Mortes Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Totalnie nic...ani jednego telefonu...to jest nieprawdopodobne, taki słodki malutki piesek i nikt go nie chce...Będę wykupować mu ogłoszenia co 3 tygodnie, czeka też w kolejce do ogłoszeń do Dziennika Polskiego Quote
Mortes Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Tez jestem załamana...Brak mi już pomysłów...Ani jednego telefonu... Quote
Marta1990 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 nie wiem czy ma na alegratce, więc zrobiłam http://ale.gratka.pl/ogloszenie/16466487_morusek_mix_jamnik_sliczny_piesek.html Quote
Mortes Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 serdeczne dzięki :) Może wreszcie ktoś zadzwoni... Quote
Mortes Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Wykupiłam Moruskowi nowe oglosznia... moze tym razem.... Quote
Mortes Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Dosłownie nikt...chociaż nie rozstaje się z telefonem...Mnie też wydaje się to niemożliwe... Quote
Mortes Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 dzięki bardzo...dowiedziałam się ze Morusek w ciągu 2 tyg będzie w Dzienniku Polskim. Moze się biedakowi poszczęści... Quote
Mortes Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Morusek jest teraz w domu tymczasowym w Krakowie u bardzo miłego młodego człowieka. Ten pan często wyjeżdza i wtedy jest problem , pomaga mu wtedy przy Morusku jego kolega. Na razie jeszcze ten pan nic nie mówi ale nie wiem co będzie jak Morus jeszcze długo nic dla siebie nie znajdzie. Liczę na Dziennik Polski. Juz kilka piesków w ten sposób znalazło domy. Dzięki za zainteresowanie :) Martwię się o tego biedaczka... Quote
Marta1990 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ja właśnie się też martwie ,oby szybko znalazł dom . Jak tylko napłynie mi trochę kasy na konto zrobie mu allegro wyróżnione Quote
Mortes Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Bardzo dziękuję za kazdą pomoc...bo widzę ze Moruskiem oprócz Pani to nikt się nie interesuje :) Quote
Mortes Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Dziś zaświeciło małe światełko dla Moruska. Ukazało się jego ogłoszenie w Dzienniku Polskim . Zadzwoni 3 osoby ( jeden facet beznadziejny) i na początku tygodnia będą sprawdzone 2 domy. Jeden do to Państwo ( babcia , tata i syn) niedawno odszedł im stary piesek a drugi domek to rodzina z suczką ze schroniska . Dam znać jak wypadły wizyty...Trzymajmy kciuki :) Quote
danka1234 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 oby którys z tych domków był odpowiedni dla Moruska. Quote
Mortes Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 O jak miło, jeszcze ktoś tu oprócz mnie i Marta1990 zagląda :) Dziewczyny trzymajmy kciuki. Wczoraj zadzwoniła jeszcze jedna rodzinka z dwojgiem juz większych dzieci (7 i 11 lat) i tam też sprawdzimy. Któryś domek musi okazać się tym właściwym... Quote
Lobaria Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Na dogo zalogowałam się niedawno / po adopcji Blunia http://www.dogomania.pl/threads/207520-Niewielki-wystraszony-Czarnuszek-czy-zaufa-cz%C5%82owiekowi o tego czasu siedzę na dogo codziennie, ale na Moruska trafiłam po raz pierwszy. Trzymam kciuki za chłopaka, oby zaznał dużo szczęścia w najlepszym domku :-) Quote
Mortes Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Czekam z niecierpliwością na wieści o potencjalnych domkach... Quote
Marta1990 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Mortes napisał(a):Dziś zaświeciło małe światełko dla Moruska. Ukazało się jego ogłoszenie w Dzienniku Polskim . Zadzwoni 3 osoby ( jeden facet beznadziejny) i na początku tygodnia będą sprawdzone 2 domy. Jeden do to Państwo ( babcia , tata i syn) niedawno odszedł im stary piesek a drugi domek to rodzina z suczką ze schroniska . Dam znać jak wypadły wizyty...Trzymajmy kciuki :) o jejku jak się cieszę...oby się udało :D Quote
ewelinka_m Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 i co słychac u Moruska? wizyty już się odbyły? Quote
Nadziejka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Odwiedzam z nadzieja tego slicznego czarniusia:modla::thumbs::thumbs:pozdrawiam Quote
Mortes Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Była wizyta z Moruskiem u bardzo pro zwierzęcej rodzinki. wszystko wypadło dobrze. W 3 pokojowym mieszkaniu mieszka 5-cio osobowa rodzina : dziadek, mama, dorosła córka i dwoje 11- letnich dzieci.Maja tez 8 miesięczna sunię ze schroniska która jest u nich już od pół roku. Sunia i Morusek bardzo sie polubili. Morusek już sobie oznaczył teren ;) Dziś ma bć wspólny spacer tej rodzinki , ich suni i pana Jacka z Moruskiem. Z pozostałych domów to w jednym już maja jakiegoś pieska, w następnym pani ma bardzo duze wymagania (np. piesek nie moze szczekać i bawić sie zbyt intensywnie (!!!)) a w ostatnim domu nikt nie odbiera telefonu. Dziś wieczorem będę rozmawiała z panem Jackiem to napiszę jak wypadło spotkanie. Trzymajmy kciuki :) Quote
Mortes Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Spacer był w miarę udany (tak stwierdził Pan Jacek) Chyba Morusek coś zaczyna przeczuwać bo dzis byl bardzo smutny i nie chciał sie bawić z sunią :( Tak to niestety jest ze jak piesek jest zbyt długo w domu tymczasowym to potem jest ciężko i dla psinki i dla pana tymczasowego :( Ta sunia jest bardzo energiczna i zaczepna, a Morus owszem lubi pobiegać i się pobawić ale lubi tez poleżeć a przy tej suni o odpoczynek trudno...Pan Jacek jest jeszcze z Państwem umówiony na jeszcze jedno spotkanie ale wyczuwam w jego głosie ze cięzko mu to przychodzi...Bardzo przywiązał się do Morusa... Dam znać po następnym spotkaniu... Quote
Recommended Posts