Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']Hei Rudziku zaglądam do Ciebie dopóki te jeszcze możliwe wrócę po weekendzie :-)[/QUOTE]

Wracaj cała, zdrowa i zrelaksowana :) Będziemy tęsknić :***

Posted (edited)

Deklaracje:

Od X 2011:
Ilio - 20 zł/mies.
Od VI 2012 - VI 2013:
Krystyna Ch. z fb - 30 zł/mies.

Od IX i X 2012:
Maria Sz. - 5 złotych/mies.
Ilona M.-S. - 10 zł/mies. Wpłacone IX
Rajmund N. - 5 zł/mies. Wpłacone IX
Małgorzata K.-Cz. - 10 zł/mies. Wpłacone IX,X
Małgorzata K. - 30 zł/mies. Wpłacone IX
Natalia S. - 5 zł/mies. - od X
Paulina H. - 5 zł/mies.
Iza M. - 10 zł/mies.
Ewa L. - 10 zł/mies. Wpłacone IX,X
Anna D-e - 20 zł/mies.
Jolanta P. - 10 zł/mies. Wpłacone IX
Razem 160 zł/mies.

Barbara U. - 120 zł Wpłacone

Razem: 120 złotych

Edited by Marinka
Posted

właśnie wróciłam z kuchni.... Rudzik usmiechnął się do mnie z mojej lodówki ;)

a oto wpłaty dla Rudzika:

30,-Małgorzata Teresa K. z Warszawy (27.09.)
50,- NZOZ Tomasz P. z Chorzowa (27.09.)

Posted

[quote name='mari23']właśnie wróciłam z kuchni.... Rudzik usmiechnął się do mnie z mojej lodówki ;)

a oto wpłaty dla Rudzika:

30,-Małgorzata Teresa K. z Warszawy (27.09.)
50,- NZOZ Tomasz P. z Chorzowa (27.09.)[/QUOTE]

Powinny jeszcze pojawić się w poniedziałek i w kolejnych dniach, bo wiele poszło w piątek

Posted

[B]W przyszłą środe przyjeżdza do Rudzika pani ,która prowadzi szkolenie psów .[/B]To ta osoba o której pisałam wcześniej .
Obejrzy dokładnie naszego amanta i być moze da jakieś wskazówki dotyczące dalszego postępowania z nim .Przywiezie ze sobą swoją suczkę .Na zachętę dla niego;)
Martwię się nim i dlatego ciągle myślę jak mu pomóc zeby stał się bardziej adopcyjny .
Wszystko z grubsza jest ok .Spacery zero problemu ,szelki i ich zakładanie równiez .Pozostaje kwestia dotyku w rózne miejsca a najbardziej kark .
DOstałam juz telefonicznie drobne rady i zastosuje się do nich od zaraz .
Jest też bardzo nieufny do obcych ....Nie ma mowy o spoufalaniu się ....A to własnie odpycha oglądajcych psy ....niestety .
Prosiłabym o zabezpieczenie jakichś 50 zł ( w razie co) na ten cel .Jeśli Pani weżmie mniej lub więcej zwróce wam na konto albo mnie doslecie .

Ps .Pani mówi ,ze 100 razy trudniej prowadzi się psa z lękiem niż agresywnego .
Nie wyklucza nawet ,ze być moze taki pozostanie już zawsze .....

Posted

JUz kilka osób pytało mnie czy pies nie ma zaburzeń neurologicznych ....Mówię ,ze nie widze nic takiego .Jedna osoba radzi aby go gruntownie przebadać łacznie z prześwietleniem głowy ....

I co o tym myslicie ?

Posted

zafunduję maluszkowi lekcję....:lol: a co do badań nie wiem, wydaje mi sie,że Ty widzisz psa codziennie i gdyby coś cię niepokoiło w jego zachowaniu, to byś dała cynka...no ale nie jestem żadnym specjalista w tym zakresie....

Posted

[quote name='Iljova']Poczekajmy na wizytę co będzie.
Zobaczysz jakie uzyskasz informacje.[/QUOTE]

To samo właśnie chciałam powiedzieć...poczekajmy co powie Pani :)

Posted

[quote name='ranias']zafunduję maluszkowi lekcję....:lol: a co do badań nie wiem, wydaje mi sie,że Ty widzisz psa codziennie i gdyby coś cię niepokoiło w jego zachowaniu, to byś dała cynka...no ale nie jestem żadnym specjalista w tym zakresie....[/QUOTE]

Raniasku - Dziękuję ślicznie...jak zwykle spieszysz z pomocą :) Kocham Cię :)

Posted

[quote name='Marinka']Raniasku - Dziękuję ślicznie...jak zwykle spieszysz z pomocą :) Kocham Cię :)[/QUOTE]

a ja kocham Ciebie:lol: i małego piesia :lol: a gdzie wpłacić Rudzikowi pieniążki- na konto fundacji czy funi?