Aimez_moi Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 AltaCaraya......:) co ja widze?.....TY tutaj? No Babo......:):) ciesze sie bardzo.......:):) Quote
Aimez_moi Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Marinka......:) bardzo prosze odgruzuj troszke skrzynke bo nic do Cie wyslac nie mozna....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='Aimez_moi']AltaCaraya......:) co ja widze?.....TY tutaj? No Babo......:):) ciesze sie bardzo.......:):)[/QUOTE] A no tutaj;) Tak sie szwedam szwedam w moich rejonach;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='Marinka']Alta, tę agresję poczytuję jako wylewanie swoich frustracji, swojego złamanego ego... pokazanie, że potrafię mówić (nie ważne co, nie ważne, że bzdury, ale ważne, że zmuszam do słuchania (no może w tym wypadku czytania)), że pokazuję pazur (jestem ważna, bo ośmielam się krytykować. Ja lubię krytykę, ale na Boga... konstruktywną, taką, która mnie rozwija, pomaga, zmusza do dogłębnych przemyśleń i poddaje nowe, lepsze metody działania. Krytyka dla samej krytyki - powiem to wprost, wybaczcie- jest gówno warta. Dlatego cieszę się, że osoby te opuściły wątek. I mam nadzieję, że od tej chwili pomyślą zanim cokolwiek napiszą (czasmi mam jednak wiarę w ludzki intelekt) Naprawdę bardzo się cieszę, że jesteś tu z nami i to właśnie Ty będziesz towarzyszyła Rudzikowi przez całą terapię[/QUOTE] No to ja tez ci sie do czegos przyznam. Watek mojego psiura tez jest okrojony;) Po prostu po pw jakim dostawalam ze na co ja mu pozwalam ze trzeba byc takim takim srakim.. Czasem wrecz lecialy obelgi. Wiec doszlam do wniosku ze przemilcze dla dobra psa I udalo sie;) Piez uzdrowiony miloscia;) Teraz mamy juz spokoj, zyjemy sobie swoim zyciem pomagamy jak mozemy. No i powiem szczerze ze skutkuje. A od takich napinek na forum sie odcinam. Choc ostatnio nie wytrzymalam zarzutow w strone handzi i tyle;) Co do rudzika to wczoraj rozmawialam dlugo z pania Gosia i plan zostal zaakceptowany. Doszlysmy nawet do wniosku ze jakbys marinko chciala smialo mozesz do nas wpadac. Trzeba przywolac dobre wspomnienia. Ale to jeszcze kilka dni bo dopiero w poniedzialek wylaze ze szpitala. I wtedy wsio ogarne. :) Quote
funia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Wiola to Ty w szpitalu jesteś ?a ja myślam ,ze w domu lezysz :roll:Zdrówka zycze ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Nie no trzymaja mnie do poniedzialku nie wiem po co;) A dziekujemy:) Nie ma to jak bezprzewodowy net przynajmniej sie nie nudze:) Quote
funia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='AltaCaraya']Nie no trzymaja mnie do poniedzialku nie wiem po co;) A dziekujemy:) Nie ma to jak bezprzewodowy net przynajmniej sie nie nudze:)[/QUOTE] dobrze ,ze mamy dzisiaj takie mozliwości .;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 To fakt choc uwazam ze mnie to odmozdza;) Gram w kulki - juz mam level Master:) Quote
Aimez_moi Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='AltaCaraya']To fakt choc uwazam ze mnie to odmozdza;) Gram w kulki - juz mam level Master:)[/QUOTE] E tam....... za to masz urozmaicenia.....np. zywieniowe.....czytaj galaretka....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 O matko.. Na sama mysl mam torsje:) ... brrrr... Quote
Marinka Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Witam wszystkich :) Dziś za oknem pogoda najpaskudniejsza z paskudnych :( Mam nadzieję, że w poniedziałek będzie znacznie lepsza i za to mocno ściskam kciukasy :kciuki::kciuki::thumbs: Quote
ranias Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 A czy mały piesek już spakowany do szkoły?....:lol: Quote
Marinka Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Iljova']Co tam u Rudzika ?[/QUOTE] Szykuje się do szkoły :) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 No pojedzie jak ciotke wypuszcza:eviltong: A teraz z gorszych spraw.. Dostalam nieprzyjemne pw dotyczace resocjalizacji psa. Otoz osoba ktora mi je poslala powinna jasno i wyraznie napisac na watku ze gowno wie za przeproszeniem i nie ma odwagi by wypowiedziec sie na watku ze posyla Mi tak bezczelne pw. Bede taka i nie napisze kto ale napisze ze nie zycze sobie pw tresci ze resocjalizacja psa nic nie pomoze ze za wiele ma dobrych ciotek a zadna jak dotad sie nie pokusila o probe resocjalizacji i bla bla bla. Sroty pierdoty polamaly sie w dupie gnoty a niektorym dobrym ciociom sie we lbie poprzestawialo:diabloti: Quote
Iljova Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nie będę tego komentować :( Już gotowy , spakowany ? Rudziku ucz się pilnie i bądź grzeczny :-) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nic sie nie martw;) bedzie pod czujnym okiem pani Gosi;) damy rade dobrej nocki;) Quote
funia Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='AltaCaraya']No pojedzie jak ciotke wypuszcza:eviltong: A teraz z gorszych spraw.. Dostalam nieprzyjemne pw dotyczace resocjalizacji psa. Otoz osoba ktora mi je poslala powinna jasno i wyraznie napisac na watku ze gowno wie za przeproszeniem i nie ma odwagi by wypowiedziec sie na watku ze posyla Mi tak bezczelne pw. Bede taka i nie napisze kto ale napisze ze nie zycze sobie pw tresci ze resocjalizacja psa nic nie pomoze ze za wiele ma dobrych ciotek a zadna jak dotad sie nie pokusila o probe resocjalizacji i bla bla bla. Sroty pierdoty polamaly sie w dupie gnoty a niektorym dobrym ciociom sie we lbie poprzestawialo:diabloti:[/QUOTE] Posiadam cały komplet zwrotnych pw jakie wysyła LAdyS do ludzi z dogomanii nawet za granicą ostrzegając przed moją osoba . Gromadze te informacje bo niedługo będa mi potrzebne. WIęc Wiolu nie jesteś pierwsza ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 A wisi mi to osobiscie;) Jest niedziela dzien lenistwa wiec wiesz. relax;) Quote
LadyS Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) Funiu, musze Cię zasmucić, ale to nie ja wysłałam PW - szczerze mówiąc, Twoja osoba obchodzi mnie tyle, co nic :) Poza tym, chyba mnie znasz - ja jestem w stanie po prostu napisać wszystko na wątku - i napisałam to na samym początku :) Szkoda, ze masz "komplet" (chyba dawno nieaktualizowany, co? patrząc na to, jak bardzo 'przejmuję' się Twoją osobą :diabloti:) wiadomości tylko ode mnie, bo nawet ja dostawałam wiadomości na Twój temat od osób trzecich :lol: Ale jak już zostałam wywołana do tablicy, to coś napiszę - to, co my pisałyśmy na początku wątku jest dokładnie tym samym, co napisała pani, do której jedzie Rudzik - tylko ona napisała to delikatniej, wychodząc z założenia, że osoba zakładająca hotelik dla psów w potrzebie nie musi mieć wiedzy na temat ich socjalizacji i behawioru. Ja z takiego założenia nie wychodzę, co było bardzo wyraźnie pokazane na przykładzie Rozi - i nie jest to tylko moja opinia, ale dwóch behawiorystów, w tym jednego, z którym pracuje DS Rozi od momentu adopcji aż po teraz. I uważam, że zachowania Rudzika zostały dokładnie tak samo pogłębione u Ciebie, jak zachowania Rozi. W braniu psa na hotel nie chodzi o to, aby "kochał" swojego opiekuna, tylko aby był gotowy do adopcji przez osoby trzecie, a o tym się tutaj zapomina. Edited October 28, 2012 by LadyS Quote
funia Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Ty czy twoje przyjaciółki to w tej chwili nie ma juz znaczenia.Staram się byc kulturalna więc nie napiszę dosadnie gdzie ja mam Ciebie i twoje psychologiczne wywody :diabloti: Oj chyba zapominasz albo nie chcesz pamietac bo własnie mam ostatnie aktualizacje .;)Skoro potrafisz wszystko napisać było napisac o tym na wiadomym watku . Z szacunku do osoby która mi je wysłała nie podam Ci przecież na tacy bo skoro do niej pisałas to nikt lepiej od Ciebie tego nie moze wiedziec .Ale to tylko kolejne pw do ,,kompletu ,,;) Mozemy sie licytować do nocy kto ma jakie pw ,ale skoro juz wspomniałas o osobach trzecich to uwierz ze nie chciałabyś zobaczyć jakie dostaje na twój temat . Nie mam zamiaru dyskutowac z Tobą o Rozi czy nadal o Rudziku bo nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.Ale Twoje prawo .;) Jesteś ,,psim psychologiem,, ,który na podstawie wpisów na watkach i własnej interpretacji kreuje swój pogląd w który wierzy jak w niepodległosc . WIesz i moze niech tak pozostanie ,ja wiem co robię i wiedza osoby które zostawiaja u nas psy .Zarówno prywatne jak i z dogo . Idę pogłebiac traumę Rudzikowi ,wezmę go na spacer do lasu .Podobno jest sporo grzybów . Quote
LadyS Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Nie masz zamiaru się licytować, ale się licytujesz. Mnie to nie interesuje - już dawno zniknęłam z Twoich wątków, właśnie po to, aby nie mieć z Tobą styczności i nie mieć powodu do napisania, co myślę. Mnie nie rusza to, co ktoś pisze na mój temat, z prostego powodu - skoro jestem na forum, to spodziewam się, że moje zachowanie, to, co opisuję czy jak piszę będzie przysparzało mi zarówno przyjaciół, jak i wrogów. Wliczam to "w koszta" i zupełnie się tym nie przejmuję, całe szczęście :) Rudzikowi życzę wszystkiego dobrego :) Quote
Recommended Posts