Wiola&Miłosz Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Majkel jak to Majklel. Szaleje z Moja skarpeciocha, zaczepia tobiasza. swoja droga sie dziwie ze ten mu nie wlal jeszcze ani razu, no i mizia sie i glaska;) Sielanka:) Zadnych wad, zero problemow i takie tam.. Nuuuuuda kochane nuda.. Quote
Marinka Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Majkel jak to Majklel. Szaleje z Moja skarpeciocha, zaczepia tobiasza. swoja droga sie dziwie ze ten mu nie wlal jeszcze ani razu, no i mizia sie i glaska;) Sielanka:) Zadnych wad, zero problemow i takie tam.. Nuuuuuda kochane nuda..[/QUOTE] No Wioluś...a co będzie bił mniejszego...toż to dla niego kurdupelek mały nieco większy od kota :) Opiekować się nim trza a nie bić..Tobiasz to mądry facet i zaczepki kurdupla toleruje :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Tobiasz jest bardzo dzielny;) Ale i tak kocham Majkela;) Quote
Aimez_moi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Kurcze....faktycznie sielanka......:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Tfu tfu na szczescie;) Nie no nuda:) Quote
Marinka Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Nuda trwa nadal? Nikt nie rozrabia? Wszyscy grzeczni?...hmmm :) Quote
mari23 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Marinka']Nuda trwa nadal? Nikt nie rozrabia? Wszyscy grzeczni?...hmmm :)[/QUOTE] w taka pogodę tylko spać! ( u nas wieje i leje :( :( ) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Marinka']Nuda trwa nadal? Nikt nie rozrabia? Wszyscy grzeczni?...hmmm :)[/QUOTE] Dokladnie;) O widze avataro zmienione. Kurde a ja latam jak glupia mam tyle rzeczy do roboty ze masakra jakas Quote
Wiola&Miłosz Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Wlasnie jadly psy druga ture;) Zaluje ze nie zrobilam zdjecia. Wszystkie zjadly i goldeny dostojnie siadly po czym majk jak zwykle powolutku Co sie ktorys na niego popatrzyl Majkel warknal. Tobi i buba w kacie spedzily czas w ktorym majk jadl. I co? Taki maly a takie ma JAJA:D Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Wiola mialam zapytac....a Tobiasz jest Twoj czy tak jak Hubus Bubus? Quote
Wiola&Miłosz Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 (edited) Aga Tobiasz trafil do Mnie na DT. I co?I zostal na stale;) Juz u Mnie rok jest gnida podla;) Ale tak szczerze Sobie myslimy ze z jego problemami niestety nikt by go nie adoptowal. On czasem gryzie bez ostrzezenia. Ja mam blizne na plecach- 42 szwy i blizne na rece jedyne 18;) na szczescie od pol roku nikogo nie dziabnal;) caly czas sie go uczymy a on nas. Powiem szczerze gdyby nie Goska Tobi bylby za TM.. Malo tego Gosia z Otozu mowila kilka razy Wiola tak nie moze byc... Skitralam go w kolezanki powiedzialam ze nie uspie go. No way!! I tak ze Mna jest i jest i chyba dobrze sie miewa bo robi co chce. Ale trenujemy z nim. I po czesci jest psem terapeutycznym bo pomaga nam kazdego psa wyprowadzic ze strachu, agresji etc;) Tak samo Majk.. tiaaa mial byc u nas na chwile ale pancia sie zakochala i kurdupel zostal;) Edited January 31, 2013 by Wiola&Miłosz Quote
Marinka Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 (edited) [quote name='Wiola&Miłosz']Aga Tobiasz trafil do Mnie na DT. I co?I zostal na stale;) Juz u Mnie rok jest gnida podla;) Ale tak szczerze Sobie myslimy ze z jego problemami niestety nikt by go nie adoptowal. On czasem gryzie bez ostrzezenia. Ja mam blizne na plecach- 42 szwy i blizne na rece jedyne 18;) na szczescie od pol roku nikogo nie dziabnal;) caly czas sie go uczymy a on nas. Powiem szczerze gdyby nie Goska Tobi bylby za TM.. Malo tego Gosia z Otozu mowila kilka razy Wiola tak nie moze byc... Skitralam go w kolezanki powiedzialam ze nie uspie go. No way!! I tak ze Mna jest i jest i chyba dobrze sie miewa bo robi co chce. Ale trenujemy z nim. I po czesci jest psem terapeutycznym bo pomaga nam kazdego psa wyprowadzic ze strachu, agresji etc;) Tak samo Majk.. tiaaa mial byc u nas na chwile ale pancia sie zakochala i kurdupel zostal;)[/QUOTE] A on zakochał sie w Panci :) Chłopak od początku bardzo się starał zdobyć Twe serce i udało mu się to :) Szkoda, że nie zrobiłaś fotki,,,, Patrz jaj już nie ma, a jednak je zachował :D :D :D Edited February 2, 2013 by Marinka literówka Quote
Wiola&Miłosz Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 No wlasnie nie zdazylam:) Normalnie to aparat przy tylku nosze a tym razem nie wyszlo. Pewnie bedzie jeszcze nie jedna okazja:) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 czesc Kamilka;) Milego dzionka tfu ranka;) Quote
Marinka Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Kamila Proc']witaj Rudziku[/QUOTE] Kamilko, on już nie Rudzik - to teraz GWIAZDA Majkel :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Marinka']Kamilko, on już nie Rudzik - to teraz GWIAZDA Majkel :)[/QUOTE] Tia Majkel dzisiaj prawie zostal adoptowany;) przyjechali ogladac jaggera chcieli adoptowac Majka.. I wiecie co? Milosz sie nie zgodzil:evil_lol: Quote
Marinka Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Tia Majkel dzisiaj prawie zostal adoptowany;) przyjechali ogladac jaggera chcieli adoptowac Majka.. I wiecie co? Milosz sie nie zgodzil:evil_lol:[/QUOTE] Coś takiego :) Miłosz też się zabujał...i nic w sumie dziwnego...Majkel na spacerach sam się pilnuje :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Majkel jak srut w dupie;) Jest zawsze przy dupie;) Quote
Marinka Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Majkel jak srut w dupie;) Jest zawsze przy dupie;)[/QUOTE] :no-no-no::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Marinka Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Wioluś, a jak nasz Majkelik powitał gości? Nie uciekał ? Obszczekał? Czy grzecznie się przywitał i pozwolił się miziać? Quote
Recommended Posts