Wind Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Ola&A&B, Sajko poszperala w moich zdjeciach i mowi, ze mam Twoje bialo-czarne i kudlate ;) Postaram sie w niedlugim czasie wyslac Ci te fotki na skrzynke. pozdrawiam, Quote
Flaire Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Uff, ale czytania! Jeden dzień mnie nie było, a tu chyba z pięć stron przybyło! Wielkie gratulacje raz jeszcze dla wszystkich uczestników zawodów. Zdjęcia śliczne; powinniśmy pomyśleć, co z nimi zrobić na dłuższą metę. Również z tymi z obozu... My będziemy nieobecni przez najbliższy weekend, zresztą Misia wciąż jeszcze ma cieczkę. Ale potem zabieramy się za treningi i huśtawkę 8) . Quote
PATIszon Posted September 21, 2004 Author Posted September 21, 2004 A tak na marginesie Pati, aga ... cos wczesnie Wam sie zaczal rok :-? Nie daja spokoju i juz we wrzesniu gonia na zajecia ;) Ja tam sie nie dalam tak latwo 8) Windkoffanie...mam nadzieje, ze nie bedziesz miala mi za zle jak wrzuce tutaj fotke naszej fotoreporterki zacnej, dzieki ktorej Cavano zawsze moze liczyc na pelna dokumentacje z zawodow :wink: Quote
Wind Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Pati, :evil: :evil: :evil: A Ty nie wiesz, ze ja sie nie fotografuje! he? No ale fota superowa, wiec dlugo gniewac sie nie bede :lol: Zapisuje na dysk i mam ku pamieci zdjatko z IAL-u :-) A zdradzisz jak sie na mnie zaczailas? ;) Quote
aga_ostaszewska Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Wind: Ja nic nigdy nie slyszalam o tym, ze sie nie fotografujesz... :D Wiwat PANI FOTOREPORTER! PATIszonowi foteczka bardzo sie udala! Quote
aga_ostaszewska Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Wind: Zastanów się kiedy (czw, pt) bardziej Tobie pasuje, bo bardzo chcialabym odwiedzić Ciebie i Majeczke :D . Narazie oba dni mam wolne, ale nie wykluczone, ze niebawem cos wypadnie... Quote
Flaire Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Wind: Ja PATIszonowi foteczka bardzo sie udala!PATIszonowi, czy koleżance? Z ciekawości pytam. Quote
Wind Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 aga, W czwartek mam dlugasna sesje i pokaz dla Audi ;), wiec ten dzien odpada na amen. Wiem, ze mowilam iz albo czwartek, albo piatek. Ale wlasnie zapowiedziano mi, ze piatek tez mam zajety(kolejna sesja). Dlatego sprobujmy przeniesc to spotkanko na przyszly tydzien. Mam go miec zdecydowanie luzniejszy, ok? pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted September 21, 2004 Author Posted September 21, 2004 A zdradzisz jak sie na mnie zaczailas? ;) Wcale sie nie czailam, tylko stanelam obok i zrobilam :niewiem: Ja nie mam takiej lufy, zeby sie w krzakach schowac i czaic, ja moge tylko z bliska :cry: Quote
Wind Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Pati, No to jestes wielka! Wcale tego nie zauwazylam. Fakt, jak fotografuje to niczego oprocz wizjera nie widze :lol: , ale nawet nie przypuszczalam, ze jest obok jakis inny obiektyw :oops: Quote
PATIszon Posted September 21, 2004 Author Posted September 21, 2004 Fakt, jak fotografuje to niczego oprocz wizjera nie widze Tak tez czulam i dla tego bez wiekszych problemow Cie...zdjelam. A ja sobie oprawilam dyplom z Pecic i powiesilam obok medal z Maszewa i wogole jestem bardzo dumna z mojej suczki i nie mozemy sie doszczekac nastepnych zawodow :lol: Quote
aga_ostaszewska Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Wind: Nie ma sprawy!! Trzymam za slowo. W przyszlym tygodniu czw/pt tez wolny, wiec probemu nie ma! Powodzenia na sesjach :D Flaire: Mysle, ze zarowno PATIszon jak i Wind swietnie wywiazaly sie ze swej roli :D Quote
PsychoSzczurek Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Wie ktoś może jak to jest w tym tygodniu z treningami dla grupy początkującej??? Quote
Mokka Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Wie ktoś może jak to jest w tym tygodniu z treningami dla grupy początkującej??? W piątek - grupa zaawansowana na godz. 17:30. W sobotę - grupa poczatkująca na godz. 17:00 - grupa zaawansowana na godz. 18:00 - osoby, które jadą na pokazy do Łodzi - OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA W niedzielę - trening odwołany - jedziemy do Łodzi A poza tym UWAGA W sobotę 2 października RUSS organizuje imprezę na Polach Mokotowskich, na którą jesteśmy zaproszeni. Będą zorganizowane mini-zawody, przemyślcie sprawę i szykujcie się. :D Quote
aga_ostaszewska Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 A ja znow musze sie z Wami pozegnac na pewien czas... Czika dostala cieczki! Nici z treningow, nici z Łodzi, nici z IAL-u :evil: Quote
ciacho Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 no to nas w tym tygodniu nie bedzie na treningach w piatek ide na rozmowe o prace, w sobote do szkoly a w niedziele trening odwolany no coz - do zobaczenia w przyszlym tygodniu :-) pokazcie sie w Lodzie z jak najlepszej strony :-) Quote
Sajko Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Nas nie będzie w ten weekend 8) w piąteczek to mnie z pracy nie wypuszczą, a w sobotę w delegacje. Wracam w następną sobotę w nocy a w niedzielę wystawa w Legionowie :) Quote
aga_ostaszewska Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Sajko: Blagam, nie mow nic o Legionowie... ja wyrzucilam 70 zl... suka ma fanaberie i dostala cieczki... Quote
Sajko Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Aga, dlatego fajniej mieć psiego chłopaka:))) I jeszcze jedno- chcę wstawić na stronkę coś o obozie. Ale do tego potrzebuję tekstów od Was. Bez nich nici ze ślicznej relacji. Quote
blaira Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 hmm a u mnie okazuje sie ze najprawdopodobniej mam cala niedziel wolna ,ale za to sobote zajeta i nie wiem jak z ta Lodzia bedzie bo Eli napisalam ze jestem zajeta ,ehhh ale pogmatwane :-? Quote
Mokka Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 a w niedziele trening odwolany Zamiast treningu jest Łódź. Jeśli zdrówko dopisuje i nie masz szkoły, to szybko dzwoń do Elki i umawiaj się. hmm a u mnie okazuje sie ze najprawdopodobniej mam cala niedziel wolna ,ale za to sobote zajeta i nie wiem jak z ta Lodzia bedzie bo Eli napisalam ze jestem zajeta ,ehhh ale pogmatwane Ty też szybko dzwoń! Ja jadę pociągiem - możemy pojechać razem. Quote
ciacho Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 no niestety w niedziele tez mam szkole - nie ma tak dobrze - ale tylko do 15-tej wiec na ew. trening bym zdazyla na pokaz to bysmy sie i tak nie nadawaly - mnie jeszcze po tym upadku na zawodach pobolewa kregoslup a Soma dzisiaj rano skaleczyla sobie lape Quote
PATIszon Posted September 24, 2004 Author Posted September 24, 2004 Ja niestety nie mam z kim zostawic dziecka, wiec na trening tez nie przyjade. W dodatku za tydzien mam zjazd w szkole, wiec tez nas nie bedzie...oj czarno widze ten IAL.... :cry: Quote
aga_ostaszewska Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 DAJCIE KONIECZNIE ZNAĆ, JAK BYŁO NA POKAZACH W ŁODZI? :D Quote
blaira Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 ehh a ja po raz kolejny daje plame :( przyznaje ze jest mi bardzo glupio ,jak nie stuia to przeziebienie(a moze jakies grypkso ,cholera wie) ktore nie chce ustapic . Ale na relacje czekamy z niecierpliwoscia ,bawcie sie dobrze Quote
Recommended Posts