Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ola&A&B,

Sajko poszperala w moich zdjeciach i mowi, ze mam Twoje bialo-czarne i kudlate ;) Postaram sie w niedlugim czasie wyslac Ci te fotki na skrzynke.

pozdrawiam,

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uff, ale czytania! Jeden dzień mnie nie było, a tu chyba z pięć stron przybyło!

Wielkie gratulacje raz jeszcze dla wszystkich uczestników zawodów. Zdjęcia śliczne; powinniśmy pomyśleć, co z nimi zrobić na dłuższą metę. Również z tymi z obozu...

My będziemy nieobecni przez najbliższy weekend, zresztą Misia wciąż jeszcze ma cieczkę. Ale potem zabieramy się za treningi i huśtawkę 8) .

Posted

A tak na marginesie Pati, aga ... cos wczesnie Wam sie zaczal rok :-? Nie daja spokoju i juz we wrzesniu gonia na zajecia ;)

Ja tam sie nie dalam tak latwo 8)

Windkoffanie...mam nadzieje, ze nie bedziesz miala mi za zle jak wrzuce tutaj fotke naszej fotoreporterki zacnej, dzieki ktorej Cavano zawsze moze liczyc na pelna dokumentacje z zawodow :wink:

f6ef2120.jpg

Posted

Pati, :evil: :evil: :evil:

A Ty nie wiesz, ze ja sie nie fotografuje! he?

No ale fota superowa, wiec dlugo gniewac sie nie bede :lol: Zapisuje na dysk i mam ku pamieci zdjatko z IAL-u :-)

A zdradzisz jak sie na mnie zaczailas? ;)

Posted

aga,

W czwartek mam dlugasna sesje i pokaz dla Audi ;), wiec ten dzien odpada na amen. Wiem, ze mowilam iz albo czwartek, albo piatek. Ale wlasnie zapowiedziano mi, ze piatek tez mam zajety(kolejna sesja). Dlatego sprobujmy przeniesc to spotkanko na przyszly tydzien. Mam go miec zdecydowanie luzniejszy, ok?

pozdrawiam,

Posted

A zdradzisz jak sie na mnie zaczailas? ;)

Wcale sie nie czailam, tylko stanelam obok i zrobilam :niewiem:

Ja nie mam takiej lufy, zeby sie w krzakach schowac i czaic, ja moge tylko z bliska :cry:

Posted

Pati,

No to jestes wielka! Wcale tego nie zauwazylam. Fakt, jak fotografuje to niczego oprocz wizjera nie widze :lol: , ale nawet nie przypuszczalam, ze jest obok jakis inny obiektyw :oops:

Posted
Fakt, jak fotografuje to niczego oprocz wizjera nie widze

Tak tez czulam i dla tego bez wiekszych problemow Cie...zdjelam.

A ja sobie oprawilam dyplom z Pecic i powiesilam obok medal z Maszewa i wogole jestem bardzo dumna z mojej suczki i nie mozemy sie doszczekac nastepnych zawodow :lol:

Posted
Wie ktoś może jak to jest w tym tygodniu z treningami dla grupy początkującej???

W piątek - grupa zaawansowana na godz. 17:30.

W sobotę - grupa poczatkująca na godz. 17:00

- grupa zaawansowana na godz. 18:00 - osoby, które jadą na

pokazy do Łodzi - OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA

W niedzielę - trening odwołany - jedziemy do Łodzi

A poza tym UWAGA

W sobotę 2 października RUSS organizuje imprezę na Polach Mokotowskich, na którą jesteśmy zaproszeni. Będą zorganizowane mini-zawody, przemyślcie sprawę i szykujcie się. :D

Posted

no to nas w tym tygodniu nie bedzie na treningach

w piatek ide na rozmowe o prace, w sobote do szkoly a w niedziele trening odwolany

no coz - do zobaczenia w przyszlym tygodniu :-)

pokazcie sie w Lodzie z jak najlepszej strony :-)

Posted

Nas nie będzie w ten weekend 8) w piąteczek to mnie z pracy nie wypuszczą, a w sobotę w delegacje. Wracam w następną sobotę w nocy a w niedzielę wystawa w Legionowie :)

Posted

Aga, dlatego fajniej mieć psiego chłopaka:)))

I jeszcze jedno- chcę wstawić na stronkę coś o obozie. Ale do tego potrzebuję tekstów od Was. Bez nich nici ze ślicznej relacji.

Posted

hmm a u mnie okazuje sie ze najprawdopodobniej mam cala niedziel wolna ,ale za to sobote zajeta i nie wiem jak z ta Lodzia bedzie bo Eli napisalam ze jestem zajeta ,ehhh ale pogmatwane :-?

Posted
a w niedziele trening odwolany

Zamiast treningu jest Łódź. Jeśli zdrówko dopisuje i nie masz szkoły, to szybko dzwoń do Elki i umawiaj się.

hmm a u mnie okazuje sie ze najprawdopodobniej mam cala niedziel wolna ,ale za to sobote zajeta i nie wiem jak z ta Lodzia bedzie bo Eli napisalam ze jestem zajeta ,ehhh ale pogmatwane

Ty też szybko dzwoń! Ja jadę pociągiem - możemy pojechać razem.

Posted

no niestety w niedziele tez mam szkole - nie ma tak dobrze - ale tylko do 15-tej wiec na ew. trening bym zdazyla

na pokaz to bysmy sie i tak nie nadawaly - mnie jeszcze po tym upadku na zawodach pobolewa kregoslup a Soma dzisiaj rano skaleczyla sobie lape

Posted

Ja niestety nie mam z kim zostawic dziecka, wiec na trening tez nie przyjade. W dodatku za tydzien mam zjazd w szkole, wiec tez nas nie bedzie...oj czarno widze ten IAL.... :cry:

Posted

ehh a ja po raz kolejny daje plame :( przyznaje ze jest mi bardzo glupio ,jak nie stuia to przeziebienie(a moze jakies grypkso ,cholera wie) ktore nie chce ustapic . Ale na relacje czekamy z niecierpliwoscia ,bawcie sie dobrze