Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Male i jego ulubione spanie :roll:

A pewnego dnia po powrocie do domu zastal mnie taki widok:

chcial sobie podjesc malinek i boroweczek i mu sie to udalo :roll:

Zmeczone dziecko ;)

I to by bylo na tyle ;)

Posted

Tutaj jeszcze foto z weekendowego wypadu nad jezioro

I podobizna Alfa w samochodzie :evil_lol:

A Chuligan wyglada tak:

troszku mu sie uroslo:-o

:evil_lol:

Mialam jeszcze wiecej fotek, ale niedawno zgubilam telefon i wszystkie poszly w diabla:-( W kazdym razie pozostalemu rodzenstwu powodzi sie bardzo dobrze, mysle, ze niedlugo wybiore sie na wizyty poadopcyjne, zeby dopiac formalnosci. Najczestszy kontakt mam z wlascicielka Chulisia, bardzo sympatyczna dziewczyna, umowilysmy sie wstepnie na niedziele na spotkanie braci ;)
Co do Latak, to znowu kicha - dzisiaj pan dzwonil umowic sie na wizyte wieczorem i oczywiscie nie przyszedl nie dajac znac:shake: Ale mysle, ze nie ma co ruszac adopcji zagranicznych - Lat jeszcze znajdzie tego jedynego wlasciciela tutaj, jestem pewna :)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
NAPRAWDĘ???????? Ale się cieszę!!! :multi::multi::multi: :loveu:

Ano, zostalam wzieta pod wlos ;) Moim warunkiem bylo miedzy innymi szkolenie u Asi (a co, Eni szkolenie w koncu przeszla, wiec musi byc jakas sprawiedliwosc na tym swiecie :evil_lol:). 13 musi byc jednak szczesliwa, bo to nasz 13 tymczas ;)
Poza tym mielismy dzisiaj spotkanie z Chulisiem, alez on jest wspanialy! Naprawde, bardzo sie ciesze z tej adopcji, super dom mu sie trafil, a Chuli wyglada jak male lwiatko:evil_lol: Siersc ma doslownie jak puch, taka mieciutka (codziennie go wyczesuja i dostaje jajka na ladny wyglad), chodzi w czerwone chuscie i ladnie sie slucha Pauliny. A jak plywa! Po pierwszej chwili pelnej konsternacji cala trojka (razem z Eni) sie poznala i bawili sie tak, ze dookola az ludzie uciekali ;) Szkoda, ze mi fotki nie powychodzily, ale Paulina cykala aparatem, jak bedzie miala cos fajnego, to na pewno wstawie :) Teraz cale towarzycho wypoczywa po trudach dnia.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...