Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AltaCaraya']Tak dokladnie tak wiec jak tylko zejdzie stan zapalny umawiamy termin i dzialamy. Dzisiaj majkel dostal juz nie zastrzyk a tabletki przeciwbolowe. Pozniej napisze wam nazwe. Wczoraj dostal sterydowke ktora dziala 3 tygodnie. Ale nie widac po nim co i jak bo biega po chacie i probuje wymusic zarcie;)[/QUOTE]

Dobrze, że już nie odczuwa bólu :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

wlasnie patrze w ksiazeczke i nie moge rozczytac co tam lekarz nabazgral. :)
Zaraz zadzwonie to sie dowiem:)

A widzisz porabalam. Bo on dostal lek przeciwbolowy w zastrzyku a
w tabletce dostal trocoksil czy cos takiego... nie wiem jak to sie pisze a rozczytac nie moge.
Podobno ten trocoksil dziala bardzo dobrze i sa swietne rezultaty
Teraz dodatkowo dostaje jakies tablety ale ma je milosz w kurtce . Pozniej ci dopisze nazwe:)

Edited by Wiola&Miłosz
Posted

A ja wreszcie idę ogarnąć chałupę... będę wieczorkiem...

Mam prośbę szczęśliwa rączko - zrobisz Argusiowi ogłoszonka?

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173642-Argo-z-Szyd%C5%82owca-straci-DT-ze-wzgl%C4%99du-na-brak-deklaracji-%28"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173642-Argo-z-Szyd%C5%82owca-straci-DT-ze-wzgl%C4%99du-na-brak-deklaracji-%28[/URL]

Posted (edited)

[quote name='Aimez_moi']Ok....moj labek to chyba juz pomalutku starosc...a do tego jest jeszcze GRUBY![/QUOTE]

Odcudzaj gada;) Myslalas o specjalistycznych karmach odchudzajacych? podobno bardzo dobrze dzialaja

aha i jeszcze majkel bierze 25 mg ex pain

Edited by Wiola&Miłosz
Posted

[quote name='AltaCaraya']zrobie ale nie dzisiaj;) Jutro moge popoludniem nad tym posiedziec. Jesli pasi to ok;) No problem:eviltong:[/QUOTE]

No pewnie, że pasi :) dlaczego miałoby nie pasić :)

Posted

Wiesz nie wiem;) Jak ostatnio sie zaoferowalam ze zrobie jednemu pieskowi to mnie taka wredna jedna ciotka meczyla telefonami co pol godziny czy zrobilam;)
Az sie wscieklam i jej powiedzialam ze skoro ma czas by do mnie dzwonic to i ma czas posiedzec na kompie;)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Wiesz nie wiem;) Jak ostatnio sie zaoferowalam ze zrobie jednemu pieskowi to mnie taka wredna jedna ciotka meczyla telefonami co pol godziny czy zrobilam;)
Az sie wscieklam i jej powiedzialam ze skoro ma czas by do mnie dzwonic to i ma czas posiedzec na kompie;)[/QUOTE]

Dobra...ja będę dzwoniła co dwie godziny:eviltong: ...będę mniej wredna :evil_lol:

Posted

[quote name='AltaCaraya']Jak to mawia milosz " jestes urocza":evil_lol:[/QUOTE]

Wiem :cool3::cool3: już nie raz to słyszałam :diabloti::evil_lol: ...tylko nie wiem czy to zawsze był komplement :roll::evil_lol:

Posted

jestem, nareszcie Internet działa.... płacę za jakiś mega-szybki a nie miałam ostatnio prawie, tylko na sekundy... ech, TP SA :(

wpłaty dla Majkelika - Rudzika:
120,- Daria J. dla Argo, Marcela i Rudzika (06.12.) - Marinka podzieli ;-)
10,- Joanna J. (04.12.)
10,- Marinka (06.12.)
30,- Krystyna Ch. z Krasnopola (06.12.)

Posted

Czesc czolem.:) Od rana Majkel w najlepsze sie bawi z psami. Zdecydowanie woli Bashe do zabawy bo on go tak nie rozdeptuje jak Tobi. Oczywiscie mordki z rana nam wylizal i juz czeka na miche zarlok jeden:) Dzisiaj moze porobimy troszke zdjec choc nie wiem czy wrzuce bo dzisiaj kastracja bashy a i ogloszenie mam zrobic Argusowi i skonczyc z dziecmi ze swietlicy malowac butelki.

Dzieci ze swietlicy wykonaly a raczej jeszcze robimy butelki swiateczne dla potrzebujacych pieskow na bazar:)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Czesc czolem.:) Od rana Majkel w najlepsze sie bawi z psami. Zdecydowanie woli Bashe do zabawy bo on go tak nie rozdeptuje jak Tobi. Oczywiscie mordki z rana nam wylizal i juz czeka na miche zarlok jeden:) Dzisiaj moze porobimy troszke zdjec choc nie wiem czy wrzuce bo dzisiaj kastracja bashy a i ogloszenie mam zrobic Argusowi i skonczyc z dziecmi ze swietlicy malowac butelki.

Dzieci ze swietlicy wykonaly a raczej jeszcze robimy butelki swiateczne dla potrzebujacych pieskow na bazar:)[/QUOTE]

Witaj :)
Masz dziś bardzo pracowity dzień :)

A dzieci malują na szczytny cel :)