Mokka Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 (wiem, ze jeszcze nie do konca moge poczuwac sie jako pelnoprawny czlonek Cavano, ale skladke oplacilam i koszulke tez posiadam :D ) Składka i koszulka to podstawa - moim zdaniem jak najbardziej możesz czuć się (za przeproszenniem :oops: ) członkiem... Quote
Flaire Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 ale skladke oplacilam i koszulke tez posiadam :D aga_, no to czego jeszcze brakuje??? :D Quote
Sajko Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 my oczywiście na tak- i jak oryginalnie- będziesz mogła mieć w portfolio prosiaczka i krowę :lol: tylko powiedz kiedy i w jakiej scenerii i w jakim stroju, bo chłopaków muszę zrobić na bóstwa 8) Quote
aga_ostaszewska Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Skoro moge czus sie CZŁONKIEM i do tego GOŁE... to czemu nie... :D Quote
Mokka Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Nooo, Wind, teraz to już się nie opędzisz od chętnych, dziewczyny gołe, chłopcy zrobieni na bóstwa, to będzie sesja, ho, ho :P Quote
Wind Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Suuuper :-) Bardzo, bardzo sie ciesze! Sesje planowalbym za dwa - trzy tygodnie w weekend (np. na Polach Mokotowskich). Wiem, ze Flaire wyjezdza miedzy 1 a 8 sierpnia, wiec zaraz po Jej przyjezdzie. Moze z czescia z Was umowie sie troszke wczesniej, aby w danym momencie skupic sie glownie na np. jednej parze (pies + przewodnik). Niestety zdjecia nie beda gole :( Chociaz, jak Misia bedzie nalegac :lol: :lol: :lol: Co do stylizacji to porozmawiam z kazdym chetnym, bo jesli np. Sajko z jej potforami widze jako zwiewna i romatyczna osobke w subtelnym ubranku potegujacym kontrast, to np. Age od Cziki chetnie zobaczylabym w moro i glanach ;) Ale o tym ciiiii .... Wszystko opowiem face to face :-) pozdrawiam, Quote
aga_ostaszewska Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 np. Age od Cziki chetnie zobaczylabym w moro i glanach ;) Chyba powinnam zaczac sie szykowac... Wow! Moro+glany, blagam poczekaj az zrobi sie troszke chlodniej... 8) A tak serio, to ja wyjezdzam 6 sierpnia i nie bedzie mnie przez 2 tygodnie, wiec jesli mozliwy bylby wczesniejszy termin, to MY bardzo chetnie! Quote
Wind Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 aga, Wczesniej byloby bardzo ok :-) Portfolio musze zlozyc do konca sierpnia, wiec czas mnie mocno nagli, biorac jeszcze pod uwage, ze mam pare sesji studyjnych do wykonania ;) W niedziele (bo w piatek Was nie ma, prawda?) obgadamy szczegoly i termin :-) pozdrawiam, Quote
Flaire Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Niestety zdjecia nie beda gole :( Chociaz, jak Misia bedzie nalegac :lol: :lol: :lol: Wind, ponieważ widzę, że właścicieli dopasowywujesz do psów, to chcę się upewnić, że jest jasne, że nalega tylko Misia, nie ja... No, może kilka (dziesiąt) lat temu to jeszcze, ale teraz, ja goła to temat wyłącznie dla... hmmm, jak by to powiedzieć... zbocz.. znaczy się, amatorów :wink: . Np. amatorów geriatrii. :wink: Quote
ciacho Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 my tez chetnie wezmiemy udzial w sesji - chcialybysmy wrocic na trening w niedziele bo ju z wrocimy z wakacji ale Soma dostala cieczke wiec nie wiem czy na treningu bedzie mile widziana pozdrowienia z Krynicy Morskiej Quote
aga_ostaszewska Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 ciacho: Dziekujemy za pozdrowienia! Wind: Juz nie mozemy sie doczekac "pstryk pstryk" :D , oby tylko pogoda nam sie nie popsula! Quote
Wind Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 ciacho, Suuper! Musze tylko wymyslic Wam jakis fajny scenariusz ;) Pogadamy na treningu :-) aga, Oczywiscie, ze pogoda dopisze! Ja juz zaklinam dobre bozki ;) pozdrawiam, Quote
aga_ostaszewska Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Wind: A ja napisze specjalny list, do rak wlasnych PANI CHMURKI... :D Nadal nie wiem co z treningiem niedzielnym :( . Jakas rodzinka przychodzi do mnie i mam rozkaz przygotowania jedzonka i obslugiwania stolu. Quote
Mokka Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Dziewczyny, może nie pamiętacie, ale deklaracja obecności na niedzielnym treningu jest bardzo ważna ze względu na wyjazd Elki. Jeśli będą chętni do biegania, ona przygotuje plan treningu i znajdzie zastępstwo. Jeśli chętne będą tylko 2 osoby, to jej wysiłek jest trochę bez sensu. Dlatego w jej imieniu jeszcze raz grzecznie pytam :evilbat: , kto będzie w niedzielę na treningu. Przekażemy jej dzisiaj tę informację, bo ona musi podjąć jakieś działania. Quote
Sajko Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 My się deklarujemy razy 2 :lol: Ciacho, chyba tylko moi chłopaki to chłopcy pełnoprawni /chyba że kogoś pomijam :oops: / i dla mnie możesz przyjść, odizoluję małego gwałciciela, a duży dużo spokojniejszy jest pod tym względem :D Wind, nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale ja chyba nawet nie mam nic zwiewnego w szafie...chociaż poszukam 8) Quote
PATIszon Posted July 23, 2004 Author Posted July 23, 2004 Ja juz pisalam, ze bede i to z dwiema sukami. Tez wolalabym na 100% wiedziec czy trening bedzie, bo mam specjalnie jechac do rodzicow po Kobre. :roll: Quote
Mokka Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 No to już wiemy, że trening się odbędzie, bo razem z Misią zapowiada się 6 psów (co najmniej). Elka coś dla Was przygotuje, bo nas nie będzie. Quote
sylwia i boksery Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 W niedzielę będziemy i my-dzisiaj niestety trening odpada :( Quote
ciacho Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 właśnie wróciliśmy do Warszawy i zbieramy siły na jutrzejszy trening gdyby "stan" Somy powodował zaburzenia w grupie to najwyżej zrezygnujemy z trakcie :-) Quote
Sajko Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 A nas dzisiaj nie będzie :( mój jaszczur rozciął poduszeczkę i kuleje dzisiaj zawodowo :-? ale jutro jesteśmy :lol: Quote
aga_ostaszewska Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Nas dzis tez nie bylo... i to z mojego powodu. Wczoraj straszliwie obtarlam sobie noge i ledwo co chodze :cry: Ale jutro z pewnoscia bedziemy! :D Quote
PsychoSzczurek Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 ale fajnie się dzisiaj ganiało!!!!!! z tego wszystkiego zapomniałyśmy się pożegnać po treningu..... :roll: :wink: więc do jutra!!!!!!!!!!!! :D Quote
ciacho Posted July 25, 2004 Posted July 25, 2004 no niestety stan Somy spowodowal zamieszanie, wiec sie musialysmy wycofac z treningu i przepraszamy Szejka za te sytuacje, mam nadzieje ze po naszym odejsciu byl troche spokojniejszy w zwiazku z tym wycofujemy sie na najblizszy miesiac - pozostaniemy jedynie na Dogomanii sledzac Wasze postepy :-) Wind: gdybyś chciala nas wykorzystac do sesji to jestesmy do dyspozycji - siedzimy juz w Warszawie, w razie czego na priva podam swoj telefon, a moj gg to: 5170503 a na tlenie: ciasteczko pozdrawiamy Quote
Flaire Posted July 25, 2004 Posted July 25, 2004 ciacho, po Waszym odejściu, Szejk jeszcze przez jakieś 5 minut był niespokojny, ale potem się skoncentrował i zaczął pięknie skakać, tak jak wczoraj. On miał wczoraj przełomowy trening i nie chciałam, żeby to dzisiaj stracił - dziękuję za zrozumienie! Natomiast dlaczego piszesz, że wyłączasz się na miesiąc??? Najbliżesze dwa tygodnie przesiedźcie w domciu, a potem wracaj!!!!!!!! Quote
Wind Posted July 25, 2004 Posted July 25, 2004 ciacho, dzieki za akces do wykorzystania ;) Nie wiem, czy nadal bedziesz miala taka ochote, gdy aga opowie Ci co ja jutro z Nia zrobie ;) Ale poki co ciiiii ... bo i tak bedzie super :-) aga, list napisalas? a wyslalas? bo wiesz, jutro wszystko zalezy od slonka ;) pozdrawiam, Quote
Recommended Posts