Marta1990 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 czyli jest prawdopodobieństwo że dt zamieni się w ds? Quote
Mortes Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 No widzę za pan Jacek ma wielka ochotę ale walczy ze soba bo z załozenia planował być domem tymczasowym dla bezdomnych psow, a tu taka słodka mordusia mu sie trafiła i pan Jacek sie gryzie z tematem . Poza tym Pan Jacek często wyjeżdza i wtedy jest problem z psiakiem...Przyznam szczerze ze ja na miejsce Moruska u pana Jacka mam następne bezdomniaki, no ale nic na siłe. Na razie Pan Jacek chce jeszcze Morusa zacipować i jak na zlośc zabrakło czipów... Quote
Mortes Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 No i sprawa się rozwiązała :) Dziś zadzwonił do mnie Pan Jacek i powiedzial ze myślał, analizował i doszedł do wniosku ze lepszego przyjaciela niż Morusek to nie będzie mial i dlatego Morusek zostaje u Pana Jacka. Pan Jacek ma miękkie serce i powiedział ze nie wyobraża sobie chwili w ktorej mialby go oddac.. Cieszę się bardzo bo ta czarna mordusia spędzała mi sen z powiek a tu taki wspaniały koniec...co ja mówię : to dopiero początek wspaniałego życia dla Moruska w swoim domku z ukochanym panem :) A uwierzcie mi Pan Jacek i Morus pasują do siebie idealnie. Jednego mi tylko szkoda : Pan Jacek już nie będzie mógł być dt , ale powiedzial ze zawsze będzie służył inną pomoca. Niebawem dostanę świeże fotki to zamieszczę . Do tego domku co miał iśc Morusek idzie inny piesek od naszej koleżanki Wszystkim dziękuję za wsparcie i pomoc. Quote
danka1234 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 I dla Moruska to pewnie najlepsze wyjscie bo tez zapewne bardzo juz przywiazał sie do Pana Jacka. Niech im sie wspolnie dobrze wiedzie. Quote
Mortes Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 No myślę ze Morusek nawet nie wie jakiego miał farta ;) Jak bede miała fotki to umieszczę tu tego szczęściarza... Quote
Marta1990 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Jakie szczęśliwe zakończenie! Lepszego nie możnaby było sobie wyobrazić! Super ,że tamci państwo również zdecydowali się na jakiegoś biedaka! Czekamy na zdjęcia szczęśliwego Moruska :) Quote
ewelinka_m Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 coś tak czułam, że to się tak zakończy :evil_lol: super! Quote
ewelinka_m Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 nooo a gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości co do moruskowego domku to wklejam kilka zdjęć ;) najlepiej śpi się tylko w objęciach ukochanego pana :loveu: Morusek ze znalezioną koleżanką: Morus też trochę podróżował ;) Quote
Mortes Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Dzięki Ewelinko. Morusek to szczęściarz :) Widać że jest mu jak w raju...cieszę się bardzo że Morus jest szczęśliwy. Trzymaj się Morus :) :) :) Quote
Marta1990 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Śliczne zdjęcia i super wieści :):):) Quote
Mortes Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Noo...U Morusa wszystko ok. Wszystkim cioteczkom dziękuję za wsparcie i kibicowanie i...do zobaczenia na innym wątku ;) Pa :) Quote
Nadziejka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 za zdjateczka cudneee, bo i psiaczki i domus:multi::thumbs::iloveyou::tree1::tree1::tree1:cudnyyyyy.! Wszystkiego najpiekniejszego dla Morusia , siostrzyczki i calej rodzinki:loveu::loveu: Quote
Mortes Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Ewa marnujesz się artystycznie ;) Slicznie :) Przekaże Moruskowi... Quote
Recommended Posts