Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marinka']Nikt do Rudzika nawet nie zajrzał :( :( :([/QUOTE]

zajrzał, zajrzał ;)

Rudzik-Cudzik dostal pieniążki:

30,- Anna A. z Warszawy ( wpł. 28.10.)

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Mariolu zrób ogłoszenia dla Rudzika w moim województwie....[/QUOTE]

Tak, jutro się tym zajmę...boję się jednak o koszt ewentualnego transportu

Posted

[quote name='Marinka']Tak, jutro się tym zajmę...boję się jednak o koszt ewentualnego transportu[/QUOTE]

To się nie bój...Damy rade! Przecież ludzie pomogą...zrobi się bazarek ...poprosi kundelkową skarbonkę o pomoc :)

Posted

[quote name='Ladymonia0610']To się nie bój...Damy rade! Przecież ludzie pomogą...zrobi się bazarek ...poprosi kundelkową skarbonkę o pomoc :)[/QUOTE]

Taaa...ale Kundelkowa to nie worek bez dna ....

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Oj tam oj tam....Ty zawsze się martwisz a pozniej dobrze wychodzi no ale ludzie starsi juz tak maja:D[/QUOTE]

Tak się zastanawiam....hmmm powinnam już strzelić focha, czy może jeszcze za wcześnie....
Mam jednak problem, bo nie strzelam fochów....
Uznaję więc Twoją wypowiedź za dziwny moze, ale jednak komplement :)

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Oj tam oj tam....Ty zawsze się martwisz a pozniej dobrze wychodzi no ale ludzie starsi juz tak maja:D[/QUOTE]

no no Monia :mad::eviltong:

Posted

[quote name='Marinka']Tak się zastanawiam....hmmm powinnam już strzelić focha, czy może jeszcze za wcześnie....
Mam jednak problem, bo nie strzelam fochów....
Uznaję więc Twoją wypowiedź za dziwny moze, ale jednak komplement :)[/QUOTE]

Przecież wiesz ze ja zartuje:D Młoda jesteś ciałem i duchem:P a co ja mam powiedzieć 23 lata na karku :D

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Przecież wiesz ze ja zartuje:D Młoda jesteś ciałem i duchem:P a co ja mam powiedzieć 23 lata na karku :D[/QUOTE]

Moniu, faktycznie te 23 lata to wielki życiowy garb...oczka już niedowidzą...napisałam przecież, ze uznaję to za komplement :)

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Ranias no :D bo tortów nie będzie jak będziesz się obrażać:D I jeszcze Marcela nabuntuje :D zeby się z Toba nie kolegował :D Hahaha zartuje oczywiście.[/QUOTE]

A Marcelka zbuntować zdoła tylko ranias, bo oni wzajemnie się uwielbiają... więc nie rób sobie żadnych nadziei ...

Posted

[B]Zapraszam gorąco na Bazarek m.in. dla Rudzika na który fanty podarowała nasza niezawodna ranias :smile: :*

[/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/217265-Dla-DZIECI-PA%C5%83-I-PAN%C3%93W.-Dla-koneser%C3%B3w.-Dla-pi%C4%99ciu-psiak%C3%B3w%21-Zapraszamy%21-21.11.-g.21-0?p=17943937#post17943937"]http://www.dogomania.pl/threads/217265-Dla-DZIECI-PA%C5%83-I-PAN%C3%93W.-Dla-koneser%C3%B3w.-Dla-pi%C4%99ciu-psiak%C3%B3w!-Zapraszamy!-21.11.-g.21-0?p=17943937#post17943937[/URL]