Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No widzę za pan Jacek ma wielka ochotę ale walczy ze soba bo z załozenia planował być domem tymczasowym dla bezdomnych psow, a tu taka słodka mordusia mu sie trafiła i pan Jacek sie gryzie z tematem . Poza tym Pan Jacek często wyjeżdza i wtedy jest problem z psiakiem...Przyznam szczerze ze ja na miejsce Moruska u pana Jacka mam następne bezdomniaki, no ale nic na siłe. Na razie Pan Jacek chce jeszcze Morusa zacipować i jak na zlośc zabrakło czipów...

Posted

No i sprawa się rozwiązała :) Dziś zadzwonił do mnie Pan Jacek i powiedzial ze myślał, analizował i doszedł do wniosku ze lepszego przyjaciela niż Morusek to nie będzie mial i dlatego Morusek zostaje u Pana Jacka. Pan Jacek ma miękkie serce i powiedział ze nie wyobraża sobie chwili w ktorej mialby go oddac.. Cieszę się bardzo bo ta czarna mordusia spędzała mi sen z powiek a tu taki wspaniały koniec...co ja mówię : to dopiero początek wspaniałego życia dla Moruska w swoim domku z ukochanym panem :) A uwierzcie mi Pan Jacek i Morus pasują do siebie idealnie.
Jednego mi tylko szkoda : Pan Jacek już nie będzie mógł być dt , ale powiedzial ze zawsze będzie służył inną pomoca. Niebawem dostanę świeże fotki to zamieszczę . Do tego domku co miał iśc Morusek idzie inny piesek od naszej koleżanki
Wszystkim dziękuję za wsparcie i pomoc.

Posted

Jakie szczęśliwe zakończenie! Lepszego nie możnaby było sobie wyobrazić! Super ,że tamci państwo również zdecydowali się na jakiegoś biedaka! Czekamy na zdjęcia szczęśliwego Moruska :)

• 1 month later...
Posted

nooo a gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości co do moruskowego domku to wklejam kilka zdjęć ;)

najlepiej śpi się tylko w objęciach ukochanego pana :loveu:

Morusek ze znalezioną koleżanką:

Morus też trochę podróżował ;)

Posted

Dzięki Ewelinko. Morusek to szczęściarz :) Widać że jest mu jak w raju...cieszę się bardzo że Morus jest szczęśliwy. Trzymaj się Morus :) :) :)

• 4 weeks later...
Posted

za zdjateczka cudneee, bo i psiaczki i domus:multi::thumbs::iloveyou::tree1::tree1::tree1:cudnyyyyy.! Wszystkiego najpiekniejszego dla Morusia , siostrzyczki i calej rodzinki:loveu::loveu:

• 1 month later...