toska_latte Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Poszlismy obejrzec slynne szumy na Tanwi, male poznaje, co to woda Male sprawdza czy woda zabija od razu czy dopiero po chwili ;) Raczej strasznie w tej wodzie, trzeba brac nogi za pas! Quote
toska_latte Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Male i jego ulubione spanie :roll: A pewnego dnia po powrocie do domu zastal mnie taki widok: chcial sobie podjesc malinek i boroweczek i mu sie to udalo :roll: Zmeczone dziecko ;) I to by bylo na tyle ;) Quote
toska_latte Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Tutaj jeszcze foto z weekendowego wypadu nad jezioro I podobizna Alfa w samochodzie :evil_lol: A Chuligan wyglada tak: troszku mu sie uroslo:-o :evil_lol: Mialam jeszcze wiecej fotek, ale niedawno zgubilam telefon i wszystkie poszly w diabla:-( W kazdym razie pozostalemu rodzenstwu powodzi sie bardzo dobrze, mysle, ze niedlugo wybiore sie na wizyty poadopcyjne, zeby dopiac formalnosci. Najczestszy kontakt mam z wlascicielka Chulisia, bardzo sympatyczna dziewczyna, umowilysmy sie wstepnie na niedziele na spotkanie braci ;) Co do Latak, to znowu kicha - dzisiaj pan dzwonil umowic sie na wizyte wieczorem i oczywiscie nie przyszedl nie dajac znac:shake: Ale mysle, ze nie ma co ruszac adopcji zagranicznych - Lat jeszcze znajdzie tego jedynego wlasciciela tutaj, jestem pewna :) Quote
toska_latte Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Ech, no i sie stalo, Laciaty zostaje na stale w dt ;) Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 toska_latte napisał(a):Ech, no i sie stalo, Laciaty zostaje na stale w dt ;) NAPRAWDĘ???????? Ale się cieszę!!! :multi::multi::multi: :loveu: Quote
toska_latte Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 agnieszka32 napisał(a):NAPRAWDĘ???????? Ale się cieszę!!! :multi::multi::multi: :loveu: Ano, zostalam wzieta pod wlos ;) Moim warunkiem bylo miedzy innymi szkolenie u Asi (a co, Eni szkolenie w koncu przeszla, wiec musi byc jakas sprawiedliwosc na tym swiecie :evil_lol:). 13 musi byc jednak szczesliwa, bo to nasz 13 tymczas ;) Poza tym mielismy dzisiaj spotkanie z Chulisiem, alez on jest wspanialy! Naprawde, bardzo sie ciesze z tej adopcji, super dom mu sie trafil, a Chuli wyglada jak male lwiatko:evil_lol: Siersc ma doslownie jak puch, taka mieciutka (codziennie go wyczesuja i dostaje jajka na ladny wyglad), chodzi w czerwone chuscie i ladnie sie slucha Pauliny. A jak plywa! Po pierwszej chwili pelnej konsternacji cala trojka (razem z Eni) sie poznala i bawili sie tak, ze dookola az ludzie uciekali ;) Szkoda, ze mi fotki nie powychodzily, ale Paulina cykala aparatem, jak bedzie miala cos fajnego, to na pewno wstawie :) Teraz cale towarzycho wypoczywa po trudach dnia. Quote
Enigma79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Aniu...rozmnażacie się jak grzyby po deszczu ;) Wszystkiego dobrego oczywiście :) Quote
gagatekk Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 co za wieści :)))))))) a jak on piękny wycałuj go w nochal Quote
toska_latte Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 A ja zaprosze na nowy bazarek dla Dory, z ktorego dochod zostanie przeznaczony na splate dlugu w lecznicy: http://www.dogomania.pl/threads/214659-Różniaste-różności-na-dług-Dory.-Do-23.09-g.-23.59 :) Quote
toska_latte Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Kilka najnowszych fotek laciatego na watku Eniski, zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/181744-Enigma-PRZEŁAGODNA-już-w-cudownym-DS-!/page42 :) Quote
kamilqax95x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :smile: ZAPRASZAM PO FILMIK, który może być fajna pamiątką :cool3: do 31 stycznia! http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887 Quote
Recommended Posts