na agility :-? Ha! :D W tej huśtawce chodzi o to, żeby można ją było rozstawić bardzo nisko dla początkujących psów, bo wiele psów boi się huśtawki, bo nie jest statyczna - rusza się pod łapami jak jakieś trzęsienie ziemi. Tę, którą buduję, również będzie można ustawiać na kilka różnych wysokości, choć na innej zasadzie niż tę, na zdjęciu, które wstawiłaś. Do zobaczenia w niedzielę! Quote
PATIszon Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Hmmm czyzbym byla pierwsza?? :hmmmm:PATI, zbyt długo na tej imprezce to Ty nie wysiedziałaś :wink: . Ja to pisalam z imprezki! :P Quote
betty_labrador Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 betty_, Ty weź pod uwagę, że osoba, która będzie ten trening prowadzić dojeżdża z ... Francji. W Warszawie bywa rzadko i gdy bywa, jest bardzo zajęta; zamiast narzekać, że wcześnie, należy cieczyć się, że Maria w ogóle ma czas przyjechać i poprowadzić trening w Cavano! (Maria jest osobą odpowiedzialną za powstanie sportu obedience w Polsce). Teraz wiesz . a to przepraszam nie mialam pojecia :wink: Ha! W tej huśtawce chodzi o to, żeby można ją było rozstawić bardzo nisko dla początkujących psów, bo wiele psów boi się huśtawki, bo nie jest statyczna - rusza się pod łapami jak jakieś trzęsienie ziemi. Tę, którą buduję, również będzie można ustawiać na kilka różnych wysokości, choć na innej zasadzie niż tę, na zdjęciu, które wstawiłaś. dziekuje za wyjasnienie :oops: Do zobaczenia w niedzielę! Do zobaczenia :) Quote
zakla Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 znalazlam fajne zdjecie dla Zakliny ;) Dzieki Beatko:) Slicznosciowy aussiaczek:D A ja mam dzisiaj urodzinki...:) :BIG: W niedziele bede dopiero na 14, jezeli zaawansowanym nie bedzie to przeszkadzac, to bysmy sie pojawili, bo my wczesniej nie mozemy...:) Quote
betty_labrador Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Wszystkiego najlepsiejszego :) z okazji 15(?) urodzin e Zaklina a mialas bys na 8 ? Quote
Sajko Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Zakla, z tego co wiem, jutro trening jest tylko o 12 dla wszystkich razem! najlepiej przedzwoń do Elki i się zapytaj!!! I oczywiście :new-bday: Pati, mam nietypowe pytanko- w murze dla koni, z czego są wykonane 'cegiełki', czyli te spadające części? dzięki :D Quote
betty_labrador Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 na 12 wszyscy? o fajnie ;) ale why? Sajko, a co bedziemy mieli murek? 8) :lol: :angel: Quote
PATIszon Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Pati, mam nietypowe pytanko- w murze dla koni, z czego są wykonane 'cegiełki', czyli te spadające części? dzięki :D Pojecia zieloego nie mam, ale sadze, ze z czegos w miare lekkiego -deski, plyta ale puste w srodku. Quote
Sajko Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Pati, no to mnie zawiodłaś, krechę masz.... :bigcool: a do Orkana nie mogłaś zadzwonić zapytać??? Mi się zawsze wydawało, że z czegoś takiego jak styropian, tylko trochę cięższe.... trzeba będzie dalej do koniarzy uderzyć :wink: a ja znowu nie mam psa na jutro :( więc chyba nie przyjdę... Quote
PsychoSzczurek Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 a ja znowu nie mam psa na jutro :( więc chyba nie przyjdę... to dobrze, że bez psa... będziesz miała wolne ręce, żeby fotki robić :P :wink: Quote
zakla Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Beata- 14:D I na 8 nie mialo mnie byc:D I dziekuje. Ale mnie dzis nie bylo, bo na 12 nie moge:( Bylabym na 14, no ale sie plany pozmienialy:) A czy takich murkow nie robi sie np z plyty wiorowej czy gipsowej? Quote
Sajko Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Tak, ale góra musi być lekka, żeby 'dobrze' spadała, jeśli pies o nią zawadzi... ale zobaczymy, na razie to plany;) Elka, czekam na plany... Wszyscy, jeśli jeszcze ktoś nie czytał/ nie wie, Robullowi z klubu Fort zaginął Wamp, czyli owczarek belgijski. Gdzieś u nas na Woli, temat jest na psach w potrzebie. Jeśli ktoś może jakoś pomóc, będzie extra. Quote
PATIszon Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Ale to ma byc mur dla psow czy dla koni? No bo jak dla psow to proponuje ze styropianu (dla koni styropian odpada), albo z jakiejs cienkiej sklejki, bo styropian moze byc za lekki (wiatr itp). Quote
zakla Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Dobre pytanie PATIszon:) Ale chyba dla psow, bo Ela raczej dla koni nie projektuje:D Pozdro:) Quote
zakla Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Chyba sobie zrobie w ogrodku slalom, zeby cwiczyc ze Zwirkiem:D Bo to mu najgorzej wychodzi, a w swoim ogrodku latwiej sie psu skupic:) Quote
iwa Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Witamy, Witamy i o zdrowko w Nowym Roku pytamy. :D Oczywiscie dla wszystkich wszystkiego naj..... Ja juz w pracy siedze i wracam do codziennosci po dlugiej przerwie. Rockaskowi dupka sie calkowicie zagoila i wloski juz zakryly lysa plamke. Wiec ekstra. :P Milego dnia. PS.A jak bylo na treningu o 8? Macie jakies fotki? Quote
zakla Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Nas na obedience nie bylo, ale podobno pogoda byla slaba i zdjecia nie wychodzily;) Quote
betty_labrador Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 co to taka cisza na CAVANO? :o poznikaliscie czy jak? 8) Quote
Sajko Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Mła jestem ale zarabiam na żarcie dla samców, i nowe zabawki, bo gwiazdkowe zakończyły swoją egzystencję tragicznie i gwałtownie :-? poza tym, buszowałam w necie, no i znalazłam fotki rodziny Dragulca, aż się zaśliniłam;) niestety Bari jest chyba sierotą, bo nikogo z rodziny nie mogę znaleźć :x Dragulca mama: Dragulca tata: Dragulec podobno czerwony po babce jest, i po suczkach z linii babki, mam nadzieję, że żaden sąsiad nie miał z tym nic doczynienia 8) i pradziadek Dragulca- BOB Crufts'99 Quote
Wind Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Sajko, Zacni przodkowie, ale skad ten czerwony to prawdziwa zagadka :lol: :lol: :lol: Quote
Flaire Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Sajko,Zacni przodkowie, ale skad ten czerwony to prawdziwa zagadka :lol: :lol: :lol: A pies listonosza nie był taki jakiś czerwonawy :wink: ? Quote
Fuka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 listonosz :niewiem: , ale mi się ten biały przodek podoba i na pewno nie był to przodek w kopalni węgla :roflt: :D Quote
Flaire Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Dla mnie, szczególnie łeb u tego białego pradziadka jest tak uroczo ohydny :wink: ! Quote
Fuka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Flaire, wiedziałam, że mnie ktoś mnie zrozumie - to taakie obrzydliwe, że aż piękne :lol: Quote
Recommended Posts