Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kto moze pomoc Rastemu grosikiem
moze by jego do hoteliku wyslac na ostatnie w zyciu i pierwsze wczasy:(
ciotki kochane ja wiem ze brakuje kaski
ja rozumiem
ale moze i On i Sipek by mieli to szczescie
Wiem i rozumiem ze ogladamy kazda złotowke po pare razy i psiakow duzo
dwa mam w hotelku bez deklaracji i tylko dzieki ciotkom i ich cudom one jakos zyja dobrze
pomozcie dziewczyny...on swoje juz wycierpial to wiadac po ranie od łancucha
kazdy grosz na jego wczasy
pewnie ostatnie:(

Posted

:-(Gisuniu jam byla wczesniej ...ale nic nie wpisalam , bo jeno siedze i rycze ...... powiem wam , ze kazdego razu , widzac taka starowinke - to poprostu czlek ma w serduchu odrazu te milosc , juz sobie czlek wyobraza , jakby to bylo razem , spokojniutko , z miloscia , i za kazdem razem zal lat minionych , tych wszystkich poniewieranych istnien :shake:tych wszysciunich lapeczek zal , ze nie zaznalay w zyciu wiele milosci , cudny jest i taki :thumbs::calus:Gonzikowy ...ech .... maluni cudny , w gore watus poniesmy , z nadzieja postokroc dla ciebie psinuniu!

Posted

Ewciu nie ma co ryczeć, trzeba zbierać sily i walczyć!

Słuchajcie:
Aktualnie sytuacja jest taka, że popsuło się auto firmowe, którym miałam nadzieję pojechać z Emcią: prawdopodobnie pompa wtryskowa, jeśli któraś z Was wie co to jest... w każdym razie droga inwestycja...
Jest jeszcze nasze auto kombi, więc tragedii nie ma, ale na razie czekamy na wyrok mechanika i szefa firmy mojego męża :smile:
Poza tym jest problem z terminami. W ten weekend nie dałoby się pojechać i tak, bo w sobotę Zuzia ma wesele, a w niedzielę jest Dog Fun Fest, w którym biorę czynny udział z Howardem. W tygodniu ja nie zawsze pracuję, ale za to mój tz pracuje, a znowu w następny weekend ja pracuję, chociaż nie przez cały dzień. Wyprawa będzie jednak porządna, zwłaszcza że jeszcze mamy po drodze zabrać z Dzierżoniowa Rustiego. No a w drodze powrotnej Apcia.
Może któraś z Was dałaby radę wziąć Rastiego na kilka dni do domku, zanim wyjedzie do Zuzi?

Posted

zmiana planow Zosiu
Siperk i Rasti maja razem tymczas
jak tylko kasa bedzie.....

wiec w drodze powrotnej tylko Apcio:)

Trzeba bedzie zaopłacic Lilu za hotelik jeszcze na 10dni:)
a pozniej zobaczymy co i jak....

Posted

Dopiero teraz przeczytałam do końca ze zrozumieniem.... Ile kasy Grażynko trzeba i na co? - czyli płatne DT x 2 ? i także transport?? Napisz proszę konkretnie, może da się zwołać Cioteczki na wątek.

Posted

Zosia123 napisał(a):
Dopiero teraz przeczytałam do końca ze zrozumieniem.... Ile kasy Grażynko trzeba i na co? - czyli płatne DT x 2 ? i także transport?? Napisz proszę konkretnie, może da się zwołać Cioteczki na wątek.

250zl i bez transportu to koszt jednego Dt
jak bedzei leczenie ale na razie mamy witaminy i tran i dobre jedzonko wiec mam nadzieje ze bedzie ok:)

Posted

giselle4 napisał(a):
250zl i bez transportu to koszt jednego Dt
jak bedzei leczenie ale na razie mamy witaminy i tran i dobre jedzonko wiec mam nadzieje ze bedzie ok:)

Podnoszę na razie, będę rozsyłać wątek.

Posted

Jestem u bidulińskiego.
Cioteczki a gdzie Apcia zabieracie??? Nie będzie u Zuzi?
Nie będzie mnie tydzień i neta nie będę miała , ale zaraz jak wrócę to się za bazarek zabiorę.