Isabel Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 DT konieczny, bo kotek jest zbyt ufny, żeby był bezpieczny tam, gdzie teraz jest...:shake: Quote
Sybel Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Istnieje szansa, że dziewczyna z miau go weźmie i odjajczy. Mój facet już ma lęki, ze mu kota do domu sprowadzę do naszych psów. W sumie pomysł genialny, ale musiała bym najpierw pomonotować ukryte kamery :> On duszący się na środku pokoju, a dookoła psy ganiające kota lub uciekające przed kotem. Bomba :D Musze to rozważyć... Quote
_ogonek_ Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 hopnę... na razie nie mam cxzasu na ogło. ale wezmę się za to niedługo Quote
Sybel Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Akcja anulowana. Kot należy do strażników, u nich śpi, ma tam legowisko, jest karmiony. Nie mogę go zabrać. Quote
_ogonek_ Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Sybel napisał(a):Akcja anulowana. Kot należy do strażników, u nich śpi, ma tam legowisko, jest karmiony. Nie mogę go zabrać. aha, a kastratem jest? Quote
Recommended Posts