Marinka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']Tak dokladnie tak wiec jak tylko zejdzie stan zapalny umawiamy termin i dzialamy. Dzisiaj majkel dostal juz nie zastrzyk a tabletki przeciwbolowe. Pozniej napisze wam nazwe. Wczoraj dostal sterydowke ktora dziala 3 tygodnie. Ale nie widac po nim co i jak bo biega po chacie i probuje wymusic zarcie;)[/QUOTE] Dobrze, że już nie odczuwa bólu :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Jego to po prostu nawala jak jest zmiana temperatury. Czyli jak idzie mroz. Dlatego tak czesto siedzi przy kaloryferze bo wygrzewanie to lagodzi. Ale spoko sytuacja opanowana:) Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Alta jak bedziesz miala chwile to napisz jakie to leki bo moga sie przydac mojemu labusiowi.....:) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 (edited) wlasnie patrze w ksiazeczke i nie moge rozczytac co tam lekarz nabazgral. :) Zaraz zadzwonie to sie dowiem:) A widzisz porabalam. Bo on dostal lek przeciwbolowy w zastrzyku a w tabletce dostal trocoksil czy cos takiego... nie wiem jak to sie pisze a rozczytac nie moge. Podobno ten trocoksil dziala bardzo dobrze i sa swietne rezultaty Teraz dodatkowo dostaje jakies tablety ale ma je milosz w kurtce . Pozniej ci dopisze nazwe:) Edited December 8, 2012 by Wiola&Miłosz Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 A ja wreszcie idę ogarnąć chałupę... będę wieczorkiem... Mam prośbę szczęśliwa rączko - zrobisz Argusiowi ogłoszonka? [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173642-Argo-z-Szyd%C5%82owca-straci-DT-ze-wzgl%C4%99du-na-brak-deklaracji-%28"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173642-Argo-z-Szyd%C5%82owca-straci-DT-ze-wzgl%C4%99du-na-brak-deklaracji-%28[/URL] Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Ok....moj labek to chyba juz pomalutku starosc...a do tego jest jeszcze GRUBY! Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 zrobie ale nie dzisiaj;) Jutro moge popoludniem nad tym posiedziec. Jesli pasi to ok;) No problem:eviltong: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 (edited) [quote name='Aimez_moi']Ok....moj labek to chyba juz pomalutku starosc...a do tego jest jeszcze GRUBY![/QUOTE] Odcudzaj gada;) Myslalas o specjalistycznych karmach odchudzajacych? podobno bardzo dobrze dzialaja aha i jeszcze majkel bierze 25 mg ex pain Edited December 8, 2012 by Wiola&Miłosz Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']zrobie ale nie dzisiaj;) Jutro moge popoludniem nad tym posiedziec. Jesli pasi to ok;) No problem:eviltong:[/QUOTE] No pewnie, że pasi :) dlaczego miałoby nie pasić :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Wiesz nie wiem;) Jak ostatnio sie zaoferowalam ze zrobie jednemu pieskowi to mnie taka wredna jedna ciotka meczyla telefonami co pol godziny czy zrobilam;) Az sie wscieklam i jej powiedzialam ze skoro ma czas by do mnie dzwonic to i ma czas posiedzec na kompie;) Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']Wiesz nie wiem;) Jak ostatnio sie zaoferowalam ze zrobie jednemu pieskowi to mnie taka wredna jedna ciotka meczyla telefonami co pol godziny czy zrobilam;) Az sie wscieklam i jej powiedzialam ze skoro ma czas by do mnie dzwonic to i ma czas posiedzec na kompie;)[/QUOTE] Dobra...ja będę dzwoniła co dwie godziny:eviltong: ...będę mniej wredna :evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Jak to mawia milosz " jestes urocza":evil_lol: Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']Jak to mawia milosz " jestes urocza":evil_lol:[/QUOTE] Wiem :cool3::cool3: już nie raz to słyszałam :diabloti::evil_lol: ...tylko nie wiem czy to zawsze był komplement :roll::evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 To u mnie jest tak zawsze mowione jak cos chce i sciemniam ze mnie lamie, strzyka cos mi sie dzieje;) Ej no musze troszke popracowac bo Mnie Aga wywali:) ide Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 No tak...praca :( Mus to mus ... niestety...:( Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 A jak ja mam odchudzic "gada" jak On nie jada suchej karmy? Quote
Wiola&Miłosz Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 I dzien dobry;) My juz pospacerowani:) Teraz czas dac majkelowi sniadanko Quote
Wiola&Miłosz Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Sucha karma plus dzisiaj dostal parowki;) No i pasztet z gratisem pt tabletka;) Quote
mari23 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 jestem, nareszcie Internet działa.... płacę za jakiś mega-szybki a nie miałam ostatnio prawie, tylko na sekundy... ech, TP SA :( wpłaty dla Majkelika - Rudzika: 120,- Daria J. dla Argo, Marcela i Rudzika (06.12.) - Marinka podzieli ;-) 10,- Joanna J. (04.12.) 10,- Marinka (06.12.) 30,- Krystyna Ch. z Krasnopola (06.12.) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Majkel to ma zyycie;) Non stop na plusie;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Czesc czolem.:) Od rana Majkel w najlepsze sie bawi z psami. Zdecydowanie woli Bashe do zabawy bo on go tak nie rozdeptuje jak Tobi. Oczywiscie mordki z rana nam wylizal i juz czeka na miche zarlok jeden:) Dzisiaj moze porobimy troszke zdjec choc nie wiem czy wrzuce bo dzisiaj kastracja bashy a i ogloszenie mam zrobic Argusowi i skonczyc z dziecmi ze swietlicy malowac butelki. Dzieci ze swietlicy wykonaly a raczej jeszcze robimy butelki swiateczne dla potrzebujacych pieskow na bazar:) Quote
Marinka Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='AltaCaraya']Czesc czolem.:) Od rana Majkel w najlepsze sie bawi z psami. Zdecydowanie woli Bashe do zabawy bo on go tak nie rozdeptuje jak Tobi. Oczywiscie mordki z rana nam wylizal i juz czeka na miche zarlok jeden:) Dzisiaj moze porobimy troszke zdjec choc nie wiem czy wrzuce bo dzisiaj kastracja bashy a i ogloszenie mam zrobic Argusowi i skonczyc z dziecmi ze swietlicy malowac butelki. Dzieci ze swietlicy wykonaly a raczej jeszcze robimy butelki swiateczne dla potrzebujacych pieskow na bazar:)[/QUOTE] Witaj :) Masz dziś bardzo pracowity dzień :) A dzieci malują na szczytny cel :) Quote
Recommended Posts