iwstar58 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 i zaraz widać różnicę, może on był tak zestresowany. Rasti, dziadku nie martw się Quote
giselle4 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Rasti dzisiaj był zywszy.... i na pierwsza po domek...dziadku Quote
giselle4 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 kto moze pomoc Rastemu grosikiem moze by jego do hoteliku wyslac na ostatnie w zyciu i pierwsze wczasy:( ciotki kochane ja wiem ze brakuje kaski ja rozumiem ale moze i On i Sipek by mieli to szczescie Wiem i rozumiem ze ogladamy kazda złotowke po pare razy i psiakow duzo dwa mam w hotelku bez deklaracji i tylko dzieki ciotkom i ich cudom one jakos zyja dobrze pomozcie dziewczyny...on swoje juz wycierpial to wiadac po ranie od łancucha kazdy grosz na jego wczasy pewnie ostatnie:( Quote
Nadziejka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 :-(Gisuniu jam byla wczesniej ...ale nic nie wpisalam , bo jeno siedze i rycze ...... powiem wam , ze kazdego razu , widzac taka starowinke - to poprostu czlek ma w serduchu odrazu te milosc , juz sobie czlek wyobraza , jakby to bylo razem , spokojniutko , z miloscia , i za kazdem razem zal lat minionych , tych wszystkich poniewieranych istnien :shake:tych wszysciunich lapeczek zal , ze nie zaznalay w zyciu wiele milosci , cudny jest i taki :thumbs::calus:Gonzikowy ...ech .... maluni cudny , w gore watus poniesmy , z nadzieja postokroc dla ciebie psinuniu! Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ewciu nie ma co ryczeć, trzeba zbierać sily i walczyć! Słuchajcie: Aktualnie sytuacja jest taka, że popsuło się auto firmowe, którym miałam nadzieję pojechać z Emcią: prawdopodobnie pompa wtryskowa, jeśli któraś z Was wie co to jest... w każdym razie droga inwestycja... Jest jeszcze nasze auto kombi, więc tragedii nie ma, ale na razie czekamy na wyrok mechanika i szefa firmy mojego męża :smile: Poza tym jest problem z terminami. W ten weekend nie dałoby się pojechać i tak, bo w sobotę Zuzia ma wesele, a w niedzielę jest Dog Fun Fest, w którym biorę czynny udział z Howardem. W tygodniu ja nie zawsze pracuję, ale za to mój tz pracuje, a znowu w następny weekend ja pracuję, chociaż nie przez cały dzień. Wyprawa będzie jednak porządna, zwłaszcza że jeszcze mamy po drodze zabrać z Dzierżoniowa Rustiego. No a w drodze powrotnej Apcia. Może któraś z Was dałaby radę wziąć Rastiego na kilka dni do domku, zanim wyjedzie do Zuzi? Quote
giselle4 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 zmiana planow Zosiu Siperk i Rasti maja razem tymczas jak tylko kasa bedzie..... wiec w drodze powrotnej tylko Apcio:) Trzeba bedzie zaopłacic Lilu za hotelik jeszcze na 10dni:) a pozniej zobaczymy co i jak.... Quote
Nadziejka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 :klacz::thumbs:razem tymczas? o luduuu jak cudnieeeeeeeeeeeeeee:multi:trzymam mocnooooooooooooooo Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 No to suuuuuper :):):) bo ja cały czas się martwię że biedak tkwi w schronisku podczas, gdy ma miejsce w hoteliku! Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Dopiero teraz przeczytałam do końca ze zrozumieniem.... Ile kasy Grażynko trzeba i na co? - czyli płatne DT x 2 ? i także transport?? Napisz proszę konkretnie, może da się zwołać Cioteczki na wątek. Quote
giselle4 Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Zosia123 napisał(a):Dopiero teraz przeczytałam do końca ze zrozumieniem.... Ile kasy Grażynko trzeba i na co? - czyli płatne DT x 2 ? i także transport?? Napisz proszę konkretnie, może da się zwołać Cioteczki na wątek. 250zl i bez transportu to koszt jednego Dt jak bedzei leczenie ale na razie mamy witaminy i tran i dobre jedzonko wiec mam nadzieje ze bedzie ok:) Quote
Zosia123 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 giselle4 napisał(a):250zl i bez transportu to koszt jednego Dt jak bedzei leczenie ale na razie mamy witaminy i tran i dobre jedzonko wiec mam nadzieje ze bedzie ok:) Podnoszę na razie, będę rozsyłać wątek. Quote
Mysza2 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jestem u bidulińskiego. Cioteczki a gdzie Apcia zabieracie??? Nie będzie u Zuzi? Nie będzie mnie tydzień i neta nie będę miała , ale zaraz jak wrócę to się za bazarek zabiorę. Quote
Igiełka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Zosia123 napisał(a):Podnoszę na razie, będę rozsyłać wątek. melduje się na zaproszenie u Rastiego :) Quote
Nadziejka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 :glaszcze::thumbs:Rastuniu niechaj sie uda , sloneczko dla ciebie1 Quote
giselle4 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Rasti po spacerku i szczotkowaniu wyglada jeszcze lepiej chce sie jemu zyc codziennie jest piekniejszy Quote
giselle4 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 poczekaj jeszcze troszke i sloneczko zaswiecia jasniej obiecujemy:) Quote
giselle4 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 basia ale takie dwie laski jak Kamil i wolontariat jest super Quote
Recommended Posts