ranias Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 No to kurdupel juz całkiem udomowiony....:lol::lol: Quote
Marinka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='ranias']No to kurdupel juz całkiem udomowiony....:lol::lol:[/QUOTE] Prawda?...jak szybko i sprawnie to przebiegło :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 szybko? Czy ja wiem? No pomalu do przodu Quote
Marinka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']szybko? Czy ja wiem? No pomalu do przodu[/QUOTE] Szybko, szybko...:) Dwa lata wcześniej było z tym strasznie... a teraz proszę...zupełnie inny psiak i to jak się okazuje z charakterkiem :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ja mam wrazenie ze tutaj chodzilo raczej o to ze Majkel musi zaufac i zobaczyc ze nikt mu nie chce krzywdy zrobic. Po prostu musi sie czuc bezpiecznie:) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Zreszta. Z Tobiaszem musialam bardzo duzo pracowac i cwiczyc kilka razy musielismy powtarzac jedna czynnosc. I tak w nieskonczonosc. Niepowiem bo czasem cos mnie trafialo. A z Majkelem jakos tak to sprawniej przebiegalo. On w mig pojmowal co ja od niego chce. A ile on sie u Mnie napiszczal. Milosz dzisiaj dzwonil i mowil ze poslizgnal sie i wywrocil. Tobi sikal sobie niewzruszony a majkel jak milosz lezal jak kloda pierw sie przygladal a pozniej oczywiscie mu gebe wylizal:D Quote
Marinka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Ja mam wrazenie ze tutaj chodzilo raczej o to ze Majkel musi zaufac i zobaczyc ze nikt mu nie chce krzywdy zrobic. Po prostu musi sie czuc bezpiecznie:)[/QUOTE] Wiem...tak się czuł kiedy kucałam przy nim i miziałam aż ręka odpadała...ale czasami wystarczyło mu , że siedzę w pobliżu na ławeczce. Kiedy wchodziłam do budynku patrzył tak smutno...ale wejść za Chiny Ludowe nie chciał Quote
Wiola&Miłosz Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Na poczatku bylo tak ze on wiele rzeczy chcial jak Tobi., Wejsc na lozko no tak ale jak jak lapki kurduplowate a na dodatek sie boi. Pozniej bylo przytulanie nie glaskanie. Pozniej sciagniecie dywanow. Mnostwo bylo tych strachow. Malgosia nam mowila ze najgorzej to mu odpuscic. Mysmy nie zrobili tego. zauwazyla takze ze on czasem popiskuje by pokazac ze czegos nie chce ale to strachem nie jest. Nauczylismy sie rozrozniac jego kwilenie i jesli nie bylo strachu to troszke na sile pokazywalismy mu ze przeciez nic sie nie dzieje. I co? Na lozko kurdupel umie wskoczyc, tulac sie lubi, i coraz rzadziej sie zdarza ze czegos sie boi. Ba!!! Zrobil sie wojowniczy kurdupel ninja:diabloti: zlodzieja do domu nie wpusci:diabloti: Quote
Marinka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Proszę jaki chłopak dzielny nam wyszedł :) Poznał wszystkie smaki i uroki życia i mam nadzieję, że obecne warunki uszanuje i będzie grzecznym przytulakiem :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Alez on jest grzeczny;) Ma swoje glupawki jak bieganie za tobim czy slinienie moich skarpetek ale Mnie jest przemilo patrzec ze on sie nie boi a te czynnosci sprawiaja mu radosc;) Quote
Iljova Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Dzięki za wspaniałe wieści :-) oby tak dalej :-) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Iljova']Dzięki za wspaniałe wieści :-) oby tak dalej :-)[/QUOTE] Ilona a jakie moga byc inne wiesci? U nas ciagle to samo:) Wrecz nudnie ale za to jak radosnie Quote
Wiola&Miłosz Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 No to sie pocieszylam ze wszystko wporzadku.. Prawdopodobnie basha wroci do nas... Bedziemy mieli na nowo towarzystwo...:roll: Quote
Aimez_moi Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Boziu a co sie stalo? NIby mieli sobie dac rade? Quote
Wiola&Miłosz Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 wiesz co no daja sobie rade oni bardzo chetnie.. Nie moge napisac na watku bo czytaja ale maja behawiora ktory jest do tylka i im poradzil zakochac psa a teraz jak sie zakochal to ma lek separacyjny. Szlag Mnie Aga trafia. Najgorsze jest ze jesli on teraz wroci to bardziej spaczony niz byl. I w razie w ja bede musiala to naprawiac:angryy: Jak zwykle Wiola poprawi.. Ludzie powiedzieli ze go nie oddadza ale wiecie jak jest? Quote
Aimez_moi Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 No wlasnie wiem jak jest.....:( Wiola naprawi i co? Znow Go wezma? Quote
Wiola&Miłosz Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Pracuje nad tym Gosia pomaga. Wiola nie bedzie pomagac i naprawiac non stop. Zobaczymy Quote
Marinka Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Pracuje nad tym Gosia pomaga. Wiola nie bedzie pomagac i naprawiac non stop. Zobaczymy[/QUOTE] Mam nadzieję, że rozsądek zwycięży i Basha nie utraci domu. Trzymam mocno za to :thumbs::thumbs::thumbs::bigok: Quote
Marinka Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 A co do Rudzika sorry Majkela - powiedzenie, że ma cudowny dom to zbyt mało on WYGRAŁ główny LOs na Loterii i nie mógł lepiej trafić :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Marinka']A co do Rudzika sorry Majkela - powiedzenie, że ma cudowny dom to zbyt mało on WYGRAŁ główny LOs na Loterii i nie mógł lepiej trafić :)[/QUOTE] Skoro tak mowisz to pewnie tak jest:loveu: To prosze bardzo co macie na oslode;) Pan i wladca wyczesal majkela 2 godziny!! Zobaczcie jaki maly sie zrobil;) [IMG]http://imageshack.us/a/img407/1788/dscn4582.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img442/7517/dscn4581c.jpg[/IMG] Quote
Wiola&Miłosz Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [IMG]http://imageshack.us/a/img843/1081/dscn4579k.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img40/951/dscn4578e.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img707/8083/dscn4575k.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img594/3391/dscn4574j.jpg[/IMG] Quote
Wiola&Miłosz Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Tak moje drogie to wszystko z Majkela:diabloti: czyste futro;) Quote
funia Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Co jak co ,ale czesanko on zawsze lubił ...I jeszcze zjadał wszystkie kłaki ,których nie udało mi się zabrać od razu .:evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='funia']Co jak co ,ale czesanko on zawsze lubił ...I jeszcze zjadał wszystkie kłaki ,których nie udało mi się zabrać od razu .:evil_lol:[/QUOTE] oo wlasnie;) Dokladnie tak robi;) No ale jaki on teraz szczuplusienki;) Quote
funia Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Daj mu kobieto tych kłaków niech sie naje ....:evil_lol: Quote
Recommended Posts