Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

żeby pieski dały kotkowi spokój - znalazł bezpieczne miejsce
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images41.fotosik.pl/1891/40a57c9a595215d8med.jpg[/IMG][/URL]
ten śliczny kotek jeszcze niedawno był w dramatycznym stanie, przygarnęła go moja mam, jego ulubione miejsce to małe radio na kuchennym blacie obok mikrofalówki ( tam nie sięga Ares amstaff i Misio-terier - psy mojego siostrzeńca)

i jeszcze włata jest dla Rudzika-Majkelika:
20,- Ilona M.-S. z Krakowa (24.12.)

edytuję, bo zapomniałam...

z XI edycji bazarku ranias wpłaciła 350 złotych, w tym 70 dla naszego Rudzika :)

Edited by mari23
Posted

[COLOR=#000000]Życzę aby Nowy Rok był lepszy [/COLOR]
[COLOR=#000000]Żeby nigdy nie zabrakło siły, odwagi i wiary[/COLOR]
[COLOR=#000000]w powodzenie planów .[/COLOR]
[COLOR=#000000]Dużo uśmiechu , wytrwałości w dążeniu do celu,[/COLOR]
[COLOR=#000000]sukcesów w pracy.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Prawdziwej przyjaźni, miłości i wielu szczerych buziaków[/COLOR]
[COLOR=#000000]i aby Nowy rok uskrzydlił Was[/COLOR]

Posted

Czesc kochane:) Dzisiaj strzelaja na potege;) Majkel nie reaguje panicznie. Patrzy sie na nasza reakcje. Wiec dzisiaj rezygnujemy z tabletek:) Bedziemy sie piescic cala noc- glaskac tulac i calowac:)

Majkel Mnie drazni z jedna rzecza!! Od 6 rano regularnie wylizuje nam geby nie dajac spac:)
Spacer go nie interesuje tylko lizanko:)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Czesc kochane:) Dzisiaj strzelaja na potege;) Majkel nie reaguje panicznie. Patrzy sie na nasza reakcje. Wiec dzisiaj rezygnujemy z tabletek:) Bedziemy sie piescic cala noc- glaskac tulac i calowac:)

Majkel Mnie drazni z jedna rzecza!! Od 6 rano regularnie wylizuje nam geby nie dajac spac:)
Spacer go nie interesuje tylko lizanko:)[/QUOTE]

Bo on miłośny jest...i musi tę energię wyeksponować...a poza tym dziękuje Wam za to co dla niego zrobiliście i że jesteście :)
Trzeba mu tylko godzinkę przestawić...tak na 9:00 :)

Posted

[quote name='Marinka']Bo on miłośny jest...i musi tę energię wyeksponować...a poza tym dziękuje Wam za to co dla niego zrobiliście i że jesteście :)
Trzeba mu tylko godzinkę przestawić...tak na 9:00 :)[/QUOTE]

Wez bo sie zarumienie;) Nie ma za co. Najwazniejsze ze chlopak jest bezpieczny i chyba szczesliwy:)

No to ja juz widze to przestawianie;) Podejrzewam ze 20 minut moglabym negocjowac
ale 3 godziny:o Majkel by z tesknoty umarl

Posted

[quote name='AltaCaraya']Wez bo sie zarumienie;) Nie ma za co. Najwazniejsze ze chlopak jest bezpieczny i chyba szczesliwy:)

No to ja juz widze to przestawianie;) Podejrzewam ze 20 minut moglabym negocjowac
ale 3 godziny:o Majkel by z tesknoty umarl[/QUOTE]

Spróbuj :) Może pójdzie na ten układ :)

Posted

Serdecznie dziekujemy:) Rowniez zyczymy Ci wszystkiego dobrego w tym nowym roczku:)
Co do wspanialego domku dla kurdupelka to mam taka noworoczna wiadomosc;)
Majkel jeszcze nie wie ALE ZOSTAJE Z NAMI NA ZAWSZE.:loveu: Jak myslicie z tej okazji da mi dluzej pospac??:cool3:

Posted

[quote name='AltaCaraya']Serdecznie dziekujemy:) Rowniez zyczymy Ci wszystkiego dobrego w tym nowym roczku:)
Co do wspanialego domku dla kurdupelka to mam taka noworoczna wiadomosc;)
Majkel jeszcze nie wie ALE ZOSTAJE Z NAMI NA ZAWSZE.:loveu: Jak myslicie z tej okazji da mi dluzej pospac??:cool3:[/QUOTE]

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: hurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak się nowy roczek tak dobrze zaczyna, to i cały dobry będzie - prawda?

[COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]Kochane cioteczki wszystkie - życzę Wam, aby te plany i nadzieje, jakie z nowym 2013 rokiem wiążecie spełniły się w conajmniej 99,9% !!!!!
wszystkiego dobrego !!!![/B][/SIZE][/COLOR]:calus::iloveyou:

znów strzelają.... że też nie mam broni:2gunfire::2gunfire::snipersm::snipersm: i mogę im tylko :-x:-x:-x
a oni na to :eviltong::evil_lol: i dalej to samo :(
biedne psiaki:placz:

Posted

Owszem dobre wiesci sa pozniej caly roczek;)
Marysiu u mnie tez nawalaja. Jestem w Rzeszowie a tu mieszkamy w centrum.
Tez mam ochote wyjsc i przyp*** pozadnie niektorym dzieciakom. Wala po oknach gnoje jedne. Ja sie tylko zastanawiam gdzie sa rodzice tych przemilych dzieciaczkow.

Majkel o dziwo jakis przerazony nie jest. Strzelaja to strzelaja. Natomiast Mojemu Tobiemu
cos odwalilo i schowal sie za nami:) Kto by pomyslal ze taki duzy a taki strach:evil_lol:

Posted

Alta, to umie sprawiać niespodzianki :) i zalewać pozytywną energią :)

Rozliczenie Rudzika - teraz już Majkela jest tutaj -> [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/209231-Rudzik-Pies-ktory-dosta%C5%82-od-%C5%BCycia-kopa-Ma-cudowny-DOM%21%21%21?p=17033954#post17033954"]#6[/URL]

Ponieważ Majkel ma na swoim koncie 260 złotych - pozostawia po sobie spadek :)

70 złotych dopłacamy jeszcze Wiolce za operację łapki. Pozostaje więc 190 złotych, a te zgodnie z wolą Wiolki i moją dzielimy następująco:
130 zł Ksenia (pokrycie zobowiązań Wiolki za I-VI i 1/2 VII 2013)
60 zł dla malutkiego chorego Dropsika :)

Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękuję za wsparcie psiaka :)

Posted

Im bliżej końca tym więcej huku...na szczęście moja Saba smacznie chrapie (zmęczyłam ją dziś w ciągu dnia, nie miała okazji zmrużyć oka) i tym samym denerwować się.

I co chwilkę słychać dźwięk syren karatki...mam nadzieję, że komuś petarda łapę up... :):diabloti:

Posted

[quote name='Marinka']Im bliżej końca tym więcej huku...na szczęście moja Saba smacznie chrapie (zmęczyłam ją dziś w ciągu dnia, nie miała okazji zmrużyć oka) i tym samym denerwować się.

I co chwilkę słychać dźwięk syren karatki...mam nadzieję, że komuś petarda łapę up... :):diabloti:[/QUOTE]
Oj, złośliwa jesteś...nieładnie tak komuś życzyć...Ja zawsze wychodzę z zalożenia, "kochajmy pieski, ale ludzi też..."
Mam jeszcze jedną prośbę, możesz nie wysyłać do mnie na fb rozliczeń Miśkowych? Nie zobowiązywałam się i nie chciałabym ciągle otrzymywać tych rozliczeń :roll: Delikatnie powiedziawszy, wkurza mnie to...

Posted

Handziu niestety jesli uczestniczysz w wydarzeniu bedziesz je dostawac automatycznie i na FB w pw i beda w powiadomieniach na maila. Jest to wpisane bowiem w pierwszy automatyczny post i kazda zmiana bedzie nadmieniana powiadomieniem ktorym jest wlasnie mail i pw.