Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majkel jak to Majklel. Szaleje z Moja skarpeciocha, zaczepia tobiasza. swoja droga sie dziwie ze ten mu nie wlal jeszcze ani razu, no i mizia sie i glaska;) Sielanka:)
Zadnych wad, zero problemow i takie tam.. Nuuuuuda kochane nuda..

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Majkel jak to Majklel. Szaleje z Moja skarpeciocha, zaczepia tobiasza. swoja droga sie dziwie ze ten mu nie wlal jeszcze ani razu, no i mizia sie i glaska;) Sielanka:)
Zadnych wad, zero problemow i takie tam.. Nuuuuuda kochane nuda..[/QUOTE]

No Wioluś...a co będzie bił mniejszego...toż to dla niego kurdupelek mały nieco większy od kota :) Opiekować się nim trza a nie bić..Tobiasz to mądry facet i zaczepki kurdupla toleruje :)

Posted

Wlasnie jadly psy druga ture;) Zaluje ze nie zrobilam zdjecia. Wszystkie zjadly
i goldeny dostojnie siadly po czym majk jak zwykle powolutku
Co sie ktorys na niego popatrzyl Majkel warknal. Tobi i buba w kacie spedzily
czas w ktorym majk jadl. I co? Taki maly a takie ma JAJA:D

Posted (edited)

Aga Tobiasz trafil do Mnie na DT. I co?I zostal na stale;)
Juz u Mnie rok jest gnida podla;) Ale tak szczerze Sobie myslimy ze z jego problemami niestety nikt by go nie adoptowal.
On czasem gryzie bez ostrzezenia. Ja mam blizne na plecach- 42 szwy i blizne na rece jedyne 18;) na szczescie od pol roku nikogo nie dziabnal;) caly czas sie go uczymy a on nas.
Powiem szczerze gdyby nie Goska Tobi bylby za TM..
Malo tego Gosia z Otozu mowila kilka razy Wiola tak nie moze byc... Skitralam go w kolezanki powiedzialam ze nie uspie go.
No way!! I tak ze Mna jest i jest i chyba dobrze sie miewa bo robi co chce. Ale trenujemy z nim. I po czesci jest psem terapeutycznym bo pomaga nam kazdego psa wyprowadzic ze strachu, agresji etc;)

Tak samo Majk.. tiaaa mial byc u nas na chwile ale pancia sie zakochala i kurdupel zostal;)

Edited by Wiola&Miłosz
Posted (edited)

[quote name='Wiola&Miłosz']Aga Tobiasz trafil do Mnie na DT. I co?I zostal na stale;)
Juz u Mnie rok jest gnida podla;) Ale tak szczerze Sobie myslimy ze z jego problemami niestety nikt by go nie adoptowal.
On czasem gryzie bez ostrzezenia. Ja mam blizne na plecach- 42 szwy i blizne na rece jedyne 18;) na szczescie od pol roku nikogo nie dziabnal;) caly czas sie go uczymy a on nas.
Powiem szczerze gdyby nie Goska Tobi bylby za TM..
Malo tego Gosia z Otozu mowila kilka razy Wiola tak nie moze byc... Skitralam go w kolezanki powiedzialam ze nie uspie go.
No way!! I tak ze Mna jest i jest i chyba dobrze sie miewa bo robi co chce. Ale trenujemy z nim. I po czesci jest psem terapeutycznym bo pomaga nam kazdego psa wyprowadzic ze strachu, agresji etc;)

Tak samo Majk.. tiaaa mial byc u nas na chwile ale pancia sie zakochala i kurdupel zostal;)[/QUOTE]

A on zakochał sie w Panci :)
Chłopak od początku bardzo się starał zdobyć Twe serce i udało mu się to :)

Szkoda, że nie zrobiłaś fotki,,,,

Patrz jaj już nie ma, a jednak je zachował :D :D :D

Edited by Marinka
literówka
Posted

[quote name='Marinka']Kamilko, on już nie Rudzik - to teraz GWIAZDA Majkel :)[/QUOTE]
Tia Majkel dzisiaj prawie zostal adoptowany;) przyjechali ogladac jaggera chcieli adoptowac Majka.. I wiecie co? Milosz sie nie zgodzil:evil_lol:

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Tia Majkel dzisiaj prawie zostal adoptowany;) przyjechali ogladac jaggera chcieli adoptowac Majka.. I wiecie co? Milosz sie nie zgodzil:evil_lol:[/QUOTE]

Coś takiego :)
Miłosz też się zabujał...i nic w sumie dziwnego...Majkel na spacerach sam się pilnuje :)