Marinka Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Pozdrawiam Majkelika, Tobiaszka i Gabrysię - całą wesołą gromadkę :) A dla Wiolki i jej Tzta slę buziaczki :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Marinka']Pozdrawiam Majkelika, Tobiaszka i Gabrysię - całą wesołą gromadkę :) A dla Wiolki i jej Tzta slę buziaczki :)[/QUOTE] A ja sobie urlopa od dogo;) 2 dni:) Wracam za dwa dni i robie porzadki:) Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Jak wrocisz .....napisz jak sie czulas...bez dogo! Quote
Marinka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']A ja sobie urlopa od dogo;) 2 dni:) Wracam za dwa dni i robie porzadki:)[/QUOTE] Widzę zmiany w nazwie użytkownika :) Przyznaję dwa dni urlopu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wypocznij :) Quote
Marinka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 (edited) Ponieważ Rudzik vel Majkel ma już domek, a jego saldo wynosi: [TABLE="class: cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_xl85"][COLOR=#ff0000][U][I][B]Saldo: [/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl85"][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl86, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]+290,36 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Zgodnie z wolą darczyńców oraz Wioli i moją kwotę tę dzielimy następująco: 70,00 zł - dla Wioli na pokrycie faktury za operację łapki 130,00 zł dla Kseni - jako opłacenie deklaracji Wiolki za I 1/2 VII 2013 90,36 zł + 20$ - dla Dropsika 50 euro przesłane przez Alicję S. z fb zostało wymienione przeze mnie w kantorze: [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/7403/wymianawaluty001.jpg[/IMG] I przelane w postaci gotówki w złotych na konto Wiolki z przeznaczeniem na operację łapki Rudzika Edited January 5, 2013 by Marinka Quote
Marinka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Ponieważ Rudzik vel Majkel ma już domek, a jego saldo wynosi: [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_xl85"][COLOR=#ff0000][U][I][B]Saldo: [/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_xl85"][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_xl86, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]+290,36 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Zgodnie z wolą darczyńców oraz Wioli i moją kwotę tę dzielimy następująco: 70,00 zł - dla Wioli na pokrycie faktury za operację łapki 130,00 zł dla Kseni - jako opłacenie deklaracji Wiolki za I 1/2 VII 2013 90,36 zł + 20$ - dla Dropsika [COLOR=#000080][B]Mari23 bardzo proszę o potwierdzenie, że tak się stało :)[/B][/COLOR] Quote
mari23 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Marinka']Ponieważ Rudzik vel Majkel ma już domek, a jego saldo wynosi: [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_xl85"][COLOR=#ff0000][U][I][B]Saldo: [/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_xl85"][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_xl86, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]+290,36 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Zgodnie z wolą darczyńców oraz Wioli i moją kwotę tę dzielimy następująco: 70,00 zł - dla Wioli na pokrycie faktury za operację łapki 130,00 zł dla Kseni - jako opłacenie deklaracji Wiolki za I 1/2 VII 2013 90,36 zł + 20$ - dla Dropsika [COLOR=#000080][B]Mari23 bardzo proszę o potwierdzenie, że tak się stało :)[/B][/COLOR][/QUOTE] wola darczyńców - rzecz świeta! tak sie stało !!!!! przelew dla Wioli zrobiony, ale do banku trafi w poniedziałek dopiero kwotę dla Kseni Marinka oczywiście uwzględzi w rozliczeniowej tabelce :) Dropsikowe rozliczenie zrobię, jak tylko dostanę ostatnie fakturki - Dropsik bardzo dziękuje!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Jestem;)Mialam problemy z wpisywaniem postow po zmianie nicka:):) Urlop od dogo skuteczny;) Wiecej leze, odpoczywam. Jest elegancko:diabloti: Quote
Marinka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Jestem;)Mialam problemy z wpisywaniem postow po zmianie nicka:):) Urlop od dogo skuteczny;) Wiecej leze, odpoczywam. Jest elegancko:diabloti:[/QUOTE] HiHihi...a ja właśnie wysłałam pw do admina Huana :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Marinka']HiHihi...a ja właśnie wysłałam pw do admina Huana :)[/QUOTE] wielkie dzieki za reakcje:) No tak sie wkurzylam dzisiaj mowie wejde na chwile podniose chociaz nasze fanciory a tu nic. Nawet system przeinstalowalam myslac ze blad lezy gdzies u Mnie co sie okazalo ze jednak nie.. Wina forumowa:) Quote
Marinka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']wielkie dzieki za reakcje:) No tak sie wkurzylam dzisiaj mowie wejde na chwile podniose chociaz nasze fanciory a tu nic. Nawet system przeinstalowalam myslac ze blad lezy gdzies u Mnie co sie okazalo ze jednak nie.. Wina forumowa:)[/QUOTE] Patrz...nie ma admina, a naprawił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Kochane cioteczki.. ja o pomoc prosic przyszlam:roll: Dla mieszanca zwyklego ktory niestety astem jest ale tak w polowie no dobra w 1/4 i dupka mu sie pali pomalutku:roll: podnoscie, zajrzyjcie... moze przywalcie solidnie:cool3: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238222-Dla-Kostka%21%21%21-By-odgonic-widmo-tego-najgorszego-do-6-02-2013r-g23-ZAPRASZAMY%21%21%21-POM%C3%93%C5%BB[/url] Quote
Marinka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 A ja powróciłam po problemach z netem i wizycie u mojego operatora :) Gorączka też już nareszcie odpuściła i jako tako funkcjonuję :) Oby do wiosny :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Do wiosny kochana jeszcze daleko:) Ale jakos wytrzymamy Quote
Marinka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Do wiosny kochana jeszcze daleko:) Ale jakos wytrzymamy[/QUOTE] Wioluś, a czy mamy inne wyjście? Quote
Aimez_moi Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Odwiedzam Kurdupla.....:) A jak On sie miewa? Quote
Recommended Posts