ranias Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Tak powoli widmo zagrożenia się oddala, ale powoli.....Mały piesku :lol: Quote
Aimez_moi Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Ranias.....:) a tych magnesikow to wiecej nie ma? Bo ja malego piesia nie mam....:( Quote
Marinka Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) a tych magnesikow to wiecej nie ma? Bo ja malego piesia nie mam....:([/QUOTE] Żałuj, pięknie się prezentuje na mojej lodówce :) Quote
Iljova Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Hei Rudziku zaglądam do Ciebie dopóki te jeszcze możliwe wrócę po weekendzie :-) Quote
Marinka Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='Iljova']Hei Rudziku zaglądam do Ciebie dopóki te jeszcze możliwe wrócę po weekendzie :-)[/QUOTE] Wracaj cała, zdrowa i zrelaksowana :) Będziemy tęsknić :*** Quote
Iljova Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Jestem pewna że wrócę zdrowa i zrelaksowana :-) Ja też będę tęsknić Quote
Marinka Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 (edited) Deklaracje: Od X 2011: Ilio - 20 zł/mies. Od VI 2012 - VI 2013: Krystyna Ch. z fb - 30 zł/mies. Od IX i X 2012: Maria Sz. - 5 złotych/mies. Ilona M.-S. - 10 zł/mies. Wpłacone IX Rajmund N. - 5 zł/mies. Wpłacone IX Małgorzata K.-Cz. - 10 zł/mies. Wpłacone IX,X Małgorzata K. - 30 zł/mies. Wpłacone IX Natalia S. - 5 zł/mies. - od X Paulina H. - 5 zł/mies. Iza M. - 10 zł/mies. Ewa L. - 10 zł/mies. Wpłacone IX,X Anna D-e - 20 zł/mies. Jolanta P. - 10 zł/mies. Wpłacone IX Razem 160 zł/mies. Barbara U. - 120 zł Wpłacone Razem: 120 złotych Edited October 3, 2012 by Marinka Quote
Aimez_moi Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='ranias']pomiziamy Rudzika za Ciebie :lol:[/QUOTE] Tak...:) tak....:) podwojnie.....:) Quote
ranias Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 no to maluszku miziamy na dobranoc, żeby nocka była spokojna...:roll: Quote
mari23 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 właśnie wróciłam z kuchni.... Rudzik usmiechnął się do mnie z mojej lodówki ;) a oto wpłaty dla Rudzika: 30,-Małgorzata Teresa K. z Warszawy (27.09.) 50,- NZOZ Tomasz P. z Chorzowa (27.09.) Quote
Marinka Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='mari23']właśnie wróciłam z kuchni.... Rudzik usmiechnął się do mnie z mojej lodówki ;) a oto wpłaty dla Rudzika: 30,-Małgorzata Teresa K. z Warszawy (27.09.) 50,- NZOZ Tomasz P. z Chorzowa (27.09.)[/QUOTE] Powinny jeszcze pojawić się w poniedziałek i w kolejnych dniach, bo wiele poszło w piątek Quote
ranias Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Posyłam piesiowi popołudniowego cmoka- przez chusteczkę co by go nie zarazić ;) Quote
Aimez_moi Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 A ja nie mam lodowkowego Rudzika...... malo ich bylo.....:( Quote
ranias Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Aimez_moi']A ja nie mam lodowkowego Rudzika...... malo ich bylo.....:([/QUOTE] a może będą.....;) Quote
Iljova Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Właśnie wróciłam z podróży i zaglądam do Rudzika :-) Ciekawe co tam u Rudzika :) Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='ranias']a może będą.....;)[/QUOTE] Moze...moze.... wiesz cos Kochana na ten temat? Quote
funia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [B]W przyszłą środe przyjeżdza do Rudzika pani ,która prowadzi szkolenie psów .[/B]To ta osoba o której pisałam wcześniej . Obejrzy dokładnie naszego amanta i być moze da jakieś wskazówki dotyczące dalszego postępowania z nim .Przywiezie ze sobą swoją suczkę .Na zachętę dla niego;) Martwię się nim i dlatego ciągle myślę jak mu pomóc zeby stał się bardziej adopcyjny . Wszystko z grubsza jest ok .Spacery zero problemu ,szelki i ich zakładanie równiez .Pozostaje kwestia dotyku w rózne miejsca a najbardziej kark . DOstałam juz telefonicznie drobne rady i zastosuje się do nich od zaraz . Jest też bardzo nieufny do obcych ....Nie ma mowy o spoufalaniu się ....A to własnie odpycha oglądajcych psy ....niestety . Prosiłabym o zabezpieczenie jakichś 50 zł ( w razie co) na ten cel .Jeśli Pani weżmie mniej lub więcej zwróce wam na konto albo mnie doslecie . Ps .Pani mówi ,ze 100 razy trudniej prowadzi się psa z lękiem niż agresywnego . Nie wyklucza nawet ,ze być moze taki pozostanie już zawsze ..... Quote
funia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 JUz kilka osób pytało mnie czy pies nie ma zaburzeń neurologicznych ....Mówię ,ze nie widze nic takiego .Jedna osoba radzi aby go gruntownie przebadać łacznie z prześwietleniem głowy .... I co o tym myslicie ? Quote
ranias Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 zafunduję maluszkowi lekcję....:lol: a co do badań nie wiem, wydaje mi sie,że Ty widzisz psa codziennie i gdyby coś cię niepokoiło w jego zachowaniu, to byś dała cynka...no ale nie jestem żadnym specjalista w tym zakresie.... Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ja takze mysle, ze Funia zauwazylaby cokolwiek..... Quote
Iljova Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Poczekajmy na wizytę co będzie. Zobaczysz jakie uzyskasz informacje. Quote
Marinka Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Iljova']Poczekajmy na wizytę co będzie. Zobaczysz jakie uzyskasz informacje.[/QUOTE] To samo właśnie chciałam powiedzieć...poczekajmy co powie Pani :) Quote
Marinka Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='ranias']zafunduję maluszkowi lekcję....:lol: a co do badań nie wiem, wydaje mi sie,że Ty widzisz psa codziennie i gdyby coś cię niepokoiło w jego zachowaniu, to byś dała cynka...no ale nie jestem żadnym specjalista w tym zakresie....[/QUOTE] Raniasku - Dziękuję ślicznie...jak zwykle spieszysz z pomocą :) Kocham Cię :) Quote
ranias Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Marinka']Raniasku - Dziękuję ślicznie...jak zwykle spieszysz z pomocą :) Kocham Cię :)[/QUOTE] a ja kocham Ciebie:lol: i małego piesia :lol: a gdzie wpłacić Rudzikowi pieniążki- na konto fundacji czy funi? Quote
Recommended Posts