Marinka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='Iljova']Cześć Rudziku :) wspaniałego dnia :-)[/QUOTE] Oooo , ciocia Ilonka z rana odwiedziła Rudaska :) Quote
funia Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Dostałam 25 zł na konto .Na dniach zakupię szelki . Ps .A na Kiltixa będzie miał ? Quote
mari23 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 przepraszam za nieczęstą ostatnio obecność, problemów mam ostatnio więcej, niż sił :-( oto wpłaty: 60,- Daria J. ze Zduńskiej Woli (19.03.) 40,- Marinka z bazarku soczewkowego ( 16.03.) Quote
Marinka Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 (edited) Dzisiaj wysłałam Funi 50 złotych na szkolenie dla Rudzika :) Co do Kiltix-a ma narazie dopiero 32 złote :( Postaram się zebrać jak najszybciej, bo musi mieć przecież tę obróżkę :) Edited March 23, 2012 by Marinka Quote
ranias Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='Marinka']Dzisiaj wysłałam Funi 50 złotych na szkolenie dla Rudzika :) Co do Kiltix-a ma narazie dopiero 32 złote :( Postaram się zebrać jak najszybciej, bo musi mieć przecież tę obróżkę :)[/QUOTE] a jaka obróżkę musi miec nasz niuniek- wystarczy na 35 cm? Quote
Marinka Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 (edited) [quote name='ranias']a jaka obróżkę musi miec nasz niuniek- wystarczy na 35 cm?[/QUOTE] On potrzebuje średnią, bo pomimo tego, że jest mały, to jednak szyjkę ma sporą Edited March 24, 2012 by Marinka Quote
ranias Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='Marinka']On potrzebuje średnią, bo pomimo tego, że jest mały, to jednak szyjkę ma sporą[/QUOTE] mówisz- masz, ciocia też kocha Rudzika, wyślę od razu do funi :lol: Quote
Iljova Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-MXw6KMMbIBo/T24q2fPtlAI/AAAAAAAAIf4/vIwwr3Xuj6U/s800/128593246-RANIAS.gif[/IMG]Ranias jesteś niesamowita, muszę przyznać że tak coś przeczuwałam Quote
ranias Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Rudzik jest cudny. Chociaż tak mu pomogę.Piesio o którym pisałam Wam wcześniej, przed tymi mrozami pojechał do schroniska.nie mogliśmy go znależć przez parę dni, okazało się, że jedna pani też go namierzyła i bała się , że piesio zamarznie,więc zgłosiła go do gminy.Mały ma już dom czyli dobrze się skończyło.Ale na mojej ulicy jest kolejny bezdomniak....Na dodatek w drodze do pracy pojawila sie kolejna bida, a właściwie ujawniła się kiedy rozpoczął się remont pewnego budynku i przy okazji odsłoniła się część gospodarcza. ale napiszę Wam o tym jak coś załatwię .... Quote
Marinka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='ranias']Rudzik jest cudny. Chociaż tak mu pomogę.Piesio o którym pisałam Wam wcześniej, przed tymi mrozami pojechał do schroniska.nie mogliśmy go znależć przez parę dni, okazało się, że jedna pani też go namierzyła i bała się , że piesio zamarznie,więc zgłosiła go do gminy.Mały ma już dom czyli dobrze się skończyło.Ale na mojej ulicy jest kolejny bezdomniak....Na dodatek w drodze do pracy pojawila sie kolejna bida, a właściwie ujawniła się kiedy rozpoczął się remont pewnego budynku i przy okazji odsłoniła się część gospodarcza. ale napiszę Wam o tym jak coś załatwię ....[/QUOTE] Raniasku :loveu::loveu::loveu: Kofam Cię :loveu::loveu::loveu: nie tylko za podarowanie obróżki Kiltix dla Rudzika, ale za całokształt, za to co robisz dla tych bezdomniaczków :lol: Trzymam mocno kciuki, aby wszystkie Twoje plany względem nich zakończyły się sukcesem :) Cierpliwie czekam na wieści :) Quote
Iljova Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Marinka']Raniasku :loveu::loveu::loveu: Kofam Cię :loveu::loveu::loveu: nie tylko za podarowanie obróżki Kiltix dla Rudzika, ale za całokształt, za to co robisz dla tych bezdomniaczków :lol: Trzymam mocno kciuki, aby wszystkie Twoje plany względem nich zakończyły się sukcesem :) Cierpliwie czekam na wieści :)[/QUOTE] Ja się dołączam :-) Quote
funia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 (edited) Dzisiaj był spacer w nowych szeleczkach .( ceny nie zdejmowałam aby dobrze obczaić czy pasują i zapomniałam zdjąc ...) Było miło i bezstresowo [url]http://www.youtube.com/watch?v=1LQFmvCXkt4&list=UUdp9WBVDfqOSbjZ65EmZr9A&index=1&feature=plcp[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=rq_wGS1wUJc&feature=youtu.be[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=-EvhJaO_jdM&list=UUdp9WBVDfqOSbjZ65EmZr9A&index=1&feature=plcp[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=2d7tAqUoMFk&feature=youtu.be[/url] Edited March 27, 2012 by funia Quote
ranias Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 słodziak z niego i taki pocieszny z tym ogonkiem-kikutkiem :lol: Quote
ranias Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Maluszku-piesku, maszerujesz dzielnie na spacerki,czy cię strachy męczą... Quote
Marinka Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Dopiero teraz mogłam obejrzeć filmiki....i jestem pod ogromnym wrażeniem :) Rudzik bez szemrania spacerował na szelkach :) Jest jednak nadzieja :) Quote
ranias Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Z malucha jeszcze będzie pies bojowy, z postury maleńki ale serduszko waleczne :lol: Quote
Iljova Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Dopiero teraz zaglądam do Ciebie Rudziku spokojnej nocy życząc :) Quote
ranias Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 a czy obróżka dotarła do mojego piesia małego? Quote
Marinka Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Też jestem ciekawa, czy obróżka już dotarła. Mam nadzieję, że moje problemy z netem wkrótce się skończą i będę obecna częściej :) Quote
mari23 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='mari23']przepraszam za nieczęstą ostatnio obecność, problemów mam ostatnio więcej, niż sił :-( oto wpłaty: 60,- Daria J. ze Zduńskiej Woli (19.03.) 40,- Marinka z bazarku soczewkowego ( 16.03.)[/QUOTE] dotarło jeszcze: 30,- ilo (12.04.) a 30 marca zapłacono przelewem: Rudzik 310 zł ( marzec ) Quote
Recommended Posts