Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']Funiu.....:) a wyczesujesz psiaki furminatorem? Ja kupilam mojemu labkowi i...... jest super!
Nawet tlusciutki labradorek jest wyczesany jak nigdy dotad....[/QUOTE]
Tak tak, mam taki porzadny .Super się tym wyczesuje !!

Posted

[quote name='Marinka']Rudziku, to cudownie, że powoli oswajasz się ze wszystkim...
A u mnie na osiedlu znów pojawił się kolejny bidulek :([/QUOTE]

a wakacje prawie już.....i się zacznie.....:shake:

Posted

[quote name='ranias']a wakacje prawie już.....i się zacznie.....:shake:[/QUOTE]

Niestety :(
Ten nowy psiak wczoraj lizał błoto - pewnie był spragniony :(
Wyniosłam mu jedzonko i miseczkę wody - mam nadzieję, że skorzystał, bo kiedy wyszłam później miseczka z wodą była pusta a jedzonko zniknęło :)

Niestety nie da do siebie podejść :(

Posted

[quote name='Marinka']Niestety :(
Ten nowy psiak wczoraj lizał błoto - pewnie był spragniony :(
Wyniosłam mu jedzonko i miseczkę wody - mam nadzieję, że skorzystał, bo kiedy wyszłam później miseczka z wodą była pusta a jedzonko zniknęło :)

Niestety nie da do siebie podejść :([/QUOTE]

czy to się nigdy nie skończy ....:-(

Posted

[quote name='ranias']czy to się nigdy nie skończy ....:-([/QUOTE]

Dopóki mentalność polaków pozostanie na tym poziomie na którym jest ... długo nic się nie zmieni :(
Tylko jak dotrzeć do głupola :???:, skoro ten nie używa mózgu bo go zwyczajnie nie ma - wiadomo narząd nieużywany zanika ...

Posted

[quote name='Marinka']Dopóki mentalność polaków pozostanie na tym poziomie na którym jest ... długo nic się nie zmieni :(
Tylko jak dotrzeć do głupola :???:, skoro ten nie używa mózgu bo go zwyczajnie nie ma - wiadomo narząd nieużywany zanika ...[/QUOTE]

prawda...niestety

Posted

[quote name='ranias']oglądam zdjęcia niuńka i serce mi się kraje,że on domku jeszcze nie ma :shake:[/QUOTE]

naprawdę żal..... gdzie ten Rudzikowy człowiek?
no gdzie????

poszedł przelew za hotelik:

Rudzik - Misiek za czerwiec - 300 zł

Posted

[quote name='mari23']naprawdę żal..... gdzie ten Rudzikowy człowiek?
no gdzie????

poszedł przelew za hotelik:

Rudzik - Misiek za czerwiec - 300 zł[/QUOTE]

Rudziku od jutra powalczę o twoje finanse...bo cieniutko z nimi :(

Posted

[quote name='Marinka']Rudziku od jutra powalczę o twoje finanse...bo cieniutko z nimi :([/QUOTE]

juz nieco lepiej ;)

30,-Krystyna Ch. z Krasnopola (06.07.)

Posted

Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam...i zachowuję się w dodatku jak księgowa...ale praca pochłania mi cały czas...Miałam być w lipcu na urlopie, ale nic z tego :(. Szefowa złamała nogę w wypadku i całe biuro jest na mojej głowie :( ech....

Posted

[quote name='Marinka']Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam...i zachowuję się w dodatku jak księgowa...ale praca pochłania mi cały czas...Miałam być w lipcu na urlopie, ale nic z tego :(. Szefowa złamała nogę w wypadku i całe biuro jest na mojej głowie :( ech....[/QUOTE]

nie martw się .....przecież urlop w takim upale to horror....tak sobie można wytłumaczyć- chyba ;)