Aimez_moi Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Funiu.....:) a wyczesujesz psiaki furminatorem? Ja kupilam mojemu labkowi i...... jest super! Nawet tlusciutki labradorek jest wyczesany jak nigdy dotad.... Quote
funia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Aimez_moi']Funiu.....:) a wyczesujesz psiaki furminatorem? Ja kupilam mojemu labkowi i...... jest super! Nawet tlusciutki labradorek jest wyczesany jak nigdy dotad....[/QUOTE] Tak tak, mam taki porzadny .Super się tym wyczesuje !! Quote
ranias Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 To nasz niuniek nie boi się tego metalowego grzebienia? zuch chłopczyk :lol: Quote
Marinka Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Rudziku, to cudownie, że powoli oswajasz się ze wszystkim... A u mnie na osiedlu znów pojawił się kolejny bidulek :( Quote
ranias Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Marinka']Rudziku, to cudownie, że powoli oswajasz się ze wszystkim... A u mnie na osiedlu znów pojawił się kolejny bidulek :([/QUOTE] a wakacje prawie już.....i się zacznie.....:shake: Quote
Marinka Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 [quote name='ranias']a wakacje prawie już.....i się zacznie.....:shake:[/QUOTE] Niestety :( Ten nowy psiak wczoraj lizał błoto - pewnie był spragniony :( Wyniosłam mu jedzonko i miseczkę wody - mam nadzieję, że skorzystał, bo kiedy wyszłam później miseczka z wodą była pusta a jedzonko zniknęło :) Niestety nie da do siebie podejść :( Quote
ranias Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Marinka']Niestety :( Ten nowy psiak wczoraj lizał błoto - pewnie był spragniony :( Wyniosłam mu jedzonko i miseczkę wody - mam nadzieję, że skorzystał, bo kiedy wyszłam później miseczka z wodą była pusta a jedzonko zniknęło :) Niestety nie da do siebie podejść :([/QUOTE] czy to się nigdy nie skończy ....:-( Quote
Marinka Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 [quote name='ranias']czy to się nigdy nie skończy ....:-([/QUOTE] Dopóki mentalność polaków pozostanie na tym poziomie na którym jest ... długo nic się nie zmieni :( Tylko jak dotrzeć do głupola :???:, skoro ten nie używa mózgu bo go zwyczajnie nie ma - wiadomo narząd nieużywany zanika ... Quote
ranias Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Marinka']Dopóki mentalność polaków pozostanie na tym poziomie na którym jest ... długo nic się nie zmieni :( Tylko jak dotrzeć do głupola :???:, skoro ten nie używa mózgu bo go zwyczajnie nie ma - wiadomo narząd nieużywany zanika ...[/QUOTE] prawda...niestety Quote
ranias Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 oglądam zdjęcia niuńka i serce mi się kraje,że on domku jeszcze nie ma :shake: Quote
Aimez_moi Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='ranias']Maluszku, jak radzisz sobie w tym upale?[/QUOTE] Niestety dzis jest to samo..... Quote
Marinka Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 [quote name='Aimez_moi']Niestety dzis jest to samo.....[/QUOTE] I cały kolejny tydzień też ma być taki.... Quote
Marinka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Pozdrawiam wszystkich w ten kolejny upalny i parny dzień... Rudziu, bardzo doskwiera ci ten skwar? Quote
Marinka Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='Iljova']I jest już w końcu jakiś domek dla Rudzika ?[/QUOTE] Bardzo bym chciała powiedzieć TAK - bardzo!!! Quote
mari23 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='ranias']oglądam zdjęcia niuńka i serce mi się kraje,że on domku jeszcze nie ma :shake:[/QUOTE] naprawdę żal..... gdzie ten Rudzikowy człowiek? no gdzie???? poszedł przelew za hotelik: Rudzik - Misiek za czerwiec - 300 zł Quote
Marinka Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='mari23']naprawdę żal..... gdzie ten Rudzikowy człowiek? no gdzie???? poszedł przelew za hotelik: Rudzik - Misiek za czerwiec - 300 zł[/QUOTE] Rudziku od jutra powalczę o twoje finanse...bo cieniutko z nimi :( Quote
mari23 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Marinka']Rudziku od jutra powalczę o twoje finanse...bo cieniutko z nimi :([/QUOTE] juz nieco lepiej ;) 30,-Krystyna Ch. z Krasnopola (06.07.) Quote
Marinka Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam...i zachowuję się w dodatku jak księgowa...ale praca pochłania mi cały czas...Miałam być w lipcu na urlopie, ale nic z tego :(. Szefowa złamała nogę w wypadku i całe biuro jest na mojej głowie :( ech.... Quote
ranias Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Marinka']Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam...i zachowuję się w dodatku jak księgowa...ale praca pochłania mi cały czas...Miałam być w lipcu na urlopie, ale nic z tego :(. Szefowa złamała nogę w wypadku i całe biuro jest na mojej głowie :( ech....[/QUOTE] nie martw się .....przecież urlop w takim upale to horror....tak sobie można wytłumaczyć- chyba ;) Quote
Recommended Posts