PATIszon Posted November 9, 2004 Author Posted November 9, 2004 I do wszystkich ponownie - nie życzę sobie więcej być samotną na zawodach. :cry: Oj biedna Mokka. Obiecuje, ze nastepnym razem dotrzymam Ci towarzystwa! Zawsze co 2 glowy to nie jedna. 8) A teraz spadam do Kobylki chorowac sobie tam spokojnie, bo tu , w domu sie nie da. Kaza sie zajmowac a to dzieckiem, a to psem , a to chlopem jak wroci wieczorem.... Zero szacunku dla zasmarkanego czlowieka :cry: Quote
zakla Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Pytanko organizacyjne:Czy ktos wie czy zmianie ulegaja godziny treningow? Obilo mi sie o uszy, ze grupa poczatkujaca bedzie je miala w soboty i niedziele o tej samej porze czyli o 12.00. Czekam na sprostowania lub potwierdzenia. Z tego co wiem(Elki pytalam na ostatnim treningu) to w tą sobote ma byc jeszcze o 14, ale w nastepna najprawdopodobniej sie zmieni. Tylko tyle wiem:) Pozdro i drapanko dla psiaka:] Quote
blaira Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Mokka jak my sie zbierzemy i nauczymy to takze dotrzymamy towarzystwa i zeby sie pobawic i takze zbierac doswiadczenia . Karo hehe moja ma tak samo nagle skreca gdzie w lewo lub w prawo za to i biega jak szalona tzw "kopa " dostaje ,turbodopalacz jej sie wlacza i musi sie wyladowac ,niektorzy wiedza o co biega , ja juz sie tym nie denerwuje i sie smieje i pozwalam jej na to bo potem bardziej skupiona biega. hmmm co do treningow to y w sobote o 16 ??? to przecierz juz ciemno bedzie :roll: jak to wiec jest? no i ciekawa jestem co z pogoda Quote
PsychoSzczurek Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 no i ciekawa jestem co z pogoda a co, niedzielna ci się nie podobała??? 8) :P :wink: Quote
blaira Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 heheh no wiesz byly niezle poslizgi i jakos dziwnie niektorzy wlasciciele i psy jakos szybciej biegli hehehehe 8) Quote
PsychoSzczurek Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 hehe.... i te pieski taaaaaaaaakie czyściutkie :P 8) Quote
blaira Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 ehh w sobote pada a w niedziele nawet snieg bedzie padal ( tzn ponoc ) no coz pereryna i w droge dla mnie idla psa oczywiscie . Bo jak wracalam ostatnio z treningu to moja suka drzala w tramwaju i sie w kuleczke winela :-? Quote
zakla Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Blaira- a nie macie o 12? Bo chyba jakos tak to bylo ostatnio... Trzeba chyba poczekac, az sie Elka odezwie, zeby cos wiedziec:) Quote
Wind Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Mokka, Przyjmij i od nas moc gratulacji. Spisalas sie na medal :) Jestem z Ciebie bardzo, bardzo dumna! Zaluje, ze nie moglam zobaczyc Twoich pieknych przebiegow (i co z tego, ze niektore niedocenione przez sedziego :lol: ). Caluski i glaski dla Twojego pieszczoszka Moni :D iwa, Jesli w nastepnym tygodniu wybierasz sie na trening, to bardzo chetnie wpadne, aby Ciebie i Twojego yorczka lepiej poznac :) Wpadlabym z Majka ... chociaz pewnie moje suczydlo bedzie cale nieszczesliwe, ze musialysmy zrezygnowac z treningow :( pozdrawiam, Quote
Elka Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Już wszystko wyjaśniam! SOBOTA 12.00 gr. ZAAWANSOWANA 14.00 gr. POCZĄTKUJĄCA NIEDZIELA 12.00 gr POCZĄTKUJĄCA 14.00 gr ZAAWANSOWANA Zolka jeśli to Ty pisałaś do mnie na gg to już wiesz jak trafić! :P Quote
iwa Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 iwa,Jesli w nastepnym tygodniu wybierasz sie na trening, to bardzo chetnie wpadne, aby Ciebie i Twojego yorczka lepiej poznac :) Wpadlabym z Majka ... chociaz pewnie moje suczydlo bedzie cale nieszczesliwe, ze musialysmy zrezygnowac z treningow :( pozdrawiam, W nastepnym tzn.20 listopada mam wesele kuzynki, wiec w sobote nas nie bedzie, ale jak uda nam sie dojechac do wawy w niedziele, to na pewno bedziemy. W koncu bedziemy mialy okazje sie poznac. :D Quote
zakla Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Dlugi weekend, urodzinki brata, pelen luz... A ja chce sobotke:) Quote
Sajko Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Wstawiam zgodnie z prośbą treningowego Żwirka :lol: Quote
zakla Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Kto bedzie jutro na treningu? Bo sie chyba spora gromadka szykuje:P Quote
karo Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 My- tzn Dulek bedzie 8) Ja tez mam ladnego Zwira na zdjeciach, ale nie wiem jak go wstawic :oops: Quote
zakla Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Ale ani pogoda ani dobre psie chumorki to nam dzis nie dopisaly :-? Chociaz musze przyznac, ze po raz pierwszy udalo nam sie zrobic slalom:D Moje malenstwo ciagle powarkiwalo, nie mogl sie skupic i... panicznie bal sie jednej przeszkody! Zwyklego hopka... Po jakims czasie w koncu robil, ale... I musze przyznac, ze jestem, pod wrazeniem umiejetnosci Brutusa. Z tego co wiem wprawdzie cwiczy on juz ponad piec lat, ale i tak pieknie tor pokonuje... Az milo popatrzec ze takie piesy istnieją:) :wink: Nie to co Żwirus, ktorego musze na wszelkie sposoby skupiac na sobie, a nawet nie na sobie tylko na smakolyku itd... Ale mamy jeszcze piec lat:) Pozdro Quote
Elka Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Brutus był na swoim pierwszym treningu od lipca nie liczą pokazu w Łodzi. powiem szczerze, że miło popatrzeć jak cieszy się z pracy i żal myśleć o tym, że na treningi może przychodzić tylko raz na jakiś czas...:( No ale wiem, że prze te wszystkie lata dał z siebie wszystko...:D Zakla wszystko przed Wami! :D Ja do wielu rzeczy musiałam dochodzić z Brutusem sama bo zagrzałam miejsca na dłużej w żadnym klubie i dopiero jak poszłam "na swoje" to zaczęłam poważnie ćwiczyć! :wink: Teraz cała moją wiedzę staram się przekazać innym fanatykom agility!:D Więc korzystaj z tego!! :P Quote
zakla Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Mam szczerą i gleboką nadzieje, ze korzystam z Twojego doswiadczenia jak tylko bardzo sie da. I bede sie starała jak najwiecej obserwowac i pracowac ze Żwirkiem, zeby kiedys moze moc tak jak Ty pomagac innym w agility:) Pozdro:] P.S. Musze powiedziec, ze zdziwilam sie, ze Żwir tak spokojnie przyją spotkanie z Brutusem. On teraz wogóle jak jest sam, to lagodniejszy do psow innych jest niz jeszcze przed miesiacem:) Quote
aga_ostaszewska Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 U Cziki zostala zdiagnozowana wada serduszka, wiec na dobra zegnam sie z Wami Cavano :( Przyjde do Was jeszcze kiedys, moze ktos wypozyczy mi psiaka, zebym sobie pobiegala... Elka: Zadzwonie do Ciebie jakos niebawem. Naprawde chcialam jeszcze do Was sie wybrac, ale serduszko Cziki samo wybralo :( Teraz nawet aportu jej rzucic nie moge, ani nie moze bawic sie z psami :( Quote
zakla Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Chociaz nie znam ani Ciebie ani Cziki, to naprawde bardzo mi przykro i przyjmij wyrazy współczucia:( A Czikusie podrap ode mnie za uszkiem:) Quote
PsychoSzczurek Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Aga_, biedna Czika :( , wyściskaj ją od nas i trzymajcie się cieplutko... jak będziesz chciała, to chętnie Szejki z Tobą pobiegnie :) Quote
Flaire Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Ja myślę, że Czika wyzdrowieje, i że będzie jeszcze dużo hasać! W każdym razie trzymam za to kciuki. Apropos wyzdrowienia, to dzisiaj w telewizji widziałam Somcię! Wyglądała ślicznie, więc mam nadzieję, że również powraca do zdrowia (nie pamiętam, czy było tutaj pisane, że w czasie sterylki u Somy stwierdzono babeszjozę! :evil: ). A w tv była przyokazji reportażu o klinice weterynaryjnej SGGW. Quote
PATIszon Posted November 15, 2004 Author Posted November 15, 2004 Ja myślę, że Czika wyzdrowieje, i że będzie jeszcze dużo hasać! Ja tez tak mysle. I to wcale nie dla tego, ze jestem niepoprawna optymistka, a dla tego, ze medycyna weterynaryjna tak szybko idzie na przod! Trzymajmy kciuki za Czike, oby jej sie na tyle poprawilo, zeby czasem zagladala do nas na treningi. Ciacho ale masz slawnego psa! A BTW ostatnio ogladalam "Zlotopolskich" , taki odcinek, gdzie byl "pies policyjny" i tak sie zastanawiam czy to aby nie byla Kryska od Russa? :hmmmm: Przyznac sie kto oglada "Zlotopolskich" oprocz mnie? :oops: Quote
Recommended Posts