Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kamila Proc']i ja tez wieczorkiem, chociaz nastepnego dnia[/QUOTE]

ciocia Kamila juz poszła to teraz Rudziku kolej na mnie- dobry wieczór piesiu...:lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Pewnie, ze bedzie dobrze.......
maluch jest taki slodki, ze skradnie serducho nawet szkolacym......:)[/QUOTE]

Amen :)

Coś czuję, że Rudzik dzisiaj dostanie kasę :)

Posted

[quote name='Marinka']Amen :)

Coś czuję, że Rudzik dzisiaj dostanie kasę :)[/QUOTE]

i dobrze czujesz :)

z bazarku dla 5 ogonków wpłynęło od Ranias 300zł, w czym udziały w 1/5 ma Rudzik nasz kochany

i jeszcze:

30,- ilo (12.10.)

Posted

[quote name='mari23']i dobrze czujesz :)

z bazarku dla 5 ogonków wpłynęło od Ranias 300zł, w czym udziały w 1/5 ma Rudzik nasz kochany

i jeszcze:

30,- ilo (12.10.)[/QUOTE]

Cieszę się ogromnie, że saldo Rudzika wygląda dużo lepiej:

[I][B][COLOR=red]Saldo: 5 168,36 - 4 873= +295,36

[/COLOR][/B][/I][COLOR=red]Mam nadzieję, że to w ogóle zapowiedź lepszego życia dla niego :)

[/COLOR][COLOR=#000000]Na dniach pójdzie jeszcze wpłata ode mnie :)[/COLOR][COLOR=red]
[/COLOR][COLOR=#000000][/COLOR]

Posted

Wysłałam smsa z zapytaniem o ten wyjazd do ośrodka .Czekam na odpowiedz.
PS,Zdjęcia sa ale takie same jak zwykle na trawie lub w sadzie ,

Jak bedzie dzisiaj w domu to mu postaram sie pstryknąc ,ale musze swoja sunie przywiezc która on bardzo lubi .

Posted

[quote name='funia']Wysłałam smsa z zapytaniem o ten wyjazd do ośrodka .Czekam na odpowiedz.
PS,Zdjęcia sa ale takie same jak zwykle na trawie lub w sadzie ,

Jak bedzie dzisiaj w domu to mu postaram sie pstryknąc ,ale musze swoja sunie przywiezc która on bardzo lubi .[/QUOTE]

To byłoby super :)
Sama chętnie też go zobaczę :) Chciałabym też dodać jego nowe foty na fb :)

Mam nadzieję, że p. Agnieszka wkrótce się odezwie i Rudzik pójdzie wkrótce do szkoły :)

Posted

[quote name='Marinka']Dokładniej napisze o tym Mari23 , ale zdradzę Wam, że Rudzik dostał list polecony... i ten list nie był pusty :) :) :)[/QUOTE]

tak, to nie do wiary - nie był pusty ( ja podobna przesyłkę dla Tiary dostałam niestety opróżnioną)

trzymam w reku biała kopertę, w środku - banknot 20 dolarowy - tak! 20 dolarów dostał Rudzik :)

adres na kopercie: "Rudzik", ul.Sienkiewicza 10A, 55-320 Malczyce, Polen
list z Wiednia, nadawca:J.D.S...ski, w środku jeszcze karteczka: Pozdrowienia z Wiednia dla Pani i Rudzika, podpis nieczytelny

Funiu, czy dolarami za hotel możemy zapłacić? ;) ;) ;)

Posted

A ja otrzymałam zwrotny sms,jak najbardziej wszystko jest aktualne i mam zadzwonic wieczorem bo teraz Pani jest na wykładach .

PS ,Dolce też mile widziane:cool3:

Posted (edited)

[quote name='funia']A ja otrzymałam zwrotny sms,jak najbardziej wszystko jest aktualne i mam zadzwonic wieczorem bo teraz Pani jest na wykładach .

PS ,Dolce też mile widziane:cool3:[/QUOTE]

Funiu, to cudownie :)

A jaki masz przelicznik na dolce :cool3::cool3:

Edited by Marinka
Posted (edited)

[CENTER][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]Kochani :smile: Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na X już edycję
Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]fanty [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B]ofiarowała nasza kochana ranias [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B]:loveu:
[B][I][COLOR=#ff0000]Tradycyjnie jest również NAGRODA dla Najlepszego Klienta :smile:

Znajdziecie tu coś dla Pań, Panów i Dzieci :smile:

[/COLOR][/I][/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233686-X-edycja-dla-5-ogonków!-Dla-PAŃ-PANÓW-DZIECI!-Z-nagrodą!-Zapraszamy-4-11-g-21-00?p=19825684#post19825684"][B]TUTAJ[/B][/URL]

[IMG]http://www.ludolettre.qc.ca/apprenants/cchenard/img34.gif[/IMG]

[IMG]https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTOmliPVRdrU9X6ffmik2coRWPKr-HIijtdlmlNAqetrqmIxKJsDw[/IMG]
[/CENTER]

Edited by Marinka